עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lordmat,

התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול אבל הוא בסרגל כלים יש לי X על הרמקול והוא רושם שלא מחובר רמקולים. מה לעשות זה דחוף?. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. שלום יש למישהו שאני מכיר את המחשב הזה: http://www.siz.co.il/my.php?i=wzki3zmovzdh.jpg הדגם של הלוח אם כפי שכתוב על פי הדוח ששלחתי בתמונה מהתוכנה EVEREST Home Edition הוא:Intel Brookdale-G i845G כל שאר המידע בתמונה חפשתי המון באינטרנט את הדרייברים ואני לא מוצא... בלוח אם הזה יש כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים... אשמח לקבל דרייברים אני כבר לא יודע איפה לחפש שבת שלום

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by HackNever,

יש לי בעיה יש כמה אתרים שאני לא מצליח להיכנס אליהם זה מראה לי שגיאה.. מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודהה

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  4. היי,הורדתי סרט ששוקל 706 מ"ב וכשאני מתחיל לצרוב את הסרט ( על דיסק של 700 מ"ב ) אז קופצת לי ההודעה הזאת : http://www.siz.co.il/codes.php?i=tocxtn32mixy.jpg יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מ"ב למרות שהוא שוקל 705 מ"ב ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by wizetkim,

קניתי לוח אם והתקנתי אותה לבד והיו לי כמה בעיות... הבעיה הראשונה שאני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט (יש לי 012) והבעיה השנייה שכשאני מדליק את המחשב בזמן ההדלקה כתוב לי משהו ש HDD NOT DETECTED תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  6. אז ככה יש לי 2 הראד דיסקים במחשב ואחד מהם בעל 2 מחיצות C ו-D ואחד רק E קישור לתמונה: http://img199.imageshack.us/img199/733/1111111fkg.jpg אז זה לא נראה הגיוני כי המחשב בן שנה וחצי והבתחלה הוא היה מהיר לאחר תקופה שהוא התחיל להיות איטי מחקתי הרבה משחקים מהמחשב והוא שוב חזר לפעול מהר יותר ועכשיו שוב אבל זה פשוט לא הגיוני כי הארד בסך הכל לא כזה מלא. וחשוב להזכיר שאני משתמש במסירי רוגלות ואנטי וירוס ככה שאין למחשב וירוסים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by benibenny,

שלום המחשב שלי לא פותח את המסנג'ר ובבדיקה שהוא עשה הוא מוצא בעיה בKEY PORTS הוא אומר שזו בעיה בפרוקסי או בפיירוול (ניתקתי את הפיירוול גם של ווינדוס וגם של הראוטר האלחוטי של בזק ) מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by daniel543,

פירמטתי את המחשב היום ואיכשהו כונן D נמחק לי, אני בטוח ב 100% שלחצתי למחיקה של כונן C וגם בחרתי בפירמוט מהיר ושהמחשב סיים לפרמט (משו כמו 5-10 דקות) נכנסתי למחשב שלי וכונן D לא היה שם והלכו לי איזה 450GB יש איזה דרך להחזיר את זה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות? *אני מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא תעבירו..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yl111,

היה לי קובץ של העבודה שלי בהיסטוריה,אח שלי שחק לי במחשב פוף,הקובץ נשאר אבל הופיעו בו מלא ריבועים כאלה http://www.megaupload.com/?d=MZQGUEZK אם מישהוא יכול לנסות להציל אותו זה יהיה נחמד,תודה!!!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  11. Started by yariv12,

תביאו לי בבקשה.. מפתחות או סריאלים לקספרסקי 2009. אני מתחנן..כל שנייה זה שולח הודעה אני לא יכול להיות על המחשב. בבקשה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. שלום, יש לי WIN 7 והבעיה שמרוב תוכנות מדיה המחשב כולו הסתבך במבחינת הסרטים. השירים עובדים כמו שצריך עם WMP ואין בעיה , זה נוח וטוב. הבעיה זה עם הסרטים, יש לי במחשב תוכנות הבאות וזה עושה ריבוי קודקים. 1.XVID וכנראה הקודקים שלו(לא זוכר למה התקנתי, פעם הייתי חייב אותו) 2.BSPLAYER להפעלת סרטים עם כתוביות (לטעון כתוביות ולצפות בסרט). 3.ITUNES זה כמובן בשביל האייפוד והאייפון שבמשפחה. עם ה ITUNES בא הQUIQTIME. 4.VLSPLAYER 5.WIN 7 CODECS שהורד פעם. 6. וכנראה קודקים שתוכנה מיוחדת לצריבת כתוביות לסרט מתקינה. עכשיו יש התנגשות של קבצים למשל, קבצים שאמורים לפעול בWMP אז מוציאים שגיאה וכ"ו.. עכשיו אני מצדי ימחוק הכלל וישאיר תוכנה או שתיים להפעלת מוזיקה וכל סוג הוידאו+אפשרות לטעינת כתו…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  13. היי, הורדתי דרייבר לכרטיס קול שלי. http://img526.imageshack.us/img526/6715/66616174.jpg השם שלו זה ConexantHDAudio 221 ושאני מנסה להתקין זה עושה לי תשגיאה הבאה: http://img441.imageshack.us/img441/1122/dsfdsp.jpg מה לעשות? בבקשה תעזרו זה די דחוף.

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by הורוויץ,

היה לאבא שלי דיסק קשיח חיצוני של wd pasport והיה אליו גיבויים של המחשב שלו. לקחתי את הגייבוים ומחקתי אותם,והעברתי פרקים במקומם.עכשיו יש לו תקלה במחשב ואני מעוניין לדעת האם אפשר לשחזר את גייבוים מההארד דרייב ?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by dark_zero,

כל פעם שאמי מדליק את המחשב מופיעים הסמלים האלה: ויש הרבה פופ אפ מעצבנים כמו:YOUR COMPUTER BEEING ATTACK BY SPYWARE וכאלה ואני ממש לא יכול לעשות כלום..

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  16. זה לא קורה לי הרבה אבל זה מעצבן שאני גולש באתרים פתאום מופיע לי שיגאה ב-EXPLORER ואז הוא נסגר יש לי WINDOWS XP PRO ושאני עושה פירוט לשגיאה אני רואה בעיה בקובץ MSVCRT.DLL ניסיתי לעשות תיקון עם התוכנה Registry Mechanic וגם לא הצלחתי לפתור תבעיה וגם להתקין מחדש ת-EXPLORER 7 וגם לא עזר למישהו יש פתרון? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...

18. לפני כן הם כן עבדו לי... עכשיו כבר לא...

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  19. יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 7 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE FLASH משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by OHANA,

שלום. יש לי כרטיס טלוויזה חדשה מסוג avertv super 007 מדגם M135 היה לי ווינדוס xp pro sp2 והכל עבד לי כמו שצריך ועכשיו הדקנתי במחשב ווינדוס7 ultimate והתקנתי את הכרטיס עם דרייברים של ויסטה מהדיסק התקנה של הכרטיס ניסתי גם דרייברים שהורדתי אבל יש לי כל הזמן את אותה הבעיה שלא רואים תמונה רואים כזה מסך אפור וצלליות שומעים קול אבל רק אין תמונה. מה אני עושה במצשב כזה? תודה מראש לעזורים.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך X1800XT ועכשיו שאני בא להכנס לCONTROL CENTER של הכרטיס מסך הוא לא נכנס לי ולא מבצע שום פעולה ולפני כן זה כן נכנס לי מה הבעיה? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by shodan,

שאני מעלה משחק המשחק אכן עולה אך רואים הכל מרוח וניתנת הודעת שגיאה אי אפשרות להטעין את DIRECT X הורדתי עדכון ןאין זה פותר[ראו קובץ]

23. אז ככה, יש לי תיקיית שירים מסודרת מהמחשב הקודם, עברתי למחשב חדש.. והבאתי את התיקייה איתי.. התחלתי להשפעיל שירים באייטונס לפי אומנים, ושמתי לב שיש דיסקים מסוימים שאייטונס לא מפעיל. עכשיו נכנס לפרטים, האייטונס לא מעלה הודעת שגיאה או סימן שעשיתי פעולה כלשהי כשאני מנסה לנגן את השירים.. השירים שלא פועלים הם תמיד מדיסק מסוים, כלומר, אם יש לי תיקייה של הדג נחש לדוגמא, דיסק אחד יכול לעבוד ודיסק אחר לא! זה תמיד דיסקים שלמים, אף פעם לא קרה שהוא הפעיל שיר אחד מתוך דיסק ואחר לא. זה או הכל או כלום. השירים עבדו במחשב הקודם, והם עובדים על תוכנות אחרות.. למישהו יש רעיון? זה ממש מתסכל ואני מודה מראש על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. יש לי בעיה... http://img30.echo.cx/my.php?image=10ex.jpg (תראו ברקע הרצתי איזה בדיקה של סימנטק וזה עשה לי את זה אבל יש עוד כמה תוכנות או משו אחר שאני מפעיל וזה פתאום קופץ לי ויוצא לי).. אף אחד לא ניתקל בבעיה הזאת בבקשה אני חייב עזרהה...

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  25. שלום, ברשותי נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה ויסטה. המחשב מחובר ב WIRELESS, ברשת ביתית עם נתב של אסוס. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לבצע עדכונים לתוכנת האנטי וירוס לאחר ההתקנה. אני מקבל הודעה מהאנטי וירוס ש Connection failed. התקנתי MCAFEE שעובדת על המחשב השולחני שלי, ולא הצלחתי. החלפתי ל AVG החינמית, ועכשיו ל AVAST, ככה שהבעיה היא לא התוכנה. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות ולא ב WIRELESS וגם לא עבד. הורדתי את ה FIREWALL וגם לאחר מכן את ה DEFENDER וגם לא עזר. התוכנות מאופשרות בתוכנות שפתוחות ב FIREWALL של ווינדוס. כרגע, אני מקבל את ההודעה: security center did not trust this program because its identity can't be verified מה security center שבויסטה. לא יודע מה עוד לעשות ומה הבעיה…

• 9 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.