תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך את עזרתכם. מי שיהיה מוכן. אני קופירייטר בשלבי הכנת תיק עבודות התיק די גמור..רק שנשאר לי פרסומת אחת נוספת לעשות. אני צריך בבקשה מישהו שיודע עיצוב ומוכן לעזור לי לעצב מודעת פרסומת עפ"י כל הפרטים שאתן לו. לא משהו מסובך. יש לציין שאני מספק את כל התמונות שצריך. תודה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי חשבון Gmail , שאני מנסה להפעיל אותו דרך הOutlook ובקיצור זה לא עובד לי. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע מותקנת לי על המחשב vista 32 עם אתקין עליה את 64 האם זה יזיק בצורה כלשהי לקבצים והתכונות שיש לי על המחשב? :s05:
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם יש דרך באותו חלון דפדפן לצפות ב2 עמ' בו זמנית, וככה לנצל את המסך הרחב ? כמו לדוגמא בוורד שאפשר לעבוד עם שני העמודים אחד ליד השני ? אפשר לעשות את זה עם שתי חלונות ולשנות את הגודל אבל אני מחפש דרך באחד. לא משנה באיזה דפדפן אגב, אבל רצוי בFF, אם לא אז הבחירה השניה שלי היא IE, אבל חוץ מהן אפשר בכל דפדפן. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני יודע שאני יכול ללכוד תמונה אחת על ידי הלחצן במקלדת "print scrn / sysrq" שנמצא קרוב ללחצן "pause" ואז לשמור אותו בתוכנה צייר על ידי הדבקה. אבל אני צריך ללכוד מספר תמונות המופיעות במסך בזו אחר זו ולהעביר אותן רק לאחר מכן לתמונות, או לחילופין שישמרו באופן אוטומטי כתמונות על ידי לחיצת כפתור. אם וינדוס לא מאפשר אופציה זו, האם קיימת תוכנה שיכולה לתת מענה לצורך שלי? אגב, יש לי ויסטה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי חברה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש כמה התקנים שלא מותקנים כראוי: http://www.UpFile4u.Net/Files/5y1t1m.JPG חיפשתי דרייברים אליהם אך ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי במציאת הדרייברים
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, הנה רקע (פשוט מאוד להכנה) שהכנתי בפוטושופ, מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי מצגת עם מוסיקה ותמונות ב-power point. ואני רוצה לצרוב אותה שיוכלו לראות אותה ב-DVD. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
תודה רבה רבה רבה לעוזרים אבירם
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשר לדעת מה הסיסמא שנמצאת על המחשב. כבר הורדתי תוכנה שעולה בבוט שעובדת טוב אך היא משנה את הסיסמא ולא מגלה לי מה היא. אז אם מישהו מכיר תוכנה שרק מראה מהיא הסיסמא זה מאוד יעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
אני לפני פרמוט, ולא יודע באיזה קומבינציה של תוכנות אבטחה להשתמש מה לדעתכם כדאי: BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2008 שאמור לכלול בתוכו את הכל... NOD32 3.0 עם SPYBOT ו CCLEANER פעם בחודש. קומבינציה אחרת שתמליצו לי. מה לגבי קספרסקי? ראיתי שגם לו יש חבילת הגנה, האם היא מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המדפסת : Epson Stylus cx5900 dx6000 המדפסת הגיעה עם דרייברים ותוכנות מאוד שימושיות... Epson Creativity Suite הבעייה היא שזרקתי את הדיסק והשארתי קובץ IMAGE בהארד דיסק... עשיתי לאחרונה פורמט וגיליתי שהקובץ IMAGE נדפק משום מה ואין לי איך להתקין את כל החבילה. את הדרייברים כמובן הורדתי מעודכנים מהאתר של EPSON אבל את החבילה אני לא מוצא בשום מקום... :s05: יש לי בקשה ענקית... אם למישהו יש את אותה המדפסת בבקשה אם הוא יכול להעתיק את הIMAGE שלו ולהעלות אותה... ובמקרה הכי נוח אולי מישהו יודע איך אני יכול להוריד את החבילה... ו... אם אני יתקשר לחברה בישראל, או ילך לחנות, או מרכז תמיכה האם אני יוכל לקבל את הדיסק?!?.... תודה רבה לכל העוזרים... הנ…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני רושם הודעה זו ע"מ להזהיר אתכם נכנסתי לאתר הנ"ל שהובא בהודעה ה-1 בת'רד בפורום קונוסולות http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=6131 ולצערי, האתר כולל וירוסים\תולעים\טורינס ועוד... שהציפו לי את המחשב ושינו כל מיני דברים והתקינו תוכנות זודוניות למחשבי אני עובד עם נוד 2.70.32 ומעודכן (3338) ותוכנת ספיבוט (1.6.0.31) מעודכנת גם כן. לצערי האנטי-וירוס לא הצליח לעצור את המתקפה הזו (אולי מפני שהגרסת התוכנה לא מעודכת ודי ישנה<מי שיכול לשלוח לי בהודעה פרטית גרסה חדשה זה יעזור>) והמחשב הוצף אני מנסה להסיר עם הספייבוט אבל לא ממש הולך.... :-\ אשמח לעזרה בענייין הזה. להלן סקיין שוט של התוכנה ספייבוט לאחר סריקה (אני כמעט בטוח שזה לא מצא את כל מה שנכנס לי למחשב וזה רק…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של טרויאני שפשוט מסרב להמחק ,הדסקטופ מופיע ככחול ובתוכו יש קוביה צהובה שרשום בה: warning!spyware detected on you computer שום תוכנה לא הצליחה להוריד אותו לא aaw לא spy sweeper ולא spy hunter אז לפני הפירמוט באתי להתייעץ אולי יש עוד פיתרונות לבעיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני אמור לקבל מחר מחשב חדש (נייד ליתר דיוק). אני לא מבין גדול בתחום התוכנה, אבל ניסיתי לצבור קצת ידע בסיסי מקריאה של נושאי סטיקי וכדו' פה בפורום.. יש לי התלבטות בנוגע לתוכנות ההגנה על המחשב. הדבר היחיד שהחלטתי עליו בלב מלא הוא האנטיוירוס NOD.. בנוגע לשאר הדברים עדיין יש לי התלבטויות: האם עדיף להתקין את חבילת האבטחה ESS, או שעדיף להתקין פיירוול חיצוני (ואם כן איזה)? האם אפשר להסתפק באנטיוירוס הנ"ל (או בחבילת האבטחה המלאה) נגד ספייוורס? ומה לגבי טרויאנים? גם אם עדיף להתקין תוכנה נפרדת נגד ספייוורס, עדיין אני אובד עצות, כיוון שהמגוון די רחב.. בין אם זה AD-Aware, Spyware Doctor, Spybot S&D... בקיצור, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר של אנטיוירוס NOD (או חבילת האבטחה המלאה ש…
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שירטוט קלה להבנה ופשוטה... התוכנה מיועדת בינתיים לשירטוט החדר העתידי שלי ....
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לבדיקת הזכרונות במחשב יש לי את התוכנה הזאת MEMTEST אני מחפש תוכנה יותר טובה מזאת השאלה האם קיימת תוכנה כזאת אשמח לתוכנה טובה יותר לבדיקת הזכרונות במחשב תודה אופיר
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כשאני מוריד שירים מהאימיול אני מצליח לפתוח אותם במדיה פלייר בלי שום בעיה. במקרה שאני רוצה להוריד דברים קצת יותר כבדים (סרטונים ששוקלים 10-20 מגה), כאשר אני רוצה להפעיל אותם במדיה פלייר הוא לא פותח לי אותם והוא רושם לי שאני צריך לרכוש זכויות מדיה או משהו כזה (לרכוש רישיון). מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני המון זמן הייתה לי תוכנה (יכול להיות שמצאתי אותה דרך הפורומים פה אפילו) שהסירה את הכוכביות או העיגולים הקטנים בשורת הסיסמא בוינדוס. אם לא הבנתם, נגיד יש אתר אינטרנט שדורש סיסמא כדי להתחבר אליו, אז האקפסלורר שומר לכם את שם המשתמש והסיסמא, ובמקום הסיסמא הוא מציג עיגולים שחורים קטנים או כוכביות. אז התוכנה מציגה את הסיסמא האמיתית במקום את הכוכביות. בכל מקרה, חיפשתי בגוגל ובאתר ולא מצאתי... אני ממש לא זוכר איך קוראים לתוכנה. זה ממש ממש חשוב לי ואודה מאוד למי שיעזור. תודה רבה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התקנתי אתמול אקספולרר 7 לאחר ההתקנה הוא ביצע אתחול אבל לאחר שהמחשב עלה הוא נתקע רק עם הטפט שלי בלי שום כפתור לחיצה על קונטרול אלט דיליט הביא את שורת הפרוססים שלי SYSTEM IDLE PROCESS תופש משהו כמו 98 אחוז שולחן העבודה לא עולה לי ואין לי דרך להעיף את האקספורר אולי הוא התחיל את הבלאגן מערכת הפעלה XP SP2 זהו אין לי דרך להכנס להוספה הסרה למרות שאני יכול להריץ משימה מתוך הטסט מנג'ר תנו לי כיוון בבקשה לא בא לי להתחיל מהתחלה תודה :s05:
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי טובה ואמינה היום בשוק כדי לבדוק תקינות של הארדיסק?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אני ינסה. אני מחפש מקודד וידאו טוב. גם לטובת המרת קבצי וידאו לפורמט אייפון, MP4 בדחיסה טובה, ומקודד מ DVD לMP4 . העיניין הוא שניסיתי מספר תוכנות כגון imtoo ו alive video convertor ןהתוצאות לא משהו בכלל! על מנת להמיר קובץ MOV ל MP4 ולשמור על אותו גודל קובץ לפחות אני צריך להתפשר באופן חריג מאוד על איכות!!! גם בסאונד לרדת ל 24000 וגם בקצב לסביבות ה 300KBPS! שזה גרוע! אם אני שומר על אותה איכות, גודל הקובץ מכפיל את עצמו פי ארבע לפחות! יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. לצערי ובטפשותי הורדתי את הקובץ המדובר על הוירוס מהפייסבוק והתקנתי אותו, רציתי לדעת מה לעשות? האם יש משהו שמסיר את זה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני קצת לא מבין בכל העניין של המרות סרטים לנגנים, ונתקלתי בבעיה קטנה, אני לא ממש יודע איך עובדים עם התוכנה או ממירים סרטים לנגן הנ"ל, איך אני עושה את זה? עשיתי ADD לסרט ולאחר מכן לחצתי START אך שום דבר לא קורה.. מה אני מפספס פה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-