תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לא רק שפתאום מהירות ההורדה נהיית די גרועה, כמעט כל ההורדות שלי נעצרות מספר אחוזים קטן לפני סופם. המהירות יורדת בצורה דרסטית לאיזה חצי Kb בשניה, וההורדה פשוט לא מסתיימת!! אני מרגיש שאני משתגע, יש לי איזה 7 הורדות שפשוט מסרבות להסתיים למרות שהמחשב ממשיך להוריד אותם אל איזה 500 בייטים לשניה.(זה אמור לקחת כמה שעות אבל זה כבר כמה ימים פתוח ולא מסתיים!) מישהו נתקל במשהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כל קובץ שאני מנסה להוריד הוא כותב לי : this download has been blocked by your security zone policy מה הבעיה בדיוק לא הבנתי... יש פתרון? Aviko
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד הורדות ישירות דרך לינקים..זה מוריד ופותח אותם בלי לשאול אותי איפה אני רוצה לשמור אותם... מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי, לפעמים (ובזמן האחרון כמעט תמיד), כשאני מוריד קובץ מראפיד שייר, קורה לי שזה מוריד כמה שניות, ואז יש כמה שניות של מנוחה - אין הורדה בכלל, ואז זה חוזר שוב. זה קורה גם כשאני מוריד ישירות מהאתר דרך פיירפוקס, וגם כאשר אני משתמש בJDownloader. עכשיו אני מוריד ממחשב אחר ואני רואה שזה מוריד כל הזמן, בלי הפסקות באמצע. מה שאומר שזה משהו אצלי במחשב. יש לכם מושג מה זה? זה מעצבן כי זה ממש מאט את ההורדות. חשבתי לעשות פרימיום אבל אני לא רוצה להסתכן שיהיה לי את זה גם כשאני משלם. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בערך שבועיים שאני מקבל הודעות כאלה --------------------------- WinZip --------------------------- Cannot open file: it does not appear to be a valid archive. If you downloaded this file, try downloading the file again. --------------------------- OK Help --------------------------- בהורדת כמעט כל סוגי zip, rar. בדקתי וירוסים או כל פגע אחר. יש לי את הגרסאות האחרונות של winzip winrar winace. בכולן אותה תוצאה. כבר כשאני סורק וירוסים גם בקבצים שאמורים להכיל יותר מקובץ אחד, ההודעה בזמן הסריקה היא כי נסרק קובץ אחד בלבד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר להתחבר לאינטרנט דרך חייגן כמובן, אני רואה שהוא מנסה להתחבר אבל לא מצליח. ניסיתי לכבות את החומה והצלחתי, עכשיו אני מנסה לאשר דרך החומה שיאפשר לחייגן להתחבר אבל אני לא מוצא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הטקסט ב-FireFox נראה דק מדיי ולא כמו איך שהוא אמור להראות. הנה תמונה: http://img185.imageshack.us/my.php?image=88280711sf8.png אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לסדר את זה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בעת נסיון לבצע היפר קישור בין גליון עבודה לקובץ קיים בתיקיה - הקובץ המבוקש לא מופיע בתוך התיקיה שנפתחת ע"י פקודת היפר קישור. קבצים ישנים יותר מופיעים בתיקיה . הקובץ המבוקש הוא חדש ונשמר לאחרונה . יש לציין כי זו התקנת אופיס חדשה . אין בעיה עם קבצים שהיו בתיקיה (או בתיקיות אחרות) לפני ההתקנה החדשה - ניתן לבצע עליהם היפר קישור. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היום הרכבתי את המחשב התקנתי דריוורים והכל אבל הכל זז לאט ואני לא ממש רואה שיפור במשחקים מה הבעיה? האם יש עוד משו חוץ מדיירקט X ודרייבר? (קודם היה לי R9250 אז אני אמור להרגיש שינוי עצום)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS RADEON 9600XT 128MB הדרייבר שאני משתמש בו זה הדרייבר שהווינדוס נתן לי בעידכון האוטומטי (דרייבר ששייך ל ASUS) כשאני נכנס למשחק כלשהו כמה שאני לא מעלה את הגאמא הבהירות לא משתנה, אבל כשאני יוצא מהמשחק אז לכמה רגעים רואים שהשולחן עבודה כן שינה את הבהירות. כמו כן כשאני עושה מאפיינים ---> SETTINGS וADVANCED אין לי שם את הלשוניות של הכרטיס מסך ויש לי רק את ה5 הרגילות. איך אני פותר את הבעכיה של הבהירות? האם אני צריך להתקין דרייברים מהאתר של ATI? ואם כן, אפשר לינק ישיר? כי היו לי בעיות כשניסיתי להתקין לבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
מאתמול הסאונד במחשב שלי עושה בעיות. בסרטונים באינטרנט אני שומע הכל בווליום ממש ממש נמוך. בשירים שנמצאים על המחשב אני שומע את המוזיקה, אבל מוזר לא יודע להסביר בדיוק... בנוסף, לא שומעים את הזמר/ת אלא רק את המוזיקה(וגם אותה כמו שאמרתי, שומעים מוזר) מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות של הדרייבר של הכרטיס קול לבדוק שלא שיניתי משהו בטעות וכלום לא עוזר!
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס קול ac97 שבא יחד עם הלוח אם (Ic7), ובערך לפני שבוע כל הקולות במחשב שלי נהיו פתאם עבים, עמוקים וכבדים, אני ינסה להסביר את זה יותר טוב - קול של בנות בשירים נשמע כמו קול של גבר. אז הורדתי דרייבר חדש לכרטיס קול (3.73), התקנתי אותו, ומאז אין לי קול בכלל, שום דבר, יש לי רק צפצופים מעצבנים וחזקים במקום קול. ניסיתי לחזור לדרייבר הישן שבא בדיסק עם הלוח אם אבל גם זה לא עוזר. בינתיים אני בלי קול וזה מאוד מתסכל, אני מאוד יודה לאדם הנחמד שיפתור את הבעיה :-*
-
- 10 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול 5.1 עד לפני חודש היה לי XP ועכשיו החלפתי ל 7. יש לי מערכת 5.1 (T6060) ואני לא מצליח להפעיל את כל הרמקולים, רק 2 הרמקולים הקדמיים עובדים והבאס. כשיש לי בתוכנה של הכרטיס קול לבחור בין הסוגי מערכות (רמקולים 5.1 או רמקולים סטראו) לא משנה על מה אני לוחץ זה נשאר על סטראו ולכן, אני חושב, זה לא נותן לי להפעיל את כל יתר הרמקולים. http://www.siz.co.il/my.php?i=yzimnjejh1yh.jpg איך אני יכול לפתור את הבעיה? בברכה, גל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חבר`ס שמעו יש לי בעיה אם הכרטיס קול אני לא יודע מה הוא יש לי מחשב של creative ואני לא יודע איזה כרטיס קול איזה דרייבר להוריד מדובר ב- windows7 אם יש איזושהי תוכנה שתמצא לי את הכרטיס קול בחינם אני מאוד אשמח תודה. ואם אפשר הורדה לכרטיס קול (לדרייבר) תודה.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב התקנתי את כל הדריבירים במנהל התקנים הוא מראה לי שהכרטיס קול(מובנה) מותקן במלואו אבל אין לי את האיקון של הרמקול בסרגל ליד השעון ואני לא יכול לשמוע כלום במנהל התקנים מסומן לי בצהוב שלא הותקנו - "התקנים אחרים- PCI" שאני מנסה להתקין דרך הדיסק דריברים המקורי של הלוח הוא נותן לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הדריבר מה לעזעל קורה פה תודה!!
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
במנהל ההתקנים נראה שכרטיס הקול שלי מותקן ולא אמורה להשתקף כל בעיה ... אבל אם מסתכלים בצד שמאל למטה (היכן שהסמלים של התוכונת הפועולת ), לא רואים את הרמקול שאמור להיות שם ... והדבר גורם לכך שאני לא יכול לשמוע מוזיקה/צלילי xp / צלילי תוכנות ואת שאר הקולות שאני אמור לשמוע... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה ? ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי ... איך אני יכול לברר ? כבר חיפשתי ב dxdiag ונראה שם כי המחשב לא מזהה שום כרטיס קול ..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ואני צריך דרייבר לכרטיס קול זה הדגם של הכרטיס קול שלי C-Media CMI9739A/9761 @ Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller וזה הדגם של הלוח האם ASRock P4i45GV אני אשמח אם מישהו ימצא לי דרייבר שמתאים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מעתיק את הכתוביות לתוך הסרט הוא כותב שהם LOADED ולא מראה לי אותם למישהו יש פיתררון? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי כתוביות לכל מיני סרטים, (אני רואה על המחשב) וכשאני שם את הכתוביות בסרט זה בדיליי המילים באות קודם מהתנועת שפתיים והתמונה של מי שמדבר... מה עושים? ויש אפשרות לשים תרגום שיהיה כל הזמן בסרט?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד ב Outlook 2007 עם 2 לוחות שנה (לצורך העניין לוח שנה א' ולוח שנה ב') לוח שנה א' הוא לוח השנה הראשי והחשוב שלי, שאליו אני רוצה שייכנסו הזימונים שאני מאשר משום מה, נוסף לי עוד לוח שנה, שהוא מוגדר כראשי. אי אפשר למחוק אותו, וכל הזימונים שאני מאשר נכנסים לי ללוח שנה הזה ניסיתי להעתיק את לוח שנה א' לתוך הלוח שנה הראשי, אבל בעצם כשאני עשוה העתקה זה מעתיק לי את לוח שנה א' "תחתיו" ולא בתוך הלוח שנה הראשי דברים שניסיתי לעשות: ניסיתי לסנכרן את לוחות השנה עם Gmail, אבל ב Gmail מסנכרן רק את הלוח שנה הראשי..... שהוא בעצם ריק ניסיתי לסנכרן עם iCloud (כי כאן הוא נותן אפשרות לבחור איזה לוחות שנה ברצוני לסנכרן)... אבל הסינכרון עצמו לא מתבצע בצורה תקינה.... כל השעות מתבלבלות …
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ה MEDIA PLAYER פעל בסדר גמור (כמה שבועות מאז הפירמוט האחרון) עד להופעת השגיאה הבאה: השגיאה חלה על כל הפורמטים שמדיה פלייאר תומך בהם.. ז"א WMV WMA MP3 AVI הכל. בעוד הנגנים האחרים פועלים בסדר גמור! מערכת הפעלה: ווינדוס ויסטה ULTMATE אם צריך עוד פרטים אז בבקשה תגידו איזה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום באתרים מסוימים הנגן שנפתח בנפרד או עולה באתר עצמו לסרטי WMV לא מתחיל. הוא כתוב "מאתר מדיה" "מתחבר למידה" ואז עובר למצב "מוכן" והקליפ לא עולה לא משנה כמה פעמים אני עושה REFRESH או מתחיל מחדש . בפרטי שגיאה כתוב לי "ל- Windows Media Player אין אפשרות לגשת לקובץ. ייתכן שהקובץ בשימוש, שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות ה- Proxy שלך שגויות." באתר עזרה של WINDOWS כתוב שזו שגיאה C00D11D2 וניסיתי את כל האפשרויות שם זה בעיה עם מקודדים? עם הפלייר? למרות שיש אתרים שזה כן עולה וזה רק ל WMV? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לעצמי את המחשב והכל פועל כמו שצריך חוץ מבעיה קטנה כשנכנסים לדף אינטרנט עם וידאו (למשל ערוץ 10) את הוידאו רואים כאילו רק בארבע צבעים בצורה מטושטשת ופסיכדלית קצת יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה ? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עד לפני חודשיים היה לי אינטרנט דרך הכבלים, ויכלתי להוריד בביטורנט עד 190~ לפעמים (אם מדובר בטורנט טוב) עכשיו כשעברתי לאינטרנט adsl, עם אותה חבילת מהירות, הביטורנט שלי מוריד מקסימום ב-40-50 ובתוכנות שיתוף אחרות המהירות טובה. יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב CD רגיל אני בוחר בX24 אבל כשאני מתחיל לצרוב הצריבה מתבצעת בX48, זה התחיל רק השבוע. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-