תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שמעו אני משתמש באוונט ברוסר(avant browser) ואני רשום למספר פורמים שונים.. עכשיו פעם היתי מכניס שם משתמש וסיסמא פעם אחת וכל פעם שהיתי ניכנס לפורום זה היה נכנס ישר בלי להכניס שם משתמש וסיסמא(ככה בכל הפורמים גם פה) ובזמן האחרון זה כבר לא עושה לי את זה..ואני צריך להכניס כל פעם מחדש שם משתמש וסיסמא.. למה זה?ואיך אני פותר את זה?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי avant browser...ברגע שאני מקיש על אות מסויימת בשורת כתובת הוא משלים לי כתובת נגיד אני כותב n הוא משלים ana.co.il זה קורה גם עם האקספלורר הרגיל...איך מעיפים את זה??? תודה=]
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, התלת מימד פשוט נדפק לי. יש חורים ופוליגונים לא קשורים בכל משחק שאני מריץ. לא הצלחתי למצוא באינטנט שום איזכור לבעיה כזאת. אני השמח לכל עזרה. יש לי כרטיס מסך 6600GT צירפתי תצלום מסך לדוגמה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את התוכנה Driver Genius שהתקינה לי את הדריברים.. היא התקינה את הדרייבר של הקול והוא עובד והכל טוב רק שיש בעיה אחת נראה כאילו באותה עוצמה של קול הרמקולים לא מוציאים את אותו הכוח.. חיברתי את הרמקולים למקור אחר והם עובדים מעולה.. למישהו יש רעיון מה הבעיה? ד"א הלוח אם שלי זה P5N-D תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי גיפורס 2 gts ( :-\) , ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה וזה לא מסכים להתקין לי אותם .. זה אומר שזה לא מזהה תחומרה משהו כזה .. ניסיתי את הדרייברים של אומגה אבל הם עושים בעיות .. וגם דרייברים ישנים יותר (של נבידיה) אבל גם הם עושים בעיות (אולי הם ישנים מידי אין לי מושג..), מישהו יכול לעזור לי ? ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הסרתי את השדריברים של הכרטיס מסך מפני שרציתי להתקין גירסה יותר ישנה, ועכשיו לאחר שהסרתי את הדריברים אני לא מצליח להתקין אתהדריברים החדשים. בפועל אני מצליח להתקין אבל אין כל סימן שהם הותקנו: הקצב ריענון ירד, מישחקים לא פועלים הוינדואס לא מזהה את הכרטיס וכו' כשאני מעלה את הוינדואס רשום שחסר קובץ mvnctray.dll, העתקתי אותו לאן שצריך ועדיין הכרטיס לא מזוהה. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את הדריברים החזרה? הכרטיס מסך שלי הוא Gforce 4 Ti, וביטלתי את השיחזור מערכת אז זה לא יעזור :-\. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) זאת השגיאה שאני מקבל עבור כל דרייבר שאני מנסה להתקין, בXP הכרטיס שלי עובד ללא שום בעיה ניסיתי 3 גירסאות של דרייברים(כולל האחרונה 8.1) ובכולם אותה הבעיה->מקבל את השגיאה הנ"ל <=מפרט בצד יש למישהו פיתרון? בתודה מראש נ.ב לא מצאתי פיתרונות בחיפושים, לא בגוגל ולא פה באתר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהתקתי את הדריבר 180.48 ניהיה לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי שהוינדוס עולה יש כמה שניות שיש מין באג של צבעים שרצים על המסך, לפעמים זה לא עובר ופשוט ממשיך לעשות את זה וצריך לעשות רסטרט ולפעמים אחרי שהצבעים כן עוברים המחשב בכל זאת נתקע וגם צריך לעשות רסטרט. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי את המצלמת רשת MATRIX WC725 אני מכניס תדיסק של הדרייבר ובכל זאת הוא לא מזהה תמצלמה מה לעשות בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
משום מה אם אני עושה אפדייט לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6600GT אז המשחקים שאני מפעיל פועלים בצורה גרועה הרבה יותר ואחרי שאני מסיר את הדרייבר החדש וחוזר לישן המשחקים פועלים טוב יותר ברמה ניכרת למה?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שבת שלום פירמטתי אתמול מחשב HP Compaq dx2300 Microtower עכשיו אני לא מצליח להשיג לו את הדרייבר של הכרטיס רשת אני חושב שיש לו אחד מובנה חיפשתי כבר בכל אתר אפשרתי הפכתי את גוגל 100 פעמים לא מצאתי כלום אני משתגע כבר בבקשה תעזרו לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שולם לפני כמה זמן החלפתי מויסטה לXP התקנתי את כול הדרייבירים וכולם עובדים הכול סבבה! ברוך השם! רק הדרייברים של AUDIO לא עובדים המחשב שלי זה משחב נייד Lenovo n100 והדרייברים פשוט לא עובדים אני מתקין וזה בעמצא ההתקנה כותב לי אתה השגיאה הזאת שלח על ועל תשלח מה אני עושה ? תודה רבה רבה לעוזרים אני מתקוון הדרייברים של הקול REALTEK לא עובדים
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום פורום תצוגה וגראפיקה, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. יש לי כרטיס מסך Nvidia Ge-Force 6600GT 128mb 128bit ויש לי בעיה שאני לא יכול לראות סרטים ובכלל קבצי וידיאו כל פעם שאני מפעיל סרט באיזושהי תוכנה Winamp,WMP,VLC המחשב נתקע והתוכנה מראה שהיא לוקחת 100% משאבי מעבד התקנתי את הדרייברים שבדיסק (ישנים יחסית) והכל עבד כמו שצריך, אבל כל המשחקים (בגלל שזה דרייברים ישנים) עבדו לאט ורק בהגדרות הכי נמוכות של גראפיקה יכלתי לשחק בהם, וזה לא מוצא חן בעיני, במיוחד שיש ל כרטיס חזק כזה, אני לא מוכן להתפשר.... לכן התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיצאו בגרסת BETA 81.84 וכל המשחקים פעלו מצוין אך הסרטים שוב נתקעים ואני לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרו לי אני לא יכול ככה או משחקים או סרטים.... תוד…
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי את הלוח-אם gigabyte ga-ma790gpt-ud3h . עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי לו את הדרייברים של ה-chipset, שהורדתי מהאתר של gigabyte. נכנסתי למנהל ההתקנים, לרשימה של 'בקרי ATA/ATAPI של IDE' , בכדי לבדוק שאכן הותקנו הדרייברים של ה-chipset. אך משום מה הדרייברים שם מופיעים כ-standard. איך אני מעדכן את הדרייברים של ה-chipset?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני נכנס לסקייפ הכל סבבה נרשמתי באתר יש לי משתמש והוא רשום בחלון של הסקייפ אבל במלבן של הסיסמה אי אפשר לכתוב.. ניסיתי להסיר תוכנה ולהתקין מחדש באותו מיקום ובמיקום אחר.. ניסיתי למחוק קובץ בשם shared xml וזה עדיין לא כותב והקובץ גם מתחדש.... עזרה ..
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מעולם לא השתמשתי בצליל מערכת המודיע לי על קבלת דואר (אחרי ההורדה) . לפני כמה ימים קיבלתי באימייל קובץ ובו דוגמאות להודעות קבלת דואר, את הרוב לא אהבתי, החלטתי להשתמש באלו שכן אהבתי ודחיתי את זה לפעם אחרת. הבעיה: כנראה כתוצאה מהפעלת קבצי הדוגמא לשמיעה מקדימה אחת מהדוגמאות "ננעלה" על התוכנת הדואר ותפסה פיקוד, מאז כל הודעת דואר שנתקבל (הורד) הקול המרגיז הזה קופץ להודיע לי על הדואר! 1. איך אני מסיר אותו לצמיתות? 2.באותה ההזדמנות איך אני מגדיר קובץ קול אחר? WIN2000PRO תוכנת הדואר OE6 תודה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלוויזיה וכשאני מנסה להציג סרטון/סרט בווינאמפ/מדיה פלייר, במחשב רואים אותו טוב - אבל על הטלוויזיה הוא לא מופיע. פשוט מופיע ריבוע שחור ריק ושומעים קול שיוצא, ולא רואים כלום על הטלוויזיה. כיצד פותרים בעיה זו? בתודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אז ככה, היום בבוקר רציתי ליצור מחיצה של 50 ג'יגה מכונן C. אז השתמשתי בתוכנה Partition Magic בשביל ליצור אותה (המחיצה). ואז קבעתי את כל הפרטים ולחצתי על "apply" בשביל ליצור מחיצה, המחשב נכבה ועלה והתחיל ליצור את המחיצה, ראיתי שזה לקח מלא זמן אז הלכתי לאיזה שעה. כשחזרתי הווינדוס כל הזמן ניסה לעלות אבל לא הצליח וניסיתי לעשות "Last good known config..." אבל זה גם לא הצליח. זה קורה אחרי שיש את הסמל של WIN XP ואז מאתחל את עצמו. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני פותח וזה מה שאני מקבל[התמונה בקובץ] [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי, ניסיתי לעשות במשחק כפי שהוסבר בהוראות: קיצור דרך, ואז לחצן ימני מאפיינים, ולהוסיף בקיצור דרך, היכן שה"יעד" נמצא, שורה של מילים בכדי שיתאפשרו צ'יטים.. (משחקים ישנים לאחי..) בכל מקרה, ברגע שאני מנסה להוסיף את הכיתוב שצריך אחרי ה EXE. אני לוחץ אישור, ואז מתקבלת שגיאה שאומרת כי מה שאני מנסה לעשות הוא לא חוקי, ולא נותן לי להוסיף או למחוק מהיעד שום דבר בלי שאני יראה את ההודעת שגיאה הזו. קרה לי עד עכשיו עם כל קובץ שניסיתי...אפילו סתם. יש דרך לבטל את הדבר המעצבן הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הורדתי סדרה בביטורנט ובתוכנה הוא כותב שהוא סיים אבל כשאני מנסה לפתוח מהתקיה זה לא פועל אבל מהתוכנה זה כן
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד כמה תוכנות והוא נתקע כזה הוא לא מראה לי זמן הורדה אחוזים בכמה הוא מוריד נראה לי שהבעיה היא באקספלורר 6
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הורדתי קבץ ואני לא יודע איפה הוא והוא לא נמצא בתיקייה המשותפת?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני כבר חצי שעה או יותר מנסה להתחיל את ההורדה והתוכנה לא מתחברת. יש הודעה של- [glow=red,2,300]problem connecting to tracker [/glow] לפני שנייה נעלמה ההודעה והיתי בטוח שזה יתחיל להוריד, אבל עכשיו היא שוב שם. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-