תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הודעת שגיאה בIE7 בזמן שבערך 8 טאבים היו פתוחים . היה אפשר לסגור את כל הטאבים חוץ מטאב אחד שמתי שניסיתי לסגור אותו הוא נתן לי הודעת שגיאה : The windows is busy Close it may cuz problems are you sure you want to close it ? זה לא בדיוק ההודעת שגיאה אבל זה בערך מה שאני זוכר . אז לחצתי ביטול ואז חיכיתי קצת וניסיתי שוב וזה נתן את ההודעת שגיאה שוב אז לחצתי yes וזה נסגר. עכשיו השאלה שלי איזה בעיות זה יכול לגרום ?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי תאים באקסל עם ערכים שמסודרים בצורה מלבנית. אני רוצה לסמן את כל התאים ושבכולם הערך ירד ב1. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש! עריכה: אופס... להעביר.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי לכולם! אני מחפשת תוכנה לעדכון דרייברים באופן אוטומטי כל מה שמצאתי עד עכשיו צריך לשלם עליהן... מישהו מכיר תוכנה קטנה ופשוטה לעדכון דרייברים בחינם? (אם יש דבר כזה בכלל...) תודה!! מורן[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 16:33:43 סורי לא ידעתי לאן לשייך את השאלה אני חדשה באתר
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקירור של המעבד קצת מרעיש, ואני רוצה שבלילה מתי שהמחשב דלוק אבל המעבד לא נמצא במאמץ , להנמיך את מהירות הסיבוב של המאורר בשביל שקט. אם יש תוכנה שגורמת לשינוי המהירות אוטומטית כאשר הטמפרטורה משתנה אני ישמח. הקירור הוא לא הרגיל של אינטל!!! המעבד: intel e7200 הקירור: Buffalo Evercool http://www.frostytech.com/articleimages/200706/evercoolHPFA10025_pspc.jpg הלוח: GigaByte GA-P31-DS3L ויש לי ספק שקט לחלוטין sweex 450W אם זה משנה משהו, המחשב בן שבוע. תודה רבה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניסיתי לצרוב סרט לדיסק DVD כדי לראות את הסרט בטלוויזיה. כל פעם שאני מנסה לצרוב מופיע לי חלון כזה: קישור לתמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=q2z2tzum4nwx.png אני משתמש בNERO 6 ultra. אני צריך שמישהו בבקשה יעזור לי להצליח לצרוב את זה. תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה windows SP3 על SP2 (אולי SP1 לא בטוח) הדרייבר של הכרטיס קול מותקן אצלי... וכאשר הווינדוס עולה, יש אפילו את הצליל של הפתיחה לרבות את הסמל(של הרמקול) בשורת המשימות, ואחרי מס' שניות (5 שניות בערך), הסמל(של הרמקול בשורת המשימות) פשוט נעלם, כאילו לא מותקן שום דרייבר . מה זה אומר ? תודה, שלומי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה שהחלון הזה קופץ כמעט בכל אפליקציה. משחקים אינטרנט(FIREFOX). והם קורסים. משהו יכול לתת לי רקע לנושא? מישהו נתקל בזה? מה הפיתרון? אני משתמש בוויסטה, זה באג? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי אחרי לא מעט זמן ולא מעט בעיות צפויות וגם לא מעט מהפכות, שוחררה גירסה 3.5.0 של תוכנת הדואר החינמית, emailaya: רשימת השינויים: * תמיכה בתיקיות IMAP ולא רק בתיקיית מכתבים נכנסים * העתקת מכתבים/הוספה/מחיקת תיקיות IMAP * תפריט כלים אורגן מחדש * מראה ויזואלי למכתבים שעומדים למחיקה * אם הוגדר גודל תיבה הוא יראה בסטטוס בבחירת החשבון * תיקיות מכתבים כוללות תיקיות מרוחקות/תיקיות תוכנה/תיקיות מקומיות/תיקיות דינמיות * הגדרות פרוקסי נגישות מחלון הגדרת חשבון * העברה מהירה כוללת גם את רשימת אנשי הקשר * אפשרות לשליחת מכתב לאחד מנמעני המכתב בצפייה * ספק אימייל יוגדר אוטומטית על פי כתובת המייל * נוספה אפשרות יוניקוד לשמות נספחים * נוסף כפתור "היום" לחלון לוח שנה * גופן וגודל לצפיה מקדי…
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לקבלת התמונה המלאה זה קשור לתר'ד אחד שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353780.0 טוב צרות צרורות מאי פעם... אני נקלעתי למצב מורכב מאוד אני לא יודע מה הסרתי מהספייבוט שגרם לכך שעכשיו הויינדוס לא עולה גם לא בסייפ-מוד (מגיע מסך כניסה מראה דסקטופ ריק וחוזר למסך הכניסה-הוולקם סקריין של XP) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי תמיד בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות מפני שלפני שהסרתי את הדבר הזה מהספייבוט, שגרם לווינדוס לא לעלות, מחקתי את תוכן התקייה prefetch כי היו שם קבצים שנראו לי חשודים...וזה כנראה מחק\השפיע איך שהוא על נק' השיחזור (שנמחקו) ועכשיו אני בבעיה, אין לי מושג מה לעשות!!! אשמח לעזרה. (אני מ…
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב אתחיל במפרט: מעבד- AMD 3800X2 זיכרון- 1G 667 כ.מ- 1950PRO אוקי, אז לפני כמה ימים, הורדתי איזה קובץ שירד על מהירות מקסימלית (300) ולפתע, המהירות ירדה בצורה חדה ל-40... מאז מהירות האינטרנט מידרדרת, וכך גם מהירות המחשב... לדפדפן האינטרנט לוקח כמה שניות ארוכות לעלות, ולאתר אינטרנט כמה דקות... זה פשוט בלתי נסבל... ניסיתי לעשות שחזור (אולי איזה תוכנה שהתקנתי או משהו כזה), ולא עזר.. עשיתי סריקה בקספרסקי והתוצאה הייתה דומה.. כך גם עם בדיקת ספייוורים... עשיתי איחוי.. בקיצור כל תהליך אפשרי שעלה על דעתי... מה אתם אומרים? מה יכול היה לגרום לכזה דבר?[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 15:07:18 שכחתי לציין שניסיתי להפעיל את המחשב ללא תוכנות (דרך ה-MSCONFIG) וגם אז המחשב היה איטי..
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מקווה שתאהבו http://i33.tinypic.com/2ljkdog.jpg משופר: http://i35.tinypic.com/2zpp74g.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו ראיתי רק לXP... תודה!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי רק צייר במחשב,וגם בזה אני נוראי,אם מישהו יוכל להחליק לי את הציור הבא עם פוטושופ או משהו,אני אעריך מאוד מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בכותרת^^ אבל אני כן מצליח לשלוח מישהו מכיר פתרון? מאז שהייתי חייב לעבור ל6 מ5.1 אני לא מקבל וזה מעצבן! ויש פתרון שאני אוכל להשתמש בICQ6? תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
הבנתי פחות או יותר איך להשתמש בתוכנה בצורה בסיסית, אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול לקבע/לשים תמונות חלקים במקום מסויים באתר ולא רק באמצע או בצד :-\ אם הבנתי צריך להשתמש בTable אבל ממש לא הצלחתי אם יש מישהו ישכול להסביר לי או להפנות אותי לאיזה מדריך (שיודע שזה מופיע שם) אני ממש אשמח תודה מראש, יוגב
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה ואני מחפש דרייבר לכניסה של הג'ויסטיק - GAMEPORT, לכרטיס קול מסוג Audigy 1394. כל הקישורים שמצאתי לא עבדו כיוון שחברת "קריאטיב" איימו על הבחור שיצר דרייברים חלופיים לשלהם שיעבדו בויסטה, והוא נאלץ להסיר אותם. לקרייטיב עצמם אין דרייבר מתאים לויסטה כי הם מצפים שאני אקנה מהם כרטיס קול חדש... אני צריך רק את הכניסה של הג'ויסטיק.... אשמח אם למישהו יש קישור עובד, או יותר טוב - יוכל לשלוח לי את הדרייבר עצמו. תודה לעוזרים! עריכה: טוב מצאתי כבר, אצרף את הקישור למי שירצה בעתיד: http://www.pc-support-solution.ch/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=8 תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה שפועל ב32BIT...המעבד שלי הוא Q6600 (64BIT). אני מפעיל וויסטה ואני לא מוצא שם את מה שהיה בXP, "אשף תאימות תוכניות". האם אשף זה קיים בויסטה?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
מותקן אצלי Norton Ghost 2003 ועשיתי אתמול גיבוי לכונן C. את הגיבוי שמרתי בכונן D וגודלו 7 גיגה. מכיוון שדיסק DVD רק בנפח 4.7 גיגה, אני מוגבל בזה שאני לא יוכל לצרוב את הגיובי שלי על דיסק DVD אחד. האם אני יכול לצרוב רק חלק מהגיבוי על דיסק DVD אחד, והחלק השני של הגיבוי על דיסק DVD אחר? האם בכלל בעת השיחזור הוא יבקש את הגיבוי השני שנמצא על הדיסק DVD השני? אני רוצה לצרוב את הגיבוי על דיסק, מכיוון שאני קצת מוגבל במקום פנוי במחשב שלי. תודה והמשך יום טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לאקספלורר 6 בעברית מישהו יכול לתת לי קישור להורדה אני לא מוצא תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום , כמו שמצויין אני מעוניין בתוכנה חזקה להגנה על תקיות או קבצים בודדים עם סיסמא למערכות הפעלה XP וגם VISTA .
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני משתמש ב- Office 2003 ולפני זמן מה נעלמה לי תצוגת השוליים בוורד. כלומר: נעלמו המעין סרגלים לבנים, שמופיעים בשוליים של העמוד. אני מאוד רוצה להחזיר אותם כיוון שאני מודד באמצעות יישור של שורות וכדו'. איך ניתן לעשות זאת? הערה: בהגדרת עמוד מוגדרים שוליים, רק שאיני רואה את סימון השוליים.
-
- 1 תגובה
- 31.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מייל ממישהו והמייל נשלח אליו ולעוד רשימה גדולה של אנשים איך אני לוקח את כל רשימת הנמענים והופך אותם לקבוצה באנשי הקשר שלי מלי לעשות את זה אחד אחד תודה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש אבל ברב חוכמתו הוא נכנס לאינטרנט בלי שום אנטיוירוס וכתוצאה מזה נכנסו לו המון וירוסים ותוכנות ריגול הבאתי כמה תוכנות נגגד הריגול ואת הnod 32 נגד וירוסים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעלות את הוינדוס הוא עולה ממש לאט ורואים רק את הרקע של שולחן העבודה אז הבנתי ששולחן עבודה לא עולה אז גרמתי לו לעלות בכך שלחצתי ctrl+alt+del ועשיתי תהליך חדש שקוראים לו explorer.exe וכן העליתי את שולחן העבודה והכל אבל הבעיה שנוצרה היא שהמחשב עובד כמה שניות ואז הוא מביא מסך כחול מסך מוות כזה וזה חוזר על עצמו כמה פעמים חייב עזרה דחוף תודה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי לכולם! לאחרונה פרמטתי את המחשב ומאז יש לי בעיה להעלות משחקי פלאש ( כמו:באבלס ודומיהם) כל מה שבסיומת swf למרות שיש לי את פקדי activx וshockwave player וflash plaer של אדובי. כולם מותקנים וכשאני פותח את המשחק הוא רושם לי שיש שגיאה. אני יודע אם זה חשוב אבל הוא מוריד את הקבצים אני רואה את התהליך וכשהוא מסיים להוריד אותם הוא רושם את השגיאה. הוספתי את השגיאה בקבצים מצורפים. תודה מראש אסף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-