תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב השבוע רציתי להכנס לאתר "גמל נט" ואחר שעלה מופיע לי למטה שגיאה בדף, שאומר לי שלא כל הדפים עלו ולחיצה עליו עולה חלון שאומר "שנדרש אובייקט" שורה 1 או שורה 23 וכו' ואיני יכול לראות נתונים על השוואת קופות הגמל. רוצה הסבר מה קרה וממה זה נוצר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הי, יש לי OUTLOOK 2007 על גבי מחשב נייד ומחשב נייח. כאשר אני מוריד מיילים (ג'ימייל) קורה הדבר הבא- אם הורדתי את המיילים ללפטופ- המחשב הנייח לא יוריד את המיילים ולהיפך למרות שכל ההודעות נשמרות בשרת בכל מקרה (מוגדר בשני האאוטלוקים להשאיר עותק על השרת) אני רוצה שכל ההודעות יהיו על שני המחשבים. למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
התקנתי התוכנה אבל כשהיא מופעלת (יוצרת/מוצאת לי IP חדש) אין לי אפשרות לגלוש לאתרים בארץ למה? האם יש תוכנה מומלצת אחרת לשינוי/הסתרת ה IP ?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
בקצרה: יום אחד הווינדוס פשוט הפסיק לעלות- הוא היה מראה את הלוגו בהפעלה וזהו, לא זז לשום מקום. גם safe mode לא עזר. לא יודע מה הסיבה לכך, המחשב לא שלי. התקנתי מחדש ועכשיו אני מתקשה להתקין כמה דברים. באחד הדרייברים שניסיתי להתקין הוא כתב לי את ההודעת שגיאה שבתמונה ("המשך למראת זאת/עצור את ההתקנה") והוא רשם לי את זה גם בהתקנה של החלק האלחוטי של הראוטר. מישהו יודע מה הסיבה? זה קשור אולי לבעיה שיש בdevice manager? מה זה RAID controller? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה ביום ה48 שעות האחרונות הFIREFOX מתחיל לעשות לי בעיות של תקיעות..בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בFACEBOOK אבל עכשיו זה קורה לי בכל אתר כבד כנראה..כל כמה זמן זה נתקע ואני צריך לסגור את זה דרך המנהל משימות.. הנה תמונה: http://up203.siz.co.il/up3/wumyeyzuj2yn.png
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אז ככה מגזין מחשבים פולני הביא קוד שנותן חצי שנה התנסות לקספרסקי 2009,אז צריך להכנס ל http://www.kaspersky.pl/mag/pcwk/kav2009.html זה כתוב בפולנית אז הנה תמונה עם הסבר מה למלא איפה: ה promotion code הוא kav2009-999513 שם,כתובת תמלאו מה שאתם רוצים, מייל תמלאו משהו אמיתי כי לשם תקבלו את הקוד את קוד פשוט מכניסים לתוכנה שניתן להוריד מפה http://www.kaspersky.com/kav_latest_versions זהו מקווה שתהנו
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש מעבד E6600 שווה לי להתקין נורטון אינטרנט סקיוריטי 2006 או עם יצא 2007? בישביל הפיאר ואלל והאנטי וירוס אני יודע שהוא כבד אבל השאלה עם אני ירגיש את זה כאילו אני ירגיש ירידה במשחקים כמו FPS וכולי? ועם לא אז איזה אנטי וירוס ופיאר ואלל שווה לי? חשבתי על Sygate הוא טוב אבל הוא ישן כבר ואין לו עידכונים והחברה symanatec קנתה אותו זאת אומרת שאין יותר עידכונים. וגם איזה אנטיוירוס שווה לי עם לא?
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להסרת קבצים לא רצויים, מרגלים וכד' מלבד Adaware. איזה תוכנה שהוכיחה את עצמה מומלצת? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
קיבלתי Sony כתיבה x48 שכתוב x12 קריאה x48 אני צריך תוכנה טובה שמאפשרת לי להשתמש בשיא מהירות הצריבה שלו!!! איזה יש??? תורה מראש!
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
איך אני מגדיר פרוקסי על כל החיבורים שלי לרשת ולא רק בדפדפן? כלומר יש לי תוכנה שאני מעוניין להתחבר אליה בעזרת פרוקסי, איך אני עושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכם היום בטעות הסרתי את הרגיסטרי של האיסיקיו ואז שאני רוצה להתחבר אני לא מצליח ומחקתי ועוד פעם התקנתי ועוד פעם מחקתי והתקנתי לא עזר? איך אני יכול להשיב את הקובץ שיפעלח על הפעלת חלונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
לחבר שלי יש directX 9 beta וזה עושה לו מלא בעיות (מן הסתם) הוא יכול להסיר אותו? אם כן אז איך?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה,יש לי קובץ pdf או ps (הבעייה זהה בשני סוגי הקבצים,עם קובץ וורד אין בעייה כזו),עכשיו אם הקובץ נמצא תחת ספרייה שהשם שלה כתוב בעברית,אני לא יכול לפתוח את הקובץ,ברגע שהקובץ נמצא בספרייה שהשם שלה כתוב באנגלית,הקובץ נפתח ללא שום בעייה. c:/hello/file.pdf --->נפתח ללא בעיייה c:/שלום/file.pdf -->לא נפתח. הודעת השגיאה היא שהקובץ לא נמצא ,דרך אגב הוא מאיית את השם בעברית כרצף של סימני שאלה,אז יכול להיות שזו הבעייה..אבל אין לי מושג איך לתקן את זה) התוכנה שאני משתמש בה היא Foxit ,אתמול ביצעתי פירמוט והתקנתי ווינדוס מחדש(וכמובן שהתקנתי פונטים בעברית),לפני הפירמוט הכל עבד כמו שצריךץ תודה למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס NOD32 גירסה 3.0.684.0 ויש לי בעיה שהיא לא פועלת אוטומטית אם הפעלת המחשב התוכנה לא מופיעה ליד השעון למטה שאני מדליק את המחשב ואני צריך להפעיל אותה לבד דרך האיקון שלה איך אני עושה שהיא תיפתח אם הפעלת המחשב באופן אוטומטי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ כלשהו מכל אתר, הוא מוריד רק עם חיבור אחד (כלומר מוריד רגיל ללא האצה כלל, לא שונה מהורדה ע"י הדפדפן). כאשר שדרגתי את DAP לגרסה הנוכחית, הבעייה נפתרה, אולם חזרה לאחר כמה דקות. הסרה והתקנה מחדש לא הועילו. אני מנסה להוריד עם DAP את Dr-web Cure It מהאתר הישראלי למחשב של אמי, כיוון שבהורדה ללא האצה הוא מוריד בערך באותה המהירות כמו של מודם חיוג (התשתית היא של בזק, 2.5 מגה, והמודם הוא ללא נתב, בחיבור עם חייגן, כולם תקינים), ובאתר הרשמי, דורשים ממני למלא פרטים אישיים על מנת להוריד את Dr-web Cure It. מה הסיבה לבעייה?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל פתאום כל האייקונים והסמלים במחשב שלי התחילו להשתגע- במקום האייקון של נרו אני רואה את הסמל של WORD, במקום המדיה פלייר אני רואה את החמור של האימיול, ובמקום הפוטושופ יש שם איזה פרצוף מחייך! ולא רק זה יש עוד... וזה גם בשולחן העבודה, גם בשורת המשימות, וגם בתוכניות בהתחל, בהכל! וזה לא נשאר ככה זה משתנה לפי מצב הרוח שלו, הוא מחליף לי אייקונים חופשי כל דקה.... מה זה לעזאזל אמור להביע? סרקתי עם spyware doctor ו-ad aware ולא מצאו כלום....
-
- 15 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן חברים! מחקתי את המסנג'ר במחשב שלי כדי לפנות מקום בכונן C. עכשיו התקנתי שוב את גירסה 9 שלו, והייתה בעיה שהוא לא מצליח להתחבר. אז מחקתי והתקנתי גירסה 8.5 באנגלית, אבל רציתי בעברית, אז מחקתי את ה8.5. וזה אומר לי עכשיו שיש לי מסנג'ר על המחשב, למרות שאין לי כזה! אז אני לא יכול להתקין, כי מיקרוסופט המטומטמים החליטו שאני צריך להתקין רק בכונן C ורק דרך הLIVE שלהם. איך פותרים את הבעיה הזאת? אריאל
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד את הקובץ טקסט מהאתר הזה: http://www.google.com/aclk?sa=l&ai=BOV8YxA53StTbLZH0ygXG6ZzkDLyIpYAB4PDf ולא מצליח. האם יש דרך להוריד קובץ טקסט כזה?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מחפשת תוכנה אשר תגביר את הקול ז"א ישנם סרטים או קבצי קול אשר הקלטו בסואנד נמוך וגם כאשר אני מגביר במקסימום של הוינדוס אזי הקול עדיין נמוך (אני משתמש במחשב נישא ולכן אין לי אופציה להגברה בעזרת חשמל) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, נורטון כבד מדי בשבילי.... לכן החלטתי שאני עובר לאנטיוירוס אחר.... כל האנטיוירוסים שעולים כסף, כבדים (לרוב) ולכן אמנע משימוש באחד כזה.... לכן אני מחפש אנטיוירוס קטן, קל, חופשי ומומלץ על ידכם (כמובן שאני מעדיף לקבל המלצות מבעלי ניסיון....) אז שיהיה לכם המשך ערב פורה. ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מלא קבצים אני רוצה להפוך אותם לקובץ ISO השאלה איך ?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני נכנס למיול, הוא מתחבר תוך שניות באמת ממש מהיר הכל רץ.. ואז כשאני מזין מילה כלשהי לחיפוש כל דבר, אפילו הנפוץ ביותר שום דבר לא עולה EMPTY ! מה יכול להיות העניין ? THNX
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי קובץ PDF צבעוני שאני רוצה שיהיה בגווני אפור בלבד כלומר להוריד את הרוויה ל-100 הבעיה היא שיש לי רק תוכנות שעושות את הפונקציה הזאת לקבצי JPEG TIFF וכד' יש דרך לעשות את זה לקובץ PDF?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שקניתי לבנותיי בלא מעט כסף ומרוב צפייה בהם הסרטים לעיתיים קופצים ואו נתקעים ותמיד צריך לקפוץ ל fram הבאה עלמנת שיהיה ניתן להמשיך לצפות בהם. הייתי מעוניין לצרוב אותם לגיבוי וישנם כמה שאלות שרציתי לשאול....הסרטים שוב שלי קנויים אז באמת אודה לעזרה. 1.רציתי לדעת באיזה תוכנה מומלץ לשכפל סרט של DVD ואם יש הגנה לסרט כיצד ניתן להתגבר גם על בעיה זאת ? 2. לדיסקים מוגנים האם ישנה תוכנה שיודעת לפצח את ההגנות ? יש לי את התוכנה anydvd ורציתי לדעת האם היא מומלצת או שישנם תוכנות טובות יותר ? 3. בתוכנה AnyDVD האם צריך לשנות משהו בהגדרות שלה או שמספיק רק להפעיל אותה ברקע ? 4. באיזה region צריך לבחור ב AnyDVD ? 5. במידה וצרבתי דיסק ורואים אותו טוב מאוד במחשב אך לא רואים כ…
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-