עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sweet_Tooth,

האם יש מהירות צריבה מסויימת שבה אני צריך לצרוב את ה VCD שלי?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  2. Started by blackbimer,

היה לי עד עכשיו ווינאמפ 3 שהוא הכי טוב לדעתי שיש זה עם הרקע השחור מודרני קל ויפה כזה ומה שהכי אהבתי בו זה את המעבר בין השירים שיש לו פייד אין ופייד אאוט... עכשיו הבעיה היחידה שלו זה שהוא לא היה תומך בעברית יענטו שירים בעברית הוא היה כותב לי בגי'בריש.. בגלל זה התקנתי עכשיו את הווינאמפ החדש והכבד עם הסקינים ה"מודרנים" שלו ואני ממש לא אוהב את הגודל שלו הוא גס כבד קצת ואין לו את המעבר היפה בין השירים........ קיצר אם מישו יודע מאיפה אני יכול להשיג שוב את הגירסה הזאת אני יודה לו או שאם אפשר לעשות את המעבר היפה בווינאמפ החדש שיסביר לי ואני יץפשר עליו...... טוב תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כמה UPLOAD KBPS SYKPE לוקח בשימוש רגיל ? או שיש איזה נוסחה לפי כמות אנשים? אם אני מעוניין להשתמש בטלפון SKYPE , הוא כאילו זולל לי את האינטרנט ? יש איזה פתרון שאפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. גליצ'ים כמו בעיות קול פריים פריז וכאלה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אני לא רואה את האותיות בעברית אני רואה רק אנגלית במקום העברית אני רואה ג"יבריש בבקשה עיזרו לו

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. שלום ראיתי שפתאום בעת הגלישה צצות לי מלא הודעות של בעיה בסקריפטים כל פעם משהו אחר והIE התחיל פתאום גם גן יותר מידי לקרוס..משהו מוזר וכן אני לא יכול לעשות על קישור פתח בכרטיסייה חדשה אלא רק פתח בחלון חדש. מדובר בWIN 7 מה עושים בנושא? תודה

7. טוב, סליחה שאני שוב מעצבן אתכם, אבל נמאס לי כבר מהנורטון הזה! כל כך הרבה בעיות היו איתו אז העפתי אותו.... אז עכשיו אילו עוד תוכנות גיבוי טובות יש? אבל אני מדבר בעיקר על גיבוי כוננים שלמים, כמו הIMAGE של נורטון. שבכל בעיה או תקלה פשוט משחזרים למצב הקודם. ראיתי שעכשיו בחבילה החדשה של NERO בתוכנה BACKITUP יש אפשרות לגבות כונן שלם, וממש בצורה נוחה גם עם GHOST. אבל הבעיה העקרית היא, אם למשל אני עושה איתה גיבוי, אז בעתיד כשאני ארצה לפתוח את הגיבוי דרך הDOS (בBOOT הכוונה) אז איך אני עושה את זה? :s05: או אם יש לכם תוכנת גיבוי (לא חשוב בתשלום או חינמית) אז בקשה תמליצו!

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  8. צריך שם של תוכנה שמחלקת משחקים כבדים

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  9. תכלס כל הדיסקים שלי = ויש לי שלושה...הם בפורמט החדש NTFS רק הראשי שלי נישאר עדיין ב FAT 32 אין לי בעיות מיוחדות - האמת...ולא עברתי בעיקר כתוצאה מפחד מהלא נודע... עכשיו חבר אמר לי שיש את תוכנת פארטישיין מאג'יק - המצויינת ושאין לי מה לחשוש חוץ מיזה אין טעם לעבוד בפורמט מיושן...ורצוי פורמט חדש במיוחד כשאני עובד עם מערכת הפעלה XP פרופשיונאל מה אתם אומרים? :s05:

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. asusprobe 1 לא עובד בויסטה asusprobe 2 לא תומך בלוח שלי. אופיר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי גישה לפנטוגרף שפועל ע"י פקודות ממחשב ואני רוצה לייצר איתו בלוקים לקירור המים שאני מכין יש לי את השרטוטים מדוייקים עם מידות ב3D בסקאצ'אפ אבל אמרו לי להכין בשביל הפנטוגרף את השרטוטים על DXF. איזה תוכנה עושה את זה? האם יש פה מישהו שמוכן לעזור לי לעשות שם את השרטוטים? (אם כן אז אני אשלח לו באייסיקיו את כל הפרטים על הבלוקים) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בתקופה האחרונה אני משתמש בה די הרבה . שמתי לב לבאג (להערכתי די נפוץ) שכאשר אני מפעיל משחקים דרך התוכנה וממזער אותם, באופן אקראי המשחק לא מצליח לחזור ואני רק שומע קולות ורעשים של המשחק כשהדסקטופ מופיע ולא המשחק עצמו ... עוד מישהו נתקל בזה ? בעיות אחרות שכדאי לי לדעת מהן ? נ.ב אני משתמש בתוכנה לצורך הקלטה נכון לעכשיו

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by arik100,

טוב אז ככה שידרתי להכי מתקדמת והיא פשוט כבדה וגם אני ממש לא מתחבר לקטע הזה שהוא מציע לך את הHEALTH של הטורנט , אני רוצה לדעת כמה פירים וסידים עכשיו אני עם 2.2.1 . הבעיה היא שעכשיו הוא לא מציג לי את הזמן שנותר לסיום ההורדה איזה גרסה אתם משתמשים? לפני ששדרגתי הייתה לי גירסה פרפקט אני פשוט לא זוכר...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. התקנתי אופיס 2010 למרות שהיה לי אופיס 2003 בהתקנה 2010 אמר ש2003 שגוי ולכן צריך להסיר אותו. הסרתי את 2003 ולא שמתי לב שהוא גם מוחק את תיבת הדואר outlook. האם ניתן לשחזר את המיילים שהיו ב 2003?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by iyehuda,

בעבר מישהו אמר לי TCP 1214 ניסיתי ולא עזר אולי צריך גם UDP דרך אגב יש לי מודם ECI 270 שפתחתי אותו לראוטר לאמיול אני כן מצליח אבל כל יום אני צריך לשנות IP ( לא כל כך מפריע )

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by amir85,

שנים שלא השתמשתי ב EMULE אבל אני צריך להתקין אחד עכשיו ורציתי לדעת מלבד הגרסאה המקורית והמוד Xtreme שאני עובדתי איתו מה הגרסאה ממולצת שלכם?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  17. שלום המחשב שלי לא מעדכן את האנטי וירוס בטענה "שלא ניתן להתחבר לסרבר" זה קורה גם עם המון תוכנות (אי סי קיו , משחקי רשת, אניטי וירוס ) בקיצור לא מעדכן כלום. מה אני עושה במצב כזה ?חסרים לי דרייברים? תדוה מראש.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by simonidis,

שלום אני מישתמש במנהל ההורדות idm-internet download manger הבנתי שבזמן הורדה הוא מנצל את כל רוחב הפס מה שמאיט את הגלישה השאלה אם גם כאשר הוא סתם פועל ברקע בלי להוריד הוא לוקח רוחב פס גם כן? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by Rיה,

מופיעי לי בשורת המשימות כאילו פתוח איזה משהו ממועזר והאיקון שעליו הוא R גדולה עם כמו a קטנה כזאת למעלה..כמו בריבוע כזה... עשיתי חיפוש עם avg מצא כמה דברים ומחק...עשיתי עם ספיי בוט מצא ומחק אבל זה עדיין שם!! הוא מכבה את המחשב כל פעם בלי לספור 60 שניות! מה אני עושה עם זה? אה וגם הוא לא נמצא/אי אפשר לסגור אותו מהתהליכים עזרו לי בבקשה כמה שיותר מהר תודה!

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  20. שלום לכולם, אחותי השתמשה בלפטופ שלה בחיבור האינטרנט בטכניון,ולפי מה שהבנתי כנראה המחשב נדבק בוירוס. על המחשב מותקן האנטיוירוס AVG בגרסא החינמית. כעת כאשר המחשב עולה מתקבלת ההודעה: data execution prevention - microsoft windows to help protect your computer,windows has closed this program. name:windows explorer publisher: microsoft corporation data execution prevention helps protect againt damage from viruses and other security threats. כמובן שבלי האקספלורר קשה לעבוד על המחשב. ניתן להריץ דברים דרך הtask manager. יש עצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  21. אני מרגיש שהמחשב טוען אפליקציות קצת יותר לאט וחשבתי לעשות לו טיפול תקופתי. אילו תוכנות מומלצות לניקוי הרג'יסטרי וכו' ? האם מומלץ לעשות איחוי דיסק?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by NaorYfrach,

היה לי בעיה במחשב ופירמטתי אותו . התקנתי הכל חוץ מאת הקול . אם אפשר דריבר או משהו כזה כדי שאני יוכל להתקין את הקול . לוח אם : P5VD2-MX SE . וינדוס : XP . מי שיביא קישור שבאמת יעזור אני ידאג לגמול לו . ואני מבין טיפה במחשביים ניסיתי את מה שיש באתר של asus אבל לא הולך לי מישום מה . תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני מוכר כנראה את המחשב הנייד שלי ואני מחפש דרך להעביר כל הנתונים שנמצאים באוטלוק 2003 המותקנת עליו לאוטלוק שבמחשב הנייח. אודה על הצעותיכם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by player_1,

אני צריך שם של תוכנה למניעת חלונות קופצים ,זה מממש ממש מעצבן אז זה דיי דחוף

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  25. 1.אם אני קונה דיסק מקורי, בכמה מחשבים אפשר להתקין אותו? 2. אם אני מתקין לו אופיס חוקי עם פריצה זה בסדר? (אפשר לראות איך שהוא שזה נעשה על ידי פריצה ולא עם סריאל?)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.