תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שנה טובה ומתוקה לכולם!!!!!!!! התוכנה של שיתוף קבצים Ares נכנסתי אליה ולחצתי Connect והוא רושם לי Connecting המון זמן והוא פשוט לא מתחבר לי בכלל אנא בבקשה אם מישהו יודע פיתרון עיזרו לי היא תמיד עבדה אצלי ואני רוצה שהיא תחזור לעבוד בתודה יסמין בנדלק
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
תודה רבה על העזרה ושנה טובה נעם
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום וסליחה על הכותרת הלא מובנת.. יש לי "בעיה" עם הראוטר שלי ( TNN SIEMENS SL2-141) , כשרק אני משתמש באינטרנט מבין שלושת המחשבים בבית אז מהירות ההורדה לדוגמא היא 250KBS אבל ברגע שעוד מחשב אחד מתחיל להשתמש באינטרנט זה ישר צונח ל70KBS. שמעתי שישנה תוכנה שיודעת "לחלק את האינטרנט" בין המחשבים בבית. ואם אין אני אשמח לפתרון אחר תודה!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
חג שמח קודם כל ושנה טובה לכולם קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן וקיבלתי כרטיס מסך זמני 9800gtx+ במקום ה260 שאני צריך לקבל שהוא יגיע המפרט של המחשב בזריזות: מעבד q9550 4 ליבות של 2.83 זיכרון 4 ג'יגה של דידיאר2 800 מגה הרץ לוח אם asus p5q ספק כח 600W של termelatake כרטיס מסך כמו שאמרתי 9800gtx+ 512 ram שיחקתי ברולר קוסטר 3 באנ ביי איי 2005 ובage of empires 2 כדי לבדוק אם זה קורה גם שם וזה לא קורה... (והכל היה על ההגדרות הכי גבוהות) ופה זה פתאום עושה לי ריסט ממש בהתחלת המשחק כמעט באותו מקום אני עושה קוד שמגלה את המפה ואז אחרי כמה זמן זה עושה לי ריסט בדקתי את הטמפ' (ניסיתי לפחות) בהתחלה של המשחק של הכרטיס מסך הוא עמד על בערך 60 - 69 ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח למצוא חבילה לווינדוס 98 ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס כנראה שבהתחלה עושה קולות כאילו חיברתי usb למחשב- כל כמה דקות מחדש. ואז ישר אחרי הקולות המדפסות עושות קולות כאילו הן מתכוננות להדפסה. זה לא מפסיק כבר יומיים. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את כל השירים שיש לי ב PLAYLIST ישר לדיסק בעזרת התוכנה ויהיה פורמט MP3 ולא WAV, אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
באתרים בעלי streaming של הווינדוס מדיה פלייר, הפייר פוקס עושה בעיות. הוא מציג את ההודעה שבתמונה, ואז מחליט לקרוס, או פשוט לא להציג את הווידאו... הקטע המוזר שהכל עבד לי נורמלי עד לפני כמה ימים...פתאום ההודעה החלה לצוץ. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שבערך כל תוכנה שאני מתקין, הקבצי EXE וחלק מהDLL שלה נדפקים כליל על ידי הוירוס הזה, והNOD32 מודיע בגאון שהוא זיהה את זה, אבל לא ממש עושה משהו. הרצתי סריקה, סריקה במצב בטוח, הרצתי גם איזה כלי של AVG (rmvirut) שמצאתי בגוגל, אבל שום דבר לא עוזר. אני לא יכול להתקין ככה כלום, שנייה אחרי ההתקנה או בהפעלה הראשונה זה קורה. מצטער אם זה לא מתאים לפורום הזה, תודה רבה. כמובן שהNOD מעודכן לדפנישן האחרון, גרסא אחרונה, וכו'.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי כבר 3 תארדים של חיפוש תוכנות טובות להקלטה בעזרת הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE אני מקווה למצוא סוף סוף תוכנה שתעבוד. ניסיתי את אלה windvd3 intervideo hometheater הכי חדש. sagetv GBPVR chris tv ועוד כמה... באף אחת מהתוכנות אני לא מצליח להקליט טוב. ובנתיים רק בתוכנה INTERVIDEO.... אני רואה ממש טוב וגם בלי דילאי גדול כזה כמו בCHRISTV וSAGETV. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה מראש אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני מחפש שתיהיה אפשרות של לקבוע זמן הקלטה. נגיד בין השעות 21:00 ל23:00... תודע
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם היום צצה לי בעיה רצינית מאוד במחשב. נראה שהשתחלט על המחשב איזשהו וירוס שמדמה את עצמו כאילו הוא חלק ממערכת ההפעלה. כל כמה שניות צצה בשורת התחל הודעה- you have a security problem ואז כל כמה דקות נפתח דף מוזר שאומר שהווינדווס ממליץ להתקין איזה אנטיוירוס 2009 או משהו בשם PCSOD זה מחרפן את המחשב... מפעיל את המדפסת סתם אני לא יודעת מה לעשות, אף אנטיוירוס לא מזהה אותו וגם לא תוכנות ריגול עזרו לי בבקשה דחוף
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום יש לי IE6 אני אחרי פרמוט ומשום מה מאז שפרמטתי הסרגל כלים בכניסה לאתרים מיושר אוטומטית לצד שמואל(אני עם IE בעיברית יש תמונה) משהו יכול להגיד לי אך לסדר את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שנה טובה ומתוקה לכולם יש לי ווינדוס ויסטא באנגלית והבעיה שלי היא: ברגע שאני גולש באתר הורדות שמקושר לאימיול ואני לוחץ על הקישור שאמור לפתו לי דף באי מיול מופיע לי ההתראה הזו: this fail dose not have a program associated with it for preforming this action . create an association in the Set Associations in control power קישור רגיל נפתח לי אבל משהו לדוגמא כמו: שאני נכנס לאתר server.met לצרף שרתים לאימיול הוא נותן לי את ההתראה הזו או לאל אתר שמקושר לאימיול אודה לכם על העזרה ואם זה יעזור אז הווינדוס שלי באנגלית תודה ושוב שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי , ניסיתי להסיר Adobe Reader 8 ולנסות להתקין את גירסא 9 , הבעיה היא שההסרה לא עבדה לי לכן הסרתי בברוטליות (אם ככה אומרים את זה ). מחקתי את כל תקיית Adobe שבProgram Files , מחקתי אותה מ App data שביוזר שלי. מ- Common Files , ומהרגסטרי תחת HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE הבעיה היא שעדיין זה לא נותן לי להתקין את גירסא 9 , ועכשיו אני גם לא יכול לקרוא קבצי PDF. איך אפשר להסיר הכל את כל התוכניות שהותקנו ושייכות ל ADOBE ? מבלי לפרמט את המחשב כמובן. תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לחשוף את ה סרגל הכלים החדש שאני וחבר שלי עמלנו עליו - סרגל שמכיל מספר קטגוריות: 1. ספורט 2.חדשות 3.שימושון- בתוכו אפשר למצוא הרבה אתרים שימושיים ביום יום . 4.האח הגדול- אתר של הסדרה האח הגדול. 4. FACEBOOK- אתר ההיכוריות המפורסם בעולם. 5.בילויים- לינקים לאתרי בילויים . בקצרה אחלה של סרגל כלים מאוד מומלץ . להלן לינק להורדה . http://sabababar.ourtoolbar.com
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום כרטיס המסך שלי הוא READEON HD 4870 עד אתמול השתמשתי בCCC 8.8 והיום עדכנתי ל8.9 גם בגרסא הקודמת וגם עכשיו בכל פעם שאני מפעיל את המחשב והווינדוס מסיים לטעון אני מקבל הודעה שהCCC קורס ואם לשלוח דו"ח שגיאות או לא. אני מפעיל אותו מחדש מיד אחר כך ואין איתו בעיות. האם זה מסוכן (יכול לגרום נזק לרכיבים במחשב) ואיך מסדרים את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני ינסה להסביר אני עובד עם מסך 22 כול דף שאני פותח אני צריך להזיז את העמודה ימינה כדי לראות מהקצה איך מסדרים שזה יהיה אוטומטי
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני פותח את ה- explorer הוא לא נכנס לאינטרנט והדף נתקע. הבעיה היא רק באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה BSplayer שאותה אני מאוד אוהב, רק שמשום מה יש לי תקלה עם התוכנה בזמן האחרון. היא עבדה כמו שצריך ושמתי לב שאחרי ששיחקתי (כנראה) ב- WINDOWS MEDIA CENTER (בויסטה) הסאונד עובד אבל לא הוידיאו, וכל שאר התוכנות עובדות לי בסדר גמור כלומר משהו בתוכנה עצמה. מישהו נתקל או יודע איזו הגדרה צריך לשנות כדי שהתוכנה תעבוד נורמלי? נ.ב הסרתי והתקנתי את התוכנה הרבה פעמים בכל מיני צורות ודרכים כבר בעבר וזה לא עזר. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ליוזר של אחי במחשב שהוא לא יוכל להתקין שום דבר ולא ולהוריד איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לתוכנות התחזוקה הבסיסיות (מלבד תוכנות אבטחה) למחשב. אני מתכוון לתוכנות שהן must have בכל מחשב, מהסוג שמפעילים פעם בשבוע. לדוגמה defragmenter, ניקוי רג'יסטרי וקבצים זמניים, וכד'. תוכנות שמשתמשים בהן כדי למנוע מצב שהמחשב זוחל מכל מיני סיבות וצריך לפרמט אותו.. אני גם מחפש תוכנת scheduler עם ממשק פשוט שתאפשר לי בקליק אחד להפעיל את כל התוכנות אחת אחרי השנייה. תודה מראש, שנה טובה .
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הייתי מרבה לצפות בכתבות באתרים כמו ONE YNET וכו'. אבל היום שניסיתי ללחוץ על צפייה משום מה בכל האתרים היה קול אבל לא הייתה תמונה! אין לי שו מושג למה זה קרה... אני מאוד אשמח אם מישהו יעזור ויגיד לי למה קשורה הבעיה הזאת.... אגב הבעיה קוראת גם באקספלורר וגם בפירפוקס...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מידי פעם אני מקבל מצגות והן לא נפתחות עד שאני לא לוחץ על פתח לקריאה בלבד. האם יש אפשרות להגדיר שלא לקבל את ההודעה הזאת, ושהפתיחה תמיד תהיה לקריאה בלבד? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר את התוכנה והיא מקורית שני דיסקים עכשיו את התוכנה עצמה הצלחתי להתקין אבל את הפלגיינס אני לא מצליח העלתי תמונות שתראו למה אני מתכוון כמובן שיש לי את הסריאל והכל http://img515.imageshack.us/my.php?image=36472235xb5.jpg http://img72.imageshack.us/my.php?image=49794163en3.jpg http://img440.imageshack.us/my.php?image=61586951ud2.jpg כמובן שכבר הבנתי שמישהו השתמש בקוד הזה אבל מה אני יכול לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-