עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MoAv,

מישהו יודע אם יש איזושהיא דרך לשמור אוטומאטית את ההודעות ב-אייסיקיו באינטרנט ? כלומר כל פעם שאני מקבל הודעה שהיא תישמר לא רק על המחשב בתוכנה אלא לעד באינטרנט ...

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  2. Started by Jhonny,

שלום, אשמח לקבל עזרה מכם לגבי תקלה שזיהיתי דרך תוכנת ה-EVEREST, בלי שום קשר לתוכנה המחשב לאחר פירמוט והתקנת XP PRO כך שהכל נקי והמחשב פשוט נהיה איטי עד מאוד! דרך התוכנה מסתבר ש-CORE #1 מגיע בצורה קבועה ל100%-90 וה-CORE #2 נשאר נמוך ולרוב לא עובר את ה-10%. מדובר במעבד CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz מבחינת הזיכרון הכל תקין וכך גם ההרדיסק. יש למישהו עצה או המלצה? אשמח לתשובה ותודה! ג'וני.

3. חבריה שלום עדכנתי את הדפדפן אקספלורר 9 ,וגם את כרום חסר לי בראש הכותרת של הדפדפן את הכפתורים של הסרגל שאוכל לבצע את הפעולות שהיו לי בעבר כמו שמירה , הדפסה, ועוד איך אני מתקין סרגל עם כל הכפתורים שיש לי צורך בברכה

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  4. אני מתכוון לפרמט את המחשב ואין לי את דיסק ההתקנה של כרטיס הטלויזיה שמותקן במחשב. מצאתי באינטרנט תוכנה שנקראת DriverMax. תוכנה זו מייצאת את כל הדרייברים ונותנת אפשרות לייבא אותם חזרה. לפני שפירמטתי את המחשב עשיתי ניסיון כדי לראות שהתוכנה עובדת.ייצאתי את הדרייבר של כרטיס הטלויזיה. הסרתי את התוכנה של כרטיס הטלויזיה ולאחר מכן ייבאתי חזרה את הדרייבר ששמרתי אולם לא ראיתי לאחר מכן את האייקון של כרטיס הטלויזיה על שולחן העבודה וגם לא מצאתי אותו לאחר שהלכתי להתחל--->תוכניות. השאלות שלי הם: האם דרייבר וקובץ התקנה הם לא אותו דבר? כלומר ברגע שאני מקבל עם חומרה מסויימת את הדיסק האם זה קןבץ התקנה או דרייבר? או שניהם יחד? אם אלו שני דברים שונים האם אפשר לקבל הסבר מה ההבדל בין קובץ התק…

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by ysar,

נניח שיש לי תכנה שמותקנת על המחשב ורצה והכל טוב ויפה. אבל אין לי את הדיסק המקורי שם יש איזה קובץ INSTALL שעושה את העבודה. אני רוצה ליצור עותק שאני אוכל להעביר למחשב אחר ולהתקין שם(אין בעיה של הגנות וכו' ,זה מקרה פשוט), ברור שזה לה copy-paste איך עושים את זה? באותו נושא אם יש לי תכנה שהיתה מותקנת ובגלל בלאגן בשידרוג ווינדוס כרגע לא מותקנת ( זה קרה לחבר שלי באמת , לא המצאה). איך אני "מחזיר אותה לחיים"? כלומר כל הקבצים קיימים על ההרד דיסק רק זה לא מותקן באמת (הקבצים שקיימים הם בתצורה שלאחר ההתקנה, אין INSTALL או משהו ידידותי כזה...)

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  6. שלום לכולם, תראו אני כבר כמה ימים מנסה למצוא מדריך טוב או תוכנה טובה להתחברות למחשב אחר. לצערי חפרתי ולא מצאתי משהו שימושי וטוב. אני צריך תוכנה בשביל להתחבר למחשב של אבא שלי לעזור לו בדברים פשוטים של התקנה וכאלה. יש איזשהי תוכנה שלא צריך להיות גאון מחשבים בשבילה ? הורדתי את ultravnc אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כל המדריכים שמצאתי אם לגרסאות ישנות ועל ווינדווס XP. לי ולמחשב השני יש WIN 7 ואני לא מצליח להתקין את זה כנראה כמו שצריך. מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by The Ball,

אני מחפש למחשב שלי פיירוול טוב וקל.. וכמובן עדיפות לאיכות. אני משתמש כרגע באנטי וירוס kaspersky anti virus personal ואני מרוצה ממנו עד לשמיים. לכן רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על kaspersky anti hacker לעומת פיירוולים אחרים. כי אני מאוד מרוצה מ- kaspersky, ואם גם הפיירוול טוב, אני אמשיך איתם. כמובן שאני מעדיף את הטוב ביותר לכן אם יש פיירוול יותר טוב אנא כיתבו אותו. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by Screw_Master,

המחשב הנייד שלי מכיל ATOM N270, תדר של 1.6GHZ. הוא מכיל גם שני ג'יגה של זיכרון. השאלה היא, אם יש קודק, רצוי כמובן חינמי, שישולב עם מדיה פלאייר קלאסיק או כל נגן אחר, ויגרום לו לנגן 720P.

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by ari,

יש לי מודם מהיר שמחובר לקו דיגיטלי ומודם אנלוגי אני רוצה לקבל שיחות טלפון רגילות דרך המחשב יש איזושהי תוכנה?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by roeesnir,

לכרטיס קול של מחשב נייד Gateway M320. באתר החברה לא מופיע דרייבר לכרטיס קול. ולכרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 2200BG.\ באתר של Intel אין דרייבר לXP. את שני הדרייברים אני צריך לXP. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by serg90,

מישהו נתקל בזה? Antivir + COMODO Firewall חוסמים לי כמעט כל EXE אפשרי, בעיקר משחקים, STEAM, ORIGIN וכד'... כאשר הסיבה היא W32/Stanit אין לי מושג עד כמה זה גורם לנזק אם בכלל אבל זה מתחיל לעציק בעיקר מכיוון שה-EXE העיקרי נחסם ואני צריך להוריד את ה-Client כל פעם מחדש. סריקות אנטיוירוס, אנטי-מלוור (MALWAREBYTES) וחיפושים באינטרנט לא עוזרים לי במיוחד, ו-hijackthis לא מוצא לי משהו חריג במיוחד.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by tzviran,

שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שמאפשרת לחלק סרטים למספר חלקים (כדי לצרוב את הסרט) ושגם יודעת לחבר חלקים של סרטים. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  13. כשאני מחפש באימיול בעברית כמו שבתמונה אני מקבל אותיות כאלה לא קשורות וזה חדש..זה לא היה לפני כמה ימים לדוגמא....הנה התמונה:

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by רוני1,

הורדתי את התוכנה ואם מישהו יכול לעזור לי איך לתפעל אותה ברמת הבסיס או קישור מסוים אני אשמח. תודה.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by imac,

יש XP עם SP1 ושאני מפעיל את התוכנה הוא רושם לי את ההודעה הבאה:

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  16. Started by mastercod,

בוינדוס XP יש הגדרה שיראו את רשימת הסרטים בקטן בריבוע אז אני לא רואה אתה (אני חושב שזה אחרי שהתקנתי את WINDOWS MEDIA PALYER 11) זה לא אומר שאני לא יכול לראות את הסרטים אני כן יכול לראות את הסרטים אבל לא את הקדמה שלו בריבוע תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  17. אין לי מושג איך זה קרה!ואין לי מושג איך להחזיר את זה חזרה! אז אם אפשר תעזרו לי ותיתנו גם קצת הסבר איך וכל זה

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by barakZ,

שלום לכולם מה המצב :], אז ככה, אני בטוח שחלקכם ראה את הדיון שלי על המחשב החדש שקיבלתי.. בקיצור קיבלתי אותו עם VISTA HOME PREMIUM 64 BIT ENGLISH ועם לא מעט בעיות אבל כל הבעיות קטנות ביותר וגם זאתי שאני הולך להציג אותה עכשיו אבל היא פשוט אחת המעצבנות : כל אתר שאני נכנס אליו [ אם זה כניסה לדיון בגיימר (כן כן..) או אם זה כניסה לכתבה ב ONE] זה מבקש ממני להתקין Adobe Flash Player.. אז אני לוחץ על זה וזה לא מתקין.. וככה כל פעם שאני עובר עמוד באינטרנט ( IE7 ) ובהתחלה זה לא הפריע אבל זה התחיל לעצבן.. אז בקיצור נכנסתי לאתר של אדוביי ניסיתי להוריד ישירות משם אבל זה כותב לי שאין כזאת גירסא ל64BIT והפתרון הוא להוריד דפדפן IE7 של 32BIT והוא יעבוד על VISTA 32 BIT .. אפשרות שניה : הIE7 …

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  19. שלום לכולם אני מנסה כבר כמה ימים להוריד סרטונים מאתר מסוים. אלו לא קבצי וידאו אלא כמו סרטונים מצוירים שמתנגנים באמצעות התוסף flash player שבדפדפן. ניסיתי באמצעות התוכנות אורביט ו–VMRecorder ולא הצלחתי. ניסיתי בדרך אחרת והגעתי לקבצים שנוצרים כל פעם שאני מפעיל סרטון כזה. (נמצאים ב-cach) אבל הקבצים האלה לא מזוהים, מערכת ההפעלה לא מצליחה להגיד לי מאיזה סוג הם. ניסיתי להפעיל אותם ישירות באמצעות נגנים ודפדפנים – ולא הצלחתי. בקיצור, דבר ראשון אם מישהו יודע כיצד להוריד את הקבצים האלו מהאתר (באמצעות תוכנות אחרות או שיטות אחרות) אני אשמח מאוד לדעת. ודבר שני, איך אני יכול להפעיל את הקבצים האלה? האם אפשר להפעיל אותם דרך התוסף בלבד (flash player) באמצעות איזה תוכנה אני יכול להפעיל קבצ…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  20. שלום לכולם היום כשהדלקתי את המחשב ופתחתי את האקספלורר, האתר בית השתנה לי לאיזה קובץ searchpage.html שהופיע לי בתיקייה הראשית של כונן C. ניסיתי לשנות את הכתובת של האתר בית, ניסיתי למחוק את הקובץ, הורדתי תוכנות למחיקת דברים מציקים כאלה וכו', שיניתי בעצמי את הרג'יסטרי, ניסיתי למחוק את כל דבר שקשור לזה עשיתי לזה UNINSTALL בהוספה\הסרה של תוכניות - קראו לזה advanced searchbar. שום דבר לא עוזר, זה עדיין שם, זה תופס לי את האתר הבית, וכשאני מנסה להיכנס לאתרים - אני חייב לכתוב בתחילת הכתובת http:// לפני הWWW, וזה לא משלים לי את זה לבד, בנוסף לזה האינטרנט נהיה איטי רצח. למישהו יש רעיון מה עושים?

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  21. אני מרבה לצרוב סרטים ל - VCD. לכן אני צריך להמיר את הסרטים לפורמט המתאים. כיום אני משתמש בתוכנת TMPGEnc שעושה את העבודה בצורה טובה מאוד, אבל הדבר לוקח המון זמן! אני יודע שהחלק העיקרי בזמן ההמרה הוא מהירות המערכת של המחשב, אבל גם התוכנה שאיתה עובדים. האם אתם מכירים תוכנה מהירה יותר? הבנתי שאפשר לצרוב ל VCD גם קבצים בפורמט MOV. האם נכון הדבר? איזה פורמט עדיף?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  22. מAVI,RM,MOV,ASF,WMV

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by B@By-KiLLeR,

? תודה

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  24. התקנתי את advrcntr2.dll וזה עדיין ממשיך להופיע לי

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  25. יש לי בעייה מוזרה כשאני רואה סרטים עם התוכנה MV2Player הצבעים כאילו לא במקום שלהם הכל כזה מפוזר.. התקנתי מקודדים והכל וזה לא עובד לי עדיין מישהו יכול לעזור עם אתם לא מבינים ורצוים תמונה תגידו עם זה לא לפה תעבירו בבקשה כי אני חדש ואני לא כל כך מבין....

• 7 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.