עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by owen10,

שלום לכולם! אני מעוניין ללמוד בגרפיקה ועיצוב אתרים, אתם יכולים להביא לי המלצות לקורסים איפה וכמה עולה? תודה!

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  2. היי. יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס לאתר גיימר, וכל מה שהדפדפן מראה לי אחרי גמר הטעינה זה פשוט דף עם רקע סגול. למישהו יש רעיון מה הבעיה יכולה להיות? אולי בעיה בהגדרות של הphp או הcookies? כמובן שניסיתי כבר למחוק את הקוקיז ולהיכנס, גם ניסיתי 'לשחק' עם ההגדרות של הקוקיז. בקיצור, יש למישהו רעיון wtf going on? תודה. עריכה: מצטער שזה לא קשור לחומרה, אבל באמת שלא היה לי מקום אחר לשאול.

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  3. מישהו יודע על פילטר ביוטיוב שיכול לסנן סרטונים שבאים ממשתמשים מסויימים (RayWilliamJohnson DuduAharonOfficial OmerAdamOfficial) אפילו plugin לFirefox יהיה נחמד.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  4. Started by ANTONIO,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 10. במחשב זה אני מוגדר כמנהל והילדה שלי כמשתמש רגיל. לאחר הרבה ניסיונות לא ניתן לשנות את החשבון שלה לילד כדל לפקח ולהגביל אותו. אני מחפש תוכנה אשר תוכל להגביל ( רק אצלה ) את זמני השימוש באינטרנט. מישהו מכיר משהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  5. Started by isparks,

האתר הזה הוא חוקי מהבחינה הזו שאין בו תוכנות לא חוקיות, ותוכנה כמו שאני מחפש - פריצת הסיסמא של מסמך וורד, היא כנראה לא חוקית. פעם לרוטר היו תוכנות קטנות ונחמדות לכל השטויות הקטנות האלו והיום כבר לא, את "מאגר התוכנות המובחר" שלו הוא החליף בקישור ל-tucows... וחוץ מזה, זהו (hwzone) האתר הראשון מזה הרבה מאוד זמן בו אני גולש כמה פעמים ביום, וזה אומר הכל, כי אתר שאתה סומך עליו ורץ אליו דבר ראשון כשאתה רוצה לקרוא משהו מעניין או כשיש לך תקלה, שווה הרבה.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  6. Started by nore0,

iTunes גירסה 7.0.2.16 לא יודע מה קרה פעם הייתי מעביר בלי שום בעיה היום התקנתי וההודעות האלה עלו לי http://img245.imageshack.us/img245/4467/srefdtdb6.jpg http://img135.imageshack.us/img135/1535/ipodws8.jpg

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה יש לי משתמש פרימיום ואני לא משתמש בו . בגלל שתמיד יש המון לינקים ואין לי כוח להתחיל להוריד אחד אחד . אז אמרו לי שיש תוכנה שמורידה את כולם מישהו יכול להגיד לי את שם התוכנה ? וגם איך אני יכול לחפש באתר שלהם דברים ?. מנהלים אם זה לא חוקי אני מצטער ותנהלו את התארד .

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by Alexkmr,

אני לא מבין בתחום אז לא לתפוס אותי בשגיאות. יש לי חבר שטוען שאחד מבני המשפחה שלו אנימטור, עושה אנימציות ב MAYA, 3d max- וכו', והוא בכלל לא יודע לצייר באמיתי אלה רק בתוכנות האלה. האם זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by Jack_g,

יש לי שרת שמתוקן עליו ה NORTON INTERNET SECURITY וגם SQLSERVER ברגע שה NORTON פועל שום עמדה לא יכולה לגשת לשרת ולעבוד עם ה SQLSERVER ואפילו סתם לגשת לשיתופים ואפילו אי אפשר לעשות PING לשרת מעמדה, זאת אומרת שה NORTON סוגר את כל פורטים. אני לא מוצא איפה בנורטון אני יכול להגדיר שהוא לא יחסופ פורטים מסויימים כגון 137 שזה הפורט של שיתוף או 23 של TELENET. תעזרו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by moshiko69,

יצרתי פזאל בפוטושופ עם ה PULG IN (יש כל מיני תוכנות) ובתוכנות שיש לי אני יכול רק לעשות את התמונה פאזל. רציתי לדעת איך אני מגורם לחלקים של הפזאל לא להיות צומדים (שאני אוכל להזיז חלקים למקומות שונים בתמונה) מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך...

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by WarMachine,

הכותרת מדברת בעד עצמה, יש לי כמה קבצי HD בפורמט של mkv,תופסים 4 וחצי ג'יגה כל אחד ככה שאני רוצה לצרוב אותם שהדיוידי ינגן אותם, כלומר להמיר אותם לפורמט של דיוידי, בקיצור vob. ניסיתי את התוכנה VSO ConvertXtoDvd שאיתה אני משתמש בדרך כלל להמיר AVI לדיוידי אבל היא פשוט לא עושה את העבודה, הסרט מתפקשש וזה נראה שהיא לא יודעת לטפל בקבצים כאלה כמו שצריך. אם למישהו יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או כל פתרון אחר זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי תייקיה עם מלא קבצי POWERPOINT שהורדתי מהמייל ושמרתי אותם עד היום כולם נפתחו רגיל.... הם כבר מלפני שנה הקבצים האלה... פתאום אני מנסה לפתוח אותם והרוב מה שאני פותח הוא נותן שגיאה עם TEXT CONVERTER . CANT OPEN THE FILE TEXT CONVERTER משהו כזה.... מה זה יכול להיות?.... לא שיניתי כלום במחשב לא עשיתי כלום פתאום זה התחיל.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  13. שלום חברים, כאמור בכותרת, כרגע אני באמצע בנייתו והטמעתו של מחשב ברכב (AMD DUAL CORE 5050E) כחלק ממערכת HIGH END (כרטיס קול XONAR HDAV DELUXE) ועוד ועוד.. אני משתמת בתוכנת קוד פתוח בשם RIDE RUNNER ואני קצת תקוע עם האינטגרציה שלה לחומרה הספציפית שלי. אני צריך שתי פקודות לשורת הפקודה: 1. אני צריך פקודה שתפעיל MUTE על כניסות ה LINE מהכרטיס קול (אני צריך להשתיק את ה LINE IN ואת ה MIC שעל לוח האם לסירוגין) 2. אני צריך שורת פקודה לסגירה עיקשת של תוכנה שמסרבת להיסגר (כרגע אני יכול לסגור אותה רק דרך CTRL+ALT+DELETE וסגירה +אישור..) - האם KILL.EXE אמורה לעשות זאת ? איך משתמשים בפקודה ? המון המון תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by e.s,

מאיפה אני יכול להוריד תוכנה כזאת?? תנו לי לינק או איזה אתר שאני יוריד ממנו אם אתם יכולים.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  15. יש לי שכבת טקסט שעשיתי בצבע שחור וכחול, ויש לי מלבן לבן איך אני עושה שהשיכבת טקסט תיהיה על המלבן הבן ? כאילו רשום על המבן?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  16. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לאחר שחיפשתי בגוגל, ולא מצאתי תשובה חד משמעית, רציתי לשאות האם ניתן להעביר מידע מהOL למשל קונטקטס, לוח שנה (מידע אשר קיים כרגע) לLIGHTNING ולהמשיך את העבודה איתו, האמת שהלוח שנה לא משנה, מה שמשנה זה הקונטקטים, מדובר במאות ואף אלפים. ושאלה נוספת היא האם אפשרי שכמה מחשבים ברשת אחת יראו את אותו לוח השנה בLIGHTNING תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by ozba77,

כל מה שאני מחבר הוא כותב שהחיבור הוא USB 1.1 והרכיב יכול לעבוד מהר יותר אני משתמש ב-XP sp2 על לוח של asus p5ld2 ניסיתי להוריד עדכונים, אבל הוא כותב שיש לי SP2 ולכן לא צריך לעדכן כלום. אשמח לשמוע איך אפשר לפתור את הבעיה

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  18. עם מחשב שמחובר לטלויזיה. מחפש תוכנה שמראה ערוצים מכל העולם באיכות טובה למסך מלא.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by tigerex,

מישהו יכול להגיד לי אילו סרטי אנימציה עשו בעזרת מאיה ואיזה בעזרת 3ds max ??

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  20. יש לי על מחשב תמונות בגודל 668KB ואני צריך להקטין אותן ל 250KB כדי לשלוח אותן. אני צריך תוכנה שתקטין את התמונות, ללא הורדה של כמות הצבעים.

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  21. שלום אתמול רכשתי כרטיסי רכבת מאתר אירופאי לצערי טעיתי בכתובת אימייל רשמתי כתובת לא שלי ובנוסף האקספולרר התרענן בדיוק כשקיבלתי את המספר הזמנה ואת הסיכום של ההזמנה מה שייצא שבסופו של דבר גם זה לא נשלח אליי באימייל וגם אני לא יכול לראות את זה בהיסטוריה מפני שהדף היה מאובטח ניסיתי לשלוח מייל למייל שהזנתי אך ללא הועיל. מבחינת החברה אין עם מי לדבר ונתקעתי במצב שאני כנראה אאבד את הכסף. השאלה שלי היא אם יש אפשרות לשחזר דפים מאובטחים כדי שאוכל לראות את המספר הזמנה? חברים אני חייב עזרה דחוף זה עלה לי לא מעט ואני חסר אונים בתודה מראש איתן

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by bykeking,

אני צריך המלצה לתוכנה פשוטה, שתאפשר לי לחתוך ולהדביק אחד לשני קבצים MP4. תודה!

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by ot,

מעולם לא השתמשתי בצליל מערכת המודיע לי על קבלת דואר (אחרי ההורדה) . לפני כמה ימים קיבלתי באימייל קובץ ובו דוגמאות להודעות קבלת דואר, את הרוב לא אהבתי, החלטתי להשתמש באלו שכן אהבתי ודחיתי את זה לפעם אחרת. הבעיה: כנראה כתוצאה מהפעלת קבצי הדוגמא לשמיעה מקדימה אחת מהדוגמאות "ננעלה" על התוכנת הדואר ותפסה פיקוד, מאז כל הודעת דואר שנתקבל (הורד) הקול המרגיז הזה קופץ להודיע לי על הדואר! 1. איך אני מסיר אותו לצמיתות? 2.באותה ההזדמנות איך אני מגדיר קובץ קול אחר? WIN2000PRO תוכנת הדואר OE6 תודה

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by 104952,

יש לחבר שלי נגן IAUDIO X5 שתומך בMPEG אבל רק ברזולוציה של 160X128 האם יש תוכנה שממירה סרטים לרזולוציה הזאת?

25. Started by shlosi,

שלום לכולם. אני משתמש בתוכנת ההמרות החינמית- Winff כבר זמן מה, והתחלתי לקבל הודעה ש- לא ניתן למצוא את ffplay. חיפשתי קצת ברחבי הגוגל, אבל כל זכר שהורדתי לffplay היה תיקייה עם כל מיני קבצים ללא קובץ התקנה של תוכנה. מישהו משהו?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.