עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ag43,

שיניתי את הגדרות הבהירות בCATALYST CONTORL CENTER אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ההגדרות "נשכחות" עד שאני נכנס לCCC ואז הן חוזרות לבד. יש לציין שהCCC נטען עם עליית הWINDOWS אוטומטית ורק כשאני נכנס לתוכו ההגדרות חוזרות.

2. Started by weissby,

כן אני ידוע כותרת בעייתית, לא ידעתי איך לקרוא לזה טוב כששולחים לי לינקים (במסנג'ר..) אז זה נפתח לי עכשיו משום מה בפיירפוקס כשהדפדפן הראשי שלי הוא IE איך אני משנה את זה כך שזה ייפתח בIE? תודה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  3. הקריסה מתרחשת בעיקר כאשר אני מנסה לראות קבצי וידאו אבהתחל ווינדוס (בצליל הפתיחה) BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 8693A028 BCP3: B2000018 BCP4: 02000E0F OS Version: 6_0_6000 אני בדיוק לאחר פירמוט המחשב והתקנה נקייה של וינדוס, עדיין לא עידכנתי את הוינדוס. הדריברים הקיימים הם לא החדשים ביותר אבל אלו אותם דריברים שהשתמשתי בם לפני האתחול (היו לי בתקיית גיבוי מהפרמוט הקודם ו התקנתי אותם לאחר הפרמוט) ולפני כן לא היו לי בעיות כלו כלל. אני מקווה שהבעיה תיפתר לאחר עידכון הויסטה ו הדריברים אבל אם למישהו יש מידע ספציפי בקשר לבעיה, אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. כפי שמצויין בכותרת. אם אפשר כמה שיותר נוחה ופשוטה לתפעול (מיועד לאבא). אם יש תוכנה אחת שעושה גם וגם מעולה, אם אני זקוק לשתי תוכנית - בסדר. ניסיתי כבר All converter ואני חושב שהוא מצריך אותי להשתמש ב-Adobe מה שאני לא ומכן לעשות (יש Foxit Reader) וניסתי משהו שעונה לשם Word 3.5 שאמור להוסיף סרגל ב-Word - לא ממש עבד.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  6. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX באקס פי הכל עובד טוב אבל לאחרונה התקנתי ויסטה והוא עושה לי את השגיאה הזאת This device cannot start. (Code 10) אני הסרתי דרייברים הפעלתי מחדש התקנתי מחדש הפכתי ללא זמין ושוב לזמיןן הכל עשיתייי חפשתי באינטרנטטט ולאא מצליחחח בבקשהה אני חייב לפתורר את זה תעזרוו לייי :(:(:((((((

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by LastForOne,

איזה תוכנת הגנה [אנטיוירוס+פיירוול+כל השיט שצריך כדי להגן על המחשב] הכי מומלצת? עד היום השתמשתי בNorton 360 והיא היתה אחלה... אבל אמרו לי שהיא תוכנה גרועה... מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  8. מה עדיף להתקין? Norton 360 2009 או Norton antivirus 2009 ו Norton internet security ביחד? אני עובד על ויסטה 64

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by free fraek,

כל כמה זמן היה מופיע לי דף אינטרנט עם תוכן לא רצוי.. אני חושב שהצלחתי להסיר אותו עם Ad-Aware אבל עכשיו אין לי אפשריות להגדיר את המערכת! נעלם לי הREGEDIT, אפשרויות תקיה, ועוד כמה דברים.. אין לי מושג מה אני עושה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום תוכנת ה skype משתמשת בכמות גדולה של זיכרון אצלי. כאשר אני לא משתמש בה ולא מבצע שיחות, היא לוקחת 45 מגה בייט, שזה ממש מוגזם. מה ניתן לעשות? יש איזה תיקון לזה?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by kobiatti,

בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי. המפרט הוא: sapphire ati 4870,e8400,asus p5q pro,ocz 2x2gb,segate 500gb32mb מסך samsung 2253bw cm690+seasonic500w דוד שלי ירכיב לי תמחשב ויתקין לי vitsa 64 bit... השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות אחרי זה ....? מבחינת התקנת דרייברים..? יש איזה דברים שאני צריך להוריד מהאינטרנט? דברים שאני צריך לשנות בהגדרות תצוגה או במסך ..? תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. שלום רב, בגלל בעיה של ריסטרטים, ולאחר שבבדיקה במעבדה לא נמצאו תקלות חומרה, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. בנוסף, על פי המלצה שקיבלתי בפורום התקנתי את התוכנה EASY TUNE 5 , שמתאימה ללוח האם הנמצא ברשותי.( GIGABYTE) בהפעלת התוכנה, נראה על פניו שהטמפרטורות תקינות (אגב האם הנתונים של SYSTEM ו-CPU מתייחסים כבר לכל רכיבי המחשב?), אולם כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת כאן- יש סימני אזהרה אדומים, בקטגוריה של Fans , שאינני מצליח להבין את פישרם. אז מה זה בעצם אומר? האם הדבר מצביע על כך שמשהו בחומרה, לא מתפקד כשורה? כמו כן, יש עניין נוסף שקשור ל-OVVER CLOCKING שגם את זה יעצו לי לבדוק. השאלה כיצד בדיוק ניתן לבדוק את הדבר באמצעות תוכנה זו, או שאולי עדיף בכלל לברר את נושא ה- OVVER …

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Ran Ventura,

שלום יש לי בעיה רצינית במסנג'ר live 8.5 מאז אתמול כנראה מרשימת אנשי הקשר התקבל קובץ אוטומטית וכנראה זה וירוס ומאז המסנג'ר התחרפן אני מתחבר ומלא חלונות של אנשי הקשר קופצים ותוקעים את המסנג'ר ומאז אני לא יכול להתחבר ניסיתי להתקין מחדש ועדיין לא עזר, סרקתי עם האנטי וירוס והוא לא מצא שום דבר בבקשה שמישהו יעזור לי!! תודה

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  14. אתרים כמו נענע, קשת, וYNET לא עובד בהם הסרטונים כמו שצריך.. יש מסך שחור ויש רק קול. מותקן הכל. ג'אווה, פלאש, דרייבר לכרטיס מסך , חבילת KLITE MEGA , דיויקס פלייר ווב, מדייה פלייר, וכל מה שצריך להיות במחשב נורמלי ביוטיוב הסרטונים עובדים טוב. מה יכולה להיות הבעיה? כבר כמעט ניסיתי להתקין הכל ולא עוזר. פשוט הכל.. תודה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by Shay17,

הבעיה התחילה לפני שבוע בערך, פתאום סדר הסמלים משתנה כל כמה שעות אין וירוסים ורוגלות , אולי איזה תוכנה יצרה את הבעיה? או עדכון מסוים של הווינדוס ? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by eladbu,

לא רוצה להתקין 8! וניסיתי להתקין 7.7.11 והוא אומר שהההגדרות שלי מההסרה הקודמת היא של גרסה גבוהה יותר ולא מצאתי לינק להורדה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  17. מלפני כמה ימים האימיול שלי התחיל לעשות בעיות בכך שהוא לא מתחבר לרשת קדמילה הוא כן מחובר לשרת והפורטים פתוחים כמו שצריך זה אימיול TLN 6 אבל ניסיתי גם 0.49b וקיימת אותה בעיה משהו מכיר תבעיה?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. אז ככה יש אפשרות כזאת בתוכנה שאתה רושם את מהירות האינטרנט והתוכנה גורמת לכך שתגלוש בצורה הטובה ביותר. עכשיו אם יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והוא אלחוטי יש עוד מחשב בבית. איזה מהירות אני צריך לסמן? אני לא מבין את הקטעים האלה עם הmbit תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by roivago,

המדייה פלייר מציג לי חלק מהשירים שבעברית בג'יבריש אבל לא את כולם. מה אפשר לעשות, זה בעיה ממש מעצבנת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. לאחרונה התחלתי לעבוד עם הרבה קבצי איזו של תוכנות שונות שאני עובד איתם המון.(HIREN ERD ) אבל הקבצים האלה מאד קטנים ותופסים אולי 50 מגה.יש אפשרות לצרוב את שתי התוכנות יחדיו על אותו דיסק ולעשות מולטיבוט ולבחור עם מי לעבוד ואז לעלות איזה תוכנה שצריך באותו רגע ?? כי יש לי הרבה תוכנות עבודה באותו עיקרון אבל הן מאד קטנות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. ערכתי סרטון של 15 דקות בערך ואני רוצה לשמור אותו. עכשיו איך אני שומר אותו ככה שהאיכות תהיה טובה וגם הסרטון לא ישקול הרבה. שמרתי חלקים בשביל לראות תגודל ויוצא לי פעם 30 מגה ל5 שניות או שיוצא 3 מגה ל5 שניות.. אז אם מישהו יודע איך אני יכול לשמור את זה ויש לו הצעות בשבילי אני מודה לו מאוד!

22. Started by Sweet_Tooth,

אז כך מצאתי משחק קטן עם רקעים יפים ורציתי "להוציא" אותם ולהשמש בהם כוולפאפרס לווינדוס בתקיה של המשחק לא היו קבצי אימג' רק כמה קבצי קול וקובץ DAT אחד גדולת, איך אני מוציא את התמונות מהקובץ הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. הורדתי את הדרייבר החדש של NVIDIA, ה178.13 כשאני מתקין אותו נראה כאילו הכל בסדר, הפס הירוק מתמלא אבל בסוף יש הודעה THE SYSTEM HAS NOT BEEN MODEFIED. ניסיתי מחוק מהDEVICE MANAGER, למחוק את הקודם, להוריד מחדש-כלום! מה שמוזר שהEXPERIENCE INDEX הופך ל-1 אני עושה REFRESH והוא נהפך לUNRATED.... מי יודע מה קורה כאן?

24. Started by alex28,

עזרה!!! שאני משחק במשחק Titan Quest מופע לי המסך זה..... http://img244.imageshack.us/img244/2935/dsc01019pn3.jpg מה בעיה ואך פותרים את בעיה!! תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by shlomi219,

שלום לכולם. קניתי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט. אני מתעניין לגבי תוכנות גרפיקה. השאלה שלי האם כל תוכנה תפעל על מערכת ההפעלה שלי או שצריך משהו מיוחד. אני צריך להתקין פוטושופ.. האם יש הבדל במערכת ההפעלה? פשוט לא מצאתי שום דבר שיעזור לי בחיפוש.. תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים