תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מאז שפירמטתי את המחשב רוב השירים בעברית מופיעים בג'יבריש, במדיה פלייר וגם בתיקייה. שיניתי את כל ההגדרות של השפה לעברית (עשיתי את זה בפירמוט הקודם והג'יבריש הסתדר) אבל הבעיה לא נפתרה. מערכת ההפעלה היא ויסטה. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני גולש באינטרנט הגלישה מאוד איטית ומקורטעת, באתרים בהם יש הרבה אנימציות פלאש הדפדפן מתקשה מאוד לתפקד כראוי. אני משתמש בדפדפן Avant Browser התקנתי ת'flash player מה יכול לעזור לי לפתור ת'בעיה?
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אוקיי,אני לא יודע לכמה מכם זה קרה או יקרה,הבעיה ממש חמורה לפי הבדיקה שלי וקרתה או עלולה לקרות בכל מחש גרסאת אופיס 2007 פשוט לא מתפקדת. זה מבטל את כל האייקונים ולא נותן אפשרות כתיבה. -במבות ותגובות יתקבלו בברכה D: . תמונה:
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בדפדפן ויש לי כמה סוגים. שאני נימצא באיזה אתר לא משנה איזה (אפילו עכשיו) הסרגל גלילה הצדדי עולה ויורד ועולה ויורד, משתגע ממש עד שהוא נירגע ושוב פעם חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? וזה לא מהיום הבעיה רק שבזמן האחרון זה הופך להיות חמוד יותר ויותר. עסיתי בדיקות וירוסים ורוגלות ולא עוזר כלום. ממש כל האתרים עולים ויורדים כאילו מישהו משחק מסרגל גלילה הצדדי למעלה ולמטה. תודה לעונים __________________
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום! אני חדש באתר ויש לי בעיה- התקנתי אתמול ויסטה, ויש לי את המערכת רמקולים של קריאייטיב INSPIRE T6060, הלוח אם שלי הוא MSI NEO P965, אני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח, וזה כותב לי שהדרייבר לא תומך בווינדוס ויסטה, ואני חייב את הדרייבר הזה כי רק דרכו אני יכול לשנות את ההגדרות של הרמקולים שישמעו מכולם, יש לי מערכת 5.1 ועכשיו שומעים רק מ2 רמקולים. אולי גם דרייבר של הרמקולים יוכל לעזור כי כנראה גם דרכו אני אוכל להגדיר את השמיעה ברמקוילם. מה שאני בעצם מבקש זה דרייבר לכרטיס קול או לרמקוילם שלי, או הדרכה איך להפעיל את כל הרמקולים. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! יש לי מייקרוסופט אינטרנט אקספלורר 8 על ווינדוס 7 64 ביט. אז אני משתמש בגירסה הרגילה של האקספלורר לא של ה-64 ביט. בגירסה הרגילה כשאני לוחץ על כפתור "חזור" ו"קדימה" זה לא עושה כלום. לעומת זאת עם אני לוחץ ALT+חץ (ימינה או שמאלה) אז זה כן מעביר לי. הבעיה קיימת רק בגירסה הרגילה של האקספלורר לא ב-64 ביט. מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעונים! נ.ב: אני התקנתי לאחרונה מחדש IE 8 לאחר שכבר היה לי (כי לא הייתי בטוח שזה הגירסא האחרונה) אבל בכל זאת גם אחרי שהתקנתי ניראה לי שהכפתורים הנ"ל עבדו לי עד לאחרונה. אוקי זהו עשיתי ריסטרט והבעיה נפתרה תודה בכל אופן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אתמול הכנסתי את הדיסק כדי להתקין את הדרייבר, ואז באמצע ההתקנה פתאום המחשב עשה לי רסטרט.. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש לאחר מכן, ואז ההתקנה התסיימה מהר מדי (כי בדקתי במחשב אחר, והכל עובד פיקס).. אחרי זה חיברתי את הגיימפאד, ואז או שהוא מזהה את ההתקן, אבל בסוף בכל זאת הגיימפאד לא עובד, כי כדי שיעבור צריך להידלק אור צהוב כזה בגיימפאד והמאוורר צריך לעבוד.. אני חושב שזה נגרם כנראה כתוצאה מריסט שקרה באמצע התקנת הדרייבר.. מה עליי לעשות, איך אפשר לפתור את הבעיה? במנהל התקנים אין את ההתקן של גיימפאד.. וינדוס XP ביט 32 שוב אני חייב לציין שניסיתי להתקין את הדרייבר במחשב השני שלי, והכל עבר בהצלחה והגיימפאד עובד.. תודה מראש על הפיתרון!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת uTorrent וכמו שכולם יודעים ישנה תקייה שאליה התוכנה מורידה את הקבצים ומשתפת ממנה. אז כל הקבצים מורדים להארדיסק החיצוני. עכשיו המחשב קלט אותו תמיד ככונן " G " . מתישהו ניתקתי אותו והכנסתי דיסקאונקי ואז חיברתי את ההארדיסק החיצוני למחשב מחדש והוא קלט אותו ככונן " H " (הדיסקאונקי הפך לכונן G). מאז הוא פשוט קולט את הכונן הקשיח החצוני ככונן " H " ואז אני לא יכול לשתף את הקבצים של התוכנה כי כולם מוגדרים לכונן G ... אפילו כשאני משנה בהגדרות של התוכנה שתוריד לכונן H ותשתף ממנה את הקבצים היא לא קולטת שהם שם ולכן לא משתפת אותם. ניסיתי לכבות ולהפעיל את המחשב, ניתקתי את ההארדיסק מהחשמל (הוא 3.5) והכנסתי בחזרה וכלום לא מחזיר אותו להיות כונן "G" ..... אאאאאאאאאאאאאהה…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בוקר טוב...! קיבלתי מחשב חדש חדש, וכבר יש הודעת שגיאה. השגיאה התחילה להופיע, כאשר התקנתי, ואז החלטתי למחוק איזו תוכנה של EA...[הורדתי את המשחק spore, וזה שאל אותי אם להתקין את התוכנה על מנת לקבל עדכונים בעתיד, אז הסכמתי, ולאחר מחשבה שניה, מחקתי]. ומאז, השגיאה מופיעה. זה מופיע בצורה כזו: אני מקלידה כתובת של אתר, לוחצת "אנטר", אחר כך קופצת לי השגיאה. אני לוחצת OK, ואתר האינטרנט שרציתי להכנס אליו, הופך להיות לא זמין. אחר כך אני עושה refresh, וזה מסתדר. זה לא קורה באתרים קבועים, אלא באקראי. דוגמא: רציתי להכנס לאתר מסויים וזה מה שקפץ לי: זה ממש מעצבן. תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוספתי RAM של 1G ל512 שהיה לי, ועכשיו המחשב אפילו יותר איטי WTF?!
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
עד לפני שהתקנתי משחק מסויים שהתקין לי דירקסט 9.0C הכל היה בסדר יש לי מחשב מאוד חזק הוא מפעיל לי את הכל המשחיקם החדשים רק לאחר שהתקנתי משחק סימולטור טיסה של מיקרוסופת שהתקין לי משהו מסויים יש לי בעיה להכנס למשחק הישן ג'נרלס כל המשחקים האחרים עובדים לי בדקתי יש לי על המחשב דירקסט 10 המחשב לא עושה לי בעיה אם שום משחק נסיתי למחוק ולהתקין שוב את הג'נרלס אבל לא יש בעיה שמשהו השתנה הינה ההודעה הוא רושם לי לעדכן את הדריקס או למינימום 8.1 או יותר חשוב לציין שהמשחק עבד על לפני שהתקנתי את הסימולטור טיסה של מיקרוסופט תמונה http://www.zix.co.il/images/z-108343628.jpg
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז פתחתי אותו פה, תעבירו לאן שאתם מוצאים לנכון. מערכת ההפעלה היא WIN 7 RTM חוקי ומעודכן על בסיס יומי. מדי פעם כשאני מדליק את המחשב, ישר עם עליית הדסקטופ הוא פשוט נתקע ולפעמים כמה שניות אחריי. אין לי מושג למה...האם זו מערכת ההפעלה? או אולי הזיכרונות? [את המפרט ניתן לראות בצד - אם כי העברית באתר לאחרונה מופיעה כג'יבריש ב"מפרט מחשב"] בתודה מראש, אורן.
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כל כמה שעות המחשב קופא לי.(יש לי Windows 7) הרצתי בדיקת זכרונות ובדקתי את החום והמאווררים וזאת לא הבעיה. לפני כמה ימים שינית כמה הגדרות בתוכנה WinTuning 7 v1.10 ואני חושב שזה התחיל קצת אחרי ששיניתי את ההגדרות. יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
פירמטתי מחשב והוא לא קולט את הכרטיס קול כרטיס רשת וכרטיס מסך..... צריך דרייברים אני יודע שהלוח אם הוא fujitsu siemens d1381 מצאתי כמה דרייברים והם לא עובדים ואני צריך גם למסך קול ורשת. איך אני בודק איזה דרייברים אני צריך ואיך אני מתקין אותם? מי שיודע שיגיב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את התוכנה. אז נכון, בהתחלה ההתקנה מבקשת הפעלה של המחשב מחדש לצורך התקנת אבל הוא לא מתחיל להתקין ומבצע את הפעולה של ה restart שוב ושוב ושוב.... ??? אם למישהו ידועה הבעייה ויודע איך לפתור אותה ורציתי לדעת אם קיימת גרסא עברית לאופיס 2010??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתקין אקספלורר בעברית זה רושם לי התקנה זאת אינה תומכת בשפה הנוחכית של מערכת ההפעלה שלך אבל אקספלורר 2006 עבד לי בעברית ויש לי xp בעברית ושאני מקתין באנגלית בסוף ההתקנה זה רושם לי ככה תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אתמול בלילה הכל עבד מצויין, היום אני מדליק את המחשב, ובדיוק לפני שזה מתחיל לטעון את הווינדוס זה מה שמופיע: chainloader /bootmgr Error 13: Invalid or unsupported executable format Press any key to continue... אם אני לוחץ על איזשהו כפתור, אני מגיע לתפריט בצבע אדום אשר נקרא GRUB4DOS, שם ניסיתי את כל האפשרויות אך כלום לא קרה. יש לי Windows 7 Ultimate, מעבד קונרו, לוח אם גי'גה, הארדיסק 500GB של WD. תודה [br]פורסם בתאריך: 8.04.2010 בשעה 12:47:55 הבעיה נפתרה..הכנסתי את הדיסק של WIN 7 עשיתי REPAIR STARTUP שזה תיקון בעיות שקשורות בטעינת WIN 7 וזה פתר את הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי בעיה במחשב: ברגע שאני נכנס כרגיל לוינדוס הוא מעלה שכותרתו windows security alert, וכל השאר ברוסית, ויש שם מקום להכניס משהו כמו סיסמה. כמובן שמשם אי אפשר לעשות כבר כלום. אבל גם כשאני מנסה לעלות בsafe mode, המחשב פשוט עושה ריסטרט. איך מטפלים בזה אם אני לא יכול להיכנס אפילו לדוס? תודה מראש אופק
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה בזיכרון הווירטואלי. כשאני מפעיל את המחשב מחדש הכל טוב ויפה והוא עומד על 28%(מתוך 4 ג'יגבייט שיש במחשב). כשאני הולך לישון/מפעיל משחק כלשהו וסוגר אותו/ המחשב במצב המתנה, כל הזיכרון הווירטואלי עולה לכיוון של 40-55% מבלי לעשות כלום... הבנתי שיש איזשהו קובץ שמתקן את הבעיה הזאת אם אין כזה דבר אז איזה פתרון אחר ניתן לנסות? תודה, ערן
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה ורואים הכל טוב חוץ מסרטים שאי אפשר לראות (פשוט מסך שחור) מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מקרופון כבר כמה חודשים אותו אחד ופשוט פתאום הוא הפסיק לעבוד אז החלפתי את החיבור לקדמי וזה עבד יופי.... עכשיו אפשר בבקשה הסבר או משו לפחות שיביא פתרון לבעיה זו? תודה לעזורים ז דיי דחוף לי
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, הבעיה הזאת היא כבר הרבה זמן ואני לא יודע למה זה... נגיד שאני רוצה לראות סרטון ביוטיוב אז לוקח מלא זמן עד שהוא טוען את זה ולחברים שלי הוא טוען הרבה יותר מהר... יש לי 5 מגה הורדה ו-512 העלאה. עד לפני כמה ימים היה לי 3 מגה ו150 אבל שהעלתי את מהירות האינטרנט זה לא כל כך עזר... איך אני גורם לאתרים לטעון סרטונים כמו שצריך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ישלי שלושה דפדפנים במחשב פייפוקס chorme ו הרגיל ואני לא רואה אתרים בפייפוקס ובCHORME רק ברגיל למה?? כאילו בהם אין לי אינטרנט וברגיל יש וכל השאר עובד רגיל במחשב מה עושיים?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
זאת תוכנה שמגיעה עם הדיסק ללוח אם של ASUS.. ושיחקתי שם בהגדרות, יעני עשיתי שם על מצב AUTO, או MAX SAVING POVER וכו'.. אבל מאז היו לי המון המון ריסטים במחשב.. ללא זמן קבוע.. אני לא יודע, חושש אולי שיניתי מתחים או משהו.. איך אני יכול לדעת מה המתח הנורמלי שאמור להיות? והאם יש אפשרות להחזיר את הכל לברירת מחדל? מישהו מכיר את התוכנה הזאת ונתקל במקרה דומה? תודה מראש!!!! [=
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע בערך התחילה להיות תקלה נורא מעצבנת, בהתחלה לא היה אפשר ללחוץ על קבצים ותיקיות בשולחן העבודה, ולפעמים זה היה מסתדר לבד, או שהייתי עושה ריסטרט וזה היה מסתדר, או שהייתי נכנס דרך הסייר. אבל עכשיו אפילו אם אני רוצה להיכנס דרך הסייר אני לא יכול להיכנס, ובכלל לא יכול להיכנס לאף תיקייה וגם חלק מהסמלם בשולחן העבודה נעלמו ויש רק את השם שלהם. וכשאני מנסה להיכנס דרך הסייר מופיעה לי ההודעה הזאת: "קריאה למערכת נכשלה" תחת הכותרת "explorer.exe" פרטי המערכת: windows 7 32 bit ultimate מה יכולה להיות הבעייה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-