תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חדר לי איזשהו טרוג'אן למערכת ואני לא מצליח למחוק אותו, אני משתמש באנטיוירוס של NOD32 וכל פעם שאני מנסה להתחיל סריקה החלון נסגר אוטומטית. אני גם לא יכול להשתמש ב-Task Manager, בפקודות msconfig ו-regedit, וגם בחיפוש של ה-Windows XP. עזרה?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המסנג'ר החדש אבל באמצע ההתקנה היא נכשלת,ניסיתי כמה פעמים וכלום לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גירסה ישנה יותר והוא אומר שמותקנת לי גירסה חדשה יותר אז אני צריך קודם להסיר אותה. הסרתי את מה שיכולתי וכלום לא עוזר,השתמשתי גם ב-CCleaner וגם זה לא עזר. מה אני עוד יכול לעשות ? (אגב המחשב אחרי פירמוט ואין עליו כלום חוץ מ-XP SP2) אולי יש ערכים מסויימים איפשהו שאני צריך להעיף ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דרושה עזרה בפתרון בעייה של משלוח מייל דרך אאוטלוק 2007. מסוגל לקבל דואר, אבל לא מסוגל לשלוח דואר. ניתן לקבל ולשלוח דואר דרך הוטמייל, ג'ימייל, וכו', רק לא דרך האאוטלוק.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הורדתי סרט מהמצלמת וידאו והוא ירד לי בפורמט wmv והגודל שלו זה 218MB ניסיתי להמיר אותו לavi וגם לשפר את האיכות ע"י הגדלת הביטרייט, אני מעוניין שהקובץ שלי יהיה באזור 650MB והביטרייט שמתאים לזה יוצא 1450 (החישוב בסוף ההודעה) הבעיה היא שכשאני שם בתוכנה קידוד וידאו של divx 6 וביטרייט של 1450 יוצא לי קובץ שגודלו יותר מ10GB , גם אם אני מקדד אותו לפי divx6 ובמקום הביטרייט אני שם "home theater profile " אז יוצא לי אותו גודל מה אני עושה לא בסדר? חישוב ביטרייט (אורך הסרט 61 דקות) לדוגמה ויש לכם סרט ואתם רוצים לדעת כמה מגה יצא לפי הביטרייט ששמתם, אז הנה חישוב קטן: לדוגמא הביטרייט הוא 1021 והסרט הוא 42 דקות, אז את הדקות, הופכים לשניות בכך שמבצעים את התרגיל 60*42 כלומר, כשמכפילים מס…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכם חברים. יש ברשותי דפדפן אקספלורר 6 אני מנסה לכתוב,הודעות בפורום ולא ניתן האם הפורום לא תואם את הדפדפן שיש ברשותי כי בעבר היהניתן ,האםחסמתם את Ie6 להודעות בפורום? הודעה זאת כתובה דרך האייפוד שלי. אשמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי היום איציק חדש בשם: 2001b אבל התברר לי כי כל השמות של החברים שהיו לי נעלמו. לא זכור לי שזה קרה לי בגירסא הקודמת. מה הייתי צריך לעשות (ולא עשיתי) שהיה מונע לי את הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WINDOWS VISTA אבל בדיסקים של הלוח אם של הכרטיס מסך לא כתוב שהם תומכים בWINDOWS VISTA אני יודע שאולי יש דרייברים תואמים באתר אבל אני לא מצליח למצוא ... אשמח אם תשלחו לי לינקים לדרייברים תואמים תודה מראש יהונתן לב... כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לידיטק לוח אם של AMD 939 SOKET דגם= NFORCE 4 ULTRA למעבד דו ליבתי
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום , פשוט המילון לא מצליח לאתר את המילה הוא סתם מתרגם לי "." או אות מתוך מילה , הוא לא מתרגם את המילה שאני צריך , למה ? ובשני גירסאות קודם הכל עבד טוב , איך אפשר לסדר את זה ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש, (ומרוצה מאד) ב Music Match גירסה 7.0 הכל עבד מצויין עד שבוקר אחד בהיר התחילה בעייה מוזרה...(שאגב, לא נפתרה ע"י התקנה חדשה). מי שמכיר את התוכנה יודע שהיא מורכבת מכמה חלונות שונים ש"מחוברים" בד"כ ביניהם (חלון מוסיקה שמתנגנת, חלון הפעלה וכו'). בכל מקרה, בהפעלה של התוכנה הם היו תמיד נמצאים במצב האחרון בו סגרת אותה, או מחוברים יחדיו. מאותו בוקר בהיר, כאשר אני מפעיל את התוכנה, כל חלון נפתח במיקום שונה על המסך...(ניתן עדיין לחבר אותם ע"י הזזה שלהם). בקיצור, זו לא בעייה קריטית, או בעייה שמונעת עבודה עם התוכנה, אבל היא מרגיזה... (ניסיתי שדרוג לגירסאות מתקדמות יותר וזה לא עזר.) איך מגדירים את זה? איפה הקובץ הדפוק??? מה לעשות?? ??? ??? ??? דרור
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חדש פה,ויש לי שאלה. האם אפשרי לצלם תמונות מתוך סרטון במחשב? כי בסקרינשוט זה לא עובד. תודה לעוזרים יונתן.
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם יש תוכנה (חופשית או בקנייה) אשר יודעת לחפש או לאתר תמונה מסויימת מתוך תמונה אחרת (למשל חיפוש של אדם מתוך תמונה של הרבה אנשים) ? כלומר תוכנה לזיהוי קלסתרון או משהו דומה לכך. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להמיר קובץ מ vob ל mpeg. קראתי שאפשר פשוט לעשות rename ואז המחשב יזהה ויראה אותו, כמו כן מה שמעניין אותי זה הוידאו בלבד, ולא הסאונד. המון תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה שאלה קצת דפוק... יש לי את הגירסה הכי חדשה (5) ואני מעוניין שזה יציג לי את הטמפרטורה של הלוח וכו בשורות המשימות (למטה מצד ימין) והוא מציג לי רק את הטמפרטורה של המעבד והלוח (הלוח לא קבוע) ושאני מנסה לשנות את זה מהווינדוס הוא עדין מסתיר לי אותו אחרה כמה זמן ורק הטמפרטורה של המעבד נשארת יש אפשרות לעשות את זה דרך התוכנה עצמה??
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, אני סיימתי לעשות מצגת בmovie maker ואני מנסה לשמור את זה על דיסק אבל כאשר אני מנסה לראות את המצגת מהדיסק לא רואים את התמונות והשירים והכל. איך אני שומר את המצגת ככה שאני אוכל לראות אותה ולא לראות ריבועים ריקים עם איקס אדום? (זה מראה את זה כאילו יש את המצגת אבל כל התוכן שלה חסר) להכניס אולי את כל התמונות לתיקיה אחת ולצרוב את זה עם התיקיה? דיי דחוף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה המדוברת רציתי לדעת האים יש אפשרות כל שהיא לבצע בדיקת איות בעברית (הגירסא היא באנגלית...) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה תקייה כדאי לשתף באימיול. אני משתף את התקייה Program Files ואני לא יודע אם זה מסוכן או לא
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, יש לי את התוכנה abc ואני לא רוצה לזייף!!! איך אני צריך להגדיר ? ושאני יעלה בלי הגבלה- ושוב בלי זיוף!!! תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במחשב די ישן (3 שנים) עם כרטיס מסך Onboard קניתי מסך LCD רחב וב DIsplay Settings אין לי אפשרות לבחור ברזולוציה מתאימה למסך רחב מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה קבצים צריך? האם צריך תוכנה מיוחדת ליצור את הplugins? תודה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב אז לא יודע ניסיתי בהתחלה לעצב קטלוג או משהו סתם ואז גלשתי משם לרהיטים וסתם ניסיתי משהו ולא יודע זה ממש לא התחום שלי בעיצוב.. לא טוב ממש בעריכה של תמונות אבל זה משיצא.. איך? תמונת מקור: http://communabuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/cardboardfurniture/images/2206200430393.jpg ושלי..
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. אחלה פורום. רציתי בבקשה לינק לדרייבר הכי חדש לכרטיס המסך שלי. יש לציין כי הורדתי את התוכנה forceware אבל היא החזירה את הכרטיס מסך שלי לגרסה יותר קודמת :-\ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום ה-outlook 2007 שלי מחזיק כ - 6 קבצי PST אשר גודל כל אחד מהם בין 600 מגה ל-1500 מגה בפעם הראשונה שאני מפעיל את התוכנה לוקח ל-outlook לעלות כ-2 עד כ-3 דקות במידה ואני משתמש בקובץ PST אחד - ה-outlook עולה בזמן סביר עזרתכם תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי את הnod32 והייתי מרוצה ממנו עד שהוא החליט לא להתעדכן יותר זה מה שהוא רושם לי "virus signature database could not be updated" מישהו יודע איך אפשר לפתו את זה?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אוקיי, פירמטתי את המחשב וחסרים לי שני דרייברים חיוניים ביותר, דרייבר לקול (Sound Driver) ודרייבר לרשת (NIC Driver). אגב שני הכרטיסים הנ"ל הם משולבים בלוח-אם, דגמו של לוח האם הוא Intel e210882 אני מאוד מאוד ישמח עם אני יקבל שני קישורים להורדה לדרייברים הנ"לים, המסן שלי הוא ShowDesign@live.com בברכה, עומר.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-