תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לראות שום דבר גם לא יו-טיוב, megavideo או דבר דומה הסיבה שהדפדפן מחכה שכל הקטע יירד אם זה סרטון של מס' דקות ביו-טיוב,אז אני צריך לחכות מס' דקות עד שהוא יירד (הדבר הטוב,שאין תקיעות בכלל) אבל אם זה סרט ,אז זה בעייה ניסתי עם IE ועם FF הבעייה חוזרת בעבר אם הייתי משתמש ב-ccleaner ,אז זה היה מסתדר וכשזה הפסיק לעזור ,הייתי עושה restart וזה היה מסדר אבל עכשיו שום דבר לא עוזר איך אני מסדר את זה?[br]פורסם בתאריך: 28.07.2009 בשעה 21:45:32 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הבעיה הזאת כבר הייתה לי והיא חזרה לי שוב כשאני פותח תיקייה עם קבצי וידו המחשב נתקע אני עושה סיים משימה ואז הכל נסגר והווינדוס חוזר כרגיל בלי חלונות פעם שעברה הבעיה הייתה בגלל שהקודק של האקס ויד היה ישן אולי אתם יודעים למה זה קורה עכשיו??? זה ממממממממממש מעצבן תודה.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי חבריה, אין לי סאונד במחשב מופיע במנהל ההתקנים הסימן הצהוב ליד התקנים אחרים ורשום audio device on high definition audio bus, יש לי את הדיסק המקורי של הלוח ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש פתרון לבעיה ? לוח האם הוא של ABIT IL9 PRO תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי חבריה, מדובר במחשב השני, לוח אם חדש של אינטל בן שבועיים,dp35dp מופיע במנהל ההתקנים הסימן הצהוב ליד התקנים אחרים ורשום audio device on high definition audio bus, יש לי את הדיסק המקורי של הלוח ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש פתרון לבעיה ?או לרוץ שוב לחנות? תודה
-
- 7 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה BITCOMET כבר כמה שנים ולאחרונה נהייתה לי בעיה. ה-BITCOMET "משתלט" לי על האינטרנט. מה הכוונה? ברגע שהוא פתוח (לא משנה אם הוא מוריד או רק מעלה) ואני מנסה לפתוח את הדפדפן אף אתר לא עולה, כאשר למטה כתוב WAITING FOR... כלומר, הוא מתין לאתר אך האתר לא בא. לא משנה כמה זמן אני אחכה האתר לא יעלה עד שאני אסגור את ה-BITCOMET. אני לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזו, אבל יכול להיות שמאז שהורדתי את גרסה 1.00 הבעיה התחילה, אך נראה לי שזה התחיל מאוחר יותר. אם אני כבר פותח את ההודעה, נראה שמהירויות ההורדה שלו נמוכות מאוד כאשר יש קבצים שגדולים מ-2GB (והם מאוד חוקיים... ). יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני משתמש ב-ZONE ALARM? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי אימיול, והיום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם יש לי אנטי וירוס + פיירול של Norton 360 V5, עכשיו הפיירול של נורטון כמובן כמו שאמרתי בהתחלה חוסם לי את הכרטיס רשת הוירטואלי שלTunngle, למי שלא הבין Tunngle היא תוכנה שיוצרת כרטיס רשת וירטואלי עם איי פי משלו שאפשר לשחק במשחקי מחשב ברשת באמצעות LAN. יש לציין שהפיירול לא חוסם את התוכנה עצמה של Tunngle אלה רק את הכרטיס רשת שהתוכנה יצרה השם של הכרטיס רשת של המשחק TAP-Win32 Adapter V9.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר סרט לKSVCD/SVCD...ואני נתקל בהודעת שגיאה שלמטה. אני משתמש בוירטואל דאב 1.6.4 ביילד 23147... עכשיו אני שם פילטרים של (טקסט ושוליים שחורים) אני הולך בעקבות המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm מה הבעיה? בהתחלה הוא עושה לי הודעת VBR.. עם האודיו אני עושה ככה...שומר אותו...ואז הופך אותו דרך Nero WaveEditor (בהתחלה הוא תופס איזה 100 ומשהו מגה...ואחרי הוייבאדיטור הוא תופס באיזור ה700).. מה אני עושה לא נכון? למה זה לא עובד לי? בעבר זה עבד..! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9600XT שמחובר גם לטלוויזה (SONY 100HZ). כשאני רוצה להציג וידאו אני משתמש בתוכנה BSPLAYER או MP CLASSIC במצב OVERLAY MIXER שעובד מצויין עם ה-THEATER MODE בדרייבר של ATI. אבל בכדי להראות כתוביות אני צריך לעבור למצב "RENDERLESS" ולהגדיר תצוגת CLONE בדרייבר של הכרטיס. מה שקורה במצב הזה הן "קריעות" כאלה בתמונה על הטלוויזיה, בעיקר בתנועות מהירות יותר, שנובעות כנראה מחוסר סנכרון עם הטלוויזיה... על המסך של המחשב זה לא קורה. ל-BSPLAYER יש אפשרות להציג כתוביות גם במצב OVERLAY אבל זה מחייב שהכתוב יופיע על השטח של הסרט עצמו, בלי אפשרות להציג כתוביות מתחת לשטח של הסרט (אי אפשר למקם את הכתוביות מתחת לשטח התצוגה של סרט בפורמט רחב למשל). מישהו יודע אם יש תוכנה שיודעת …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת...האימיילים פשוט לא נמחקים! לא משנה איך מנסים (אימיילים נכנסים)... הגרסא היא גירסא 6 ! תודה מראש, סטס.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מכניס סרט דיוידי לכונן ומפעיל אותו: הסרט מנגן, אבל אני שומע אך ורק את המוזיקת רקע (דיבורים וקולות רקע כמו מכוניות או פתיחת דלתות וכד' פשוט לא שומעים). זה כאילו ערוץ שלם של סאונד בסרט נמצא על mute. ניסיתי להוריד קודקים וזה לא עזר, ואני לא חושב שהבעיה היא בכונן בגלל שהוא קורא דיסקי DVD (שהם לא סרטים) בלי בעיה. אעריך את עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני לא יכול לשלוח הודעות דרך האווטלוק אקספרס (outlook express) כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה מופיעה השגיאה הזאת: אל תדאגו בקשר למה שמחקתי בלבן אני רוצה לשמור על שמו של חבר שלי. אבל זאת כתובת פעילה ואפשר לשלוח אליה. וזה קורה לי לא רק לכתובת הזאת. מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדפים מסמך אחרי כל העתק ב"וורד" Microsoft Office Word 2007 יוצא דף נוסף עם פרטי הקובץ שם הקובץ:.... ספריה... C: \ תבנית.... וכו' איך אפשר לבטל את הודעות הנ"ל תודה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
פתחתי חשבון בwindows live ואני לא מצליח להכנס אליו בgames for windows live עשיתי כבר שתי חשבונות והוא רושם לי שגיאה ולא מצליח להתחבר תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הדפדפן נסגר לבד זה וירוס?הוא לא מודיע על שגיאה ולא כלום הוא פשוט נסגגר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי: ויסטה 32 הdivx גירסה הכי חדשה מאתר החברה(6.6) מותקנים. בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון DIVX מופיעה הודעת שגיעה מעצבנת:" COM Surrogate has stopped working- sheck online solution close the program" לומרות שהסרטון כן עובד רק ההודעה מאוד מעצבנת והיא מופיעה כל פעם. מה זה? מה עושים? מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל עבד טוב ויפה שבוע ופתאום אחרי שבוע אני מעלה את המחשב ומקבל ERROR. עשיתי ריסט ידני ומאז הXP לא עולה לי. הוא עושה את הפס הזה בהתחלה אבל אחרי זה הוא לא עולה, גם לא בSafe mod. לא התקנתי שום דבר מיוחד. עוד דבר מוזר זה שהעליתי את הווינדוז בפעם שקבלתי ERROR פעם ראשונה שזה העלה את המסנג'ר בסארט-אפ. יש למישהו רעיון? נ.ב אולי זה אמור להיות בפורום ווינדוז?
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה כבר מלא זמן למצוא פתרון להחלפה בין מסכים אצלי במחשב. בדרך הרגילה של להיכנס למאפיינים על שולחן העבודה ולהחליף בהגדרות תצוגה זה עובד. אבל אני מנסה למצוא פתרון לעשות זאת ע"י לחיצת כפתור אחת. היה לי כיוון לפתרון שהוא ליצור איזשהו קובץ batch או בסגנון שבלחיצה אחת יבצע את ההחלפה אבל אני צריך מישהו שיודע להתעסק עם זה שיכין לי את הקובץ יש אולי עוד פתרון אם קיים קיצור במקלדת להחלפה בין מסכים ואני פשוט לא מכיר.. אם תוכלו לעזור אשמח תודה!
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
צפו בבעיה יש תמונה: http://maormark.webs.com/error.JPG תודה מראש תותחים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, פתאום בלי ידיעה מקדמת פתחתי מסמך טקסט עם מידע שהיה שמור לי במחשב ונדהמתי לגלות שהכל ברוסית וכך שאר מסמכי הטקסט (TXT) - חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי דרך לשנות את זה - את הגדרות הקידוד לא מצאתי WIN7 בעברית* תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.. יש לי משחק מסויים (מאוד ישן האמת) שנמצא על המחשב שלי בשני דיסקים ואני רוצה להתקין אותו מבלי לצרוב את הדיסקים (הצורב שלי דרעק). אגב במקום bin ו-cue יש לי MDF Image ו-MDS Image אם זה עקרוני... מקווה שתעזרו 8) תודה בכל מקרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים הורדתי את אימיול גרסה 0.50A ולאחר פתיחת הפורטים אני מתחבר לתוכנה כאשר לשרתים זה מתחבר בלי בעיות אבל לרשת הקדמליה הוא לא מצליח להתחבר וכן גם לא מציג את רשימת אנשי הקשר..מישהו יודע מה הבעיה? מאיפה אני יכול להשיג את רשימת אנשי הקשר וגיצד אני מתקין / מסתדר אותה בתוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הסמל של העוצמת קול נעלם לי ושאני מנסה להחזיר אותו דרך לוח הבקרה כתוב לי לא פועל ואין אפשרות להחזיר אותו לפעיל
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אתמול התקנתי שדרגתי לגרסה החדשה (5.0) של ZoneAlarm (גרסת ה-Free) ומאז ה-Norton AntiVirus 2003 הפסיק לסרוק לוירוסים גם דואר נכנס וגם דואר יוצא. רק לאחר שהסרתי את ZoneAlarm וביצעת Restart, אז Norton התחיל מחדש לסרוק דואר אלקטרוני. לאחר שהתקנתי שנית את ZoneAlarm שוב Norton הפסיק לסרוק דואר. האם למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-