עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מעוניין לחבר כמה מבני משפחתי (כארבעה) למצלמות אינטרנט פשוטות בכדי לקיים שיחות ועידה בינינו. האם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה להקרין בו זמנית וידיאו מכמה מצלמות, וכך לנהל שיחת וידיאו עם כמה אנשים?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  2. Started by nirfun,

היי, יש לי צורב LG-H10N וניסיתי לצרוב שירים מסוימים על CD, כ-Audio Disc. חלק מהשירים קופצים קצת... ניסיתי להחליף דיסקים, להקטין את מהירות הצריבה - לא עזר. הבעיה בצורב או בשירים?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by lior505,

ישלי שלושה דפדפנים במחשב פייפוקס chorme ו הרגיל ואני לא רואה אתרים בפייפוקס ובCHORME רק ברגיל למה?? כאילו בהם אין לי אינטרנט וברגיל יש וכל השאר עובד רגיל במחשב מה עושיים?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  4. Started by asmon,

יש תוכנות חיצוניות כגון GAMERANGER או GAMESPY המאפשרות לך לשחק משחקים בצורה מקוונת ולהריץ את אותם משחקים הישר מהתוכנה. בעצם המשחק נפתח ישר במצב מולטיפלייר ומתחבר לIP הרצוי ולא במצב רגיל. השאלה שלי היא, האם יש דרך או תוכנה הבודקת את הפקודה שרצה עם קובץ ההפעלה ומאפשרות לו להפתח בעצם בצורה שונה?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  5. מישהו מכיר תוכנה שאיתה אפשר לעשות PRINT SCREEN לקובץ ווידאו ולשמור ממנו תמונה. אני ישמח גם אם מישהו יסביר לי למה זה לא אפשרי בXP, למה הם ביטלו את האפשרות הזאת (פעם זה לא היה כך).

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  6. אבקש את עזרתכם זה עתה פרמטתי את המחשב הכל תקין יש אינטרנט אך לא מצליח לראות וידאו רואים מטושטש בצבעים ירוק כחול אדום האם חסר איזשהו קודק נא עזרתכם האדיבה והמהירה

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  7. לאחר ההתקנה של דרייבר קול מהאתר של ASUS קיבלתי את הלוח בקרה הזה ואין בו אקולייזר גרפי, רק קבוע מה עושים ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  8. אבל אני לא יודע איך משתמשים בה. אולי יש תוכנה אחרת? כי בתוכנה שלי זה מה שרואים כשפותחים אותה. מה לעזאזל קשור הכונן אופטי? מעצבן

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  9. יש לי סרט DVD בנפח 8 גיגה אני רוצה לפצל אותו על 2 מדיות של 4.7 גיגה איזה תוכנה עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את התוכנה winrar והורדתי קבצים שאני צריך לפתוח בעזרת התוכנה,אבל הסמל של הקבצים מופיע לי כריבוע לבן והסמל של הwinrar בתוכו ושאני עושה עכבר ימני אין אפשרות לחלץ,מה יכולה להיות הבעיה ? ודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by tzviran,

שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שמאפשרת לחלק סרטים למספר חלקים (כדי לצרוב את הסרט) ושגם יודעת לחבר חלקים של סרטים. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by House M.D.,

זה עובד בבטא 9 , לא יודע מה עם גירסאות קודמות... יש אפשרות שניתן להפעיל ואז הדפדפן יתחיל לטעון את האתר בזמן ההקלדה של הכתובת. נגיד כותבים בכתובת hwzone.co.il וההשלמה האוטומתית מזהה את הכתובת לפני שכתבתם עד הסוף, ואז גם האתר מתחיל לעלות אוטומתית. אותו דבר לגבי חיפוש בגוגל משורת הכתובת. זה נחמד כי זה ממש עוזר והופך את הגלישה ליותר מהירה פשוט צריך להיכנס לעמוד about:flags ולהפעיל את "Verbatim instant" מקווה שעזר. אפשר להפעיל גם את Web Page Prerendering.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by imac,

יש XP עם SP1 ושאני מפעיל את התוכנה הוא רושם לי את ההודעה הבאה:

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  14. Started by asmon,

איך אני מגדיר פרוקסי על כל החיבורים שלי לרשת ולא רק בדפדפן? כלומר יש לי תוכנה שאני מעוניין להתחבר אליה בעזרת פרוקסי, איך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by CaRTeR,

אז כמו שההודעה אומרת אני צריך תוכנה שתעיר אותי לבית ספר ;D כי החלפתי פלאפון והוא כבר לא מעיר אותי

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  16. כל פעם שאני מוריד משהו מתוכנת ביטרונט האינטרנט מתנתק אחרי בערך 10 דקות ואני צריך לעשות ריסט למודם ניסתי להוריד עם התוכנות : µTorrent , TLN-Torrent , BitComet ניסתי גם להוריד מאתרים שונים קבצי טורנט שונים גם אחרי שעשיתי פורמט יש עדייו את אותה הבעיה שאני מוריד מאמיול\http\ftp וכו' אין ניתוקים. לפי מה שנראה לי הבעיה היא לא אצלי אלא אצל ספקית האינטרנט שלי - בזק הם אומרים שלא... לפני שאני מתקשר אליהם שוב רציתי לדעת אם מישהו יודע מה אפשר לעשות ? ואם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת , ואם כן מה ספקית האינטרנט שלו ? תודה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by Kalisto,

התקנתי IE 8 BETA אבל אחר כך מחקתי אותו. ועכשיו כשאני פותח את הIE7 הוא תמיד נכנס לדף הזה: http://runonce.msn.com/runonce2.aspx - שזה customize your settings. ונגיד אני בוחר הגדרות,אז הוא נקתע כלומר,יש בצד שמאל את האיקון בסרגל למטה,שמראה שיש שגיאה בדף.. למישהו יש רעיון איך אני נפטר מזה?

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by bg1987,

אני רוצה ל"צרוב" (אני לא בטוח עם זאת המילה המדויקת) סמל על תמונה אחרת, לדוגמה יש לי תמונה של כדורסל. ואני רוצה לערוך אותה בפוטושופ ככה שיראה כאילו יש על הכדורסל עצמו את הסמל של מכבי ת"א (או שפורסל, לא באמת משנה). הנה כדורסל: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Basketball.jpeg והנה לדוגמה הלוגו של HL2: http://www.igniq.com/images/logo_half_life2_valve.jpg איך אני יוצר מזה כדורסל שמצוייר עליו הלוגו של HL? קישור למדריך באנגלית גם יספק אותי, אני פשוט שובר את הראש איך לתאר את זה בגוגל ולא מצליח =\

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by MickMick,

שלום, כבר שעתיים שאני מנסה להתחבר לאיי סיי קקה הזה וזה נשאר על ה"מנסה להתחבר". ניסיתי להתקין מחדש את האיי סיי קקה וזה לא עובד. שאלה שניה: לאותה בעייה רציתי לראות אם אני מצליח להתחבר ב ICQ2Go וזה ביקש ממני משהו וירטואל ושניסיתי להוריד את זה זה רשם לי: "We're sorry. The page you are viewing requires that you have a more recent version of the Microsoft Virtual Machine on your system. To obtain an updated version of the Microsoft Virtual Machine, please go to Windows Update. " אני אשמח לקבל עזרה על שתי הבעיות. תודה.

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  20. ראיתי למשל שאי אפשר לקנות את התוכנה norton antivirus לכל החיים.. זה רק לשנה או לשנתיים? מה זה אומר שכל שנה או שנתיים צריך לקנות שוב ושוב???? (זה תמיד היה ככה או שלא הבנתי נכון?) תודה

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

שלוםיש לי מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף להוריד חבילות all in one או מקודדים ספציפיים למי יש את המקודדים הטובים ביותר? תודה.

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by דודי הסטלן,

יש לי בעייה שאני מנגן קובץ WMV במדיה פלייר 11 הCPU USAGE עומד על 60-70 ובקושי אפשר לעשות משהו עם המחשב, הכל מקרטע וזה ממש נורא. זה קורה לי רק בתוכנה הזאת ורק עם הקבצים האלה, אולי צריך לשנות איזושהי הגדרה? תודה, דודי.

23. שלום יש לי בעיה עם הדרייבר האחרון של NVIDIA ל GeForce 6600 אחרי ההתקנה שלו הרזולוציה קפוא על 640*480 עם 4bit Color Quality. לפי מה שהבנתי זה בעיה עם הדרייבר עצמו. מישהוא נקתל בבעיה זו? מאיפה ניתן להוריד גרסאות קודמות של הדרייברים? כי מה שיש לי כרגע זה אחד שבא יחד עם המחשב וזה משהוא כמו 71.XX שזה דיי ישן. (ה 71 בא קודם, בפורום זה הפוך :\ )

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  24. Started by sim12345,

הורדתי את גרסת הניסיון של after effects והכנתי סרטון מסויים, עכשיו אני מעוניין להמיר אותו לפורמט שמתאים לנגנים (avi, mpeg וכו') הבעיה היא שאני לא מצליח. אני יודע שזה אמור להתבצע דרך הexport אבל בexport מופיעות לו רק שלוש אופציות וכולן בפורמטים של אדובי. למשהו יש פתרון בשבילי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  25. עדכנתי את גוגל כרום הורדתי את adobe flash plyer וזה ממשיך לפחות פעם אחת ביום מופיעה לי הודעה shock wave קרס למה זה ???

• 0 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.