עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ghosthunter,

איזה תוכנה עושה את זה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  2. קניתי לפטופ חדש של LG שהגיע עם ויסטה ואני מעדיף להריץ עליו XP אבל יש לי את כול הדריברים פרט לדריבר של כרטיס המסך הלפטופ הוא R405 וכרטיס המסך הוא ATI RADON 1250 וכול קטליסט שניסיתי להתקין טוען שהוא לא מתאים לחומרה המון תודה מראש למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  3. הביטורנט ממשיך להוריד איזה משהו שאני מוריד , כמו שאפשר לראות בתמונה מספר המגבייטים שירד הוא יותר גדול מן הגודל של הקובץ וזה עדיין ממשיך להוריד . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מצורפת תמונה. כל ההרשאות נראות תקינות לחלוטין ובדיסק אליו אני מנסה להתקין את התוכנה(שעליו מותקן הויסטה) יש 50 ג'יגה פנויים. בקיצור, הודעה מוזרה...יש לכם רעיונות לפתרון? עשיתי חיפוש בפורום, לא מצאתי משהו בכיוון. תודה מראש לכל העונים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by blackthought,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד animated clipart ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מבואס רצח הורדתי את הסרט שחיפשתי שנתיים באיכות DVD אני בא ברוב שמחתי לראות אותו ופתאום הכל שקטטט , כאילו זה סרט אילם ישר בדקתי שכל רמות הקול בסדר ושסרטים אחרים כן מתנגנים עם קול... השאלה שלי היא כזאת.. האם יש איזו שהיא דרך להפעיל את הסאונד או פשוט לבכות טיפה ולחפש גירסה אחרת?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by OmrI_LevI,

אני מקווה שאני רושם את ההודעה הזאת בפורום המתאים...(הוא נראה לי הכי מתאים). אני מחפש דרייבר למצלמת אינטרנט...מסוג: KENDA KD-30A החברה = KENDA הדגם = KD-30A

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by badmama,

צהריים טובים! מישהו יודע כיצד אפשר לעשות אפקט רנטגן (XRAY) על אובייקט בפוטושופ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. FL CUBASE LOGIC REAZON אבל תוכנות על רמה

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  10. שלום, לכולם. לפני שאני מתקין Office 2007 רציתי לדעת על ה-add-in שהיה ל-Office 2003 הנקרא Profiling Tools הוא תמיד מאוד עזר לי, אבל אני לא שמעתי שיש כזה ל-Office 2007, גם לא מצאתי עליו מידע באתר של Microsoft. אז רציתי לדעת אם יש כזו תוספת ל-Office 2007, ואם יש, אז מה שמה? או Office 2007 מתקן שגיאות אוטומטי בעצמו ללא שום תוספות?[br]פורסם בתאריך: 12.12.2007 בשעה 00:18:48 תודה רבה לכל המשתתפים.אבל אני מצאתי את התשובה. אין proofing tools(תיקון שגיאות למשל) בנפרד, אך יש אותו בתוך כל Language Pack של כל אחת מהשפות מידעה נוסף: http://office.microsoft.com/en-us/suites/HA102113701033.aspx http://office.microsoft.com/en-us/suites/HA102113681033.aspx

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום יצרתי חתימה חדשה בPhotoshop. אני רוצה שתופיע במייל שלי OUTLOOK ו GMAIL.. אני צריך לדאוג לגודל פיקסלים מסוים ? באיזה סוג קובץ אני צריך לשמור אותה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ORANGEJUICED,

יש לי צורב NEC 3500 A ואני רוצה לנסות לצרוב דיסק של DUAL עם איזה תוכנה אני צורב את זה וכמה עולה דיסק של זה בכלל ?!?!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by udicol,

במסגרת לימודיי במדעי המחשב אנו נדרשים ללמוד על מחשב SRC- Simple Risc Computer. מכונה פשוטה לדוגמא, הממחישה את מבני המעבד, זיכרון, ורגיסטרים. אני מחפש סימולטור למכונה כזו ע"מ לכתוב פקודות אסמבלר פשוטות לצורכי לימוד. מישהוא מכיר דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי בעייה עם הדפדפן כבר כמה חודשים, הוא פשוט מסרב להוריד Plugins! גם בגירסא עברית וגם באנגלית. ניסיתי למחוק ולהקתין שוב אך גם זה לא עוזר. כשיש באנר פלאש שהוא לא מסוגל להציג, אני מנסה להוריד את הפלגאין, אך ההורדה לא זזה. אז רציתי לדעת: א. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? ב. יש מקום אחר דרכו אני יכול להוריד את הפלאגין של המקרומדיה פלאש פלייר 7 לפיירפוקס? עריכה: הבעייה נפתרה, למי שנתקל באותה בעייה, הנה הפתרון: בעברית: כלים > אפשרויות > מאפייני אינטרנט > אפשר הורדה מאתרים. (לא מדוייק, לי יש את הגירסא האנגלית). באנגלית: Tools > Options > Web Features > Allow web sites to install software.

15. Started by PsyGhost,

אני אשמח לדעת אם יש איזשהי תוכנה שלא תופסת יותר מדי משאבים שיודעת לנהל לוח שנה, ספר טלפונים ולעשות בעצם את מה שעושה ה outlook. את outlook עצמו אני לא סובל עקב היותו תוכנה מאוד כבדה שצריך להשאיר פתוחה כל הזמן על מנת לקבל את התזכורות שלה, אז הייתי שמח לדעת אם יש תוכנה קצת יותר קלה שעושה את העבודה הזו.

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by refaels2006,

יצרתי לי רשימת השמעה ואני מעוניין לדעת איך לעצור את השיר הנוכחי ברשימה ..כמו בwinamp ?... יש כזאת אפשרות בכלל ?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by Vidati,

http://www.stage6.com/user/Vidati/video/2000370/Resident-Evil-(In-the-Dark)- Resolution: 720 x 540 תקשיבו לשיר, הוא נבחר בקפידה. : תהנו.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by amiros20,

בוקר טוב ותודה לעוזרים אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן תוכנת אנטומיה 3D. שמעתי שיש כמה גרסאות אינטרנטיות ואפילו מצאתי אחת אבל אני צריך אחת שתעבוד גם כשאין אינטרנט. אלו השמות שאשמח אם מישהו יודע איפה למצוא אותן.. interactelsevier 3D anatomy netter's 3d interactive anatomy תודה..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי תוכנה שכתובה המגיק, והיא רצה על WINDOWS 98 אבל אומרים לי שהיא לא תעבוד על XP ? מה אפשר לעשות? תודה

20. Started by Master17p,

שלום לכולם כשאני מנסה להתקין את התוכנה mk2vob אני מקבל את השגיאה הבאה : התוכנה היתה מותקנת אצלי כבר כמה חודשים , אבל אתמול התוכנה הורידה עדכון כלשהו , ומאז יש לי איתה בעיות הסרתי את התוכנה , וכשניסיתי להתקין אותה מחדש , הופיעה לי השגיאה הנ"ל. תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור :>

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by ולרי88,

כל הזמן אני מקבל הודעות באימיול וזה מעצבן וזה נמאס..! איך מבטלים את זה למען השם...

22. Started by moshen1169,

יש לי IDM 6.07 1.איך אני מגדיר שכל פעם תרד הורדה אחת ולאחר מכן ההורדה הבאה תתחיל באופן אוטומטי? 2.מתי שאני לוחץ DOWNLOAD WITH IDM הלינקים הופכים ל HTML מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני צריך את התוכנה JAVA VM דחוף, ג'אווה וירטואל משין

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום! אני משתמש בתוכנה Premier Pro של חברת Adobe. היום ניסיתי להכניס לTIMELINE שלי קובץ VOB והתוכנה לא אפשרה (לא מצאה HEADER)! האם יש עדכון שאמו רלפתור את הבעהי או שאין מה לעשות... אם אין מה לעשות יש אולי איזה שהיא תוכנה שממירה VOB לAVI או כל קובץ אחר בלי לאבד את האיכות וידאו/אודיו?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.