עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaygutman,

יש ברשותי מחשב נייח עם HD של 40G , כאשר אני בודק את תכולת הHD אני רואה כי הHD מלא לגמרי. ניתן לראות במאפיינים על ספריית WINDOWS כי הספריה תופסת כמעט 40G , אך כשאני בודק את התת ספריות תחת WINDOWS אני רואה כי כל הנפח של כל התיקיות\קבצים תחת ספרייה זו הינו רק 2G. משמע יש וירוס שמנפח תכולת הHD באופן תאורטי בלבד , כי מעשית אין יותר מ-5G על המחשב. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by vovka43r,

שלום חבר'ה, נתנו לי מצלמת אינטרנט לכמה חודשים. המצלמה מתחברת בחיבור USB אבל אין לי את הדיסק עם הדרייברים. מדובר במצלמה של GPT רגילה. כאשר היא מחוברת רשום לי שהמחשב מחפש דרייבירים של CIF USB DRIVER. חיפשתי ברשת ואני פשוט לא יודע מה להוריד. ניסיתי כמה דרייברים וכלום לא עוזר. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. זה התחיל בכך שנתתי את המחשב שלי לסאונדמן בשביל שיתקין לי דריבר לכרטיס קול חדש הייתי אמור לקנות אבל בסוף זה לא הסתדר לי ונשארתי עם הדריברים שהוא שם לי .. עכשיו אני מנסה להחזיר את את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (ESI Waveterminal 192M) והנה הבעיה כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שלי זה כל שניה עושה ריסט , ועוד פעם ועוד פעם נכנסתי להגדרות וביטלתי את האפשרות של הריסט בעת כשל מערכת ואז הגיעו המסכים הכחולים .. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת וגם זה לא עובד אין לי מושג מה אני אמור לעשות .. ועכשיו אין לי סאונד במחשב בכלל (ותבינו זה מחשב של אולפן =\ ) אם אפשר עזרה אז בבקשה אני מתחנן (ועוד מעט אני אעלה תמונה של המסך הכחול) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. אז ככה אחרי כמה זמן האייסיקיו פשוט מתנתק אני חושב שזה בגלל ה firewall העם יש דבר לעשות שזה לא יתנתק?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. Started by domuzy,

לפעמים אני מחפש קובץ כלשהו ב"גלובלי בשרת", ונאמר שאני מחובר באותו הרגע ל-SONNY BOY 1. חיפש חיפש-לא מצא כלום! אני עובר לשרת אחר, נאמר RAZORBACK, ושם הוא מוצא לי תוך שניה מלא מקורות. עד פה אני מבין! כעת, מכיוון שבכל זאת לסוני בוי יש יותר משתמשים באותו הרגע, אני חוזר אליו, והנה זה פלא- הקובץ שמצאתי ברייזורבק עדיין ממשיך לרדת ומספר המקורות לא משתנה באופן משמעותי (אם בכלל). שאלתי היא- איך ייתכן שכדי למצוא מקורות הוא לא מצליח כשמחובר לשרת X, אבל אחרי שהמקור נמצא בשרת Y, ניתן להמשיך מאותה נקודה בשרת המקורי, כלומר ב-X??? תודה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by sroolik,

קניתי מחשב חדש ולא יכולתי להוריד מתוכנות שיתוף עד שעליתי על זה שהפיירוול של הווינדוס פועל........... כיביתי אותו אבל הוא עדיין פועל: איך אני מסדר שאני אצליח להוריד מתוכנות שיתוף ? ? ? יש לי אנטי וירוס של קספרסקי שפועל אם זה משנה בכלל......... תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by Th3-0n3,

למישהו יש מושג איך ניתן להריץ תוכנה (שעובדת ב-DOS PROMPT) כך שהיא לא תופיע בחלון אלא רק ב-PROCESSES (ב-CTRL+ALT+DEL) ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by avi-noams,

שלום מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) שיודעת למיין את קבצי ה_MP3 לפי הקצב, כדי שאוכל להכין PLAYLISTS לפי זה?! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by omrij,

אני מחפש מישהו שיודע access טוב כדי לכתוב תוכנית פשוטה מי שמעוניין שיפנה אלי בפרטי

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. התקנתי ווינדוס מותאם אישית שחבר קינפג לי ... הווינדוס חוקי לחלוטין אני מדגיש !!! הבעיה היא שככל הנראה יש שם איזו תוכנה או קונפיגורציה באינטרנט אקספלורר שמונעת ממני לפתוח הודעה פשוטה בפורום ספציפי ! להלן פורום טלנירי בשוק ההון http://www.talniri.co.il/forums/forum.asp?id=1 כאשר לדומא נלחץ על הודעה מסוימת לא נקבל שום תגובה מצד הסקריפט לבצע אותה והתוכן לא יראה ... ( לדוגמא אם נעמוד עם העכבר על ההודעה , הסמן ישתנה למעין יד וברגע שנלחץ אנו אמורים לראות את התוכן ... אבל עם האקפלורר שום דבר לא קורה ) יש לציין שהדבר חשוב שכן אני עובד עם הפורום הזה על בסיס יומיומי ... עוד לציין שבפיירפוקס התמיכה לא מלאה וטובה דייה בפורום הנל ולכן אני משתמש באינטרנט אקפלורר ובפיירפוקס בקריאת ההודעו…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית ובזמן האחרון אני מרגיש איטיות מסויימת, קטנה כל כך שברור שזה לא רוגלות או וירוסים, וחשבתי אולי מישהוא מכם שהתנסה בעבר בתוכנת איחוי מסויימת יוכל להמליץ לי עליה..., אני אודה לו. נ.ב זה לא משנה לי את כמות הזיכרון שהיא דורשת/לוקחת העיקר שתיהיה יעילה בתודה!, ושבת שלום

• 22 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. שלום אנשים, אני כבר שנתיים עובד עם החבילת אבטחה של מקאפי. בזמן האחרון אני שומע כל מיני דברים על זה שהמקאפי מכביד יותר מדי על המחשב ושיש אנטי וירוסים בהרבה יותר טובים. רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לעבור? שמעתי דברים חיוביים מאוד על NOD32. הבעיה הרצינית שלי עם מקאפי היא שאני חושד שהיא חוסמת לי את הגישה החלקה לתוכנות כמו אזוראוס, יוטורנט ואימיול... נא דעתכם בנושא, בתודה מראש, עפר

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. קספרסקי FIREWALL חוסם גלישה באינטרנט - מה עושים? יתר פעולות האינטרנט כמו דואר, SKYPE תקינות. כיצד משנים את ההתיחסות של קספרסקי ל IEXPLORER כך שהוא יעבוד שוב מבלי להסיר את קספרסקי ולהתקין אותו מחדש?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by smalery,

שלום כולם, כנראה שהתקנתי עדכון אבטחה יותר מדי כי לא שיניתי שם הגדרה בWINXP או בIE (גירסה 7) אבל כמעט כל אתר שאני נכנס אליו שדורש כניסה של משתמש - GMAIL,WALLA,הבנק,האוניברסיטה כתוב כך: "שגיאת אישור: הניווט נחסם" כתוב שישנה בעיה באישור האבטחה של האתר, והIE הנחמד ממליץ לי לסגור את הדף או להמשיך (אבל זה לא מומלץ) כנראה שאותו "אפקט" השפיע לי גם על הGNOTIFIER כי הוא כותב לי - The server's certificate is invalid. נכנסתי להגדרות הIE והחזרתי אותן לברירת מחדל, ונאדה. לא עוזר. מישהו יודע איך לתקן זאת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס הייתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:36 סליחה פתחתי 2 בטעות!

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by דני,

הי איך מבטלים לגמרי את העכבר במחשב נייד מדובר במחשב HP PAVILION ZE2000 והעכבר הוא במשטח מתחת למקלדת. פשוט אני משתמש בעכבר מחובר USB למחשב, וכאשר אני מקליד אז כאשר היד שלי נוגעת במשטח העכבר שמתחת למקלדת מייד קופץ לי הסמן כי המשט מאד רגיש, לכן אני מעדיף לבטל אותו כל עוד אינני משתמש בו. חיפשתי אופציות לזה בלוח הבקרה, אבל כל האופציות הם לשליטה על פונקציות שונות בעכבר ולא לביטול לגמרי. תודה

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  18. Started by לרה,

היי לכולם, יש לי Windows XP ויש לי מלא קבצים שאני מורידה המקובצים ע"י תוכנת וינראר. גרסת הוינראר היא 2.71 והיא לא פותחת לי את רוב הקבצים... מה עושים?? הצילו ???

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by nbd,

שלום.. יש לי בעייה ב word כשאני מנסה להכניס אותיות בין המילים אז זה מוכר לי את האות שמלפניה למשל אם אני רושם חול במקום חתול ושכחתי לשים את ה-ת' ואני מנסה לשים את זה זה מוחק את הו' במקום להוסיף.. זה מוחק את הו' ושם ת.. בבקשה אני באמצע הכנת עבודה למחר וזה תוקע אותי

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  20. יש כל מיני EXE שקשורים ל-WinXP שעולים לי עם המחשב ובנוסף לזה הם עוד מבקשים גישה לאינטרנט, כשאני חוסם להם גישה לאינטרנט (למשל ל-SVCHOST.EXE) אז אני לא יכול לגלוש. מה זה ולמה צריך את זה? יש עוד כל מיני EXE שפועלים ברקע שאני חושב שקשורים ל-WinXP, מה הם ולמה הם טובים? :AR15:

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. Started by shahar07,

בכל פעם שאני פותח את תוכנת הדואר, היא מושכת את אותה הודעה מס' פעמים ואז קורסת מישהו נתכל בזה בעבר ?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by godisme171,

איך אני עושה שהשירים ישמעו לפי הסדר? :smoke:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מישהו עשה השוואה לפני ואחרי? http://www.inksaver.com/

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by miki891,

יש לי מאקפי סיקיוריטי 2006. בעליה חלונות XP. ניפתחה חלון קטן שנקרא: Mcafee Privacy Service למטה רואים User: administrator ומבקש ממני סיסמא. אני רוצה לבטל עליה חלון הודעה כזה. איך מבטלים אותה ובלי שיבקש ממני סיסמא? איך יודעים שניגמר לי תוקף תאריך עידכונים, איפה זה נמצא בתוך מקאפי? ובנוסף יש תמיכה טכנית של מקאפי ישראל, מהו מספרו טלפון שלהם? בתודה מראש מייקל

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.