עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by avivlyaviv,

יש לי את התמונה הזאת : http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=090CF420108360C7 אני רוצה שלא יהיה את הפסים בכחולים, במקום יהיה שחור. (אם זו עבודה פשוטה אבל לוקחת הרבה זמן, תסבירו לי מה לעשות ואני יעשה (אני מבין קצת בפוטושופ(קצת))) Thank

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by o.k,

בוקר טוב לכולם!!! לאחרונה הורדתי את התוכנה NOD32 וראיתי שאני לא מצליח להבין איך להשתשמש בה .... מישהו יכול להגיד לי איפה יש מדריך בסיסי לתוכנה זו???? אם יש בכלל... תודה רבה לעונים....

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  3. טוב אז אני בן 17, מעצב פה ושם... הכרטיס: http://artista67.deviantart.com/art/symbolic-card-124896889 אין צורך לבאס אותי אני יודע שזה לא מרשים אבל זה מה שקורה כשמשעמם - בגרות בתנ"ך.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  4. שלום לכולם :] אז ככה- אני לומד כבר לא מעט זמן After Effects וזו תוכנה מדהימה . אני יודע לעשות Keying לצבע ושנות רקע וכל מיני .. אבל יש לי שאלה: הדוגמא הכי טובה שמצאתי היא מהסרט הארי פוטר שראיתי אתמול. זה ברור שהם עושים את הקווידיץ' בעזרת מסך ירוק ,אבל במאחורי הקלעים של הסרט ראיתי שה"שחקנים" במשחק רתומים לתקרה בעזרת כבל כדי שיראו כמעופפים . אז איך הם מוציאים את הכבל הזה שרותם אותם ? הכבל לא היה בצבע ירוק בכלל ! (כמובן לא מצפה שתסבירו לי איך עושים את זה בתוכנה,אלא את הרעיון של איך עושים את זה..) תודה רבה ומקווה שהסברתי את עצמי כראוי עריכה: http://www.youtube.com/watch?v=058gI6XHFl4 1:26 יש דוגמא מעט קצרה אבל רואים בבירור על מה אני מדבר

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  5. Started by LanKo,

אוקי שמעו, הורדתי Norton Ghost Boot CD, ויש שם את הקבצים האלה: MOUSE.INI COMMAND.COM IBMBIO.COM MOUSE.COM AUTOEXEC.BAT CONFIG.SYS ותקייה בשם GHOST, ובתוכה יש GHOST.EXE. וזה מה שרשום בקובץ ה BAT. של ה AUTOEXEC - @echo off SET TZ=GHO-09:00 MOUSE.COM echo Loading... CD GHOST GHOST.EXE אפשר להבין שזה מפעיל את הקובץ MOUSE.COM, רושם שזה טוען, נכנס לתקייה GHOST, ומפעיל את הקובץ GHOST.EXE. - צרבתי את הקבצים ישירות לדיסק CD - אני מפעיל איתם את המחשב, ושום דבר לא קורה. הווינדוס עולה כרגיל... כי לפי ה AUTOEXEC, זה אמור לפעול לא? האם זה משנה שיש לי גירסה 12 מותקנת במחשב ואולי הקבצים שייכים לגרסא אחרת של GHOST? אגב, נכנסתי לאחר מכן לביוס, והגדרתי בלשונית BOOT, את הכונן דיסקים ראשון,…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  6. ניסיתי ליצור קובץ PST ביצוא ואח"כ לייבא אותו למחשב החדש אבל הוא לא הצליח לפתוח את הקובץ? יש שיטה יותר פשוטה פשוט על ידי העתקה מהתיקייה במחשב אחד והעברה לשני?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by Absurd,

מדוע תוכנות אנטיוירוס (Avira לדוגמא, שאותה התקנתי לאחרונה), נוטות להתייחס לקובץ Autorun.inf כוירוס, כאשר כל פישעו הוא לתת הוראות הפעלה בעת הפעלת מדיה\כונן Flash\דיסק און קי (חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי שזה תפקידו). בכל פעם שאני מחבר את ה-דיסק און קי שלי, Avira מתריע לי אודות הקובץ הזה, כמו כן בגוגל קראתי שעוד מספר אנשים מתייחסים אליו כוירוס. מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, יש לי מחשב נייד עם מע' הפעלה XP (בעברית) ואקספלורר 6. בכניסה לאתרים ספציפיים כמו YNET, ONE, NANA10 הוא פשוט קורס - הוא מודיע שקרתה תקלה ושואל האם לשלוח דוח שגיאות. ב-WALLA לא ניתן להיכנס לתיבת הדואר האלקטרוני - כאשר מכניסים את שם המשתמש והסיסמא, הוא פשוט עושה REFRESH לדף... התקלה החלה לפני כמה שבועות, לא בוצע שינוי מיוחד במחשב שיכול להסביר את המקור לתקלה. הרצתי בדיקות לרוגלות, איך זה לא עזר. מצ"ב צילום מסך של התקלה. אשמח לשמוע הצעות לפתרון התקלה.... תודה! עריכה: ניסיתי להחליף את הקובץ msvcrt.dll אך זה לא פתר את התקלה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  9. שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב נייד אסוס ולאחרונה הגאדג'טים לא עובדים- למשל אם אני מעלה את השעון אז הוא נראה בצבע שחור והמחוגים לא זזים. בנוסף כשאני מנסה להעלות את האנטיווירוס, הוא מעלה לי ריבוע לבן, ככה שאני לא יכול לגשת לתוכנה. בקיצור יש למחשב בעיה עם הגדרות של גרפיקה נראה לי. מה עושים??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום יש תוכנה (ואתר)בשם ZATTO שזה משדר טלויזיה מאירופה אני רוצה לראות את הטלויזיה הזאת בארץ אבל זה עובד הכי טוב מIP שוווצרי . איך משיגים כזה דבר? אני עכשיו נמצא בשוויץ אם זה עוזר איך שהוא לשמור IP או משה וכזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  11. הלך לי הדיסק, פעם שניה בשלושה חודשים. שורה של קבצים כשמנסים לקרוא אותם, המחשב קופא. למחיצה של מערכת ההפעלה יש לי גיבוי, למחיצת הדאטה אין (ולא יכול להיות, יקח יומיים רק להעתיק את זה לדיסק חיצוני בכל פעם). אז אני מעתיק חומר עכשיו, מה שיעבור יעבור, מה שלא - אללה ירחמו. אבל בכל פעם שאני נתקל בקובץ שיושב על סקטור פגום, המחשב קופא ואני צריך לאתחל! ועכשיו לכו תדעו מה בדיוק תקע אותו. איתחלתי בשעתיים החאונות יותר מכל שלושת החודשים האחרונים. אני מחפש תוכנה להעתקת קבצים ששומרת רשמה של קבצים שהועתקו ושעוד יש להעתיק וששומרת אותם בקובץ שמתעדכן בזמן אמת, כך שכשהמחשב נתקע ומאותחל, אוכל לראות בדיוק מה תקע אותו ולהורת לה להמשיך מהקובץ הבא. חינמית כמובן. אז מי מכיר?

12. Started by piro,

יש לי סרטים בפורמט avi על המחשב ואני רוצה צרוב אותם כך שאוכל לראות אותם ב DVD - לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותם ואיך אני עושה את זה? תודה piro

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  13. Started by shimon23,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003244288&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by NetSpider,

אני צריך איזו תוכנה כדי למדוד FPS במצב של OpenGL ... אני רוצה להשוואות דריברים שונים מבחינת OpenGL אז אני צריך איזו תוכנה (לא כבדה מבחינת גרפיקה) אבל שתעשה את הטסטים הבסיסיים של OpenGL ... תודה .

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  15. אהלן קובץ TAR הוא קובץ וידאו וכשאני מפעיל אותו אני רואה את הוידאו רץ אבל אין SOUND. אני רואה בהתחלה connect to download codec ואח"כ failed (למרות שאני מחובר לאינטרנט כל הזמן). הורדתי והתקנתי את ה-DIVX הכי חדש (5.0.2) ועדיין אין סאונד... למישהו יש רעיון ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by Jook,

לחבר שלי יש בעיה, הוא אומר שהנורטון שלו גילה וירוס בשם : JS.Seeker והנורטון לא יכול למחוק אותו . מה לעשות ? להגיד לו למחוק באופן ידני ? ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  17. אני צריך המלצה לתוכנה חינמית ללא פרסומות להרצת סרטים וכתוביות

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by SEFi,

מה התוכנה הטובה ביותר לצריבת מוזיקה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by LinkTree,

שלום שלום, אני בעליו הגאה של עכבר מבית מקרוסופט אופטי מסוג אינטלימווס - עם 5 כפתורים. העכבר נוח ומדוייק - ומגיע אם 3 שנים אחריות, אבל יותר מכל אני אוהב את האפשרות הכמעט מלאה לקנפוג העכבר במיוחד באפשרות לקנפוג לכל תוכנה בנפרד !! אז ברור שלכששמעתי שיש גרסה חדשה 5.0 הורדתי והתקנתי - רק מחכה שראות מה יש למיקרוסופט לסדר לי הפעם - אך אבויי הפתעה ?! לא רק שכבר אי אפשר לקנפג לפי תוכנה את הכפתורים, גם האפשרות לקנפג קיצור מקלדת הורד מהעכבר, ממש חגיגה !!!! השאלה האם זה מפתיע ? :

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  20. אני צריך תוכנה כזאת חו מquick time היא לא מציגה כתוביות אני חייב שתציג למישהו יש הצעות?(לא לשכוח קבצי mov)...תודה... ;D

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  21. מחפש תוכונות לעבודה עם סרטים גם קידוד גם עריכה המלצות ותוסופת התקבלו בברכה עבודה עם כל סוגי הקבצים.. גם תוכנות כמו Windows Movie Maker שאפשר לעשות מעברי וידאו אפקטים ... וירטואל דאב אני מכיר וגם TMPGEnc

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  22. שלום רב, אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שבעזרתה אני אוכל לחתוך סרט שיש לי, כי הוא ארוך מידי לדיסק אחד. מישהו יכול בבקשה לתת לי את שמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by fffSSS,

Kaspersky Anti-Virus או NOD32 איזה אנטי ווירוס יותר טוב? איזה חברה יותר טובה? איזה אנטי ווירוס לוקח פחות משאבים מי המערכת? איזה תוכנה יותר מומלצת?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  24. היא לא מופיעה בMSCONFIG אבל היא מתחילה לפעול עם התחלת המחשב, היא מנסה גם להיכנס לאינטרנט דרך Distributed.net שמבקש אישור מה ZONE ALARM לקובץ עצמו של התוכנה קוראים: iosdt.exe איך אני נפטר מזה? בנוסף מלא אייקונים במחשב שלי של כל מיני יישומים נהיו אייקונים של כאלה של וינדוס כאילו קבצים לא מוכרים

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  25. אחרי שאני מפעיל אותה ומקיש סיסמה, התוכנה נתקעת (מנצלת 99% CPU), ולא מגיבה. סימן הפרח לא "מסובב" (לפני התחברות בד"כ מסתובב עד שמתחבר). הסרתי/התקנתי פעמיים. לא עוזר, אותו דבר. עשיתי SYSTEM RESTORE - לא עזר. : עוד רעיונות?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים