עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IG,

אני רוצה לדעת עד כמה שווה לעבור לפייר פוקס. לפי מה שהבנתי הוא לא תומך בעיברית ויש לו בעייה עם ג'אבה (סמיילים וכל מיני אנימציות..) תודה.

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by PsYshaY,

בפורום הזה אפשר לפרסם חתימות שאני מכין? כמו למשל זה ושמשתמשים יגידו איך החתימה ומה לשפר ויביאו לי ביקורות כדי שהחתימה תהיה יותר טובה

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by Gohan,

אני מחפש תוכנת טלפוניה (משהו כמו סקייפ) לרשת שלי, עדיף עם תמיכה בwebcam תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  4. מה עושים במצב כזה?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  5. לילה טוב לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית של FUJIFILM דגם S304 ואין לי את התוכנה שלה להורדת תמונות מהמצלמה למחשב...

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by x-pac,

היום בבוקר ניכנסתי לemule וצץ לי האתר הזה לא ידעתי מה לעשות ואני לא מבין ב low id וכל זה אני אפילו לא יודע מה זה אתם יכולים להסביר לי מה לעשות בבבקשה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  7. לא מתחבר לי :-[

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  8. אני רוצה לדעת איזה חומרה באמת התקינו לי וכמו כן אני רוצה לדעת איזה ביצועים יש למחשב

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by NIVTAL,

מצטער אם זה לא הפורום המתאים, אם זה לא בבקשה מנהלים להעביר חח תודה :) מצאתי USB ברחוב וחשבתי שזה סתם DOK או משהו אז ניסיתי בבית וזה לא זה, זה נראה ככה: רציתי לשאול מה זה עושה חח מצאתי את זה באנגלית אבל לא כל כך הבנתי..

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  10. Started by sim12345,

הורדתי את גרסת הניסיון של after effects והכנתי סרטון מסויים, עכשיו אני מעוניין להמיר אותו לפורמט שמתאים לנגנים (avi, mpeg וכו') הבעיה היא שאני לא מצליח. אני יודע שזה אמור להתבצע דרך הexport אבל בexport מופיעות לו רק שלוש אופציות וכולן בפורמטים של אדובי. למשהו יש פתרון בשבילי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  11. Started by supercars,

אהלן, יש לי ווינדוס 7 64ביט. עד לא מזמן הכל עבד חלק. המשחקים רצו מעולה. בזמן האחרון המחשב לא מצליח לעלות לי את call of duty modern warfare 2. אני לוחץ על המשחק, זה שואל אותי אם להפעיל את זה בSAFE MODE או לא, ככה או ככה המשחק עולה לכמה שניות (עוד לא מגיע לתפריט) ואז קורס וכתוב "iw4mp.exe או iw4sp.exe הפסיק לפעול". יש לי את המשחק המקורי. ניסיתי למחוק דרך לוח הבקרה ולאחר מכן להכניס את הדיסק ולהתקין מחדש (Reinstall) אבל הבעיה לא נפתרה. לא מזמן עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך 9600GT, אולי זה קשור אני לא יודע, כי גם אחרי שאני מחזיר לדרייבר ישן הבעיה מופיעה. אשמח לעזרה כלשהי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  12. בגרסאות האחרונות נוספו כמה פיצ'רים מעניינים. שניים מתוכם שעניינו אותי במיוחד, מוגשים לנוחיותכם.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  13. אהלן, אני מוריד סרטים בקובץ flv וכשאני מצליח לראות ת'סרט הcpu עולה למאה אחוז והתיקייה לא מגיבה וצריך לעשות ריסטרט לexplorer כשאני רוצה להפוך ת'קובץ לavi התוכנה לא מגיבה מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by serg90,

מישהו נתקל בזה? Antivir + COMODO Firewall חוסמים לי כמעט כל EXE אפשרי, בעיקר משחקים, STEAM, ORIGIN וכד'... כאשר הסיבה היא W32/Stanit אין לי מושג עד כמה זה גורם לנזק אם בכלל אבל זה מתחיל לעציק בעיקר מכיוון שה-EXE העיקרי נחסם ואני צריך להוריד את ה-Client כל פעם מחדש. סריקות אנטיוירוס, אנטי-מלוור (MALWAREBYTES) וחיפושים באינטרנט לא עוזרים לי במיוחד, ו-hijackthis לא מוצא לי משהו חריג במיוחד.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  15. ניסיתי עם Ad-Aware SE Professional ו-Spybot - Search & Destroy וכלום לא עוזר. האתר הוא about:blank. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by shafankis,

במחשב שלי מותקנת תוכנת Movie Maker בגירסא 2 החדשה והמשופרת. לכאורה הגירסא החדשה מאפשרת שילוב של מעברים (Dissolvs למיניהם), כותרות, פילטרים וכו'. אך בכל פעם שאני מנסה לבצע את אחת מהפעולות הנ"ל התוכנה פשוט נסגרת מעצמה! לדוגמא: דגמתי קליפ מסויים, חתכתי אותו במקומות הרצויים, סידרתי אותו ב-Story Bord, אך כאשר ניסיתי לגרור מעבר מסויים לתוך ה-Story Bord התוכנה נסגרה כשרק נגעתי עם העכבר במעבר הרצוי. מדוע זה קורה, וכיצד אפשר למנוע את העניין? האם יש צורך להוריד עדכונים לתוכנה מהאתר של Microsoft, או שאלו הגדרות שיש לסדר בתוכנה עצמה? תודה

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by guyyug,

בדקתי את המחשב עם SANDRA והתוצאות הראו שהביוס שלי בגרסה שונה מאשר היא מופיעה באיתחול מי צודק?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by miki891,

שלום אני הישתמשתי בתוכנה Acronis True Image v11.0 לגיבויים מערכת הפעלה שלי. יצרתי מחיצה בגודל 4GB, ואח"כ לחצתי backup. בשלבים הבאים. היה 2 אופציות ליבחור בינהם: Exclude all hidden files and folders או exclude all system file and folders מהי האופצייה הדרך מהירה וחיסכונית ליבחור בינהם? אני לא יודע מה הבחירה טובה מאוד? האם אחד מיהם מכווצת קבצים וגם קבצי מוסתרים וגם תיקיות,מה עדיף ליבחור? בתודה מראש מיכאל

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by gal_sh1,

אתמול המחשב שלי קרס הווינדואוז מסרב לעלות ניסתי SAFE MODE ואת שאר הירקות ואני לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה (WINDOWS XP PRO ) כנראה נמחק איזה קובץ חשוב מתקיית המערכת או איזה וירוס האם יש איזו תוכנה שאפשר לצרוב על דיסק או להכניס לדיסקט שמסוגלת לשחזר את מערכת ההפעלה אפילו רק להפעלה אחת כדי שאוכל להוציא מישם כמה עבודות חשובות ולגבות אותם???.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  20. לאחר שהתקנתי כ.מסך חדש(הקודם היה ONBOARD) נוצרה לי תופעה דיי מוזרה: מתי שאני קליק ימני עם העכבר בשולחן העבודה, לוקח לו איזה שניה וחצי עד שהוא פותח את האפשרויות. זה ממש מעצבן ולא ברור לי למה זה קורה. חשוב להדגיש שזה לא קורה בעט לחיצה על תקיה או אייקון. האם יש דרך לסדר את זה(לפני זה נפתח על הלחיצה!) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  21. שלום חברים, כאמור בכותרת, כרגע אני באמצע בנייתו והטמעתו של מחשב ברכב (AMD DUAL CORE 5050E) כחלק ממערכת HIGH END (כרטיס קול XONAR HDAV DELUXE) ועוד ועוד.. אני משתמת בתוכנת קוד פתוח בשם RIDE RUNNER ואני קצת תקוע עם האינטגרציה שלה לחומרה הספציפית שלי. אני צריך שתי פקודות לשורת הפקודה: 1. אני צריך פקודה שתפעיל MUTE על כניסות ה LINE מהכרטיס קול (אני צריך להשתיק את ה LINE IN ואת ה MIC שעל לוח האם לסירוגין) 2. אני צריך שורת פקודה לסגירה עיקשת של תוכנה שמסרבת להיסגר (כרגע אני יכול לסגור אותה רק דרך CTRL+ALT+DELETE וסגירה +אישור..) - האם KILL.EXE אמורה לעשות זאת ? איך משתמשים בפקודה ? המון המון תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  22. היי יש לי משחקים בפורמט של קובץ iso . אני רוצה לצרוב אותם לדיסק ולהוסיף עוד מספר דברים לדיסק כמו טריינרים וקבצי טקסט. ראיתי שבתוכנה nLite ניתן להוסיף כל מני תוכנות לוינדוס ואני מחפש תוכנה שעושה את אותה הפעולה לקבצי ISO. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by ariel007,

שלום לכולם, הורדתי וצרבתי דיסק הצלה של ביט דיפנדר - שיהיה לכל צרה שלא תבוא. ניסיתי להפעיל אותו ע"י בוט מה-CDROM, אבל הוא לא עולה כמו שצריך אלא כותב לי שהוא לא מצליח למצוא מערכת קבצים של KNOPPIX ולכן הוא יעלה בממשק מוגבל מאוד. יש לי רושם שהוא לא עולה בגלל שה-WINDOWS שלי הוא 64 ביט, או בגלל שהדיסק שבמחשב הוא SATA. אם מישהו יודע איך אפשר להעלות את הדיסק כמו שצריך - אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by manz11,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שמריצה הודעות טקסט בתחתית המסך או באזור כלשהו. בסגנון ערוץ הספורט שמריצים שורת הודעות בתחתית המסך.(כמובן שאת תוכן ההודעות אני רוצה לערוך) תודה

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by nirfun,

היי, יש לי צורב LG-H10N וניסיתי לצרוב שירים מסוימים על CD, כ-Audio Disc. חלק מהשירים קופצים קצת... ניסיתי להחליף דיסקים, להקטין את מהירות הצריבה - לא עזר. הבעיה בצורב או בשירים?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים