עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנה אפטר אפקטס כאשר אני לוחץ על רם פריוויו (RAM PREVIEW) הוא מראה לי רק עד 30 שניות כאשר הקופוזישין באורך של 2 דקות כיצד אני מסדר את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  2. יש לי ווינדוס ויסטה, ודף הבית שלי הוא האתר של HP. כשאני נכנס לאינטרנט נפתחות לי תמיד 2 לשוניות של האתר הזה. איך אני מחזיר את זה שתיפתח לי רק לשונית אחת? תודה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  3. משום מה אני שומע את אנשים מדברים רק ברמקול המרכזי ובשאר הרמקולים אני שומע את קולות הרקע? אני לא יודע אם זה אמור להיות כך אבל לפני כמה זמן זה לא היה כך. אם זה משנה משהוא אני עובד על WIN7

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by slimshady21,

נכנסתי לMSCONFIG ובלשונית "אתחול" הורדתי את הוי מהתוכנה "SOUNDMAN" (שמקבלים עם הדרייבר של אנוידיה נראה לי) אבל עדיין התוכנה הזו עולה עם הפעלת המחשב, ניסיתי פעמיים ולא הלך, מה לעשות? ועוד משהו, אפשר את התוכנה הזו שמשתמשים בה לשפת C? נקראת BORLAND אם אני לא טועה. ודבר אחרון, אפשר הסבר איך משתמשים בתוכנה FlashFXP ?? פשוט פתחתי אתר ב LYCOS ואני רוצה להעביר אליהם את התיקיות שלי ככה כמו שהן בשביל האתר אבל אני לא יודע איך. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  5. בזמן האחרון הבעיה של האינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להסיגר מופיעה הרבה פעמםי וזה משגע אותי!! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by eran131,

שלום לכולם , הורדתי את הדיירבר החדש ביותר ל Windows 7 64Bit יש לי את הכרטיס מסך - 4890Vapor-X.... תודה לעוזרים בסוף ההתקנה הוא מראה לי בLOG את השגיאות הבאות - Error messages [table][tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr] [tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr][/table] AMD Drag and Drop Transcoding [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]2.00.0000[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/td] [td]1 Mbytes[/td][/tr][/table]AMD Media Foundation Decoders [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]1.0.60914.1136[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/t…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by Alex89,

הבעיה היא שלפעמים הוא טוען ממש ממש ממש הרבה זמן דף ולפעמים בכלל לא טוען וכותב Connection Interrupted אני חושב שזה בגלל NOD32 V4 שיש לי ואני לא מצליח לכוון אותו טוב במה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by Amit_11,

הבעיה שלי היא כזאת : לפני חודש בערך צצה לי בעיה באינטרנט אקספלורר . אני נכנס ליוטיוב או לכל אתר אחר שאמור להיות בו שמע :סרטונים וכו' ואני לא שומע כלום .. נכנסתי מהגוגל כרום וכן אני שומע .. מפה לשם בדקתי ונכנסתי למדריך הזה : http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2009/03/16/IE-encountered-a-problem.aspx לא כל הפעולות שלהם עובדות (דרך אגב סליחה על הפרסום , אם אסור אני אמחק אותו ) רק הפעולה של הגיבוי קבצי רגיסטרי וערכי היישום של האינטרנט אקספלורר עובד .. אני מגבה את הערכים בשולחן העבודה , מוחק אותם מהרגיסטרי ונכנס אליהם שוב מהגיבוי ומתקין מחדש אותם (כמו אתחול מחדש) ואחרי זה נכנס לאינטרנט אפשרויות ומאפס את ההגדרות של האינטרנט ואז זה עובד לי , הבעיה פה היא שזה עובד…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by ereztaker,

Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, ופתאום מופיע לי התקלה הזאתי ואני תצריך לבחור send/don't send ואחרי כמה דקות שאני באינטרנט המחשב עושה ריסט פתאום. והווינדוס הוא sp3 יש פתרונות?? אני דיי נואש

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by xlSnaK,

עשיתי update ל Windows Media player 11 ועכשיו תיראו מה יש לי בהתקנה :

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. Started by eran131,

שלום! הורדתי מחשב חדש ואני לא יודע למה רק רואים במדיה פלייר אני רואה מסך לבן ורק שומעים תודה ערן

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by aviel570,

שלום יש לי דיסק די וידי 4.7 ויש לי משחק מקובץ בראר ששוקל 5 וחצי גיגה...איך אני יכול לעשות שהקובץ ישקול פחות מ4 גיגה?אם אני יקבץ שוב זה ישנה משו??

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. שלום . יש לי אנטי וירוס Avast במחשב שהוא כולל כמובן מגן דואר עכשיו כשאני פותח את תוכנת האוטלוק (דואר) יש הודעת שגיאה ואין לי מושג מה ללחוץ.... אני פשוט רוצה שמגן הדואר של avast כן יעבוד.. לפני חודש בערך שפתחתי את האוטלוק הוא רשם שלי שבישביל שאני יוכל להשתמש במגן הדואר של Avast צריך לבטל משהו עם SSL ועכשיו ההודעת שגיאה שונה תמונה:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zzz727,

עשיתי סינכרון בין האיימיל שלי ב gmail לתוכנה outlook אני מצליח לקבל הודעות אבל לא מצליח לשלוח....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by מוקיון1,

אז ככה הורדתי פינקל 12 תוכנה של עריכת סרטים וכשאני מגיע לקראת השלב האחרון של התקנה קופצת לי ההודעה הזאת אני אישית חושב שסחר לי הקובץ הזה אבל אני לא יודע אז תגידו לי אתם מה אתם חושבים שזה ? http://img27.imageshack.us/img27/6272/38993422.jpg אני מתכוון ל 2 אך גם ה- 1 זה בעיה בסופו של דבר הגעתי לזה לאחר חיפושים http://support.microsoft.com/kb/912996 אבל אני מפחד שאני יעשה טעות וזה ידפוק לי את הווינדוס ואז אני יצטרך להתקין מחדש אין לי כוח לזה אז מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. Started by ledan1991,

יש לי איזו בעיה בזכרון הראם שלי. המחשב לא זז, נתקע, מרגיש כאילו הפעלתי עליו המון וזה ממש לא ככה. מהרגע שהמחשב שלי עולה, (לוקח לו איזה רבע שעה לעלות בגלל הבעיה), המחשב תקוע ולוקח לו מלא זמן עד שהוא מצליח להפעיל את הדפדפן אינטרנט אפילו. אני מצרף לפה צילומי מסך של מצב הזכרון והמעבד במנהל המשימות וגם את רשימת התהליכים שכרגע פועלים. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה??? אנא עזרו לי בדחיפות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  17. שלום בזמן האחרון יש לי בעיה בכרטיס הקול המובנה עם הדרייבר של הSoundMAX(בגירסה 6.20.100.1362) שלפעמים אחרי כמה דקות אם לדוגמא ראיתי סרטון בדפדפן ואז הייתה בעיה בהתקני הערבול אז אני יכול להמשיך לשמוע כל דבר שקשור רק לדפדפן(פרסומות או סרטונים אחרים), זה קורה גם עם המסנג'ר או עם עם נגן המדיה ועוד נגנים שונים, הדבר האחרון שבדרך כלל שמעתי, רק דרכו אני יכול להמשיך לשמוע כאשר הבעיה מתחילה. ואז מה שאני צריך לעשות זה את הדבר הבא: למחוק את הערכי רישום הבאים ואז להפעיל מחדש את המחשב [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sensaura\Speaker] "ChannelConfig"=dword:00000033 "SpeakerGeometry"=dword:00000000 ואחרי ההפעלה מחדש הכל חוזר לעבוד, אבל אחרי כמה דקות הבעיה שוב חוזרת על עצמה ומשהו מוזר…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. מה המצב אנשים יש לי בעיה מוזרה במסנג'ר גירסא: 8.5.1302.1018 בעברית פתאום התחיל לי בעיה שאני לא יכול להתחבר למסנג'ר אני רואה את החלון הראשי עם האימיל והסיסמא לוחץ שם התחבר ואז זה מתחבר לי , נאי רואה את הרשימה שלי ופתאום המסנג'ר קופא ולא מגיב כשאני עושה בדיקת פרטים(שלח אל תשלח של וינדוס) זה נותן לי על פרטים : szAppName : msnmsgr.exe szAppVer : 8.5.1302.1018 szModName : hungapp szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000 - C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\msnmsgr.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\appcompat.txt - גיליתי כמה דברים הזויים אני יכול להתחבר עם האימיל הזה דרך המסנג'ר הרגיל שמובנה בוינדוס ועובד בסדר ואני יכול להתחבר עם אימיל אחר …

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  19. היי, הפעלתי אותה... חיפשתי כמה דברים (מאוד מוכרים..זה לא משהו נדיר..) וזה לא מצא כלום..(וחיכיתי שימצא הרבה זמן..) ואז למטה ראיתי שזה רק Starting connection (יש כמה פסים.. כולם אדומים ורק אחד ירוק בהתחלה..) מה לעשות? ד"א.. שאני לוחץ File כתוב לי שזה מחובר.. אשמח לתשובות מהירות. תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  20. במסנג'ר שאני פותח אותו או סתם מתחיל שיחה כול שניה קופצת ההודעה הבאה: The procedure entry point _ except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll ובעברית: {לא נמצאה נקודת כניסה} - לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסהexcept_handler4_common_ של ההליך בספריית הקישור הדינאמי msvcrt.dll וגם בפוטשופ ובהרבה מאוד תוכניות אחרות, וזה ממש מעצבן שזה מופיע. גם אחרי ההתקנה הזאת שמתי לב שנוספו לי 2 קבצים בתיקיית "המסמכים שלי" השמות שלהם הם: msvcrt(DEBUG).dll crysis.rtf ועוד קובץ טקסט שהיה ברוסית שהסביר בדיוק כמו בסיום ההתקנה איך לאפשר לקרייסיס הגדרות גבוהות.. השגיאה הזאת מעצבנת.. בבקשה אם מישהו יודע איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד!!! ניסית…

• 8 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. שלום, היום נפתחת לי משום מה אין לי מושג מאיפה , הודעת שגיאה שלא הבנתי, שאני לוחץ על אישור, ההודעה חוזרת אחרי כמה שניות. אני רוצה להפטר ממנה איכשהו, או שתגידו לי מה השגיאה הזאת עושה, או מהי בכלל.. תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=ytinnkmvmjwa.jpg תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה עם ה-Internet Explorer: כל הזמן שאני נכנס לאתר משחקים ספציפי אז אני מקבל את ההודעת שגיעה שהאינטרנט נאלץ להסגר ועם שלח דוח או אל תשלח. איך אני יכול לסדר את זה? יש לי internet explorer 7 וניסיתי להתקין את זה עוד פעם,חשבתי אולי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר.. תודה לעוזרים

23. Started by tomergt9,

שלום, אני משתמש בתוכנה הרבה פעמיים אבל לאחר שלא נגעתי בא בסביבות שבועיים, כנראה הייתה בעייה כל פעם שאני נכנס לאחת מאפשרויות בתוכנה קופצת לי ההודעה הבא להוריד רווחים - בכל מיקרה התמונה מצורפת. http:/ /u p 3 5 3 . s i z .c o .i l/ up 1 /lwyrmgtzhkzr.png אני ממש צריך עזרה כי הבעייה לא נפתרה למרות שפירמטתי את המחשב. [attachment deleted by admin]

24. אז ככה.. כול עשר איזה עשר דקות ב "עוצמת שמיעה" הקובץ Wave מתנמך ל 0 תמונה : ועשיתי ריסט למחשב וכלום. וזה משגע כול פעם ללכת ולהגביר מחדש..

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by The SONY Man,

שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנת המסרים המיידית ICQ. כאשר אני לוחץ על ההתחברות, קופץ לי דווח שגיאות ותמיד התוכנה נתקעת. ואני לא מצליח להגיע איתה לשימוש יציב אף פעם. הסרתי את 6.0 לצמיתות והתקנתי מחדש 6.5 ואותה בעיה נמשכת. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.