עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפוך סרט רגיל (2D) לסרט תלת מימד (3D), שאוכל לצפות בו בעזרת משקפיים (כחול ואדום). תודה!.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות לא הצלחה. אם מישהו מכיר דרך / תוכנה אני אשמח אם הוא ישתף אותי/אותנו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by fp581,

כל וידיאו שאני מנסה ליראות המדיה פלייר אומר לי class not registered

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by idan79,

בעיה ראשונה היא שהתוכנה לא עולה...אני מקבל שגיעה בעיה שניה היא שאני לא מצליח להסיר את התוכנה. לא דרך ה uninast ולא בעזרת Revo Uninstaller זה השגיעה שאני מקבל ודרך ה Revo הוא מסיר לי תוכנות אחרות בזמן שאני מבקש ממנו להסיר את הדיימון רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by YoTaMi,

יש לי ת'דרייברים אבל חצי מהם לא מעודכנים .. הנה התמונה מהתוכנה DriverAgent מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכונים של הדרייברים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=tyqayxmqzm3d.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, אני מנסה להאזין לרשת ג' דרך אתר האינטרנט(http://www.iba.org.il/gimmel/) שלהם עם פיירפוקס 3. כשאני לוחץ על גימל חי נפתח לי חלון שמבקש ממני להתקין plugin. התקנתי וזה עדיין אל עובד. ניסיתי גם להתקין את זה: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx אבל גם זה לא פתח את הבעיה. מה הסוד?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. הכרטיס קול שלי בלוח מובנה בלוח אם הלוח אם עצמו הוא דיי ישן כמו איזה חצי שנה עד שנה אני לא בדיוק זוכר עכשיו אני מחפש דריבר בשבילו אולי מישהו יכול לעזור לי פה אני יודע לו מאוד! תודה מראש לכל העוזרים

8. אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  9. אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 07:47:03 .

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  10. בהתחלה היה לי מסך שחור ושום דבר לא זז אז אמרתם לי להתקין את הקודק ffdshow-rev1953_20080504_xxl התקנתי ועכשיו אני רואה Bluray אבל מידי פעם יש קירטועים כאלה והוא לא זז חלק יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מידי או שצריך עוד איזה קודק ? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. אני חושש שמOC שעשיתי מזמן מזמן נפגמו ארבעת הסלוטים שעליהם יושבים הזכרונות בלוח-אם. יש תוכנה שתבדוק את זה?. ברכות!

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  12. Started by idan79,

ברשותי k-lite מעודכן בעיתי היא כאשר אני צופה בdvd מקורי התמונה מטושטשת בטירוף [בשאר הישומים הכול תקין] כרטיס מסך 4850 [מעודכן] מסך lcd 22 צופה במדיה פלייר וגם במדיה סנטר עם אותם תוצאות גרועות התמונה על מסך הטלויזיה שלי [שהיא לא lcd ] יותר חדה היכן הבעיה וכיצד ניתן לתקנה תודה

13. אז ככה, התקנתי ויסטה ומאז לא עובד המסנג'ר. כרגע מותקן ל י מסנג'ר גירסאת 2008 (מהאתר של מייקרו$ופס) והוא פשוט לא מתחבר (עם כל שם משתמש וסיסמא.) בהתחלה חשבתי שזה אוליי התאריך והשעה אז שיניתי וסידרתי ועדיין לא מתחבר. מספר התקלה 81000306 . התקלה עצמה אומרת שמדובר בבעיות ברשת בעוד שבכל המחשבים בבית עובד המסנג'ר (אולם בכולם יש XP ). מישהו נתקל בזה? תודה רבה מראש! עריכה- אפשרות לתקלה היא התקנה של service pack 1 ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני מחפש תוכנה שאני יוכל לראות את הדף במחשב, כדף A4 לפי סנטימטרים וככה למקם תמונה ולהדפיס אותה מבלי לעשות 1000 נסיונות. אם לא הבנתם עוד הסבר: כמו התצוגה המקדימה בWORD רק שימופה לפי ס"מ וככה שאני אדפיס זה יצא מדויק. תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. Started by stingeR-,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by משועממת17,

כמה שאלות 1. האם יש מדריך בעברית או משהו כזה לתוכנה? אני לא כל כך מיסתדרת איתה 2. למי שמכיר את התוכנה, יש את האפשרות של tool שניראה כמו הווליום, אם המישתמש לוקח את הלחצן ימינה הווליום יהיה גבוה יותר ואם שמאלה הוא יהיה נמוך יותר.. איך אני כותבת את זה? צריך פקודת if, אבל אני לא מבינה מה לעשות אחר כך, איך לדרוש שאם המישתמש מעביר את הלחצן לכיוון מסויים הוליום יוגבר או יונמך..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Levcog,

לאחרונה התקנתי על המחשב שלי Windows Vista Ultimate 64bit ושמתי לב לבעיה די מוזרה במשחק Grid שפעל חלק על ה Window XP 32bit. קודם כל, הינה המפרט שלי: מעבד - Q6600 3.0MHz (OC) קירור למעבד - Thermalright Ultima הארד דיסק - WD320GB AAKKSS זיכרון - G.Skill 4GB (2GBx2) 800MHz לוח אם - Abit IP35-X כרטיס מסך - BFG 8800GT OC1 512Mb כרטיס קול - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series מארז - Enermax Chakra 5001 מסך 22" את הOC ביצעתי לאחר שעברתי לVista ובדקתי את יציבות של המחשב עם מספר תוכנות. אבל ישנה בעיה במשחק Grid שלא הייתה בזמן הרצת המשחק עם XP, מדי פעם המשחק פשוט מתחיל לרוץ לאט מאוד, אי אפשר לקרוא לזה בדיוק ירידת FPS, המשחק נכנס למצב שאני קורא לו מצב …

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by omnius,

אני מחפש תוכנה שתמספר לי קבצים אוטומטית לפי התיקיות שהם נמצאים בתוכה. כלומר: אם יש לי 3 תיקיות: Chopped Body Parts In Alphabetical Order, Nuclear Love ו-Elders of Sobriety ובתוך התיקיה Chopped Body Parts In Alphabetical Order יש שתי תיקיות: Killers of the 4th Dimension ו-Nihilistic Overdose אז כל הקבצים בתוך Killers of the 4th Dimension יקבלו את הקידומת 01, כל הקבצים בNihilistic Overdoseיקבלו 02 ואז כולם בNuclear Love יקבלו את הקידומת 03 וכו' או לחילופין, Killers of the 4th Dimension יקבל את הקידומת 011 (יעני התת-תיקיה הראשונה בתיקיה הראשונה), Nihilistic Overdose יקבל 012, ואז Nuclear Love יקבל קידומת 02 תודה לכל המעוניינים

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  19. Started by gman18,

יש לי wacom bamboo והוא עבד ממש טוב עד לפני יומיים. עכשיו כשאני מקרב את העט ללוח (בערך 2 ס"מ) הוא מצייר/בוחר במקום שהוא יתחיל לעבוד רק כשהעט ממש נוגע בלוח. ניסיתי לשנות את ההגדרות רגישות שלו והסרתי את כל מה שקשור ל-tablet מהמחשב והתקנתי את הדרייבר מחדש וכלום לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  20. Started by gman18,

יש לי קובץ PSD עם שכבת רקע שלא משתנה ו-30 שכבות של טקסט עם טקסט שונה בכל אחת. אני צריך לשמור 30 jpegים עם הרקע הזה וטקסט שונה בכל jpeg. ושכל jpeg יהיה בשם אחר (למשל 01,02,...) איך אני עושה את זה בלי להסתיר כל פעם את השכבת טקסט הקודמת, לבחור שכבה חדשה ולשמור בשם שונה? ניסיתי לעשות את זה עם actions וזה לא ממש הצליח... אם הבנתם בבקשה תעזרו...תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. Started by ag43,

עשיתי לתוכנה הרצת ניסיון והתוכנה הודיעה לי שיש לי 15 דרייברים לא מעודכנים, רובם המוחלט התקני מערכת. האם יש להתייחס להודעתה ולעדכן? למותר לציין שהWINDOWS שלי מעודכן לחלוטין מבחינת WINDOWS UPDATE

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. שלום יש לי media player 11 ויש לי בעיה הוא לא תומך בשירים עם הפורמט MP3 Format Sound מישהוא יכול להביא לי דרייברים לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, אפשר לשחזר קבצים מהארד דיסק אחרי פרמוט? פעם שמעתי משהו כזה שעולה 500 דולר.. זה נכון? יש אופציה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Burned,

כמו בכותרת.. השתמשתי ברשמקול וזה עובד אבל צריך לחדש כל 60 שניות..

25. Started by orelzion,

מכירים את זה שמישהו נוגע לכם במחשב ואז כשמפעילים שירים אז רק שומעים את נשיר בלי לראות שהWMP נפתח? קרה לי כבר כמה פעמים אבל כל פעם אני שוכח איך לשנות את זה חזרה. עזרה, מישהו? תודה

• 5 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים