עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הפירפוקס קורס לי ביותר מדי אתרים.. מה עושים? יש עוד מישו שזה קורה לו?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by shimronfio,

יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר לICQ הוא פשוט מפסיק ורושם לי שהגדרות שלי לא נכונות.. היה לי ICQ 6 שהיה רושם לי :Couldn't connect to the HTTP tunnel אז התקנתי ICQ 5 ועדיין לא מתחבר לי מישהו יודע איך אני יכול לסדר תבעיה של ה-HTTP? עריכה: הICQ עבד לי טוב עד לפני שבוע לא היה לי שום בעיות בהתחברות ואני משתמש בנתב אני לא יודע אם זה כל כך קשור

3. Started by noodle,

יש לי דפדפן IE 7 גם כאשר אני מסמן "זכור את הפרטים" בכל מיני פורומים או למשל דוא"ל הדפדפן לא זוכר את הפרטים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by g1zey,

הורדתי מאגף ההורדות פה באתר 3DMark 06 ומשום מה אחרי ההתקנה אני פותח את קובץ ההפעלה והוא מראה לי את המסך הזה שרשום please wait while 3DMARK scan your system configurations .. מפרט אגב אם זה חשוב : E8400 Radeon HD 4870 Geil 4G 800mhz Gigabyte p43-ds3l תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. למעסה הוא לא מראה לי GPU -באזור שרואים את הטמפ' של הרכיבים... בבקשה (זה משגע אותי..)עיזרו לי.. נ.ב הכ.מסך הוא 4870X2 הגירסה של ה EVEREST היא 4.50.1330

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by LTE,

שלום! רציתי לדעת אייך אני פותח פורטים שאני רוצה בתוכנת האנטי וירוס נוד 32 ? בתודה מראש !

7. Started by תמיר287,

יש לי תיקיה שלא נמחקת לי, זה נותן לי הודעה שיש בה דברים שהם בשימוש כרגע אז אני צריך לסגור את התוכנית שמשתמשת בזה. אבל התיקיה ריקה!!! אין בא כלום! (יש בא עוד תיקיה אבל היא ריקה.) זה גם לא נותן לי לשנות את השם שלה, איך אני מוחק אותה? תודה מראש לעוזרים. (אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים כי אין לי מוסג במחשבים.. [אני לא יודע מה זה חומרה] )

8. אין לו מאיפה להתקין את הדרייבר... מה עושים במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by eyaffe,

ברשותי SD CRUZER 8GB של סאנדיסק והוא מפורמט ב FAT32. אני רוצה לפרמט אתו ל NTFS ע"מ שאוכל להעתיק קבצים גדולים מ 4GB. הכיצד ?? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by אלון פ,

שלום לכולם, משום מה, פתאום אין לי קול באנטרנט.. הדבר היחיד שעשיתי עם המחשב בזמן האחרון זה חיברתי אליו מסך חדש. אין קול באטרים כמו יוטיוב, ואפילו בהופ שאחותי משחקת. יש למישהוא רעיון למה זה?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שמחליפה את הרקע כל כמה זמן תלוי איך אני מגדיר. היה לי פעם משו כזה אני רק לא זוכר את השם, מי שמכיר שיכתוב את השם ואם יש לינק עוד יותר טוב

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by t-macc,

this file does not have a program with it for preforming this action create an association in the folder option כל קובץ שאני מנסה לפתוח הוא לא פותח,אני כרגע לא על המחשב שלי מה עושים ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by matanch,

יש אפשרות למחוק את המדיה פלייר 11 והלתקין מחדש.. ??

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. אמרו לי שניתך לעשות אימג כמו בGHOST רק בתוכנת אקוניס ולא צריך לכבות את המחשב בזמן עבודה מישהו עשה את זה . זה רק בגרסה מסיומת ?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by Zambar,

אז, לאור התפגרותו של הווינאמפ שלי (מסרב לעבוד וכלום לא עוזר), החלטתי אולי להתנסות בכמה נגנים אחרים. רעיונות, מישהו?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by gimdy,

לאחר שקונים את המשחב כולל הרכבה בלבד . מה נותר להתקין ? דרייברים של רכיבים מערכת הפעלה (XP\VISTA) מסך אינטרנט ומהו הסדר.. כאשר קיבלתם את המחשב מורכב בלבד מה עשיתם ?

17. Started by ShayGTi,

מחפש תוכנה טובה קטנה וחינמית לחיתוך קבצי MP3...בלי המרות!!! תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tgen,

ראיתי איזה גופן מסויים שאני רוצה להוריד אבל אני לא מוצא אותו ולא יודע איך קוראים לו אם מישהו מכיר אותו אשמח אם הוא יגיד לי את שמו... הנה דוגמא שלו:

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Swed,

אני משתמש לפעמים מסך כחול לא מצליח למצוא תבעיה. עכשיו לפעמים שאני עוזב תממחשב לכמה שעות (שאני ישן בית ספר וכו') שאני מדליק תמחשב הוא מבקש סיסמה תמיד ! ואז הוא מעלה את כל התוכנות כאילו עבר ריסט ! אני לא יודע ולא מצליח לאתר תבעיה... וממש אין לי כוח לשלוח תמחשב לבדיקה אצל סקאי.. אם מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה ! נ.ב. המסכים הכחולים לא נובעים מטמפ' ! יש סיכוי שהזכרונות דפוקים וזה לא מצליח לעלות על זה בMEMTEST ! כי החליפו לי פעמים לוח אם.. אני אולי ישלח להם תזכרון רק !

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by mc_elad,

אני לוחץ על האייקון ואז כאילו הכל רגיל ואז התוכנה רושמת תהיה סבלני(באנגלית) וזה לא מתקדם לשום מקום ...... עזרה בבקשה :'((התוכנה מקורית..)

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by גד :),

ההתקנה לוקחת הרבה זמן ואז הוא כותב שיש שגיאות בהתקנה חוזר אחורה ומבטל את ההתקנה... ??? (הבעיה היא לא בדיסק)

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by מוקיון1,

הורדתי כבר לא מזמן את התוכנה והייתה לי בעיה אז עכשיו רציתי להתקין מחדש וזמן גירסת הניסיון אזל וכדי לפתוח השתמשתי בקיגן עכשיו הבעיה שאין אפשרות לגשת לתוכנה בגלל הניסיון נגמר מה אני יכול לעשות לשנות תאריכים להזיז את הזמן במחשב אחרוה כדי שאני יוכל להתקין שוב עזרה ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. על מנת להמנע ממיליון דיסקים של תוכנות.. אשמח לתוכנה שכוללת את כל הישומים השימושיים או תוכנה שמאפשרת לי להתקין אילו ישומים שאני רוצה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by daniel0089,

http://www.nvidia.com/object/winxp_178.13_whql.html נוידיה שיחררה היום את הדרייבר החדש שלה. הבאתי קישור להורדה לווינדוס XP... תהנו דניאל

• 6 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים