תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הגרסא החינמית של avira antivir personal מהאתר שלהם. נראה כמו אחלה אנטי וירוס, עושה את העבודה אך מצד שני הוא לא מתעדכן אוטמטית. נכנסתי ב- f8 ובאופציית update > automatic update מסומן ב-v ה- active. ועדין לא מתעדכן כל יום. מה יכולה להיות הבעיה? נסיתי כבר הכל וכלום לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כל פעם שאני חוזר מהצבא יש בעיה חדשה במחשב... הפעם הבעיה היא שכל לחיצה על מקשי ה caps וה- num lock נישמע צפצוף מעצבן מתוך המחשב עצמו. בנוסף כפתור ה num lock התהפך, כשהוא לחוץ החיצים עובדים, וכשהוא לא לחוץ המספרים עובדים. התקלה הופיע לפני כשבוע ,אין נקודת שחזור מערכת מתאימה ולא מצאתי שום תוכנה חדשה יוצאת דופן שהיית יכולה לגרום לזה. ודבר נוסף ששמתי לב זה שלפני שהוינדווס עולה אין את הציפצופים. הוידווס שלי הוא xp pro
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיודעת להמיר/לצרוב קבצי KAR ו MIDI לפורמט שה DVD יכול לזהות(כלומר פורמט DVD/VCD) בכדי שאוכל לארגן ערב קריוקי בבית אני מיואש ??? , מצאתי תוכנה שממירה את הקבצים לפורמט של CD-G שמותאם רק למכונות קריוקי מקצועיות או שאני טועה ומישהו יכול להעמיד אותי על טעותי. בכל מקרה כל פיסת מידע תעזור לי מחכה לתשובה ותודה מראש אילן
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמפצלת קיבצי ISO גדולים [3-5 GIGA] לקבצים שאפשר ליצרוב על דיסק רגיל [700MB]. עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי משהו שימושי.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש סירטון ביו-טיוב ואני צריך רק את הסאונד לצורך עבודה שאני צריך להגיש. יש למישהו מושג איך ניתן לשמור על המחשב רק את הסאונד בפורמט MP3 (למשל)? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הנני רוצה להדפיס דף אינטרנט כלשהו של מיקרוסופט, וכמובן שעל מנת להציג דפים של מיקרוסופט כמו שצריך, עלי להשתמש באינטרנט אקספלורר. בלי כל קשר, אין ביכולתי להדפיס ולשמור דפים בכלל באינטרנט אקספלורר 9. בעת ביצוע הצג לפני ההדפסה, מופיע דף ריק. בעת שמירה אני מקבל: "לא הייתה אפשרות לשמור דף אינטרנט זה". מה הבעייה פה? האם מומלץ בשבילי לחזור לאינטרנט אקספלורר 8, על מנת לפתור את בעיות אלו ואחרות? עדכון: הבעייה נפתרה: 1. חיפוש בגוגל את "בעיות הדפסה באינטרנט אקספלורר 9" 2. כניסה לאתר הבא: http://support.microsoft.com/kb/973479/he 3. הפעלת אינטרנט אקספלורר כמנהל המערכת פעם אחת, פתרה את בעיית ההדפסה בדפדפן.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אני בבעיה קשה! התקנתי XP כאשר מערך הרייד, 2X320 יושב על הקונטרולר של הלוח ועובד עם ויסטה מצויין. ה XP לא מזהה את הרייד! ב device manager הקונטרולר לא מותקן, וכל ניסיון אפשרי להתקין אותו כושל!! מאתר של ASUS ואינטל ICH8R שמו של הדרייבר. כמו כן ההתקנה נראית שמסתיימת בהצלחה אך ב device manager עדיין יש סימן שאלה צהוב! כמובן שאיתחלתי שוב ושוב. כמו כן גם כונן ה CD לא מזוהה עדיין! מה קורה פה???? גם טכנאי שהיה פה לא התליח להבין את העיניין. בבקשה מהר אני כבר מת פה שלושה ימים!
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי בזמן שאני מוריד קבצים המחשב נתקע לי בלי התראה מוקדמת ואני צריך לעשות ריסט. באתר של UTORRENT לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת. מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? היום כבר הייתי צריך לעשות פעמיים ריסט. זה ממש ממש מעצבן תודה
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי כיצד משתמשים בתוכנת התרגום סרטיםSubSync שבעזרתה ניתן ליצור כתוביות לסרטים... בתודה מראש... ???
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק BF2 כבר שנתיים, ועד כה הוא עבד ללא בעיות. לאחרונה רכשתי מסך חדש (Flatron L1760TR) ולאחר שחיברתי אותו ניסיתי להיכנס למשחק. לאחר שלחצתי על האייקון של המשחק המסך נעשה שחור לכמה שניות, ולאחר מכן המחשב החזיר אותי לדסקטופ. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, אך ללא הועיל. עד כמה שזה לא נשמע הגיוני שמסך גורם לבעיית תכנה, אין לי הסבר אחר לבעייה. כל שאר המשחקים במחשב שלי פועלים בסדר גמור, וכאמור זו הפעם הראשונה שבה יש לי בעיות עם BF2. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte GA-G41MT-D3. מעבד: Intel E6700. כל השאר לא רלוונטי... התקנתי על המחשב Win7-64bit. הורדתי דרייברים מהאתר של Gigabyte ספציפית עבור 64bit. משום מה כרטיס הרשת לא מזוהה ואני יכול להתקין את הדרייבר שלו. אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין דרייבר לא מתאים למערכת ההפעלה ושאני צריך לבדוק אם יש לי 64 ביט או 32 וליצור קשר עם ספק התוכנה. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים. נ.ב: הורדתי את כל הדרייברים שיש שם באתר והתקנתי כבר את הדרייבר של הצ'יפסט, הדרייבר של הוידאו והדרייבר של האודיו. רק בדרייבר של כרטיס הרשת הוא עושה לי בעיות.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בנושא, ויש לנו כמה סרטים שאנו לא יכולים לצפות בהם...
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר ברשת למחשב אחר אשר מחובר לאינטרנט דרך מודם USB הבעיה היא שעכשיו הmIRC לא נותן לי להתחבר לשרתים אשר דורשים IdentD מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסית את מה שמציעים ב-tweakxp.com רק שזה לא כל כך עזר. אגב שני המחשבים עובדים עם XP pro עריכת המודר: הכותרת שונתה. בפעם הבאה תן כותרת עניינית לת'רד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה קניתי מחשב חדש והוא הגיע עם ויסטה אבל כשהתקנתי עליו את המקס 8 אני לא רואה את התצוגה המקדימה באיקונים לתכולת הקובץ (כמו שרואים בקובץ PSD ) וכשהתקנתי על המחשב XP רואים את התצוגה התצוגה חשובה לי כי יש לי המון גופים מוכנים שאני שותל להדמיות אז אני צריך לדעת איך הם נראים מראש מישהו יודע אם יש לכך פתרון? המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איך שאני מפעיל את הוינדווס אז קופץ לי חלון שאני צריך לסגור את כל החלונות ולשמור הכל כי אחרי 50 שניות המחשב יפעיל את עצמו מחדש , וזה לא נעלם זה קורה כל פעם שאני מפעיל אותו . אני זוכר שפעם היה איזה משהו שצריך לכתוב ב- "התחל" ---> "הפעלה" כדי שזה יפסיק , מישהו יודע ?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
http://wl.dlservice.microsoft.com/download/9/4/2/942E4DB1-ACF0-49FE-A89E-E5E0565EBAE0/en/wlsetup-all.exe תהנו, אם מישהו רוצה פאץ ללא פירסומות אני אשלח לו בפרטי כי זה כנראה אסור לפירסום
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר ליצור קובץ של self extract בעזרת התוכנה winace?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד את התוכנה, אנא ענה לי.. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש וינדוס ויסטה על מחשב נייד, והוא קבע סיסמא ושכח אותה ולא יצר קובץ סיסמאות. הכונן דיסקים שלו לא עובד ולכן זה מוריד לי מלא אופציות של דיסקי אתחול, מה שמשאיר לי רק את הUSB. השאלה שלי, מה אני יכול לעשות אם יש ברשותי רק חיבור USB.. האם קיימת תוכנה bootable שעולה ישירות מהאחסן הנייד ומאפסת או עוקפת את הסיסמא?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתקריא לי מילים באנגלית, למשל אם אני רושם לה מילה כמו HELLO או GOOD EVENING שתקריא לי את זה.. אם יש כזאת שמקריאה קטעים זה יותר שימושי אני מקבל הרבה מילים ארוכים באנגלית לאחרונה ואין לי כוח לקרוא את הכול.. מישהו מכיר תוכנה כזאת או תוכנה שעושה משהו דומה שעדיין יכול לעזור לי בנושא הזה? תודה מראש. רועי.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לצרוב דיסק של לינוקס, הורדתי את הקובץ ISO וכשאני מנסה לצרוב בנרו את ה IMAGE CD הוא נותן לי שגיאה ואני צריך לבחור CORRECT או IGNORE. אני עושה IGNORE ואז הוא צורב וכשאני מפעיל במחשב ולוחץ על להתקין (במסך של לינוקס) הוא עושה שגיעה ומפעיל את המחשב מחדש. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש, מיקי.
-
- 20 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולםץ אני מחפש בנרות אופיס 95 בעברית או וורד 7.0A בעברית. האם למישהו יש מושג היכן ניתן למצוא את הממצא הארכיאולוגי הזה?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי WIN7 ו OUTLOOK2007. ב- CONTACTS הגדרתי 3 קבוצות שונות של אנשי קשר והן מופיעות כולן בפינה השמאלית העליונה. אבל, כשאני שולח מייל חדש ולוחץ על כפתור "אל.."/TO כדי לאתר את הנמען, אינני רואה את הקבוצות שיצרתי אלא רק את קבוצת ברירת המחדל. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה וחג חנוכה שמח!
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש winpeאו משהו דומה על דיסק עם boot כאשר הוינדוס לא עולה אני מחפש משהו פשוט שצריך להוריד לצרוב אותו כ-image לשנות בביוס והדיסק עולה הורדתי כמה ותמיד כשאני בוחר וינדוס מהרשימה הוא נותן לי הודעת שגיאה מחפש משהו תקין הפעם כי אני צריך את זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-