תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כמה תוכנות יש לחברת Adobe ? לא נמאס להם להמציא תוכנות מוזרות?!
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איך ניתן להתקין windows mobile על המחשב, רצוי בתוך מכונה וירטואלית. רצוי שיוכל לפעול על מסך מלא.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/item.php?item=15600 http://www.hexus.net/content/item.php?item=15600&page=2 CS4 יבצע פעולות באופן מהיר יותר עם שילוב ה GPGPU של nvidia.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אני משתמש באייסיקיו 6 ואני מנסה כמעט כל היום להיכנס אליו ולא מצליח הוא כל פעם רושם לי תהודעה הבאה: "Could not connect to the HTTP tunnel" מה אני צריך לעשות? *כבר ניסית להתקין מהתחלה תתוכנה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בזמן גלישה קופץ לי חלון שמוביל לקישור: http://www.zoomabet.com/bets/group674.html הרצתי AD AWARE ואנטי וירוס והם לא מוצאים אותו מה אני יכולה לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס בלבד 8.0.0.454 בזמן גלישה הדפים נטענים כמעט במלואם אבל לא מסיימים את טעינתם ( לדוגמה, תמונה או כמה תמונות בדף מסויים לא נטענים וכד' ) אבל אם אני מנטרל את קספרסקי טעינת הדפים מושלמת ומהירה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של התוכנה אבל שמתי לב שב"הגדרות" תחת "רשת" מוגדר אצלי באופן הבא: לדעתי ההגדרות האילו הן מקור הבעיה וצריך לשנות שם משהו כדי שטעינת הדפים תסתיים כהלכה ובאופן מהיר, מה דעתכם והאם אני בכיוון, או שהפיתרון בכלל שונה? רק לידיעה, מכיוון שהתמונה לא עלתה מושלם, כל הפורטים מצד שמאל של התמונה מסומנים אצלי.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
1.המלצה לתוכנה שבודקת תקינות HD 2. המלצה לתוכנה שבודקת זכרונות 3. המלצה לתוכנות שבודקות כרטיס מסך, לוח אם, מעבד (אם יש כזה דבר..לגבי השניים הראשונים אני יודע שיש..) ובכלל..המלצות לטיפול בחומרה..עוד מעט אני מתחיל לעבוד במעבדה לבד..הבוס לא יודע כלום והידע הטכני שלי בחומרה הוא מאוד בינוני.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי איזו בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. יש לי סרט בשני חלקים. הפורמט של הסרט MKV. אני מעוניין להשאיר את הפורמט אבל להפוך את הסרט לקובץ אחד. חילצתי את ה MKV ויצא לי קובץ סרט עם סיומת movie.h264 בשלב הזה יש לי שני קבצי וידאו בקידוד H264 השאלה שלי: מה הדרך הכי טובה לאחד אותם מבלי לפגוע באיכות ולהשאיר אותם באותו מקודד H264 יש לי התוכנה virtualdubmod אם זה יעזור? נ.ב. שמעתי שאפשר עם שורת הפקודה אפשר להתעסק עם המקודד... מה עושים? ואיך? תודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד גם עם IE7 וגם עם FF3 ובשניהם הדפדפן קורס. איך אני יכול להשיג את התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
התקלה היא ב-6TO4 Adapter מסומן בסימן קריאה צהוב וכותב שהדרייבר לא עובד כמו שצריך. אין לי מושג מה זה ולכן אין לי מושג במה לעדכן. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת HP Deskjet D1560 חדשה ואני עובד בווינדוס ויסטה עם הגירסה הכי עדכנית של Firefox משום מה שאני רוצה להדפיס מהדפדפן זה כותב לי שקודם כל אני צריך להתקין מדפסת ושאני נותן לו OK הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת: "Windows can't open Add Printer. The local print spooler service is not running. Please restart the spooler or restart the machine." מיותר לציין שאיתחול לא עוזר ושהמדפסת מותקנת כראוי. חוץ מזה אין לי מושג מה זה ה"ספולר" חוץ מזה שקיימת אופצייה כזאת במדפסת שמוגדרת רשת. אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, ביציאה אלימה ממשחק זה תמיד יקרה, ואז שום משחק רציני לא מופעל. במשחק רציני אני מתכוון למשחקים תלת מימדיים, כאלו שדורשים עיבוד מיוחד. כל מיני FREEWARE פועלים בלי בעיה. אין לי מושג מה מקור הבעיה. זה קורה לי כבר הרבה זמן. ד"א, SPORE עלה. אתם יכולים רק לדמיין את הפנים המאוכזבות שלי אחרי ששורה של משחקים לא פועלים, ביניהם PURE, CRYSYSWH, COD4, WORMS ARMA.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://img214.imageshack.us/img214/4279/mv2playertv8.png
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה טובה לעריכת וידאו ( אני מקווה שאני משתמש במושג הנכון - אני מתכוון תוכנה בסגנון של SONY VEGAS ). התוכנה צריכה להיות מקצועית (לא צריך הכי מקצועית , שתהיה טובה) והכי חשוב - נוחה לשימוש. *אני מוכן לשלם כמה שצריך (כן, גם אם זה הרבה )
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר חדש ומוזר קרה לי. אני אתחיל את השאלה עם הפרט החשוב הבא: אני משתמש בWINDOWS VISTA HOME PREMIUM 64BIT (המעבד הוא Q6600 שתומך ב64 ביט). הכונן המותקן על המחשב שלי הוא SH-S203B (סמסונג). בכול מקרה, באתי לצרוב דיסק בNERO ואני מגלה שהתוכנה לא קוראת את הדיסק. כמובן, שנכנסתי ל"מחשב שלי" כדי לראות מדוע הוא לא קורא את הדיסק ולפתע אני מגלה שמע' ההפעלה לא מציגה כלל וכלל את כונן התקליטורים שלי. כדי לבדוק אם הבעיה היא במע' הפעלה\בחומרה.. הלכתי לBIOS והביוס הציג את הכונן כראוי. יותר מזאת, ניגשתי למנהל ההתקנים במע' ההפעלה וכונן התקליטורים מופיע. מה יכול ליצור את הבעיה הזו? עזרה דחופה!! תודה מראש, תומר.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מה עושים בכדי לפתור הבעיה עם מצלמת האבטחה?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי יש לי תכרטיס מסך 4870 512 מגה ביט אני יודע שכל הדריבירם כרגע של ATI לכרטיס שלי הם חרא אבל מה בינתיים הכי טוב איזה גירסה של דריברים להתקין על מנת שיעבוד הכי טוב לעת עתה עד שיצאאו דריברים באמת טובים ?!?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
רק לידיעה הקובץ d347bus.sys נמצא אצלי במסלול הבא: C:\WINDOWS\system32\drivers הנה הפרטים לאחר אנליזה: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note this address as well as the link date of the driver/image that contains this address. Some common problems are exception code 0x80000003. This means a hard coded breakpoint or assertion was hit, but this system was booted /NODEBUG. This is not supposed to happen as developers should never have hardcoded breakpoints in retail code, but ... If this happens, make sure a debugger gets connected, and the…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יכול לעשות חיפוש ,לראות קבצים מוסתרים ,להפעיל אנטי וירוסים ועוד הרבה דברים מעצבנים ב-WINDOWS מה אפשר לעשות , אני נואש בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
איך אני שומר על כל ההגדרות של פיירפוקס ? ססמאות תוספות שמרתי גם בשורת פתיחה כמה אתרים (חלק נפתחים רגיל וחלק דרך ממשק IE) - מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי את האקספלורר 8 גרסאת בטה עכשיו יש שם קטע של autocomplete וגם history שנותנים הצעות לכתובות ברגע שמתחילים לרשום כתובת כלשהי... השאלה אם מחקתי הסטוריית גלישה וזעדין מופיעים לי אתרים שם, איך מוחקים את זה או מבטלים את האפשרות הזו, שלא יציע לי ...
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב 6750 אינטל 2.66 ארץ עם אובר קלוק ל 3.5 גיגה ארץ 4 גיגה זיכרון פנימי של ocz כונן קשיח 16 בפר כרטיס מסך ATI 4870 512 ו VISTA עשיתי בדיקה בפסי מארק החדש ונטאג ויצא לי 5000 נקודות בדיוק האם זה טוב או לא טוב ?!?! התוכנה הזאתי באמת בודקת כמו שצריך תמחשב ? עד כמה אפשר להסתמך על התוצאות שלה?!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אוקיי,אני לא יודע לכמה מכם זה קרה או יקרה,הבעיה ממש חמורה לפי הבדיקה שלי וקרתה או עלולה לקרות בכל מחש גרסאת אופיס 2007 פשוט לא מתפקדת. זה מבטל את כל האייקונים ולא נותן אפשרות כתיבה. -במבות ותגובות יתקבלו בברכה D: . תמונה:
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש פיצ'ר פנימי או תוכנה לXP שתציג את הslide show בviewer הפנימי שלה כמו בויסטה, כלומר שתמתח את התמונה על כל המסך, ואם לדוגמא יש לי תיקיה אחת ובתוכה כמה תיקיות עם תמונות, אז היא תעשה שאפל בין כולן. ושכל זה יקרה בלחיצת כפתור אחת כמו בויסטה... יש משהו כזה לXP? תודה
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-