עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עכשיו יש לי את התוכנה אני רואה טמפרטורות זה הולך כ temp1: 27c temp2: 49c temp3: -48c HD0: 33c מישהו מבין מה שיך למה שיגיד לי אחים שלי ושיסביר לי גם מה אפשר לעשות בתוכנה הזאתי ?!?!?! אם זה רק מה שאני יכול לעשות תודה לכולם ביי אחים שלי תעזרו ! .. !!..!!..!!..!!..!!

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  2. שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. המחשב שלי עושה קולות של גסיסה -כל דבר לוקח לו שעה להפתח ונראה לי שאני צריך להעלות אותו מגיבוי שנעשה מזמן ע"י טכנאי מחשבים. אין וירוסים ותולעים. המשאבים של המחשב בסדר גמור אבל הוא ממש עובד מאוד לאט גם כשפותחים את האינטרנט לוקח כמה שניות מרגע הלחיצה ועד שהדף נפתח ,כנ"ל גם בפתיחת MY COMPUTER. לכן נראה לי שאין מנוס מהעלה מגיבוי רק הבעיה היא שאני לא יודע איך מגיעים לאותו חלון דוס של ה-GHOST ואיך להעלות מגיבוי את הגיבוי שנעשה בעבר ויושב על כונן G שבמחשב. זקוק לעזרה ממכם דחוף !

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by 104952,

יש לחבר שלי נגן IAUDIO X5 שתומך בMPEG אבל רק ברזולוציה של 160X128 האם יש תוכנה שממירה סרטים לרזולוציה הזאת?

4. ראיתי כל מיני תוכנות כמו מבית INTEL או עכשיו ראיתי מבית ATI נראה לי ואתם אומרים קוראים לזה תוכנות דיאבנוזה אני מחפש שם של תוכנה שאני יוכל בשעה מסויית בלי תזמון אוטמטי פשוט אני בא לתוכנה ומלמיך תכוח איוור של המאוור דוגמה.. כמו שאחד כתב פה שבער לו הכרטיס מסך אז הוא הלמיך את מהירות הזיכרונות איך אני עושה את זה כל זה? ואם אתה צריכים איזה של המעבד שלי או שם של הלוח אם תשאלו ואם זה לא מתאים מצטער תעבירו בבקשה. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  5. שלום לכולם , אתמול מחקתי קובץ AVI . סדר הפעולות : לחצתי קליק על הקובץ -> מחק-> המער' תחילה שאלה אם אני בטוח שאני רוצה למחוק -> אישור-> הודעת מער': לא ניתן להעביר את הקובץ לסל המחיזור.האם ברצונך למחוק את הקובץ לצמיתות? -> אישור . כלומר , כנראה בגלל שהסל מיחזור היה מוגדר בנפח קטן והקובץ היה גדול ממנו , אז זה נמחק לצמיתות . עכשיו , האם ניתן לשחזר מסיטואציה כזו ? כי הרי זה לא שהקובץ עבר לסל המיחזור אח"כ רוקנתי את סל המיחזור .. ניסיתי עם תוכנת GETDATABACK ולא עזר... תודה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by nsheep,

מישהו ניסה את התוכנה הזו ? האם יש תמיכה בעברית ? למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותה בזול יחסית ?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by התנין,

יצאה גירסה יותר חדשה emule 0.47c??

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by prager,

מישהו מכיר תוכנה כזאת? או אתר או כל דבר? עדיף משהו שיכול לתרגם הרבה עמודים.. מקבצי אקרובט או וורד

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  9. Started by פתח הדביר,

יש הבדל משמעותי בין אופיס 2007 ל-2010? האם זה משנה גרסת ה-32 הסיביות או ה-64 סיביות?

10. Started by stojakovic,

תעשו לי טובה לתגידו לי פעם אחת ולתמיד- איך אני מפרמט את כל הארדיסק בלי שיישאר עליו כלום! בלי התקנה של ווינדוס ובלי שום שטות אחרת!! פשוט לפרמט-למחוק כל שכר לים הוירוסים והשטויות שיש לי במחשב וזהו. נשמע פשוט אבל אני לא יודע תכלס איך... מה שגם זה סרט למצוא את זה באינטרנט כי בכל מקום רשום רק איך לפרמט עם ההתקנה של ווינדוס... תודה!

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by The-Magician,

יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by Vlad3,

מסתבר שה"ווינדוס הפגום" זה לא תקלה בווינדוס אלה סוס טוראני שרוצח לי את הארדיסק אני חושב שיש גם עוד כמה חברה שיצטרפו אליו אני לא יכול להפעיל שום דבר מבלי שזה יקרוס ועכשיו אני לא יכול להפעיל כלל את הWINDOWS(אני כרגע במצב בטוח עם רשת) מה לעשות במצב הזה?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by 2danimm,

Source אם משהוא מעוניין.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  14. יש לי המון שירים בלפטופ (משתמש בו על המיטה ) אני רוצה לשמוע את השירים דרך המערכת שמחוברת למחשב נייח דרך הרשת. אפשרי?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  15. עדכנתי את גוגל כרום הורדתי את adobe flash plyer וזה ממשיך לפחות פעם אחת ביום מופיעה לי הודעה shock wave קרס למה זה ???

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by THE-MASTER,

לפני חודש פרמטתי את המחשב והתקנתי לראשונה ווינדוס אקס פי ומאז אי אפשר לעשות חיפוש בקאזה מי שיודע מה הבעיה או שאולי יש לו השערות אשמח לקבל עזרה תודה מראש לכל העונים מחכה לתשובות בכליון עינים

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  17. אני מעוניין לחלק סרט לשני חלקים. איזו תוכנה תעשה את העבודה..? תודה!

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by lulit,

היי, אני מורידה כרגע איזשהו קובץ, ורציתי להוריד קובץ נוסף. יש איזו דרך לצרף קובץ נוסף מבלי לפתוח חלון חדש נוסף??? (מקווה שהשאלה ברורה :-/) תודה!

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by The Ball,

אני מחפש למחשב שלי פיירוול טוב וקל.. וכמובן עדיפות לאיכות. אני משתמש כרגע באנטי וירוס kaspersky anti virus personal ואני מרוצה ממנו עד לשמיים. לכן רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על kaspersky anti hacker לעומת פיירוולים אחרים. כי אני מאוד מרוצה מ- kaspersky, ואם גם הפיירוול טוב, אני אמשיך איתם. כמובן שאני מעדיף את הטוב ביותר לכן אם יש פיירוול יותר טוב אנא כיתבו אותו. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by MickMick,

שלום, כבר שעתיים שאני מנסה להתחבר לאיי סיי קקה הזה וזה נשאר על ה"מנסה להתחבר". ניסיתי להתקין מחדש את האיי סיי קקה וזה לא עובד. שאלה שניה: לאותה בעייה רציתי לראות אם אני מצליח להתחבר ב ICQ2Go וזה ביקש ממני משהו וירטואל ושניסיתי להוריד את זה זה רשם לי: "We're sorry. The page you are viewing requires that you have a more recent version of the Microsoft Virtual Machine on your system. To obtain an updated version of the Microsoft Virtual Machine, please go to Windows Update. " אני אשמח לקבל עזרה על שתי הבעיות. תודה.

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  21. .

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by B@By-KiLLeR,

? תודה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  23. Started by AK,

יש לי כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV והתוכנה לצפייה שלו לא עובדת ממש טוב. יש לי גם את התוכנה Fly Video 98,וכול פעם שאני מתקין אותה היא אומרת שיש לי בעייה עם הדרייבר והיא לא עובדת. ה windows מוצא את הדריבר רק כשאני עושה Uninstall לתוכנת ה FLY Video 98 שדרכה אני רוצה להסתכל את הטלויזיה. אז יוצא שיש לי את הדרייבר מותקן ואין לי את התוכנה מותקנת כי עשיתי לה Uninstall,ואם אני יתקין את התוכנה מחדש היא תבטל לי את הדרייבר עד שאני יעשה לה Uninstall מחדש. איך זה אפשרי? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  24. שלום, אז ככה כרגע יש ברשותי את התוכנה WINPVR שאני לא ממש מרוצה ממנה שמעתי על התוכנה מדיה פורטל אז כרגע אני מוריד אותה השאלה שלי היא תיהיה אפשרות ששניהם יעבדו במחשב ביחד, שאני לא יתקין את המדיה פורטל וה WINPVR ידפק לי במידה ואני לא יהיה מרוצה מהמדיה פורטל אני יוכל למחוק אותו ושאלה נוספת האם יכול להיות שיפור בתמונה של הטלויזיה בתוכנה מדיה פורטל[br]פורסם בתאריך: 21.04.2009 בשעה 17:32:53 אוקי לגבי השאלה הראשונה זה כבר לא משנה הורדתי את המדיה פורטל רק כרגע איך אני ממיר אותה לעברית ?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by skycaller,

אני מוריד direct-x 10 וזה מראה לי במשחקים שכן תומכים שיש לי 9 ולא 10... ואני לא יכול לשנות.. כאילו מה שהתקנתי לא באמת הותקן.. אתם יכולים להביא לי לינק להורדה אמינה של direct-x 10 בבבקשה?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים