תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהתקנתי כ.מסך חדש(הקודם היה ONBOARD) נוצרה לי תופעה דיי מוזרה: מתי שאני קליק ימני עם העכבר בשולחן העבודה, לוקח לו איזה שניה וחצי עד שהוא פותח את האפשרויות. זה ממש מעצבן ולא ברור לי למה זה קורה. חשוב להדגיש שזה לא קורה בעט לחיצה על תקיה או אייקון. האם יש דרך לסדר את זה(לפני זה נפתח על הלחיצה!) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי המון קבצי swf, שאני צריך להמירם לקבצי ווידאו לאפליקציה כך שבתותר הסופי יהיו כקובץ mp4 עם סאונד. כרגע יש לי קבצי swf וmp3 מופרדים. ניסיתי לעשות חיפוש נוקב לגבי תוכנה שיכולה לקחת קובץ swf ולצרף לו קובץ mp3, כך שיהיו קובץ אחד, רק שראיתי תוכנות שעושות קובץ קובץ, ואני מחפש משהו יותר אוטומטי כי יש לי המון קבצים לעשות. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני צריך לינק לאתר שיש בו DOS כדי להכין דיסקט BOOT בשביל עדכון ביוס רצוי DR DOS תודה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום! הורדתי איזה תוכנה, ובטעות הרשיתי לה לשנות לי את הדיפולט ועכשיו זה מחפש באיזה חיפוש מותאם מעצבן. אני רוצה להחזיר את זה לדיפולט, איך אני עושה את זה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קורה או מה גורם לזה, אבל 90% מהמשחקים שאני נכנס אליהם, פשוט נתקעים לי בשלב מסויים, ואין אפשרות לחזור ל-windows, המחשב פשוט מפסיק להגיב והדבר היחיד ששנאר לעשות זה לכבות.
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כזאת חו מquick time היא לא מציגה כתוביות אני חייב שתציג למישהו יש הצעות?(לא לשכוח קבצי mov)...תודה... ;D
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כפי שכבר אמרתי המועדפים מכרום נעלמו. לא קרה שום דבר מיוחד לפני לא קרס כלום ולא מחקתי כלום.
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בוקר טוב , כשאני מנסה להתקין את התוכנה הנ"ל , מופיעה מולי אזהרה , שאומרת שהשם משתמש שלי ו/או הסיסמא שגויים . ניסיתי מספר פעמים וזה לא נפתר , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
האם יש אפשרות ללכוד שיחת וידאו מסנג'ר? אולי אפילו באמצעות תוכנה חיצונית?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאיתה אפשר לעשות PRINT SCREEN לקובץ ווידאו ולשמור ממנו תמונה. אני ישמח גם אם מישהו יסביר לי למה זה לא אפשרי בXP, למה הם ביטלו את האפשרות הזאת (פעם זה לא היה כך).
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בקצרה: יום אחד הווינדוס פשוט הפסיק לעלות- הוא היה מראה את הלוגו בהפעלה וזהו, לא זז לשום מקום. גם safe mode לא עזר. לא יודע מה הסיבה לכך, המחשב לא שלי. התקנתי מחדש ועכשיו אני מתקשה להתקין כמה דברים. באחד הדרייברים שניסיתי להתקין הוא כתב לי את ההודעת שגיאה שבתמונה ("המשך למראת זאת/עצור את ההתקנה") והוא רשם לי את זה גם בהתקנה של החלק האלחוטי של הראוטר. מישהו יודע מה הסיבה? זה קשור אולי לבעיה שיש בdevice manager? מה זה RAID controller? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
iam in the USA and iam using a computer without hebrew installed. i went to the control panel to Regional and Language Options and tried to install the right to left languages but i dont have a windows CD so maybe some one can get me those files so ill have hebrew installed? THX
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בשבוע הקרוב מוזילה מריצים סקר שתפקידו לזהות את הנקודות החזקות והחלשות של פיירפוקס בקרב קהל המשתמשים והמשתמשות בארץ. הסקר מורכב מעשרים שאלות, אמריקאיות ברובן, שהשוואה של התשובות שלנו לתשובות ממדינות אחרות תעזור לנו ללמוד על צרכי השוק הישראלי ולנסות לשפר את המוצר בהתאם לדרישת הקהל. הסקר מכוון בעיקר למשתמשי Firefox 3 בפועל, אך משתמשי דפדפנים אחרים מוזמנים להשתתף ולהביע את דעותיהם בנושא. אתם מוזמנים להשתתף בסקר. מידע נוסף באתר מוזילה ישראל סקר Firefox במדינה שלך
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מעולם לא השתמשתי בצליל מערכת המודיע לי על קבלת דואר (אחרי ההורדה) . לפני כמה ימים קיבלתי באימייל קובץ ובו דוגמאות להודעות קבלת דואר, את הרוב לא אהבתי, החלטתי להשתמש באלו שכן אהבתי ודחיתי את זה לפעם אחרת. הבעיה: כנראה כתוצאה מהפעלת קבצי הדוגמא לשמיעה מקדימה אחת מהדוגמאות "ננעלה" על התוכנת הדואר ותפסה פיקוד, מאז כל הודעת דואר שנתקבל (הורד) הקול המרגיז הזה קופץ להודיע לי על הדואר! 1. איך אני מסיר אותו לצמיתות? 2.באותה ההזדמנות איך אני מגדיר קובץ קול אחר? WIN2000PRO תוכנת הדואר OE6 תודה
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות שמירת יעד בשם פשוט לא קורה כלום ,כאילו לא לחצתי... ואני לא יודע מה הבעייה...
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי עשיתי כמה חתימות חדשות ורציתי לדעת מה דעתכם על החתימות ואיזה חתימה היא הכי יפה: http://img334.imageshack.us/img334/7090/eminem1225jf.jpg http://img334.imageshack.us/img334/7717/muonline2db.jpg http://img334.imageshack.us/img334/4636/photos4ru.jpg
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מנסה ליתוח תמונה משהו אז הוא כותב לי משהו דיסק משהו כזה לא יודע והוא חוזר על עצמו ככה ואני לא ידוע מה לעשות תעזרו לי http://img136.imageshack.us/my.php?image=untitledddddddddddjt5.jpg תודה לעוזרים הינה הלינק עכשיו תוקן
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר המלצות רבות ששמעתי (כולל בפורום אמצעי אחסון) החלטתי להוריד גרסת ניסיון של התוכנה PerfectDisk 10 pro במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, ולכאורה היה נראה שהתהליך אכן מתחדש כפי שנראה כ…
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מחפש ולא מוצא. האם יש דרך לקמבן משהו על מנת שיהיה אפשר להתקין במחשב ללא אינטרנט ? ולא , זה מחשב שלא ניתן לחבר לאינטרנט בשום אופן.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
היום קיבלתי לפטופ של לונבו ואחרי ההתקנה של הWIN שמגיע ביחד רציתי לבדוק איזה תוכנות מיותרות לונבו דחפו במטרה להעיף מה שלא צריך אחת מהתוכנות היו תוכנת המצלמה שלהם במיקרה הקטנים של אחותי היו בבית -ואני חיב להגיד הם מאוד נהנו -בעיקר האחד בן השנתים וחצי התוכנה די דבילית מוסיפה כל מיני שטויות לצילום (עם בוחרים) ומצמידה כובעים לראשים המצולמים מהניסיון הקטן שלי הקטנים מאוד מתלהבים מזה -אבל לא יודע לכמה זמן אבל אני ממליץ לכם לנסות להשיג אותה עם יש לכם קטנים וזה מתאים למצלמה שלכם
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
אם יש לי מתאם IR במחשב אז סביר להניח שקיימת תוכנה שמקליטה את האות IR (מאותה סיבה שהיא שולטת במחשב) האם ניתן להקליט את האות מהמחשב ולשדר בחזרה ? המטרה שלי שאם אני אכוון שלט טלוויזיה למחשב אני אוכל להשתמש במשדר IR כדי לשלוט בטלוויזיה ? תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שסורקת דף טקסט כלשהו עם אותה מכונה משולבת(לצורך העניין נניח מכונה של HP) ונותנת לערוך לאחר הסריקה את הטקסט. אות אות, גודל, העתקה, הדגשה, וכו' לא שכמו כתמונה או קובץ PDF יש חייה כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
?????????????????.. תראו יש לי dvd ווידאו והם לא מכשיר אחד משולב הקיצר משהו יודע אם אפשר להקליט מ Dvd לווידאו???? ואם אפשר אז תפרטו
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-