עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש למישהו מושג איך מחזירים אותו להתנהגות של 2? תודה!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  2. אני יודע שיש דבר כזה ... יש לי משהו שמתחברלדפדפן הרגיל של ה WINDOWS ואני רוצה תוכנה רגילה שמשיע רדיו בטוח יש... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by iyehuda,

שתופסת תמונה אבל בגודל שאני מחליט על הדסטופ

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by ido2309,

שלום, ברשותי מחשב שנרכש ב-"באג" אך הגיע ללא דיסק ווינדוס מקורי, אלא הווינדוס כבר מותקן במחשב. השאלה היא,כיצד ניתן לפרמט את המחשב ולהשתמש בווינדוס המקורי שלי להתקנה מחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by ISRAEL3571,

אהלן הורדתי אופיס 2010 והכל באנגלית ואני רוצה לשנות את השפה לעברית חיפשתי כמה מדריכים באינטרנט והגעתי לשלב הזה שצריך להגדיר שפה עברית אבל אני לא מצליח הוא מראה לי שאי אפשר ללחוץ http://www.up2me.co.il/v.php?file=55769299.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by or,

אני חייב לסיים לרשום עבודה ב-word ויש לי העייב עם ה-עברית וה-אנגלים זה נהייה כמו ב-icq זאת אומרת כשאני רושם משפט בעברית ואז עובר בעמצא לאנגלית הוא מעביר א המילה באנגלית לסוף ואז כשאני חוזר לעיברית זה רושם מלפניי המילה האנגלים (אם לא הבנתם תנסו לרשום משפט מעורב ב-icq) נ.ב יש לי office xp

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by warezon,

משום מה התפקידים של הf במקלדת החליפו לי תפקיד כשאני באקספלורר. F5 פותח לי חלון לחיפוש קובץ במקום refresh

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by 104952,

ברצוני לטשטש תמונה כמו שמתשטשים בטלויזיה כשמישהו לא רוצה שיגלו את זהותו. האם יש אפשרות לעשות זאת בפוטושופ? ואיך?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. התקנתי - ghost 2003 על המחשב החדש ורציתי לעשות גיבוי לכונן הראשי. אחרי שהGHOST אתחל את המחשב הוא הגיע למסך שלו - אבל לא עשה כל גיבוי ונתקע. אחרי RESET למחשב הוא עולה DOS ומבקש להחור בין חזרה לWINDOWS או להמשיך עם הGHOST אבל...הוא לא מצליח לחוזר ךWINDOWS בשום אופן ונתקע. איך אפשר לעקוף את הפקודה של הGHOST שיחזור רגיל ךWUINDOWS קראתי שצריך להכניס את הדיסק המקורי של הWIN ולעשות REPAIR אבל אז אצטרך הלתקין את כל העדכונים מחדש. ולא בא לי..... :-( והאם GHOST 2003 לא עובד עם XP? תודה!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  10. אמרו לי שאם יש לי קבצי קרדיט של מישהו שהיה מחובר הרבה והוריד ממנו הרבה אז האימיול נעשה יותר מהיר... זה נכון?? ואם כן אז מאיפה אני יכול להשיג??

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by dids22,

לאחר שחיפשתי קצת פה בפורום ראיתי שהרבה המליצו עליה הקיצר הורדתי את הגרסת pro (גרסת ניסיון) התקנתי והכל עכדיו ניסיתי להתחבר לאינטרנט ואיך שזה התחבר המכבה עשה ריסטרט בהתחלה לא הבנתי ממה זה קרה אבל בסוף הבנתי שזה מהתוכנה הזו ניסיתי להוריד את הדרגה של הפיררוואל של zonealrame והצלחתי להתחבר אבל כשנכנסתי לדפדפן הוא התכבה ניסיתי לסגור את התוכנה ולהתחבר לאינטרנט אבל שוב נכבה בסוף מחקתי אותה משהו יודע אולי איך לסדר את זה?? וזה הפיירוואל שאתם ממליצים עליו?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  12. אני מתעסק בתחום הצילום ועריכת סרטים ואני צריך לצרוב כמויות גדולות של דיסקים אני מעוניין בתוכנה שיודעת לעבוד מול 4 צורבים שמותקנים אצלי בתוך המחשב ואת הקובץ וידאו שנמצא ע"ג ההארד דיסק הפנימי ישלח בו זמנית ל- 4 הצורבים וכך בעצם יש לי משכפל של 1 ל- 4 DVD :kopfpatsch: מבקש את עזרתכם בדחיפות אודה על כל פנייה תודה רבה רבה נ"ב שהנרו 8 לא מצליחה לבצע את הפעולה הזו!!

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכותרת.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  14. שלום לכולם אני חייב עזרה במציאת תוכנה שנועלת תיקיות במחשב עם קוד הדבר הזה חשוב לי מאוד אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תוכנה שנועלת את התיקיות שאני רוצה עם קוד שישים פה לינק כמובן תוכנה עם קראק או עם סיריאל , כי אני לא משלם על שום דבר באינטרנט דבר נוסף עם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהוא ממליץ עליה בלי לינק אנא המליצו לי על התוכנה ואיך קוראים לה שאני אוכל לחפש אותה באימיול אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  15. פתחתי בפרוייקט בו אני מעביר את כל הקלטות מהמצלמה שלי שלי על די וי די(4.7 ג'יגה) ;D עכשיו אני תוהה לעצמי איך אני מעביר שעה אחת לדי וי די באיכות טובה, הבעיה שהאיכות שאני רוצה שוקלת 10-12 ג'יגה... ואני תוהה לעצמי איך לאזזל אנשים מקודדים סרטים בג'יגה וחצי איכות שמתקרבת לאיכות שרציתי(וזה בשעתיים בזמן שאני רוצה שעה אחת). אז השאלה שלי אם מישהו מכיר דרך או תוכנה בה אני אוכל לצמצם את את ה10 ג'יגה האלה בלי שהאיכות תיפגע יותר מדי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by J0HNiE,

אני מחשב חבילךת מקודדים בעיקר לסרטים, למוזיקה אני לא בטוח שאני צריך אבל אם זה יעזור וזה יעיל, למה לא? אז תמליצו לי על חבילות מקודדים בבקשה :

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by shayh,

** אני מתנצל אם ההודעה לא בפורום הנכון ** שלום, השבוע קיבלתי הודעה במסנג'ר שמזמינה אותי לראות תמונות חדשות בMy space של מישהו. ברוב טיפשותי אישרתי את העברת הקובץ ופתחתי אותו (קובץ ZIP ובתוכו היה קובץ אחר). הקובץ הזה היה כנראה וירוס שמפיץ את עצמו עכשיו לרשימת האנשים במסנג'ר שלי. הAVG FREE לא מוצא שום וירוס יש מה לעשות כדי למחוק את הוירוס? והאם הוא מסוכן לפרטיות שלי או לקבצים השמורים על המחשב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by מאיה גרינברג,

אמרו לי בחנות מוכרת במרכז שיש בעיה עם ה G41 ב DUAL CHANNEL זה נכון ? ועוד שאלה : למה לפעמים אני מרגישה שהמחשב נחנק ולא זז קפוא ואז אחרי כמה זמן הכול עובד חלק ? זה עובד לסירוגין תקין לא תקין תקין לא תקין . תודה

19. יש איזה מדריך לזה איך להגדיר והכל?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by SupreMe,

שלום! אני חדש באתר ויש לי בעיה- התקנתי אתמול ויסטה, ויש לי את המערכת רמקולים של קריאייטיב INSPIRE T6060, הלוח אם שלי הוא MSI NEO P965, אני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח, וזה כותב לי שהדרייבר לא תומך בווינדוס ויסטה, ואני חייב את הדרייבר הזה כי רק דרכו אני יכול לשנות את ההגדרות של הרמקולים שישמעו מכולם, יש לי מערכת 5.1 ועכשיו שומעים רק מ2 רמקולים. אולי גם דרייבר של הרמקולים יוכל לעזור כי כנראה גם דרכו אני אוכל להגדיר את השמיעה ברמקוילם. מה שאני בעצם מבקש זה דרייבר לכרטיס קול או לרמקוילם שלי, או הדרכה איך להפעיל את כל הרמקולים. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by eegg,

יש לי שתי כוננים של 320 גיגה ורק הראשון משומש וכולל 200 גיגה אז רציתי שהשני תמיד יעשה גיבוי לראשון אז יש תוכנה טובה?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by wow,

אבל שיהיו בה את כל האפשרויות לצריבה כמו בנרו. יש משהו מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  23. לא הצלחתי להחליט לאיזה קטגוריה זה משתייך אז אם טעות בבקשה להעביר אוקי נתנו לי דיסק DVD שמוקלטת עליו איזו תוכנית אימונים וביקשו שאני ישכפל, אבל רק DVD קורא את זה ומנגן שתי המחשבים לא רואים אלא כדיסק ריק ואם אני מנסה לצרוב זה נותן המון שגיאות מה זה הדיסק הזה ? ואיך רואים במחשב ואיך אפשר לשכפלו

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  24. חבר שלי משתמש בתוכנה זאת לא תוכנה מקצועית אבל לא חשוב בקיצור הוא יוצר מיקסים והמיקסים נשמרים בסיומת מיקס למשל : Dance ejay 7.mix הוא רוצה לשמוע את המיקסים שהוא יוצר במדיה פלייר או בווינמפ בקיצור אמ פי שלוש הוא רוצה להפוף את הקובץ להמיר יותר נכון לככה : Dance ejay 7.mp3 תודה לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by Potter,

קניתי מחשב חדש הוא עובד מצויין אבל יש בעיה קטנה, יש תופעה מוזרה בתוכנות כגון EVEREST וFANSPEED, כאשר אני מעלה את ( HOME EDITION)EVERREST בשלב מסויים המחשב נתקע..... זה נראה לי קשור איך שהוא לסנסורים או הטמפרטורות שלא משדרים נכון.... וFANSPEED תוקעת את כל המחשב כשהיא עולה, מה זה יכול להיות.? חוץ מזה יש לציין אין שופ תקיעה בתוכנה או בעיה אחרת.... יש לי משיהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.