תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש בFF כבר זמן רב ועוד לא נתקלתי בדבר שכזה אני כרגיל נכנס לEMAIL שלי בWALLA רושם כתובת+נושא ועוד טקסט או מצרף קובץ ולא משנה מה אני עושה הקובץ לא נשלח יש לציין שאין ERROR אלא פשוט מעיין קו אדום כזה ליד הכתובת.. אני התקנתי את הFIREFOX כבר פעמים ו(כל פעם מחקתי והתקנתי מחדש) ועדיין לא הצלחתי לשלוח מייל וגם כך היה באימייל של אחי בNANA.. צירפתי תמונה בתיקוה שמישהו יפתור את הבעיה כאשר אני משתמש בIE כדי לשלוח אימיליים וגולש בFF.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
למרות חיבתי הרבה לגרסאות הקודמות, עברתי למסנ' החדש גרסה 2009 (גרסה 14.0 משו כזה). נעזוב את זה שהוא מעצבן ברמות. כשאני בא לשלוח קובץ (בדרך כלל אני עושה העתק-הדבק לתוך החלון שיחה), זה מחליט "לשתף" לי אותו, ז"א להדביק אותו בקטן בחלון שיחה. מה שגם לא באמת שולח את התמונה, וגם דופק לי את החלון שיחה (ראו קובץ מצורף). השאלה, איך אני שולח פה קבצים כמו בן אדם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש דבר כזה מעצבן בצריבות שבטח נתקלתם - שמות קובץ ארוכים. נרו לא מאפשרת לי לצרוב דיסק עד אשר אני מסדר את כל שמות הקבצים הארוכים ומוחק מהם תווים עד שיהיה בגודל המתאים ורק אז אפשר לצרוב. נורא חשוב לי ששמות הקבצים ישארו השמות המקוריים כיוון שלרוב אני צורב שירים וחשוב לי שייצרב כל שם הקובץ המלא ולא רק חלק. האם אפשר איכשהו לאפשר צריבת קבצים ארוכים והאם זה בסדר? ולמה בכלל אי אפשר לצרוב בדיסקים שמות ארוכים ועל ההארדיסק אפשר שיהיו שמות ארוכים??
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התהליך הנ"ל התחיל פתאום לטחון לי משאבים(מעל 500 מגה, והמעבד היה קבוע על 100%) אז עשיתי לו disable דרך ה-services agent (administrative tools ->services ( עכשיו הכל בסדר, המשאבים שוחררו אבל מן הסתם אני לא מקבל את ה"שירות" ואני לא יכול לצפות בטלוויזיה יש איזושהי דרך לתקן את הספרייה לתהליך הזה ספציפית?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כל שאני מדליק את המחשב הווינדוז רושם לי שיש בעייהעם הישום הזה והוא חדל מלפעול, חיפוש במחשב לא העלה שום תוצאהעל היישום הזה. מישהו יודע מהו היישום ואיך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לאחר פתיחת המחשב (אחרי כמה דקות בודדות) מתחיל לרוץ לי ברקע תהליך CISVC.EXE וזולל לי המון משאבי מערכת (לוקח מעל 50% מעבד!) בטילתי אותו ולא ראיתי שזה פגע לי במחשב (למרות שזה איזה תהליך של ווינדוס) הבעיה היא שאני לא יודע איך למנוע את זה לצמיתות כך שאני לא אצטרך כל פעם להרגיש שהמחשב איטי ואז לבטל תתהליך משורת המשימות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הצוות הורדתי את התוכנה occt לבדיקה יציבות . ביצעתי מספר בדיקות כל הבדיקות נתקעו על cood 4 מה משמעות של הקוד הזה . יכול להיות שאנני מסצע נכון את הבדיקה אודה לכם פיתרון הכעיה . [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני ישתמש כבר הרבה זמן עם התוכנה MainConcept Encoder על מנת להמיר קבצי וידאו MPG2 לMPG 2 הנתמך על ידי DVD עד כה הכל עבר מצוין וגם מהיר למדי בזמן האחרון על הקובץ החדש שנוצר על ידי התוכנה מופיעה כמו שריטה לרוחב התמונה וזא על מחשב P4 3 גיג 1גיג ראם ללא אוברקלוק המערכת חדשה XP SP2 שום קודק מיוחד לא מותקן בתוכנה הזאת שגודל ההתקנה הוא כ 20 מגה יש הכל על מחשב אחר עם אותה תוכנה אבל AMD XP 2800 עם 512 ראם כמובן לקח יותר זמן אבל אין את בעית השריטה כבר לא יודע מה לעשות במערות הפעלה קודמות חשבתי שנובע מקודקים מסתברה שלא המחשב בו נמצאת הבעיה המעבד לא מיתחמם במיוחד אולי 40 מעלות מה שה AMD מגיע ל 55 עד 60 זה קורה רק עם קבצי MPG 2 ממקור DVB זא MAX BITRATE 15 MGS דבר שלא ניתמך על ידי הDV…
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנה מאוד מעצבנת ששמה הוא spyaxe אין לי מושג איך התוכנה שהזאת הגיעה למחשב שלי..למרות שמחקתי אותה מהמחשב עדיין היא השאירה אצלי הודעה מעצבנת (בתמונה): למרות שאני סוגר את החלון הזה הוא לא נסגר (אני סוגר אותו ואוטומטית הוא נפתח שוב) כאשר אני לוחץ עליו הוא מגיע לדף הבית של התוכנה spyaxe אין שום זכר לתוכנה במחשב שלי. הרצתי גם אנטי וירוס וגם spybot וכלום לא מסיר את זה. מה לעשות? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, יש לי את הסורק הנ"ל, ניסיתי להתקין את תוכנת הסריקה המקורית שלו ללא הצלחה, ככל הנראה אין תמיכה ב-Windows 7 בגירסת X64. עשיתי חיפוש מקיף ומתברר שהחברה לא הוציאה תוכנה/דריבר שיתאים. בעבר כשהיה לי Windows XP, הוא זיהה את הסורק והציעשימוש בתוכנה המובנית ב-Windows. ב-Windows 7 הוא פשוט לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה או הצעה לתוכנה אחרת שתזהה את הסורק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי אתמול מחשב נייד במתנה והיה מותקן עליו ווינדוס VISTA אחרי חיפושים מצאתי דרייברים ל XP והתקנתי אותו הכל עובד מצויין רק שיש לי כמה בעיות קטנות כמו התוכנה של הבלוטות המחשב בא מובנה עם הבלוטת אני מנסה להתקין את התוכנה וזה לא נותן לי לסיים כי זה מביא לי את הדבר הזה ובווינדוס ויסטה אני ראיתי שזה עבד והכל היה מותקן כבר מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שאני צריך להפעיל איכשהו את הבלוטות כדי שהוא יקלוט אותו ?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש תוכנה מעולה וחינמית שמאשפרת ניתור הראש בזמן אמת היא מאתרת את כל המחשבים והשרתים סוויצ'יאים מדפסות וכו ברשת ושומרת את ה איפי ודוגמת אותם כל הזמן לפי סוג השירות שרציתה לדגום (ftp,nagios, dns,cpu וכו) אך לי יש בעיה אני משתמש אצלי ברשת ב DHCP זה אומר שכל תקופה הכתובות משתנות ורציתי לדעת אם יש דרך בתוכנה הזו לדגום את המחשבים לפי ה שם שלהם ולא לפי ה איפי אפשר להוריד את התוכנה חינם מהאתר הזה http://www.mikrotik.com/thedude.php הגירסה האחרונה היא 3.4 תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה מותקן אצלי Adobe Photoshop CS3 Extended ME וגם Adobe Flash Professional CS3 רציתי להתקין גם את Adobe Illustrator CS3 ME והוא העלה לי הודעה בתחילת ההתקנה "Critical errors were found in setup: Incompatible payloads already installed. Please see the setup log file for details." הסרתי את כל התוכנות, (כולל פלאגינים של אדובי פלאש לפיירפוקס, שוקוויב וכו') התקנתי שוב.. הפעם התחלתי מהאילוסטרייטור. הוא הותקן בסדר גמור, עובד טוב. עכשיו אני מנסה להתקין את פוטושופ ושוב אותה הודעה... חיפשתי תשובות וניסיתי את חלקן אבל לא מצאתי אחת שעזרה.... למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את kazaa משום מה היא נתקעת לי, וב windows task messenger אני רואה שהיא סטטוס של not responding. ניסיתי להתקין כמה גירסאות שונות, אך בכולם הבעיה זהה. נראה לי שהבעיה הזו התחילה מאז שהתקנתי את ה SP2, אך אני כלל לא בטוח. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהמליצו לי על התוכנות ביטורנט פה באתר ניסיתי אותם ומשום מה אחרי שאני עוזב את המחשב להרבה זמן ומשאיר את התוכנה של הביטורנט פועלת כדי שיעלה לי הרטיו שאני חוזר למחשב אני רואה שהתוכנה לא פועלת כבר.. זה קרה כבר כמה פעמים...עם כל אחת מהתוכנות האלו UTORRENT, BITCOMET 0.6, AZAREUS בדקתי בהגדרות של כל אחת מהתוכנות ולא מצאתי שום דבר שיכול לפתור את הבעיה ... אולי מישהו מכם מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי.. לפחות עם התוכנה AZAREUS כי היא התוכנה שהחלטתי להישאר איתה, היא נראית הכי נוחה .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה רצינית יש לי תוכנה שמוצאת תוכנות זבל ומוחקת אותם הבעיה שהיא מצאה קובץ שהוא באמת זבל אבל שהיא מוחקת אותו אני לא יכול לגלוש יותר באינטרנט אקספלורר מישהו יודע איך אני יכול להתפתר מהתוכנת זבל בלי להרוס את המחשב???
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בכל פעם שאני משתמש בתוכנות: Winamp,Jet Audio (ואני בטוח שיש עוד) אני שומע תקיעות וקולות מוזרים, הבעיה הזאת לא מתרחשת כאשר אני משתמש ב- Windows Media Player
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עורך מקצועי כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם המחשב החדש. מדובר על התוכנות photoshop, sony vegas , after effects. יש לי Windows 7 64 bit. יש לי את התוכנות הללו ל64 ביט, אבל הבעיה היא שאני לא יכול לגרור דברים אליהם. זה פשוט אומר שאני לא יכול לגרור. איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים שההורדה לא מתחילה ואיטית, מה אני צריך לעשות? (יש לי WIX XP PRO)
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ערב טוב, בעבר הייתי מוריד ה-מ-ו-ן מוזיקה, ולאחר הגעה לאוסף די מכובד לא נגעתי בתוכנת שיתוף מזה שנים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה, כל תוכנה של Symantec שאני מתקין אחרי ההתקנה לא עובדת, פשוט נעלמת מן המסך... בהתחלה אחרי ההתקנה היא עולה, ואז אחרי כמה שניות היא נעלמת ולא עובדת יותר. בנוסף ה Live Update לא מצליח לעדכן, הוא נותן שגיאה כשאני מנסה. למה זה קורה לי ? זה קורה גם עם Internet Security גם עם SystemWorks וגם עם Antivirus... :-\ :-\ עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי חלונות XP ואני לא יכול להסיר תוכנות מהמחשב שלי אני ניגש ללוח הבקרה ומשם להוספה והוסרה של תוכניות לוחץ על התוכנה שאני רוצה להסיר והסימן הסר לא מופיע אני מצרף 2 צילומי מסך אשמח לפתרון בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיל את כונן D על חשבון כונן C והוא לא נותן לי לעשות זאת. לעומת זאת להגדיל את כונן C על חשבון כונן D הוא כן נותן לי - מישהו יודע היכן הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
לאחר הורדה של קובץ מסויים, הוא השאיר מגה אחד שהוא לא הוריד והוא כבר כמה שעות לא ממשיך להוריד אותו אלא רק מעלה לרשת. מה הסיבה? זה נראה לי כמו טריק של התוכנה כדי שאני אשתף את הקובץ בכוח, אך האם יש דרך לסיים את ההורדה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח של ג'יגהבייט - התקנתי את התוכנה של הלוח EasyTune5 ופשוט אי אפשר ללחוץ על חלק מהאפשרויות כמו PC HEALTH ו SMART FAN. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וניסיתי לעדכן גירסה ושום דבר לא עוזר. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-