עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RedFox,

שלום לכולם! אני צריך לצרוב שישה דיסקים (של יישום מסויים...) שלחמישה מהם יש הסיומת dsk ובשישי נמצא קובץ ההתקנה ועוד שלושה קבצים. צרבתי אותם כ- data אבל אחרי שהראשון סיים להתקין, תוכנת ההתקנה הודיעה "ההתקנה הסתיימה בהצלחה", למרות שלא התקנתי את כל שאר החמישה! מיותר לציין שהיישום (משחק) לא עובד כלל... אח"כ ניסיתי לעשות את זה כ-IMAGE, אבל אני לא חושב שכל כך הצלחתי. שאלותיי הן: 1. האם לצרוב כ-IMAGE יפתור את הבעיה, ואם כן איך עושים זאת? 2. האם ישנה דרך אחרת לצרוב קבצים אלו כך שהם יעבדו ויותקנו כמו שצריך? יש לי NERO 6.6. תודה מראש לעוזרים, ויום טוב, RedFox.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  2. שלום כולם! מחפש כבר זמן מה תוכנה טובה לסינכרון בין תיקיות בין שני מחשבים ברשת ביתית ז"א אני מתכוון שכל קובץ (בעיקר לתמונות ומוזיקה) ברגע שאני מעביר אותו לתיקיה במחשב הביתי נאמר, הוא יועתק מיד ללפטופ שמחובר ברשת. תודה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  3. Started by tomer_et,

אני מחפש תוכנה שמבצעת מחיקה יסודית של כל החומר הלא נחוץ במחשב. כזאת שגם עוברת מספר פעמים על השטחים שאמורים להיות ריקים ו"מנקה" גם אותם. פעם הייתה לי כזאת אבל אני לא זוכר את שמה. כשהייתי משתמש בה - גם אם הייתי בטוח שמחקתי את כל הזבל ועברתי עם יישום הניקוי של WINDOWS תמיד היא הייתה מצליחה למצוא עוד איזה 100-200 מגה מיותרים... אשמח אם תוכלי להמליץ לי על תוכנה מהסוג הזה. תודה מארש.

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  4. אני לא רוצה שאיש קשר שנמצא ברשימה שלי יכול לראות את שאר אנשי הקשר שלי. איך מסתירים את רשימת אנשי הקשר במסנגר ?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by tal h,

אני רוצה לפרמט, ואני חייב את כל ההודעות שיש לי ב outlook express כמו שהם ,שיהיה אחרי התקנה מחדש. (דואר נכנס, דואר יוצא, דואר נכנס לתיקייה מסויימת של שרת שלי וכו). ניסיתי - קובץ- יצא- הודעות- אך אני מקבל שגיאה : "ביצוע הייצוא לא הצליח. אירעה דגיאה בעת אתחול MAPI" . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  6. ככה קניתי את ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5268 עכשיו אני משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis עכשיו עשיתי גיבוי ושמתי אותו על הדיסק החיצוני והכנתי דרך התוכנה דיסק אתחול. *שאלתי היא אם תהיה לי תקלה במערכת ההפעלה (vista) והכל נמחק ואני יירצה להשתמש בגיבוי שקיים על הדיסק הנייד לא תהיה בעיה? כלומר המחשב יזהה אותו גם אם לא תהייה מע' הפעלה או שתהייה איזה בעייה? תודה רן

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by iakovl,

** עידכון , בעקבות חוסר ההענות שלכם , אני מבקש שנית, שלחו למייל את המלצותיכם על מנת שכל הפורום יוכל להנות מהניסיון שלכם עם תוכנות ** בעקבות זה שראיתי שנושא התוכנות הממולצות אינו ממומש כצורך באתר החלטתי להרים את הכפפה וליצור גרסה משלי לת'ראד (מכאן V2) הת'ראד הנ"ל יתקיים בצורה הבאה: 1. בלי ספאם , ובכלל בלי הודעות. 2. יש לשלוח למייל iakovlhw@gmail.com את ההמלצות שלכם לתוכנה (פרטי החובה מסומנים ב*) בצורה הבאה: *שם התוכנה *בעד או נגד התוכנה (יש לסמן + או -) לינק לאתר התוכנה תאור קטגוריית התוכנה 3. הת'ראד יעודכן על בסיס יומי או במקרה הגרועה ביותר שבועי לתוכנות ינתן דרוג בהתאם לכמות של הבעד ונגד שי…

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  8. שמעתי על זה ואני מעוניין להישתמש בזה כי מפריע לי להתקין הכל מחדש כל פעם. יש באת תוכנה כזאת בתוך הWIN 7? תודה.

9. Started by LanKo,

אוקי שמעו, הורדתי Norton Ghost Boot CD, ויש שם את הקבצים האלה: MOUSE.INI COMMAND.COM IBMBIO.COM MOUSE.COM AUTOEXEC.BAT CONFIG.SYS ותקייה בשם GHOST, ובתוכה יש GHOST.EXE. וזה מה שרשום בקובץ ה BAT. של ה AUTOEXEC - @echo off SET TZ=GHO-09:00 MOUSE.COM echo Loading... CD GHOST GHOST.EXE אפשר להבין שזה מפעיל את הקובץ MOUSE.COM, רושם שזה טוען, נכנס לתקייה GHOST, ומפעיל את הקובץ GHOST.EXE. - צרבתי את הקבצים ישירות לדיסק CD - אני מפעיל איתם את המחשב, ושום דבר לא קורה. הווינדוס עולה כרגיל... כי לפי ה AUTOEXEC, זה אמור לפעול לא? האם זה משנה שיש לי גירסה 12 מותקנת במחשב ואולי הקבצים שייכים לגרסא אחרת של GHOST? אגב, נכנסתי לאחר מכן לביוס, והגדרתי בלשונית BOOT, את הכונן דיסקים ראשון,…

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  10. הורדתי משחק ויש לי אותו בהרבה (70) קבצים למשל הראשון הוא rzr-2142.001 איך אני מחבר את כל הקבצים לקובץ אחד שאפשר להפעיל?? אגב יש עוד קובץ שקוראים לו rzr-2142.sfv

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by רוני1,

נניח ויש משחק בקובץ BIN ...האם כדאי שאפשר יהיה לשחק בו אני צריך לצרוב את הקובץ CUE שלו ואז להפעיל אותו רגיל או שאיך זה עובד???? (מצטער אם טעיתי במיקום של הת'רד.. לא בטוח לאן זה שייך) תודה רבה.... עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by hag911,

יש למישהו תוכנה איך לחבר תרגום וסרט?! תודה..

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  13. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי נכון שאתם רוצים לחלץ פריט כלשהו מרקע אחיד (לדוגמה רקע לבן), אז אתם משתמשים לרוב ב-Magic Wand. אבל נגיד שאתם רוצים להשאיר את הפריט על הרקע הלבן אבל על הרקע יש כיתוב בצבע כלשהו [אחיד]. האם יש אפשרות לסמן איזור על התמונה ולעשות מחיקה אוטומטית של צבע מסויים? דוגמה: מחכה לתשובה, תודה לעוזר/ים

14. ניסיתי עם Ad-Aware SE Professional ו-Spybot - Search & Destroy וכלום לא עוזר. האתר הוא about:blank. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by yariv12,

בלי שום התראה אין במחשב סאונד,אני בודק בהגדרות וזה מראה שיש סאונד. עם רק אני עושה ריסטארט זה עוזר ומחזיר את הסאונד,זה מחשב חדש שבקושי חודש אצלי. אומנם יש דפק קל באוזניות אבל אני לא יודע עם זה משפיע.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  16. היי, לא מזמן עברתי לפיירפוקס ובזמן הזה הוספתי למועדפים שלו דיי הרבה אתרים.. עכשיו אני רוצה לחזור ל-IE ולהעביר את כל המועדפים שיש לי בפיירפוקס למועדפים ב-IE.. איך עושים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש תוכנה (ואתר)בשם ZATTO שזה משדר טלויזיה מאירופה אני רוצה לראות את הטלויזיה הזאת בארץ אבל זה עובד הכי טוב מIP שוווצרי . איך משיגים כזה דבר? אני עכשיו נמצא בשוויץ אם זה עוזר איך שהוא לשמור IP או משה וכזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  18. Started by orninyo,

מישהו מכיר תוכנה אחרת חוץ מavipreview שעושה את אותו הדבר? (מראה סרטים שעוד לא ירדו במלואם באמיול ) כי יש לי ויסטה ולavipreview יש מלא באגים בויסטה, על 90 אחוז מהסרטים הוא אומר לי שאין קודק מתאים (למרות שיש כי לאחר שהם יורדים הם כן פועלים) או שהוא פשוט נתקע

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

שבוע טוב לכולם איך אני מגדיר את הEMAIL שלי בOUTLOOK EX 6 ? אני רשום למייל של וואלה ואני מעוניין שכול המיילים יגיעו לOUTLOOK

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by kobi3211,

שלום ניסיתי פחות או יותר למצוא את התשובה לשאלתי שהיא למה בדיוק יש את הdeamon tool למה צריך אותו ומה הוא נותן תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  21. Started by Naor1,

בבקשה תעזרו לי !!! אני צריך את הדרייבר של המצלמה שלי אני לא יודע מה הדגם אבל הבאתי תמונה שלו תראו ותעזרו בבקשה @@!! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by ilanti,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיודעת להמיר/לצרוב קבצי KAR ו MIDI לפורמט שה DVD יכול לזהות(כלומר פורמט DVD/VCD) בכדי שאוכל לארגן ערב קריוקי בבית אני מיואש ??? , מצאתי תוכנה שממירה את הקבצים לפורמט של CD-G שמותאם רק למכונות קריוקי מקצועיות או שאני טועה ומישהו יכול להעמיד אותי על טעותי. בכל מקרה כל פיסת מידע תעזור לי מחכה לתשובה ותודה מראש אילן

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by nore0,

iTunes גירסה 7.0.2.16 לא יודע מה קרה פעם הייתי מעביר בלי שום בעיה היום התקנתי וההודעות האלה עלו לי http://img245.imageshack.us/img245/4467/srefdtdb6.jpg http://img135.imageshack.us/img135/1535/ipodws8.jpg

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by hatzhaik,

כשאני רוצה ליצור את קבצי ה ifo לצורך צריבה של DVD ויש לי יותר מקובץ vob אחד אז היא יוצרת את הקבצים רק לקובץ הראשון אז איך אני יכול ליצור קבצי ifo ליותר מקובץ אחד למשל ויש לי בספרייה אחת את הקובץ הראשון VTS_01_1.VOB ואת השני VTS_02_1.VOB

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by lazy-bones,

איך אני מוחק תוכנה לצמיתות?? ככה שלא יהיו שאריות שלה או כל רמז שהיא היתה על המחשב.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים