תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היתקנתי את המשחק 18 WoS Pedal to the Metal אני ניכנס למשחק ואז מופיעה לי אתה זה בבקשה תעזרו לי ( יש לי פנטיות 4 וגיפורס 5200 fx ) תודה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני נכנס לשרת razorback 2.0 עושה חיפוש ובתוצאה זה רושם לי Your client is too old. Please upgrade to last version ! שאני נכנס לשרת אחר , למשל razorback2.4 אז זה מוצא לי תוצאות והכל טוב ויפה מה אני עושה ?? *אל תגידו לי לעדכן גרסא כי הגרסאות החדשות של התוכנה דפוקה * אל תגידו לי להיות בשרת אחר כי ה razorback 2.0 משתף כמעט פי 3 קבצים תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לקראית קבצי DJVU File תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום , אני צופה בשידורי וידיאו באינטרנט והם ניתקעים אצלי , חלק מהשידורים רצים 20 או 30 דקות ואז הוידאו לא ממשיך , השידורים הם לא שידורים חיים והייתי שמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לדודים שלי עם האאוטלוק שלהם במשרד, להלן הנושאים: 1: הם מפחדים שנגמר להם המקום מרוב מיילים עם קבצים ששולחים להם. איך אני רואה כמה מקום נשאר להם? (במייל שלהם כרגע הוא דרך הספקית). מצטער אני פשוט מעולם לא עבדתי עם אאוטלוק ולכן אין לי שמץ. האם ניתן לאחסן מיילים בארכיון? 2: הם רוצים שתהיה להם אפשרות "לתייק" מיילים לפי נושאים ותת-נושאים. הצעתי להם פשוט לחפש בעת הצורך מייל ספציפי לפי מילות מפתח. יש לכם רעיון טוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום כולם תראו לאחר שראיתי כאימול לא שווה הורדתי ביטרונרט ראיתי שיש כמה גרסאות וכי רובכם ממליצים כאן בחום על אזורס אז חיפשתי בגוגל ומצאתי תאתר שלהם הורדתי את זה והתקנתי עכשיו לאחר מכאם אישירתי את זה בפיירוואל והורדתי תגאווה סקריפט שצריך כדאי להפעיל תתוכנה לאחר מכאן הכול עובד ויפה הגדתי תתוכה לפי האשף שיש ועכשיו אני רוצה להוריד כמה דברים הבעיה היא שאני לא יודע איך ! מה זה טורנט וכול הדברים האלה אם מישהו יכול לעזור לי פה אני מאוד ישמח
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העיצוב הזה? כנסו : http://www.free-t.be ------------------------------ Free-ToP - תחרות אתרים!
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרום שאני לא יכול לגלול אתרים עם הגלגלת. הבעיה התחילה בגירסה האחרונה שעודכנה לא מזמן (32). בדפדפנים אחרים כמו אקספלורר אין לי את הבעיה הזאת. למישהו יש פיתרון לגבי מה לעשות בשביל לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פורום אומנות, אבל מכיוון שאיור ממוחשב נעשה בתוכנה גרפית, וציירתי את זה ב PS.. פורטרט עצמי.. לא מזמן עשיתי כבר קרחת =] אבל... נו
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי תוכנה ghost 10 . נסיתי לעלות בדוס ולעשות ghost. ומשהו מוזר אני רואה בגודל 2 דיסקטים קשיחים אחד בגודל 80GB והשני דיסק קשיח 160GB. נסיתי לעתיק בדוס ghost רואים דיסק קשיח 160GB מראה גודל קטן מאוד בגודל 152GB למה אני רואה גודל קטן,איפה הגודל מלא בדוייק ב- 160GB? לחבר שלי יש לו דיסק קשיח 320GB ועשה אותו דבר כמו שכתבתי למעלה. וראה שבדוס GHOST רואים גודל 320GB ויצא קטן מאוד 300GB . איפה השאר 20GB?. צריך להיות דיסק קשיח גדול ומלא שיראה גודל 320GB מדוייק. מה עושים,האם יש גירסה יותר חדשה ghost בדוס שמראה גודל דיסק קשיח בגודל מלא ומדוייק? אם יש דבר כזה מה הגירסה של ghost בדוס? מיכאל
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
עברתי על כל האתרים שיש בסטיקי + חרישה לא קטנה בגוגל ולא מצאתי כלום תחת TGP USB Camera וכו'.. הדגם לא ידוע לכן כל דרייבר שקשור למצלמת USB של GPT ייתקבל בברכה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את IGO 2008 ואני רוצה להתקין אותה על המחשב מסיבה מסויימת. איך אני יכול לעשות את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לאחר ששידרגתי מאקספלורר 6 ל-7 שמתי לב שהתכנים בעברית (האותיות) כתובים בצורה פחות ברורה מאשר קודם לכן. קשה לי לעמוד על ההבדלים אך לטעמי זה בעיקר החדות. אם ניקח לדוגמא את האתר הזה ניתן לעבור בצד שמאל למטה בין הפורומים,במחשב אצל הילדים שלי (פנטיום 3 פשוט עם אקספלורר 6 ) רואים את זה יותר ברור. האם יש למישהו מושג מה הבעיה והאם ניתן לתקן זאת? בתודה ערן
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום השתמשתי שנים ב-Outlook של מיקרוסופט, ואני חושב שהגיע הזמן לנסות דברים אחרים ואולי להשאר עם אחד מהם. מישהו יכול להמליץ על Email Client שהוא אוהב? ובנוסף, מישהו מכיר אימייל קליינט שהוא Portable? ועוד משהו אחד: לפני כמה זמן, אני חושב שנתקלתי ב-Email Client שיכול להציג הודעות של אותה שיחה, באותה צורה ש-gmail מציג, כלומר כל האימיילים מאותה שיחה מרוכזים ברצץ, כשיחה מתמשכת.. אני לא זוכר מה היה השם של התוכנה הזו - מעניין לבדוק את הפיצ'ר הזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני חושב שמישהו פה בבית מחטט לי בהיסטוריה של האיסיקיו שלי ובמסנג'ר האם יש תוכנה שמציגה לי לוג של כל מה שעשו במחשב לאן נכנסו וכו' ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש לי קבצי MOV של המצלמה הדיגיטלית ... ואני רוצה לראות אותם ב DVD. הDVD שלי לא קורא קבצי MOV הקיצר מישהו מכיר תוכנה טובה ? :-\
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות בהארד דיסק שלי של 80 גיגה כל אחד ואין לי מושג למה אבל מהיום הראשון שהשתמשתי בהארד דיסק הזה השמשתי אותו בתור FAT32... המחיצות שאני מדבר עליהם הם D וכונן E, השאלה היא כזאת: כל התוכנות שלי מותקנות בכונן D (אנטי וירוס, כרטיס קול וכ'ו) אם אני יעביר את כל הקבצים והתוכנות שב D כמו שהם ללא שינוי לכונן E (שפנוי לגמרי כרגע) ויחזיר את כל הקבצים חזרה לכונן D באותו הסדר שהם היו מקודם התוכנות ימשיכו לתפקד כרגיל? או שהווינדווס יראה לי ארורים פיתאום?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הורדתי את שתי התוכנות הנ"ל התקנתי אותם ופתחתי להם פורטים בראוטר ועידכנתי ת אותם פורטים בשתי התוכנות (כמובן שלכל תוכנה יש פורט אחר). ועדיין שתי התוכנות מורידות נורא נורא לאט יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה וב AZUREUS זה מוריד לי בחות מ 20KB וב EMUKE זה מוריד על פחות מ 30KB. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני צריך הורדה של התוכנה AVID אם אפשר שהגירסה תהיה הכי חדשה ואם אפשר גם שתוסיפו מדריך לשימוש עם התוכנה בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי נדבק ב Spyware כלשהו, שלמרות שנראה לי שהצלחתי להסיר אותו (בעזרת AVG מעודכן) הוא השאיר נזק רב, בעיקר ל Registry של הווינדוז. המחשב התקין לי באופן אוטומאטי תוכנה בשם Registry cleaner 3.11 ועוד תוכנה בשם antiVerminser ששתיהן, כצפוי, לא יעשו את העבודה אם אני לא אשלם להם כמה דולרים. יש לי חשש שהSpyware לא הוסר לחלוטין, למרות שהאנטי וירוס לא מוצא כלום... כי כל פעם תוכנה נוספת במחשב מתחילה לעשות בעיות. אני משתמש בWIN XP PRO. שאלותיי הן : 1. האם יש סיכוי שהספייוור עדיין יושב לו איפשהוא בהארד דיסק? אם כן על איזו תכנה אתם ממליצים בשביל להעיף אותו? 2. האם למישהו יש את התוכנות שציינתי למעלה פרוצות? בתודה מראש, אריאל
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הפיירוול לא תמיד עובד (outpost) , לעיתים מופיע מסך כחול . סרקתי וירוסים (nod32) - אין . ספי (ad-aware) - אין . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, התיישבתי על המחשב ולהפתעתי אין לי קול. כשאני עושה ריסטרט למחשב הכל חוזר לקדמותו ויש סאונד ולאחר כמה שניות נעלם לי אשף הניהול של האודיו ואיתו הסאונד במחשב. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בהתאם להמלצות ששמעתי פה מאנשים בפורום, התקנתי את הבילד האחרון של מוזילה. אין ספק, תוכנה הרבה יותר מתוחכמת מאקספלורר, טוענת עמודים יותר מהר (גם בלי pipelining) ועם הרבה פחות קריסות (אצלי אם אני מנסה ללחוץ ctrl+f בשעה שהעמוד לא גמר להיטען -אקספלורר קורס). הבעיות שלי הם כאלה - מהירות תגובה בטעינה, ופה אני משער שאין מה לעשות אלא לחכות לבילדים יותר חדשים. רכיבי עמוד שמוכפלים (טקסט,תמונות) - מצאתי את הגורם- חלון overlay ברקע. שימושיות וקיצורי דרך-חסרה לי אופצית ה ctrl+enter בשורת הכתובת; shift+click כדי לפתוח בחלון חדש (קליד ימני ובחירה מהתפריט פשוט מסורבל מדי) טיפים וטריקים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. יש לי כ''מ GeForce 6800GT מותקן על לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum NF3. פירמטתי לאחרונה, ולאחר ההתקנה של הדרייבר (רשמי ואחרון מהאתר של נווידיה), עולה הלוגו של ווינדוס, ואז המסך נהיה שחר. ריסט מסדר את הבעיה. המחשב עובד רגיל ב- safe mode, ואם אני מסיר את הדרייבר, הוא עובד רגיל גם במצב רגיל. יש לציין שכבר התקנתי את הדרייברים ללוח אם, והביוס מעודכן, וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים ב- safe mode. שום דבר לא עזר. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-