עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הי. לשימחתה של ביתי התקנתי מצלמה (עם מיקרופון) במחשב שלה, לצורך שימוש ב-ICQ. וידאתי שהוידאו בסדר (ראיתי את עצמי תקין) ושהאודיו בסדר (הצלחתי להקליט דרך המיקרופון). לאכזבתנו, ICQ לא הצליח להתחבר. וידאתי שהגדרות הקול תקינות (כולל הגדרות המיקרופון) וכולם לא הועיל. חיברתי לניסיון אוזניות עם מיקרופון, ובהם המיקרופון דווקא תיפקד ב-ICQ. ניסיתי להתקין מצלמה אחרת (עם הדרייבר שלה) וגם שם אותו הדבר. לא מצאתי ב-ICQ הגדרות של מצלמה (כמו שנגיד יש במסנג'ר), ואני אובד עצות. אתם יודעים איך זה שהילדה לוחצת.... מישהו מכיר את הבעיה? האם פיספסתי משהו? האם יש ב-ICQ פיצ'ר למצלמה? איך זה שדווקא המיק עם האוזניות עובב ב-ICQ? תודה מראש לכל מי שחושב שיודע, וגם יספר לי....

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by neeto,

נתקלתי בכל מיני בעיות באקספלורר והחלטתי שהגיע הזמן לעבור הלאה. הchrome יחסית חדש ועל הsafari קראתי על כל מיני פירצות אבטחה. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by NightElf,

שלום. יש לי ראוטר של 3com 100-75 ויש לי בעיות עם חיבור לטורנט. כמובן שפתחתי פורטים בראוטר לפי כל המדריכים אך, עדיין... בבדיקת פורטים של הטורנט אני מקבל את ההודעה הבאה: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 6667 on 84.108.18.228... Error! Port 6667 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port . נ.ב ה-IP שלי הוא לא: 84.108.18.228

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. היי נדבקתי בווירוס wa6 שהוא רשום ב- VBscript. הווירוס שיכפל את עצמו לכל הכוננים הניידים שלי (דיסק און קיי,איי פוד ועוד) כמו כן הוא חוסם לי את הגישה לכונן. אני לא יכול להיכנס לכונן C למשל בלי ללחוץ על "פתח". האנטי ווירוס לא מזהה את הקובץ בתור ווירוס, הוא "נקי". עוד תוכנות כמו אד אוור וספי בוט הביאו את אותה התוצאה. אם אני מוחק אותו אז הוא רושם לי "קובץ wa6 לא נימצא" ואחרי זה הוא משכפל את עצמו שוב. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  5. Started by viper_sb,

יש לי חשבון בGMAIL ןHOTMAIL איך אני יכול להגדיר את אחד מהם בOUTLOOK שלי ?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by oz12,

אני משתמש בדפדפן ספארי .. עכשיו הייתי רגיל להשתמשב IE ומישו יודע איך משנים את מהירות הגלגלת בספארי כי זה יחסית איטי למה שהייתי רגיל מה IE אם אני נכנס לדף אינטרנט ומגלגל עם הגלגלת של העכבר זה איטי

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by sagioto,

שלום, ביומיים האחרונים רכשתי שני מוצרים: מצלמה של פוג'י ונגנן של sansa בשניהם נתקלתי באותה הבעיה, איך שאני מחבר את המכשיר למחשב ויסטה הוא מזהה אותו בתור מה שהוא (בסנסה הוא גם מציג את הכונן בתור תמונה של המכשיר) ואז הוא מתחיל להתקין את מנהל ההתקן, תוך כדי ההתקנה הכל עובד בסדר וטוב ואז כשהוא מסיים וכותב מנהל ההתקן הותקן כראוי המכשיר לא מזוהה יותר במחשב ואין איך לעבוד, מישהו נתקל בבעיה יודע איך לפתור? המכשירים עובדים ללא בעיה בXP על האריזה של המלצמה כתוב תואמת ויסטה. נסיתי למצוא דרייברים אבל אין באינטרנט וגם לא עם המוצרים חוץ מזה שזה לא נראה בעיה של דרייברים כי בשניה הראשונה שמחברים אותם הם כן עובדים ומזוהים כמו שצריך. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by dani44,

אז ככה קודם כל זה קרה איך שעשיתי פורמט (בחנות איפה שקניתי את המחשב) בערך שבוע/שבועיים אחרי. צילמתי בתמונות מה זה מראה לי כי היה לי קצת קשה להסביר.. הינה: מה שכתוב בהמשך זה TROJAN HORSE http://img208.imageshack.us/my.php?image=798798798ak2.jpg וכשאני לוחץ על המשך זה מראה לי ככה: http://img208.imageshack.us/my.php?image=789789789456xg1.jpg אשמח לדעת מהי הבעיה.. תודה

9. Started by DS,

שלום! אני רוצה לעשות סרט עם כתוביות באופן מובנה, כלומר שברגע שאני מפעיל את הסרט הכתוביות יופיעו באופן אוטו'. איך אני עושה את זה? ניסיתי למשל עם VirtualDub אבל כל פעם שזה מסיים זה נותן לי קובץ של 80 מגה שאי אפשר לצפות בו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. אוקיי לכל מי שלא יודע יש תוכנה קטנה שמזינים בה אתה כתובת האימייל והיא יוצרת היתקשרות רבות וזה מה שגורם לחשבון להיכנס למצב של "הקפאה" הוראות לשחרור חשבון חסום הקדמה: חובה !!! לזכור . לרשום . את פירטי ההרשמה " ארץ" "עיר" "מיקוד" תשובה לשאלה הסודית" לעקוב טוב אחרי המדריך והכי חשוב לבצע אותו במהירות אם בשלב מסויים טועים ומשהו לא מסתדר אפשר פשוט להיכנס למאפייני אינטרנט ולמחוק היסטוריה וקוקיס ולהתחיל מהתחלה בתוכנת המסנגר ללחוץ על " שחכת את הסיסמה" מגיעים לחלון הזה מכניסים כתובת של המסנגר ואת תווי האבטחה שלמטה מגיעים לחלון הזה מזינים את הפרטים האישיים שימו לב !! טוב טוב !! פה למטה בחלון ה" נעילה" זה השלב הקריטי ויש לבצע אותו במהירות ! ברגע שממל…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

אז כך עם כל גירסה חדשה שיוצאת נירו הופכת לכבדה ומעצבנת יותר והחלטתי שאני צריך משהו אחר שיעבוד על ויסטה 64 ביט ושבין היתר יתמוך בצריבת DL DVD תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע. תודה.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by X-Style,

כל פעם שאני מנסה לעלות איזה משחק ישן שמופעלת דרך הcmd הזה ששכחתי איך קוראים לזה כבר, זה נכנס למשחק ואז פשוט ממזער אותו וחוזר לי לשולחן עבודה כשהמשחק עדיין פתוח ... אין דרך להשאיר את זה תקוע בתוך המשחק בלי שזה ימזער לי אותו? |:

14. Started by redead,

המחשב שלי מחובר לטלויזיה בDUAL VIEW ואני תמיד מעלה סרט מזיז אותו לצד למסך טלויזיה ואז לוחץ הגדלה למסך שלם ורואים הכול סבבה כמו שצריך אלא שפתאום הראזולוציה שאני מקבל בוידאו היא בזום מטורף... לא יודע מה קרה ואיך לשנות את זה אני רואה על הטלויזיה את התמונה של הדסקטופ בגודל הרגיל כמו תמיד אבל הווידאו בזום מטורף לא משנה עם איזה תוכנה אני משתמש גם..

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by froggy,

שלום. איפה אפשר להוריד DirectX 10? חוץ מהאתר של מיקרוסופט כמובן. בתודה מראש

16. מישהו מכיר איזשהי תוכנה חינמית שאוכל ליצור בעזרתה IMAGE של ה-HD ?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by alon-ariel,

אהלן חבר'ה. אני מחפש תוכנה טובה שאוכל למקסס בה טראקים כמו שצריך.כרגע אני נעזר בatomix mp3 אך אני בטוח שישנן תוכנות טובות יותר ומקצועיות יותר. אודה לכם באם תעזרו לי בעצה +לינק להורדה... סומך עליכם. סוף שבוע נעים!!

18. Started by felixb,

שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני נתקל בה בעת הורדת קובץ גם ב I.E וגם בפיירפוקס. אני מנסה להוריד סתם קובץ שקיבלתי למייל או איזה שהוא קובץ מאתר כלשהו (מאתרים שונים, מיילים שונים וכו'), למשל: אני רואה שהקובץ שאני רוצה להוריד הוא 4 MB, אני רואה שהוא מתקדם בהורדה שלו ופתאום כשהוא מגיע בערך לחצי מהגודל הוא כותב שהוא סיים להוריד. כשאני מסתכל על הקובץ שירד, אני לא מצליח לעבוד איתו כי הוא בעצם לא מלא... כשניסיתי להוריד את אותם הקבצים במחשבים אחרים, הם ירדו בצורה תקינה לגמרי. למה דבר כזה יכול לקרות? תודה,

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by Lupin,

מהו האימיול הכי מומלץ לדעתכם?

20. שלום רב בהפעלת "וורד" הוא נותן לי להקליד שורה אחת, אח"כ מופיעה הודעת השגיאה הבאה. מדובר על חלונות XP חבילת עדכון SP3 ואופיס 2003- מקוריים! אין וירוסים, אין רוגלות, אין שגיאות. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב את אופיס, הבעיה הסתדרה ליום אחד ואח"כ הבעיה חזרה. מה עושים? תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  21. שלום חברים, יש לי דיסק קשיח של מקסטור 250GB, השבוע עדכנתי עליו VISTA ויש לי הרגשה שכל הזמן הוא עובד ואין לי מושג למה. מישהו מכיר תוכנה טובה שיודעת לבדוק מה רץ ומה נכתב או נקרא כרגע מהדיסק? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by תמיר287,

שלום, יש לי מצלמת וידיאו חדשה, אבל יש לי בעייה. אני מצלם משהו על דיסק, זה נשמר על הדיסק. אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא לא עולה.. הוא כן עולה אבל הוא ריק. כשאני מחניס אותו עוד הפעם למצלמה אז הוא שוב עולה והדברים כן שמורים.. וזו לא בעייה בדיסק הדיסק טוב (אחרת זה לא היה עולה במצלמה..) רק במחשב הוא ריק. מה עושים?

23. סריקת מסמכים וכו'

24. Started by Php-Styler,

שלום , אני מנסה לצרוב סרט DVD-R מלא מהמחשב שיש לו תקייה אחת : VIDEO_TS ועכשיו אני מנסה לצרוב את זה nero burning ROM , שמה בחרתי DVD-VIDEO ואז שמה יש לי שני תקיות כאלה : VIDEO_TS וגם AUDIO_TS עכשיו גררתי את התקייה VIDEO_TS והכל מצוין התחלתי לצרוב ומופיע לי שגיאה כזאת : מי שאינו רואה יכול לפנות ללינק הבא : stucom.off.co.il/mmmm.jpg תודה רבה לכם אני צריך עזרה אחים שלי .

25. שלום, לאחר חודש שלם בלי בעיות וקריסות למיניהן קרתה לי היום קריסה. בדקתי את קובץ המינידאמפ ורשום שם משהו על הדרייברים של NORTON ANTIVIRUS 2009. התוכנה עבדה טוב 3 ימים והיום גרמה לקריסה. *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMTDI.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMTDI.SYS Unable to load image \??\C:\Windows\system32\drivers\NAV\1000000.07D\SYMFW.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMFW.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMFW.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMNDISV.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMN…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים