תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
"קיים איזשהו סיכון ביצירת מחיצה נוספת בעזרת partition magic? (למטרת גוסט)" מחשב XP עיברית ללא SP עם מלא מקום פנוי (אחרי פירמוט) אני מעוניין ליצור גוסט כי לעיתים קרובות המשתמש דופק את המחשב וחשבתי שזה יכול להיות פיתרון טוב. מה דעתכם על השיטה הזאת? נ.ב NORTON GHOST תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היה לי קזאה כחול לבן המגעילה, שעבדה סבבה. מחקתי אותה והורדתי את הקיי++ הישנות, ואף גרסא לא מתברת. אז הורדתי שוב את הכחול לבן, וגם היא לא מתחברת יותר. התוכנה עולה ופשוט נשארת עלconnecting. מה עושים? הפיירוואל מוגדר לאפשר לה גישה חופשית, ובכלל, אף הגדרה לא השתנתה במחשב מאז שהקזאה עבדה בסדר.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום היה לי פה דיון על ה NLITE וכיצד לעשות מודינג להתקנה של וינדוס.ובכן עשיתי כמה שינויים כמו התקנות דרייברים לתוך המערכת.וגם כמה טוויקים שהוסיפו לי 4 איקונים ב"מחשב שלי" אבל אני כרגע אחרי שימוש שוטף מגלה כי המערכת לא הכי יציבה ודיי קורסת.חשוב לציין ששילוב הדריברים הוא הכרחי משום שהמערכת הפעלה יושבת על מערך רייד שיושב על בקר SI3114 בלוח והוא מחייב התקנה לפי ההתקנה בכונן דיסקטים...מה שאין לי כרגע לכן שילבתי את הדרייבר דרך האנלייט. חשוב לציין שהמערכת עדיין ללא עדכונים וללא אנטי וירוס (כרגע היא עם AVG 8) ובזמן הקריסה במסך הכחול כתוב לי SYSTEM 32 משהו.. האם זה מחייב התקנה נקייה מחדש או עדכונים יפתרו את הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז קיבלתי אזהרה, ואני יודע שבדרך כלל זה כלום אבל עכשיו אני לא יודע נראה לי כמו מקרה אמיתי.. לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, בזמן שאני במחשב האיסיקיו נתן לי הודעה שהאיסיקיו בשימוש במחשב אחר . ומאז אני לא יכול להכנס עם הסיסמא הקבועה שלי. פרצו לי? חחחח יש אפשרות לשחזר סיסמא אם לא הזנתי כתובת EMAIL בפרטים?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה... מישהו יכול להסביר לי איך למשל אני מעתיק חלק בתמונה ומעביר אותו למקום אחר בתמונה או בתמונה חדשה ??? אני מתכוון לעשות שיפוץ לתמונה מישהו יכול להסביר או לתת איזשהו מדריך ....תודה
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האייסיקיו שלי נתקע סגרתי אותו עם ctrl+alt+del. אחרי זה ניסיתי להכנס זה עושה לי error של בעיה טכנית (winxppro) ויוצא. היה לי את 2002b אז אמרתי אולי אני אתקין את 2003A וזה יעבוד. התקנתי וזה לא עזר עדיין אותה הבעיה, מה אני עושה? :-[
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני מנסה לראות סרט עם תרגום, הסרט מתהפך ואי אפשר לראות. זה קורה כל עוד לסרט ולכתוביות יש אותו שם, כלומר כל עוד ה-DirectVobSub, שמוסיף את הכתוביות אוטומטית, עובד. זה קורה עם כל נגן כל עוד השם זהה. כשאני משנה את השם של אחד מהם ומנסה לראות למשל ב-MV2Player, זה עובד טוב. מצורפת תמונה של איך זה נראה. מישהו יודע מה עושים? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. איך אתם מפרמטים? מהי השיטה האהובה עליכם? אתם משתמשים בתוכנות או בדיסק BOOT? מי היא התוכנה הטובה יותר לפרמוט ? ACRONICS או PARTITION MAGIC? יש אחרות טובות? 2. איך אץם יודעים אם אתם מורידים גרסה שהיא BOOT? כשמורידים אז הרבה פעמים רשום שזה BOOT אבל זה לא נכון ואחר כך המחשב לא מזהה את הדיסק כBOOT? איך אתם מוודעים את זה? צריך לצרוב בדרך מסויימת בשביל זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
דאגתי לפני פורמט לשמור על תיקיות UTORRENT ו-FIREFOX מהפרופיל.. אחרי הפורמט העתקתי את התקיות לפרופיל, בעיות: UTORRENT: משום מה הוא נותן לי X אדומים על כל ההורדות אולי בגלל שתיקיית ההורדות השתנתה? מה אני יכול לעשות? FIREFOX: עובד טוב רק במצב בטוח, מראה לי מועדפים והכל. במצב רגיל לא עובד טוב.. איך אפשר להגדיר שיעבוד במצב רגיל כמו במצב בטוח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להגדיל את הסמן בעזרת מקלדת? (גודל של הסמן...) תודה
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני כרגע בחיפוש אחר התוספות הטובות ביותר לפיירפוקס FIREFOX 1 הנה אלו שאני משתמש בהם: DOWNLOAD STATUSBAR 0.9.2 BANDWIDTH TESTER 0.4.1 NUKE ANYTHING 0.2 ADBLOCK 5 - נס ,נס אחד גדול, אחת הסיבות הכי גדולות לגרום לאנשים להשתמש בFOX אחרי הגדרות אין פרסומת 1 GMAL NOTIFIER 0.3.3 GOOGLE PAGERANK STATUS 0.9.3 הייתי רוצה לדעת על אלו אתם ממליצים וגם אם יש למישהוא מושג איך להגדיר את הadblock בצורה הטובה ביותר שיגיד לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שגיעת מערכת מופיע לעיתים קרובות. זה תוקע את המחשב לכמה דקות ויוצא מכל פעולות המחשב שהיו פעולות מישהו יודע משהו לגבי זה או אך מתקנים את זה תודה מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט ואני צריך לשמור את כל המכתבים שלי
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באיסיקיו החדש יש devils - תמונות כאלה בצד שנועדו לייצג משתמש...... עכשיו איך אני שומר devil של סתם מישהו מהרשימה?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקנתי היום את zonealram אבל כל פעם כשאני מתחבר לאינטרנט הוא מפעיל מחדש את המחשב סגרתי את התוכנה אבל עדין זה המשיך ורק שאחרי שמחקתי אותה זה הסתדר משהו יודע אולי איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אתמול בלילה בטעות מחקתי תיקיה שמכילה כמה מסמכים שאני ממש חייב יש איזשהי אפשרות לשחזר אותה??
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש תוכנת גיבוי טובה וחינמית שתומכת בגיבוי מלא/ אינקרמטלי לצורך גיבוי מחשבים ברשת. והכי חשוב שניתן לתזמן את הגיבויים באופן אוטמטי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תחליף לתוכנה MHDD (לבדיקת דיסק קשיח) שיהיה פשוט כמו בסגנון של MEMTEST תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איזה תוכנה אני צריך בשביל שאני אוכל לשנות קבצי ISO לפני צריבתם? הורדתי אימג' של תוכנה שכשאני צורב אותה על דיסק היא תופסת בדיסק רק 596 מגה (למרות שהיא מראה שיש בדיסק 1.1 GB) ואני רוצה להוסיף לה איזה משהו של 50 מגה לדיסק ואז לצרוב.. זה אפשרי? עם נרו לא הצלחתי..
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לפי מה שבדקתי ההבדלים העיקריים הם בכך שwindows וMacOs הם מערכות הפעלה עם קוד סגור,לינוקס היא מערכת עם קוד פתוח שפותחה ע"י קהילות משתמשים ואפשר לבצע בה שינויים.מה חוץ מזה מבדיל ביניהם. תודה מראש לעוזרים בהסבר
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס 7 64BIT התקנתי אותו באנגלית (האפשרות היחידה) אחרי זה הגדרתי את שפת כתיבה גם לעיברית , התקנתי חבילת הפיכה לעיברית הכל טוב וזה אבל שאני שומע שיר בווינדוס מדיה פלאייר השם שלו כתוב בג'יבריש שאני מוריד כל דבר ששמו בעברית זה שומר לי אוטומטית את השם שלו בג'יבריש אני לא יכול לשמור את מה שאני רושם בעברית בכתבן של הווינדוס כי זה רושם לי שזה כתוב בפורמט לא נכון. עזרה בבקשה איך אני מסדר את הבעיה הזאת :-\
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה לעזאזל לוקח 600 מגה? אם מחברים את כל מה שבproccesses זה יוצא לפחות 150-200 מגה ודרך אגב, ביטול superfetch טוב למשחקים או שזה לא משנה ולא צריך לבטל אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? האם זה אומר שיש לי רכיב פגום במחשב? ???
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-