תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי (אחרי ביקור במספר אתרים שאת שמם ותוכמן לא נציין), עולה כל הזמן חלון אקספלורר עם הכתובת הנ"ל. כל פעם שסוגרים את החלון נפתח אחר במקומו (ולפעמים נפתחים גם 10 ו20). יש לו Spybot וגם Ad-Aware Se ושתי התוכנות עובדות ומעודכנות, מה שגם בכל פעם שהוא מריץ אותם התוכנות מגלות משהו בסגנון של עוד 20 קבצים חדשים!!! (גם אם זה שניה אחרי שגמרנו את הסריקה)! יש פיתרון? עצה? משהו? איך נפתרים מה-Spyware הנורא הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי אתרי כתוביות תודה מראש חיפשתי בכול האתרים אני מחפש כתוביות לסרט כנופיות ניו יורק בעברית
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אוקיי. לא מצאתי פורום מתאים שלאלה הזאת אז החלטתי לשאול פה והשאלה שלי פשוטה מאוד איך להגדיר את השרת אפצ'י?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. נתקלתי בכמה בעיות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. אני צופה בסרט באיכות 1080 כאשר אני קורא את הסרט מהמחשב המרוחק דרך רשת אלחוטית והמחשב בסלון מחובר לטלוויזיה. בד"כ אין בעיה אבל עכשיו הסרטים שאני צופה בהם מתחילים להיות מקוטעים, כאילו המחשב כל הזמן עושה buffer. הרשת בתקן N. מהירות העתקת קבצים בסביבות 11 מגה בייט לשניה. 2. בגלל הבעיה הראשונה, החלטתי לנסות ולראות את הסרטים דרך XMBC. הורדתי פונט arieluni ואני משתמש בו. אבל הכתוביות נראות חתוכות באמצע. למשל במקום האות א' אני אראה חלק את החלק העליון של האות. החלק התחתון לא מוצג אז בעצם הכתוביות מוצגות בצורה חלקית מוזרה כזאת. 3. הסקין לא תומך בעברית. יש סקין שתומך? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מכיר את האופציה של להסיר תוכנות כאלה דרך הMSCONFIG השאלה אם אני יכול להוסיף תוכנות
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התוכנה Kaspersky Internet Security 2009 הודיע לי כבר כמה פעמים על נסיונות כניסה למחשב שלי (כל פעם ip שונה) דרך הפורט 1434 האם אני צריך לסגור את הפורט הזה?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה מה שעם משתשמים שהם שלהם רשום אצלי בעברית(אני מוכח לציין שזה קרה רק אחרי התקנת הXP)
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חיברתי שני מסכים במקביל כדי להרחיב את שולחן העבודה.. הבעיה היא שבעד שבמסך הרגיל רואים מצויין בטלוויזיה רואים רק שחור-לבן. איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אוקיי, אז ערכתי סרטון בתוכנת הצעצוע Pinnacle Studio. וכרגע מתלבט לגבי צורת הקידוד האיכותית ביותר אולי Xvid (שאגב פתאום לא מופיע ברשימה משום מה) ואולי משהו אחר. מה כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה לא ממש חדשה שלאחר פירמוט של כונן מסוים היא מתקינה בעצמה את כל התוכנות שהיו מותקנות... אני חושב קוראים לה ghost או משהו כזה... בכל אופן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל דיסק דיודי שיעלה ישר במחשב ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן (במיקום להיכנס לתקיות בשביל להפעיל אותו? ואם כן אז איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אפשר לבטל את המדיה סנטר שבא עם ווינדוס ויסטה? שמתי לב שיש לי לפחות 2 תהליכים רצים ברקע של התוסף הזה, שאני בכלל לא משתמש בו ונראה לי שהוא "שותה" לי משאבים, מילא הייתי משתמש בו אבל אין לי שום צורך בו... יש נחיצות לתוכנה הזאת? ואיך אפשר להסיר אותה לגמרי? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כשעשיתי קורס של טכנאי מחשבים אמרו לנו שיש תוכנות שאומרות כמה זמן נשאר לחומרה שלנו לפעול (זמן שנשאר לה לעבוד תקין) אני מתאר לעצמי שהתוכנה רושמת בערך ולא הכי מדוייק כמה זמן נותר לחלקים לחיות אם אפשר שמות או קישורים של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ אשמח אם הוא יוכל להשאר מחובר לזמן ארוך\אין סוף. אם זה דפדפן או כל דבר אחר - אשמח לעזרה. יש לציין שניסיתי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. תודה.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מוחק לי סיסמאות ושמות באתרים ccleaner מה לא בסדר בהגדרות? שאלה שניה האם יש דרך להגדיר שהתוכנה מפעילה את עצמה לבד ועושה נתח והפעל ניקוי ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בינתיים אני על OC ממוצע, 200x10, ואני שמעתי על הרבה מקרים שאחרי OC גבוה מידי היו צריכים לפרמט את המחשב. עכשיו כבר הווינדווס שלי מסודר לפי הטעם שלי, עם כל התוכנות והמשחקים והכל, איך אני יכול לגבות את המידע ככה שבמקרה ויהיו בעיות, אני יוכל לשחזר את הווינדווס ? מחיצה C שעליו מותקן הווינדווס היא 6GB, ויש לי מחיצה נוספת של 14GB שלשם אני מעוניין להעביר את כל המידע, ובמקרה שיקרה משהו, להחזיר את כל המידע מהמחיצה הזאת אל מחיצה C ולעבוד כאילו לא קרה כלום. אני מעוניין לגבות את כל כונן C, כולל התוכנות שמותקנות עליו, סה"כ זה 6GB. זה אפשרי בכלל ? ואם כן, איך עושים את זה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתזהה סרטונים זהים וכפולים במחשב(בכוננים שונים, לא בהכרח באותה תיקיה ובאותו כונן), ותמקד למצוא אותם זהים ע''י אורך הסרטון או מבחינתי ניתוח 3 פריימים מכל סרטון , ואני אוכל למחוק ישירות מהתוכנה באופן נוח. מדובר בסרטונים קצרים יחסית, שמבולגנים בכל המחשב, ויש להם עשרות כפילויות שקשה להגיע אליהם באופן ידני שאני מתכוון פריימים - אז הכוונה היא פשוטה, נניח התוכנה תוגדר שבכל סרטון מ5 שניות ומעלה היא תעצור ותתן "סקרינשוט" באותה נקודה, תיקח את הצבעים והרזלוצייה, ככה ב3 נקודות ותשמור את זה אצלה במאגר ואז היא תשווה את זה לשאר הסרטונים( גם אם זה יקח קצת זמן.) הסרטונים בסיומות של AVI, FLV, WMV וכו'. איזה תוכנה כזאת בסגנון קיימת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
winxp pro, החלפתי מסך והמקלדת והעכבר האמורים היו מחוברים למסך הקודם ועבדו מצוין, חיברתי אותם ישירות למחשב בלי HUB וכשאני מפעיל את הwindows הוא מזהה אותם אבל כשהוא מגיע לקטע שאומר שהדריבר לא אושר על ידי MS ואם להמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא עובדים כך שאין לי אפשרות להמשיך, ניסיתי לחבר מקלדת PS/2 ישנה אבל אז הוא מגיע לקטע שהוא שואל אותי אם לבדוק עידכונים לדריבר בMS שוב אין לי שום אפשרות לINPUT ,החזרתי את המסך הקודם אבל הבעיה ממשיכה כרגיל , יש לי עוד מערכת הפעלה (גם winxp pro) על אותו מחשב ששם מוגדר לא לבקש אישור והכל עובד מצויין ויש לי גישה לקבצים של מערכת ההפעלה הבעיתית, יש אפשרות לבטל את הבדיקות ולהתקין הכל בלי לאשר על ידי עריכה/מחיקה או השד יודע מה של קבצים מסויימים במ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
2 שאלות: 1. איזו תוכנת אנטיוירוס (שכוללת חומת אש) הכי מומלצת היום? 2. איזו קבוצת קודקים לוידאו הכי טובה? תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אממ..לא יודע מה קרה אבל פתאום ההגדרות של פיירפוקס התשנו,שאני גולל עם העכבר הוא מגדיל או מקטין(תלוי בתנועה) ושלוחצים על לינקים זה פותח בלשונית חדשה.. איך אפשר להחזיר למה שהיה קודם? תודה רבה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
כל שאני מדליק את המחשב הווינדוז רושם לי שיש בעייהעם הישום הזה והוא חדל מלפעול, חיפוש במחשב לא העלה שום תוצאהעל היישום הזה. מישהו יודע מהו היישום ואיך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
יש לי מספר סרטי dvd שאני רוצה להעביר למחשב מבלי להוריד איכות, ושאני אוכל לצפות בהם בקלות. איך אני עושה זאת? יש לי את התוכנה dvd shrink, ואם אני מעביר את הסרט להארד דרייבר הוא עושה לי את השתי תיקיות האלו (ןידאו ואודיו) ובתוך הוידאו יש מלא חלקים מהסרט ועוד כל מיני קבצים. אז איך אני הופך את הכל לקובץ אחד? תודה גיא
-
- 6 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
חברה מזה הקבצים האלה ואיך אני יכול לפתוח אותם, משהו אמר להוריד תוכנה ISOBUSTER אבל אני לא יודע איך אני יכול לפתוח את הקבצים שיש לי. שם הקובץ הוא SPLINTER CELL.BIN ו NFS.ISO
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-