תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלוםיש לי מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף להוריד חבילות all in one או מקודדים ספציפיים למי יש את המקודדים הטובים ביותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי אנטי וירוס AVG גירסת פריי שעובד אצלי במחשב בלי בעיה קרוב ל4 חודשים היום ניסיתי לעדכן אותו כמו כל שבועיים בערך אבל לא הוא מתעדכן לי הוא נותן תהודעה הזאת invalid update control CTF file מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
המדיה פליאר 10 שלי התקלקל אז התייאשתי ממנו עברתי למדיה פליאר קלאסיק אבל חלק מהקבצים או לא פותח הוא אומר - Cannot Load Any Source Filter (אם יש למישהו מושג איך פותרים את זה יהיה עדיף לי) אז אני צריך נגן חדש שפותח את כל סוגי הוידאו והאודיו שיהיה נוח, קליל ושלא יקראו לו ווינאמפ או BSPLAYER
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
התקנתי מודם PCI ישן שיש לי על מחשב עם ויסטה. המחשב לשימוש משרדי - מעבד ATOM - לוח אם עם PCI אחד. המודם מותקן על PORT 4. מסוג AZTECH MDP3900V-U (DELL VOice data mode הורדתי לו את הדרייבר לויסטה והוא הותקן בסדר. גם התוכנה של הפקס מזהה אותו. הבעייה מתחילה כאשר אני עושה reset למחשב המודם מקבל סימן קריאה צהוב ב device manager בהודעה יש: "This device cannot start. (Code 10) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available." לא מצט פיתרון לבעייה דרך הויסטה. אני עושה לו דרך ה device manager - disable + enable וזה פותר את הבעייה. הצרה היא שאני צריך לעשות זאת כל פעם שאני עושה reset למחשב. למישהו יש מודג איך ניתן לפת…
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה רצח !!! לאחר שפירמטתי את המחשב (וחילקתי אותו למחיצות) נכנסתי למחיצה D. ברור כי הכונן הזה היה אמור להיות ריק לגמרי. בתוך הכונן אני מוצא ארבעה תיקיות ממוספרות בצורה הזו http://www.siz.co.il/my.php?i=jmlzn1qjcrm4.jpg וכשפתחתי את התיקיות האלה בכולם היו קבצים מהסוג הזה http://www.siz.co.il/my.php?i=yjwtznjgmmfo.jpg מה זה התיקיות האלה? מאיפה הם צצו? האם למחוק אותם?האם זה וירוסים?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בלי שום סיבה נראת לעין נעלם לי היום בבוקר האופציה של לבחור קידוד בפורמט divx מתוך האופציות שב virtual dub לא שינתי כלום לא התקנתי כלום לראות סרטים אני יכול לקודד בפורמטים אחרים אני גם יכול רק הקודק לקידוד פשוט נעלם בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... רציתי לדעת אם יש אפשרות למזער את תוכנת הדואל Microsoft Outlook לשורת המשימות/מגש המערכת/System Tray/איך שלא קוראים לזה :-) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר ליצור קובץ של self extract בעזרת התוכנה winace?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אשמח לקבל קישור להורדה של התוכנה ומדריך להפעלתו ותיפעולו... תודה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מצורף קובץ תמונה.אני מחפש כלי מיברשת כזה. בפוטושופ CS3 אין לי צורה כזאת.אני מנסה לצייר. הכלי מיברשת בפוטושופ בתפריט Brush presets בצד ימין אני רואה צורות שונות.אבל אני לא מוצא קו צורה כמו בתמונה. איפה אפשר לימצוא הזה.אני לא יודע איפה כזה. מישהו יודע איפה אפשר לימצוא קו צורה לפי שבתמונה שלי דוגמא? אני זקוק לזה חשוב לי... בתודה מראש טל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה להתאמן על בניית שירטוטים בAUTOCAD רק אני לא מוצא שירטוטים קיימים עם מידות. מישהו יכול להביא לי אתר של שירטוטים כאלה? אבל של 2D. תודה טל.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בעייה Microsoft Outlook כל פעם שאני עושה Forward לאימייל, אני מקבל סימנים מוזרים. איך אפשר לחזור למצב הרגיל לינק מוצמד לתיאור הבעיה
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום חברים, תופעה מוזרה במחשב שלי בבית וגם בעוד מחשבים תפועה מוכרת אך אין לי מושג אין ניתן לפתור אותה. כול כמה דקות בנסיון לפתוח עמוד חדש באקספלורר, מקבל בצד ימין למטה, לדוגמא: CONNECTING TO 209.85.227.147 ולא קורה כלום, עמוד נוסף חדש ואותו דבר. לא מצליח להתחבר. אם עמוד קודם שיהיה פתוח אני יכול להמשיך לגלוש עליו, אבל כל עמוד אחר חדש תקוע. אחר דקות רבות אני שוב יכול לחזור לגלוש. רציתי רק לציין שבפייר פוקס זה לא קורה. מישהו במקרה יודע איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הוירוס הוא קובץ EXE ששוקל בערך 2KB. אני לא מצליח למחוק אותו כי "תוכנה אחרת משתמשת בו". מה עושים? תודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון הבעיה שלי זה כשאני מנסה לראות סירטונים באינטרנט למשל באתר פליקס -אז פשוט זה זז לאט הסירטון("צולע" כזה) הקול בסדר אבל התמונה זזה לאט יחסית חשבתי שיש קשר לזה שהייתי עם 1 ג'יגה זיכרון וכונן קשיח עם מעט מגה פנוי ,אז קניתי עוד 1 ג'יגה DDR2 667 ועוד כונן 160 ג'יגה SATA2 ועכשיו יש לי ימבה של מקום פנוי. אך עדיין אני לא רואה שום שיפור ממה שהיה לי עד עכשיו יש לציין שאני רואה קבצי וידאו במחשב ללא כל בעיות, הכל תקין. יש לכם אולי רעיון למה זה קורה מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כרגע אני מצליח להתחבר למסנג'ר במצב "לא מחובר" אבל כאשר אני מנסה לעבור למצב מחובר המסנג'ר נתקע ועולה ל 99 % CPU ברשימת תהליכים. מישהו נתקל בזה? הגירסא היא האחרונה 8.1
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את המחשב ואין לי את דיסק ההתקנה של כרטיס הטלויזיה שמותקן במחשב. מצאתי באינטרנט תוכנה שנקראת DriverMax. תוכנה זו מייצאת את כל הדרייברים ונותנת אפשרות לייבא אותם חזרה. לפני שפירמטתי את המחשב עשיתי ניסיון כדי לראות שהתוכנה עובדת.ייצאתי את הדרייבר של כרטיס הטלויזיה. הסרתי את התוכנה של כרטיס הטלויזיה ולאחר מכן ייבאתי חזרה את הדרייבר ששמרתי אולם לא ראיתי לאחר מכן את האייקון של כרטיס הטלויזיה על שולחן העבודה וגם לא מצאתי אותו לאחר שהלכתי להתחל--->תוכניות. השאלות שלי הם: האם דרייבר וקובץ התקנה הם לא אותו דבר? כלומר ברגע שאני מקבל עם חומרה מסויימת את הדיסק האם זה קןבץ התקנה או דרייבר? או שניהם יחד? אם אלו שני דברים שונים האם אפשר לקבל הסבר מה ההבדל בין קובץ התק…
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הורדתי אלבום שכל הקבצים שלו הם עם הסיומת MPC איך אני יכול לשמוע אותו ויותר מזה איך אני יכול להמיר את הקובץ ... ???
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
1. ארועים בדומה להוספת חגים ל Outlook, ניתן ליצור קובץ טקסט בסיומת hol בפורמט מסויים, ובו להוסיף ארועים כאוות נפשכם ולייבא אותם ליומן ב Outlook, הבעיה היא שעבור כל ארוע צריך לציין תאריך מלא, כולל שנה, האם ניתן ליצור ארועים מחזוריים (כגון יום הולדת) כך שיופיעו ביומן בצורה מחזורית בכל שנה, מבלי לשכפל את שורת ה Event בקובץ עבור כל שנה? 2. ברירת מחדל ברירת המחדל ל Encoding של Notepad בלי לעבור ל ++Notepad ובלי כל מיני התחכמויות שמצאתי בגוגל שלא בדיוק עובדות, האם יש דרך כך ש UTF-8 יהיה ברירת המחדל במקום ANSI? 3. PST יש לי מאות ואלפי מיילים בקובץ PST, אני רוצה להעביר את כולם ל Gmail, האם יש דרך קצרה ואלגנטית יותר מאשר מעבר אחד אחד ולשלוח לעצמי? 4. GMAIL אאוטלוק 2010 במחשב בבית …
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אימיול וכשאני ממזער את האימיול הוא מופיע לי בקטן בצד למעטה איפו שהשעון . אבל אני לא יודע למה מופעי על הסימן של החמור על העיניים מין סרט שחור . מישהוא יוכל להגיד לי איך אני מוריד שלא יהיה את הסרט הזה?
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי אני מבקש תוכנה כזו שגם אפשר להגדיל את גודל הפונט.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד hp pavillion dv6620. בימים האחרונים האקספלורר מסרב לעבוד עם המיילים האינטרנטיים למיניהם (יאהו וGMAIL נבדקו). כל פעולה, כולל הכניסה למייל לוקחת כמעט דקה שלמה ולעיתים יותר! כשנמאס לי אני פשוט מסיים את המשימה דרך מנהל משימות... שאר האתרים עובדים רגיל. מותקן על המחשב גם FF ודרכו המיילים עובדים חלק. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. והיא ככה: אני מתקין WINXP למישהו שם אנטי וירוס, עושה עידקונים, אחרי יומיים הוא לא יכול לפתח אקספלורר ומחשב שלי. כאילו הכובץ EXPLORER.EXE נדפק. אני מתקין גיקסאות של אקספלורר חדשות, שום דבר לא עוזר. רק פירמוט. גם ככה אחרי יומיים ה בעיה חוזרת. מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות ללא לפרמט. נסיתי לשחזר REGYSTER ולא עוזר תודה
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התקנתי מחדש ולבד לראשונה מערכת הפעלה XP. המחשב שהותקן בעבר בחנות קרס. התקנתי גם את החומרה מתוך ה-CD שהגיע עם המחשב וקשור ל-MOTHERBOARD. הכל עבד יפה פרט לכך שהוא מודיע לי שהוא מזהה חומרה חדשה: intel R ICH8 family usb2 enhanced host controller -2836 -u והוא פתח לי חלון של אשף חומרה חדשה אבל הוא כנראה לא מוצא קובץ מסויים. בנפרד נפתח לי חלון שבו הוא מבקש ממני לחפש את קובץ usbheci.sys מה עושים? לציין שבבוקר התקנתי את המחשב באופן זהה והוא פשוט נתקע בגלל הדבר הזה ולכן התקנתי הכל מחדש אבל יש עדיין את הבעיה הזאת. HELP
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-