תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בקיצור, יש לי סרט של פחות או יותר 7 דקות שאני רוצה לקודד לavi. ניסיתי עם הגדרות דיי מנוחשות (שורש נ.ח.ש) ועם DivX ויצא נוראי (ריבועים על כל המסך לאורך כל הסרט, לדוגמא) על הגדרות דיפולט הגעתי ל1.6 ג'יגה (מיותר לציין שאני מעדיף שזה יהיה יותר קטן...) ומחקתי בינתיים, למרות שאם אין ברירה אני אעשה את זה ככה וזהו. בקיצור, איך בידיוק אני צריך לשמור ככה שיראה טוב אבל ישמור על משקל שפוי? חוץ מזה, אני מניח שעם שום הגדרות לא אמורים ליהיות ריבועים על המסך, מאיפה זה בא בידיוק ומה לעשות כדי למנוע את זה? מקווה שזה הפורום הנכון, לא מצאתי שום דבר שקשור לעריכת ווידאו בצורה רשמית.. תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משתמש ב-FF3 1. אין לי אפשרות לצפות בוידיאו דרך אתר המציג וידיאו כמו באתרי חדשות. האם יש תוסף מיוחד שיאפשר לי זאת? 2.איך מגבים את כל הדברים החשובים ב-FF? (כולל מועדפים, סיסמאות, הגדרות, עידכונים, תוספות/הרחבות שכבר הותקנו) אני רוצה לפרמט. =========== איך מגבים הודעות באווטלוק אקספרס? אני מקבל רק שתי אפשרויות, גיבוי למיקרוסופט אווטלוק ואו אקסצ'יינג'.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הסיסמה שהייתי בטוח שזאת הסיסמה שלי מסתבר שהיא לא ועכשיו אני לא זוכר את הסיסמה הנכונה יש משהו לעשות עם זה ? או שרק לפתוח חשבון חדש? בשיחזור סיסמה הם מבקשים אימייל אני לא זוכר איזה אימייל נתתי להם
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי קראתי על כמה תוכנות להפיכת פורמטים שונים, אך לא הבנתי איזה תוכנה מומלצת להפיכת וידאו לאודיו. אשמח לתשובתכם איזה תוכנה מתאימה לכך ממה שהמליצו. תודה דיידו
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את התוכנה. אז נכון, בהתחלה ההתקנה מבקשת הפעלה של המחשב מחדש לצורך התקנת אבל הוא לא מתחיל להתקין ומבצע את הפעולה של ה restart שוב ושוב ושוב.... ??? אם למישהו ידועה הבעייה ויודע איך לפתור אותה ורציתי לדעת אם קיימת גרסא עברית לאופיס 2010??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם פנימי GlobespanVirata ADSL שהביאו לי מזמן מבזק. עכשיו כשהתקנתי ויסטה 64 המודם לא רוצה לעבוד. בדיסק ההתקנה יש רק דרייברים לXP וגרסאות יותר ישנות. יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, מישהו אולי יודע מאיפוא אפשר להוריד מיקרוסופט IIS 5? אני צריך לינק ולא מתוך דיסק ההתקנה של XP תודה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הורדתי סרט MPG בגודל של 734 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק אבל הקובץ גדול מידי אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לפצל את הסרט כך שאני לא אהיה צריך לחבר את שני החלקים כדי לצפות בהם ואוכל לראות כל חלק בנפרד ומאיפה אני יכול להוריד תוכנה זו ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי WINDOWS 8.1 והתקנתי אופיס 2013 החדש שקניתי מקורי, יש לי בעיה כשאני בא לשלוח מייל חדש, קופצת הודעה שאומרת "התקנת הפעולות המותאמות אישית לא הצליחה". לא מצליח להבין את הסיבה לשגיאה הזו, ובגוגל לא מצאתי תשובה בנושא. אשמח אם למישהו בפורום יש פתרון לשגיאה זו.
-
- 4 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לצרוב הופעה, אני רוצה ליצור תפריט עם אפשרויות של PLAY, SCENES, BONUS TRACKS PLAY - ינגן את ההופעה מההתחלה עד הסוף (בלי הבונוס טראקס). בנוסף אני רוצה שתהיה לי אפשרות NEXT ן-PREVIOUS ,שאני יוכל לעבור משיר לשיר, ואם אני ילחץ על 6 הוא יעבור לשיר השישי וכו' SCENES - תפריט עם רשימה של כל השירים, ולחיצה על השם, תקשר לשיר (לאו דווקא "SCENES", אפשר לקרוא לתפריט הזה בשם אחר, לא קריטי) BONUS TRACKS - עוד תפריט דומה לSCENES, עם רשימה של שירים, עם אפשרות PLAY ALL. זה בערך הרעיון, איך אני עושה את זה ובאיזה תוכנה, ואיך אני צורב את זה?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרה דיי דחופה... אמא שלי ישבה והכינה מצגת והשקיע עלייה איזה 3 ימים. המצגת ישבה על דיסק און קי ועליה היא עבדה במשך הזמן... עכשיו היא באה לפתוח אותה והמצגת לא מראה את התמונות. רשום על כל תמונה: אין אפשרות להציג את התמונה. בכדי לשמור על פרטיותך התמונה הורדה. למה? מדוע? איך? כמה? מה פתאום הוא מחליט בשבילי ואיך מחזירים את זה? אשמח לעזרה!!!! תודה תודה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לאחותי יש דיסק און-קי שעבד בסדר עד לפני כמה ימים! הווינדוס רושם שגיאה כזאת recycler/s-5-3-42-2819952290-8240758988-879315005-3665/jwgkvsq.vmx שגיאה בטעינת/ המודול שצוין לא נמצא כמובן שבדקתי את זה על המחשב שלי והכל עובד מצויין.... מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בזמן האחרון הפיירפוקס מתנהג נורא מוזר. כשאני נכנס לאתר אז זה מראה רק חצי ממנו (לפעמים זה קוטע סקריפטים באמצע) ואני צריך לעשות כמה פעמים "רענן" כדי שזה יראה את כל האתר במלואו. בבקשה תגידו לי איך אני מסדר את זה. אי אפשר לגלוש ככה.
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי אנשים.. ממש נמאס לבדוק טמפרטורות בביוס כל שניה... אז אני מחפש תוכנה שיכולה איכשהו לתת לי מידע על הטמפרטורה של המחשב שלי.. מעבד/בורד לא משנה מה.. תודה :]
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי קובץ BIN ואת ה CUE שלו אבל כשאני מנסה לפתוח אותו עם הדמון טולז או אלכוהול או נרו אני מקבל הודעת שגיאה שהקיו שיט לא תקין זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, השאלה היא האם הבעיה בתוכנה או שהאימג' פגום, יש קבצים שהדמון לא מצליח לפתוח ורק עם האלכוהול אפשר לצרוב ואז להפעיל, במקרה הזה גם זה לא עובד. פתרונים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי להתקין את וינדואוז 7 ואני רואה שיש 2 גירסאות שרצות ברשת. 32 ביט ו-64 ביט. האם אני חייבל התאים את גירסת הוינדואוז לסוג המעבד שיש לי? אם יש לי 64 ביט אני חייב להתקין וינדואוז 64 ביט? ואיך אני יודע אם יש לי מעבד 64 ביט או 32 ביט? הרצתי את CPU-Z על המחשב שלי ותחת קטגוריית צמעבד לא ראיתי אם המעבד שלי 32 ביט או 64 ביט.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לתוכנת FTP טובה ופשוטה... תודה, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם רוגלות זה המינוח, אבל אצל חבר יש בעיה במחשב, כאילו איזו תוכנה השטלתה על הדפדפן וכל פעם שמריצים חיפוש בגוגל היא מעלה אתה האתה שלה במקום. הכתובת משתנה כל פעם מחדש. איזה תוכנה בטוח תפתור את הבעיה? Ad-Aware 2007 לא מצא שום דבר... האם יש עוד דברים שכדאי לנסות חוץ מלהוריד תוכנות אנטי-ספייוור?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוף כבר נמאס לי :-\ כל פעם שאני מפעיל את הווינאמפ הוא נכבה לי. הורדתי את הגרסה האחרונה, הפעלתי את המחשב מחדש ועדיין הבעיה קיימת. מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
נמאס לי כבר שערכות נושא , לא מסוכרנות טוב לFF בעברית, ואני רוצה לשנות אותו לאנגלית. יש אפשרות לעשות זאת או שהכי כדאי זה להסיר את הנוכחי ולהתקין את הגירסא האנגלית?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מבטל את ה- "PROTECTION CENTER "
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
היי. אני יודע שיש סטיקי, אבל רציתי לשמוע מהאנשים כאן מה לדעתם הנגן הכי מומלץ. יותקן על windows 7 64 bit במחשב נייד די חזק (i3, 4 GB ram) , וינגן לפעמים גם HD. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Help כאשר אני מנסה להוריד קובץ מאתר באינטרנט,הקובץ נפתח אוטומטי ולא קופץ חלון המציע לי אם לשמור או לפתוח. מישהו יודע איך מחזירים את החלון הזה?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם :-) אני מחפש תוכנת RSS שמסוגלת ליצור שילוב של החדשות של כל הערוצים בחלון אחד,שתהיה לי את האפשרות לסדר אותם לאחר מכן ע"י מספר קריטרויונים: זמן הוצאת ההודעה,המקור, מילות מפתח וכו'.. בדומה ל: http://news.fresh.co.il/technology.html תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איך מוסיפים תרגום לסרטים שאני צורב לDVD ? איזו תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-