תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני ממש לא מבין בנושא, ויש לנו כמה סרטים שאנו לא יכולים לצפות בהם...
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כשאני ניגש להעלות את המסנג'ר קופצות לי זו שגיאות הראשונה: בוודאות אני יודע שהיא נרמה בעקבות הסה של תוכנת 'מוספת' שהייתה מנטרלת את הפרסומות של המסנג'ר ותמיד עלתה איתו התוכנה הוסרה וזה השריד האחרון ממנה השנייה: שהיא יותר נפוצה השגיאה הזאת פשוט לא מאפשרת לי להתחבר למסנג'ר! כיוונתי את השעון לפי האינטרנט, ניטרלתי את חומת האש של NOD32 ועדיין לא מתחברת מישהו יודע מה לעשות בנידון?.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש וינדוס ויסטה על מחשב נייד, והוא קבע סיסמא ושכח אותה ולא יצר קובץ סיסמאות. הכונן דיסקים שלו לא עובד ולכן זה מוריד לי מלא אופציות של דיסקי אתחול, מה שמשאיר לי רק את הUSB. השאלה שלי, מה אני יכול לעשות אם יש ברשותי רק חיבור USB.. האם קיימת תוכנה bootable שעולה ישירות מהאחסן הנייד ומאפסת או עוקפת את הסיסמא?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התופעה הזאת החלה עם גרסה 11, ועודנה קיימת עם גרסה 12 החדשה (בגרסה 10, עוד ניתן היה לאחות במצב לא מקוון, FAT32). למה זה קורה? בכלל, למה PerfectDisk מתייחסת לאיחוי תיקיות במערכות FAT32 כאיחוי בזמן אתחול (איחוי קבצי מערכת, איחוי לא מקוון)(PerfectDisk מאחה תיקיות וקבצים יחדיו במצב מקוון רק ב-NTFS) ומאחה רק את הקבצים באיחוי מקוון? עד חלונות 98 כולל, תיקיות היו מאוחות יחד עם הקבצים במערכת FAT32 ע"י מאחה הדיסק. האם מדובר בחסרונה של התוכנה, וכי קיימות תוכנות איחוי אחרות אשר כן מאחות תיקיות וקבצים יחדיו באופן מקוון גם ב-FAT32?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שמעו אנשים הורדתי את הגירסה החדשה עם התיקון וההורדות פשוט לא זזות לי ניסיתי גירסה אחרת אותו הדבר רציתי להפעיל AZURES עושה לי בעיה של JAVA איך מסדרים את הבעיה של JAVA ועם מישו מכיר EMULE טוב או תוכנה אחרת טובה שיתן המלצות תודה אנשים עם מישו עוזר לי הוא גדול
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
איפה אני יכול לימצוא את התוכנה הזאת אבל את הגירסה המלאה \ תודה בבקשה תענו לי
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
האם יש דרך אלגנטית לעשות מלבנים עם פינות מעוגלות בפלאש?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
רואים בכל מיני תכניות שהם מגדילים תמונות ומשפרים איכות ממצלמות אבטחה. אפשר לעשות את זה גם בבית או שזה חייב להיות מומחה למחשבים?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
http://www.iobit.com/gamebooster.html מישהו כבר ניסה את זה ? והאם זה רלוונטי למחשבים חזקים יחסית?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הורדתי משחק ויש לי אותו בהרבה (70) קבצים למשל הראשון הוא rzr-2142.001 איך אני מחבר את כל הקבצים לקובץ אחד שאפשר להפעיל?? אגב יש עוד קובץ שקוראים לו rzr-2142.sfv
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
תהנו ונא להגיב איך אני יכל לשפר מקווה שאהבתם
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, הערב קניתי מחשב נייד של HASSE שכולל גם כרטיס רשת אלחוטי, אין לי מושג איך לגרום לו לעבוד ולחפש רשתות, על המחשב מותקנת תוכנת REALTEK וכשאני מנסה להפעיל אתה מופיע לי חלון שבו כתוב THIS DEVICE MAY BE REMOVED OR DISABLED - ניסיתי להכנס להגדרות ולחיבורי הרשת שלי ומה שמופיע שם זה רק אופתיית החיבור בכבל רשת (לא מופיעה האופציה לחיבור אלחוטי), מישהו מכם אולי יכול לעזור לי ? (אם בכלל הסברתי את עצמי מספיק טוב...) תודה לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
8) ??? : :AR15: :asthanos:למי שיש שיודיע נמאס לחפש והרישום באתר מחרפן אותי אז תודיעו תודה רבה ef23mj
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסא החינמית של avira antivir personal מהאתר שלהם. נראה כמו אחלה אנטי וירוס, עושה את העבודה אך מצד שני הוא לא מתעדכן אוטמטית. נכנסתי ב- f8 ובאופציית update > automatic update מסומן ב-v ה- active. ועדין לא מתעדכן כל יום. מה יכולה להיות הבעיה? נסיתי כבר הכל וכלום לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
נכנסתי למחשב ... הפעלתי את האיסיקיו... וקיבלתי הודעה עם קישור לאתר http://security1.ch.vu ושמה אומרים לי שהמחשב שלי בחקירה .. וחשבתי שזה שטויות ופתאום אני רואה בחלון קטן באתר את כל תוכן הדיסק קשיח שלי ... ואז זה מוביל אותי לאתר שאומר לי כדי להפסיק להיות בחקירה תקנה את המוצר הבאה ...... מההההההההההההה קורההההההההההההה פההההההההההה???????? וביקשתי מחבר להיכנס לאתר ואצלו זה לא עולה ? יש קשר????? תודה.
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
טוב, אז ניסיתי את קלמווין פה ושם והא אחלה אנטי וירוס סך הכל. דבר אחד לא ברור לי- עצם העובדה שהוא בקוד פתוח לא עושה אותו לקל לעקיפה?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי בבקשה לדעת האם יש בבדיקה הנ"ל תהיליכים לא תקינים: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 10:39:08, on 30/01/2009 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16762) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egu…
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כשאני רוצה ליצור את קבצי ה ifo לצורך צריבה של DVD ויש לי יותר מקובץ vob אחד אז היא יוצרת את הקבצים רק לקובץ הראשון אז איך אני יכול ליצור קבצי ifo ליותר מקובץ אחד למשל ויש לי בספרייה אחת את הקובץ הראשון VTS_01_1.VOB ואת השני VTS_02_1.VOB
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אז ככה יש לי Media Player11 והורדתי כמה סרטים אם המחשב החדש שלי אם סיומת avi וזה מראה לי את זה כמו שיר ואני רק שומע את הסאונד ולא רואה את הסרט אשמח אם תוכלו לעזור לי או לתת לי תוכנה שדרכה אני יוכל לצפות בסרטים תודה.
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בוינדוס XP יש הגדרה שיראו את רשימת הסרטים בקטן בריבוע אז אני לא רואה אתה (אני חושב שזה אחרי שהתקנתי את WINDOWS MEDIA PALYER 11) זה לא אומר שאני לא יכול לראות את הסרטים אני כן יכול לראות את הסרטים אבל לא את הקדמה שלו בריבוע תודה מראש לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
עבודה אחרונה שלי... אם יש הערות לא להתבייש. ;D http://vidati.deviantart.com/art/The-end-of-all-70428183
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, כמה שווה למכור microsoft office home & student 2007?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
בפורום הזה אפשר לפרסם חתימות שאני מכין? כמו למשל זה ושמשתמשים יגידו איך החתימה ומה לשפר ויביאו לי ביקורות כדי שהחתימה תהיה יותר טובה
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של GENIUS לא זוכר ממש את הדגם, בכל מקרה יש עליה לחצני מדיה[קדימה ,אחורה, עצור....] ובכל תוכנה מדיה שנתקלתי עד היום[מדיה מנקי,מדיה פלייר....] הם עבדו מעולה רק ב WINAMP הם לא עובדים... יש איזשהי דרך להגדיר אותפ או משהו שזה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני מנגן קובץ WMV במדיה פלייר 11 הCPU USAGE עומד על 60-70 ובקושי אפשר לעשות משהו עם המחשב, הכל מקרטע וזה ממש נורא. זה קורה לי רק בתוכנה הזאת ורק עם הקבצים האלה, אולי צריך לשנות איזושהי הגדרה? תודה, דודי.
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-