תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מתחבר להאב מסויים ורוצה להוריד תקייה שלמה ממנו למחשב שלי.. אני עושה קליק ימני על התקיה ובוחר TRANSFER.... עד פה הכל בסדר. הבעיה היא שאחרי שיורדים כמה קבצים אז זה תמיד אומר לי באמצע שיש קובץ באותו שם בתקייה (אבל בגודל אחר) ומה אני רוצה לעשות עם זה ( להלחליף\ לשנות שם, לא להוריד...) זה קורה לי בכל הורדה אז זה כנראה משהו שאני לא ממש מבין בהורדה כי אני לא מוריד בדרךכלל באפ טיפי. אז אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר בבקשה עזרה!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היום אני עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה והכנתי בה הכל לIMAGE של GHOST עשיתי את ה IMAGE ישירות לדיסק באמצעות GHOST 2005 V.9 עשיתי ריסטארט והכנסתי BOOT GHOST שהיה ברשותי בגירסא 8.2 ...הBOOT לא זיהה את הקובץ..אבל זיהה את הכונן הCDROM חפשתי בתוכנה אם יש שם אשרות להכין BOOT אבל לא מצאתי האם יש פה למישהו מושג איך אני יוכל לעלות את הIMAGE מהדיסק אם GHOST BOOT מתאים בגירסא?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן את VUZE, ביצעתי פתיחת פורטים לפי ההוראות אך עדיין התוכנה די מקרטעת, ההורדות עם פרצופים אדומים/כחולים וכשאני עושה NAT/FIREWAL TEST אני מקבל את התוצאה הבאה: NAT Error - Usage limit exceeded (87.70.3.183:0). אשמח לעזרה אביעד מפרט רלונטי: ראוטר LEVEL ONE WBR6001 ווינדוס 7 ספק 012+הוט 1.5 מגה פירוול ווינדוס
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנה WINRAR גרסה 3.71 כמעט בכל פעם כאשר אני מנסה לחלץ חבילת קבצים, הפעולה נכשלת. ברוב המקרים אני מצליח לתקן זאת באמצעות הפונקציה REPAIR ,אבל האם אין משהו אחר שניתן לעשות בנדון? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, כפי שרשמתי בכותרת אני משתמש בתוכנה בשם Photoshop CS2. הבעיה שלי היא כזאת: בכול פעם שאני מפעיל את המחשב, ומנסה להיכנס \ למחוק \ להתקין מחדש \ לשנות שם וכדומה זה רושם לי: Error: File Is Corrupted (קובץ פגוע), ניסיתי אפילו להשתמש בתוכנה בשם "Unlocker" למי שמכיר וזה עדיין לא עוזר. בבקשה תעזרו אם אתם יכולים זה די דחוף לי.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה שאני מחפש תוכנה לחיפוש, סאריאלים, קראקים וכו'. למיטב ידעתי "Craagle" התוכנה האולטימטיבית לשאיפותיי. יש לי אנטי וירוס "נוד 32" וכול פעם שאני מוריד אחת מגירסאות ה-Craagle אני ניתקל בוירוסים (לפי האנטי וירוס) עכשיו אם אני מכבה אותו בזמן העבודה התוכנה פועלת מצויין. השאלה עם באמת מדובר בוירוסים או שמה האנטי וירוס מתריאה לשווא. אודה לעזרתכם בנושא. נ.ב אשמח עם תמליצו לי על תוכנות נוספות כגון ה- Craggle - ובמידה ויש אנטי וירוס מתקדם ואמין אשמח להשתדרג תודה מראש. עמית
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצים מאייטיונס ועכשי ואני רוצה לנגן אותם אבל שאני רוצה לפתוח תתוכנה לנגן את הקבצים האלה זה לא עובד... אני מקליק על האייקון ל אייטיונס וזה ישר פותח לי את ההודעת שגיאה הזאת של וינדוס שאפשר לדווח ללא יודע מה... ניסיתי להתקין מחדש וזה עדיין עושה את זה איך אני מסדר את זה? אני לא יכול לשמוע שירים עכשיו...(הם לא עובדים נבגנים אחרים-זה קובץ של אייטיונס)
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת הREALPLAYER (גרסת ניסיון) והורדתי קבצי קול מסויימים של גיטרה מאתר מסויים שנותן שיעורים בגיטרה וכאלה אבל אז שאני מקליק על הקובץ זה אומר לי שהתוכנה צריכה להוריד עדכונים לפני שהיא יכולה לנגן תקובץ אז אני עושה "אוקי" ואז זה כאילו מחפש וזה פתאום שואל אותי שם משתמש וסיסמא...בהתחלה לא הבנתי מזה הרי זאת גרסת ניסיון אבל אז הבנתי שצריך להירשם....אז נירשמתי עם האימייל שלי ובחרתי סיסמא ואז אני מנסה לנגן תקובץ שוב ומכניס את האימייל שלי בשם משתמש (כי זה מה שהיה שנרשמתי...) ואת הסיסמא שלי בסיסמא ולוחץ "אוקי" אבל זה לא עובד...המסך של השם משתמש וסיסמא נעלם לכמה שניות ואז מופיע שוב... בקיצור זה לא עובד לי איך אני יכול לסדר את זה? (הקבצים של הגיטרה האלה לא פועלים בשום נגן …
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
TRIXX היא תוכנת אוברקלוק שחברת sapphire הוציאה התוכנה מזהה רק כרטיסים שהחברה ייצרה - זאת אומרת sapphire קניתי לפני שבועיים כרטיס X1600 של ספייר אבל כשניסיתי להפעיל את התוכנה היא אמרה שהיא פועלת רק עם כרטיסים של ספייר מישהו יודע מה הבעיה שלה? לשנות משהו בהגדרת מחשב? להתקין משהו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בDeluge כדי להוריד טורנט כבר די הרבה זמן, אך בזמן האחרון אחרי זמן משתנה (לא קבוע) המערכת הפעלה סוגרת את התוכנה בטענה שהיא לא מגיבה. ניסיתי מחיקה והתנקה מחדש... מה אפשרי לעשות? רוב תודות!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.3 (או משהו באזור) הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי שהוינדוס עולה יש במשך כ-2 דקות מין איקס אדום על האיקון הקטן למטה של נורטון ועד שהאיקס הזה לא יורד אני לא יכול לבצע חיבור לאינטרנט (יש לי אינטרנט של בזק), כלומר ה-shortcut to adsl לא מגיב ולא פותח את החלון של החיבור לאינטרנט. למישהו יש מושג למה זה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הבעיה היא שהוא פשוט לא מוריד לי ורושם לי את ההודעה הבאה : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200509121747512638/untitled.JPG מי שיודע איך לטפל בזה ושיהיה לי את הpeers האלה בבקשה תודה.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ברשותי תוכנת band in a box 12. תוכנה לנגנים ויצרי מוזיקה. ישי לי בעיה והיא דחופה ביותר פתאום בלי שום התראה הפסיקה התוכנה לעלות. מופיעה לי ההודאה הבאה: 16 bit windows subsystem c:/ windows/system32/ autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications. choose "close" to terminate the application. מה עושים???? תודה תודה תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום חבריה כרטיס ל4 מצלמות ,לא מוצא אותו ברשת האינטרנט,אי אפשר לקבל שירות או תמיכה אלא רק בתשלום,אתה רוכש את הכרטיס אינך מקבל דיסק התקנה והם מחייבים אותך בחתונה קטולית כל שנה , אודה באם יש פתרון אוליי באמצעות תוכנה אחרת ואו כל פתרון להפעיל את המצלמות תודה הכרטיס:TIAMBO HJR-4102E-L-05V ) נראה שזה הצ'יפסט מס נוסף על הכרטיס :c1rs-a 0405aaps
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום התקנתי את פלאש cs3 וגם את פלאש 8 ואת mx (את חלקם התקנתי דרך קבצי התקנה שונים בהזדמנויות שונות, כך שלא מדובר בקובץ פגום..או גירסא עם באג) בכל אופן.. בכולם אותה בעיה מופיעה, הפלאש יוצא לי מהתוכנה אחרי זמן קצר, אני לדוגמא פותח מסמך פלאש חדש, מצייר קצת עם המברשת ואז הוא מקפיץ את הודעת דו"ח השגיאה והתוכנה לא מגיבה.. זה נורא מעצבן- אין התראה או משהו ואי אפשר לעבוד על הפלאש כי הבעיה הזו מופיעה אחרי זמן קצר מאוד מפתיחת התוכנה.. :\ קצת קשה לי לשייך את הבעיה לראקציה עם תוכנה אחרת או פעולה מסויימת שאני עושה וגורמת לבעיה. התקנתי גם את גירסאת הTrial של אדובי, ועדיין אין שינוי... אני לדוגמא פותח את החלון של המסנג'ר של ווינדוס (live messenger), בזמן שאני משתמש בפלאש .. כ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילה לי בעיה שלפעמים אני נכנס לראות סרטוני פלאש באתרים לדוגמא יוטיוב.. ובמקום שיעלה הסרטון עולה לי מסך ירוק קבוע ויש לי רק סאונד וכל הדפדפן נתקע לפרק זמן מסויים עד שמופיעה הודעה שהתוסף קרס או שאני סוגר את התהליך ידנית.. עשיתי קצת מחקר וראיתי שאם משנים בהגדרות ומבטלים את השימוש בHARDWARE ACCELERATON אז זה מסתדר אבל מצד שני ברגע שאני עובר לראות סרטונים ברזולוציה 720P הם קטועים ומפוקסלים (כולל הממשק שליטה של יוטיוב שהוא מפוקסל ברזולוציה הזו). ניסיתי להסיר ולהתקין פלאש, לעדכן אותו , לעדכן את הדפדפן וכלום.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוסף פלאש האותיות נראות קצת משונות תמונה: בMAKO עוד דוגמא רק בFF זה קורה , בIE זה לא קורה זה קורה בעוד מקומות עם פלאש ניסיתי לסגור את הדפדפן ולפתוח לעשות ריסט למחשב , למחוק את הפלאש ולהתקין שוב לא עזר מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את התוספות הבאות לכרום: Aniweather Facebook for google chrome הבעיה היא שכשאני לוחץ על האייקונים של התוספות משמאל לשורת הכתובת החלון שנפתח יוצא מהמסך. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
היי! התקנתי Konfabulator לפני זמן קצר, אך שאני מבקש ממנו למצוא מזג אוויר ב"א הוא לא מוצא את העיר! למישהו זה עובד עם תל אביב (דרך-אגב, עם ירושלים זה עובד...)?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס אקס פי - SP1, הבעיה היא כזאת: פירמטתי לפני משהו כמו חצי שנה וכל הזמן היו לי תיקיות שלא קשורות ולא ידעתי אם להעיף אותם או לא, רוב הקבצים זה עם סיומת CHK. השתמשתי בתוכנה Norton Ghost בשביל שכונן D ישאר, כדאי לי למחוק את הקבצים? הנה תמונות: http://img57.exs.cx/img57/1190/untitled450.jpg http://img57.exs.cx/img57/3143/untitled451.jpg http://img57.exs.cx/img57/1356/untitled452.jpg http://img57.exs.cx/img57/8467/untitled453.jpg
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
טוב.. יש לי בעיה מאוד מציקה, יש תיקייה שנמצאת על Read Only ואני רוצה להוציא ממנה את האופציה... ואני מוריד את הסימון של האפשרות אבל אחרי שאני לוחץ apply ו-ok ההגדרה חוזרת והיא עוד פעם על Read only איך אני מתקן את זה ?!?!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מחקתי בטעות מהרגיסטרי כל מה שהיה קשור בתכנה anti malware malwarebyets anti ועכשיו שאני בא להתקין מחדש אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה שמראה את ההודעה שאני מקבל איך מסדרים את זה? ההודעה היא "access violation at address 00000000. read of address 0000000000 עכשיו איכשהו הצלחתי להתקיםן ושאני מעדכן אני מקבל הודעה כמו שרשום בקובץ שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ב"ה שלום. יש לי בעיה עם תמונת הרקע של המחשב לפני יומים בערך אני לא מצליח לראות את תמונת הרקע בשום אופן של הגדרה, הבעיה היא ג"כ מתי שאני מנסה לראות את התמונות בתצוגה קטנה אני לא מצליח (1,2) , ועוד דבר אחד מוזר זה שלא משנה איזה קובץ שאני רוצה למחוק הוא מראה לי רקע שחור אע"פ שזה למשל קובץ של קוצור דרך וכדומה (3). צירפתי תמונה שמדגימה את כל הבעיות, שימו לב לרקע. ביצעתי בדיקת וירוסים עם AVG מעודכן , וכן בדיקת SPYWARE ע"י windows defender . לא עידכנתי שם דרייברים לאחרונה, מה שכן זה ששיחקתי קצת עם הגדרות אבל ע"פ מה שאני זוכר החזרתי את כולם למקומם. תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את Microsoft Office XP. יחד עם החבילה מגיעה תוכנה בשם Microsoft Photo Editor. יש לי את התוכנה הזאת כבר מ-Office 97 ולכן תיפיתי שיהיה בה שינוי לאחר 5 שנים. לאחר ההתקנה לא ראיתי שום שינוי בתוכנה אז מה שעשיתי זה הסרתי והתקנתי אותה מחדש דרך הוספה/הסרה של תוכנה. בכל מקרה עדיין לא ראיתי שום שינוי. ועכשיו לעניין: לאחר ההתקנה של התוכנה סמתי לב שכל קבצי התמונות שמופעלים ע"י התוכנה (jpg, jpeg, gif וכו') לא מוצגים בתצוגת Thumbnails או בפינה התחתונה של החלון ב-Win Me. זאת אומרת שאם אני עושה View\Thumbnails בתפריט באיזה שהוא חלון, כל התמונות מסוג של (jpg, gif ועוד - לא כולל BMP) מופיעות בצורה הבאה: רואים את הסמל של התמונה באמצע ושאר הריבוע מסביב פשוט ריק. אז הלכתי ל-Tools…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בתצוגת לוח השנה נעלמו לי ה"משימות" אשר היו מוצגות בצד ימין מתחת לתצוגת החודשים עצמה. אני לא מצליח להחזיר את זה או למצוא איפה זה בכלל נשלט. אנא עזרתכם (מצ"ב תמונה והסבר). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-