תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לראשונה WIN7 ובנוסף, התקנתי גם פיירפוקס עכשיו הבעיה שלי היא שעברית, כל הפונטים בשורת הכתובות, שורת החיפוש והטאבים, פשוט קטנים עד בלתי נקראים באנגלית לעומת זאת הפונט בגודל נורמלי לחלוטין מצורפת תמונה להדגמה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 מה שקורה כל הזמן אני מפנה מקום , ואחרי כמה זמן הוא מחזיר את הקבצים שאני מנקה מהTUNEUP אחרי כמה שעות או יום תראו איך מבטלים את זה שזה לא יחזור ?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, אני עובד עכשיו על מסה גדולה של תמונות להעביר אותם מאלבומים לדיגטלי. על הדרך, אחרי הסריקה אני מבצע להם שיקום בפוטושופ עד כמה שניתן. נתקלתי בשתי בעיות עיקריות: דבר ראשון - תמונות בעלות color cast חזק יוצאות מאוד מגורענות אחרי התיקון של צבעים. יש למישהו עצה או דרך כלשהי להתמודד עם זה? אני לא מפוצץ עם שכבות מוגזמות באמת רק תיקונים בסיסיים בהירות / קונטרסט וצבעים.. בעיה שנייה- כל תמונה כשאני מסיים לעבוד עליה ולבסוף אני שומר כjpeg יוצאת 'שרופה' או כהה הרבה יותר ממה שאני רואה בפוטושופ... יש למישהו מושג למה זה ומה אני יכול לעשות? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הנגן פלאש בדפדפן- ברגע שיש אתר שמתמש בפלאש או איזה נגן פלאש שיש באינטרנט,אז אני לא מצליח ללחוץ על הכפתורים באותו נגן או באתר עצמו שהוא בפלאש(אני לוחץ על אחד הכפתורים ושום דבר לא קורה) יש לי נגן פלאש Adobe flash player 9 ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לדוגמה סתם באתר פלאש הזה: http://www.opticana.co.il/collection אז שאני לוחץ על אחד השמות למעטה שום דבר לא קורה... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
הבעיה הזאת מטריפה אותי, אין לי מושג ממה היא נובעת, ניסיתי להיכנס עם פיירפוקס,פלוק, אופרה, בכולם יש את הבעיה הזאת, אני מתחיל לחשוד שזה מהווינדוס. בכל מקרה תציצו בתמונה, ותבינו. יש למישהו ניסיון ממה זה יכול להיגרם? לא יכול לשלוח דואר, ואנשים עם עם..טרוג'נים ורוגלות מצליחים להפעיל, ואצלי זה פשוט נאחס. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מניח שרובכם מכירים את Hiren's boot CD (אם לא, קראו כאן - http://www.hiren.info/pages/bootcd) בכל מקרה, קניתי מחשב חדש ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. לא את הגרסה הישנה (v6) שעובדת אצלי שנים ולא גרסה חדשה יותר (v9.4) הוא נכנס לדיסק בלי בעיה אבל כשאני מנסה להריץ תוכנה ממנו (ניסיתי גוסט ו partition magic) הוא נתקע בשלב מסויים: הוא כותב atapicd.sys loading ונעצר. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פתרון, אז חשבתי שאולי יהיה למישהו כאן רעיון ואגב, הכונן דיסקים הוא 2014L1T asus ולוח האם הוא ג'יגבייט EP35C-DS3R תודה אסף
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אין לי כונן וירטואלי אני טוען קבוץ תמונה שום דבר לא קורה, ישנם רק הכוננים הפיזיים שיש במחשב.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי דפדפן של MOZILLA 64BIT ויש לי בעיה עם FLASH PLAYER שהוא כל הזמן אומר לי להתקין, אבל לא מתקין הוא מוריד עושה איזו חצי התקנה ונסגר.. הורדתי פיירפוקס רגיל והתקנתי הכל בסדר, ראיתי שאחרכך זה עבד גם ב64 אז אמרתי סבבה שיהיה את שניהם, אבל אחרי שנכנסתי שוב זה דורש ממני שוב להתקין FLASH PLAYER (רק ב64, ב32 זה עובד כרגיל) מה יכולה להיות הבעיה? קישור לאתר http://www.mozilla-x86-64.com/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אשר חוזרת על עצמה כל הזמן והיא, שכל כמה זמן כשאני גולש בדפדפן הוא פתאום מתחיל לשאוב הרבה משאבי מערכת ואחוז השימוש בזכרון נהיה גבוה המחשב מתחמם ועד שאני לא סוגר את הדפדפן זה לא נפתר ! כשזה לא קורה אני ממש אוהב לעבוד איתו הוא הכי נוח מבחינתי אבל הבעיה מציקה מאוד ולכן רציתי לדעת אם יש משהו שניתן לעשות לפני שאני מוותר על הדפדפן הזה ! בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה,החלה לי בעיה שהולכת וגוברת בדפדפן (IE7) במהלך הגלישה. יותר ויותר הודעות שגיאה מסוג של: קרתה פעולה אינה חוקית (משהו כזה..) והדפדפן חייב להיסגר... מישהו יודע במה מדובר ומה יכול לעזור? תודה מראש, עדו
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לאחרונה כמעט כל אתר שאליו אני נכנס מציג לי 404. אני צריך לרענן כדי שהאתר יוצג. בעיה זו קורה לפעמים גם כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר ומיד נאמר לי שאיני יכול להתחבר כעת, וכשאני מנסה שוב המסנג'ר פועל רגיל. אותו דבר קורה גם עם הwindows update שטוען שאין חיבור אינטרנט פעיל ומתחבר רק אחרי מספר נסיונות. בעיה זו מציקה מאוד וגורמת לשימוש באנטרנט למטרד. עדכנתי את מערכת ההפעלה, ניסיתי לעשות רסטרט למודם והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיס הרשת שלי, אך כולם לא עזרו. מה אוכל לעשות?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם - DFI Lanparty UT NF4 Ulra - D ומעבד - AND Athlon X2 וכשאני בא להוריד את הדרייבר מהאתר של Nvidia יש לי שתי אפשרויות - מה לבחור ?? באחד כתוב AMD ULTRA ובשתיים כתוב AMD X16 תודה מראש לעוזרים !!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
זה המערכת שלי P-3 866 512 Sdram FX5200. עכשיו כשאני מנסה להתקין דרייבר אני מקבל את ההודעה הזאת הגרסא של הדרייבר: 94.24
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב השני בבית וכל הדרייברים בסדר חוץ מבקר ethernet שלא מותקן טוב לא מצאתי שום דרייבר לזה. את כל הדרייברים הורדתי מהדיסק הזה: אסוס מדרבודר ati raedon 9100 series rev.67.02 ורק את הדרייבר הזה אין שם. מישהו יכול למצוא לי את הדרייבר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לוח של חברת TRUST מדגם TB 4200 ואני משתמש בווינדוס 7 גרסת 64 ביט ואין להם דרייברים מתאימים יש להם לגרסת 32 ביט אבל לויסטה יש ל64 ביט איך אני מתקין דרייבר של ויסטה על ווינדוס 7? ניסיתי להתקין רגיל ולא עובד יש איזשהו משהו שצריך לעשות כדי שזה יעבוד או דרייבר אחר?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום התקנתי דרייבר לכרטיס קול אני חושב שזהו הדרייבר הנכון לפי התוכנה של אוורסט איתה בדקתי העניין שיש קול פתיחה של ווינדוס אך הנגנים אינם מזהים את כרטיס הקול וכך גם המחשב מה התקלה כאן אשמח לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב וכמובן שכל הדרייברים של הכרטיס רשת,קול וכרטיס מסך נמחקו. אני לא מצליח לשחזר את הדרייבר לכרטיס רשת ועקב כך לא מצליח להתחבר לאינטרנט. אין לי מושג מה לעשות כדי לסדר את זה. כל עזרה תתקבל בברכה. זה ווינדוס XP בעברית עם ראוטר ADSL D-LINK. המחשב הוא פנטיום 3.4 GHZ. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן Windows XP בעברית עם SP2 מובנה ... לאחרונה רציתי לעבור לWindows XP באנגלית גם עם SP2 מובנה ... כשהתקנתי את הכרטיס קול במהלך ההתקנה הוא מבקש להפעיל מחדש הפעלתי כשהמחשב על היה לי את החלון של הדרייבר לא מאושר ע"י מיקרוסופט בלה בלה בלה ... עשיתי Continue AnyWay או משהו כזה ... והוא לא ממשיך בהתקנה .... מה עושים ? המפרט בצד בבקשה תעזרו ...
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הדרייבר מהאתר של Logitech לא עובד על windows 7, אבל זה עובד ב windows xp. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר של SoundMax ל Vista אבל חסר קובץ smdmw.sys משהו כזה ובגלל זה אני לא יכול לשדר באינטרנט. גם אני לא מוצא Wave out mix
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר והמחשב לא מזהה אותו עדיין מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP officejet J6413, עם הדרייברים האחרונים מותקנים. הבעיה היא, שלמשהו שהוא כנראה הקורא כרטיסים של המדפסת יש בעיה עם הדרייבר. בלוח הבקרה תחת "מכשירים ניידים" יש סימן קריאה צהוב ב-WPD filesystem volume driver, וכשפותחים את זה רשום "התקן זה אינו פועל כראוי מאחר של- Windows אין אפשרות לטעון את מנהלי ההתקנים הדרושים עבור התקן זה. (קוד 31)" ביליתי שעות בחיפושים אחרי פתרון לבעיה אבל כל מה שהציעו (וזה לא הרבה) לא עוזר, וזה מחרפן אותי! למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, קניתי מצלמת אינטרנט genius messenger 310, התקנתי אותה על המחשב של אחותי שעליו יש xp sp3 32 bit. כשאני מפעיל את התוכנה של המצלמה כדי לראות את התמונה של המצלמה אני מקבל הודעה שהמצלמה נמצאת בשימוש של יישום אחר, לא מצאתי שום דבר שמשתמש במצלמה או שקשור אליו שפועל ברקע מלבד התוכנה... למצלמה יש בנוסף גם רמקול מובנה אבל אין לה שום חוט שיוצא ממנה אל הכרטיס קול וחשבתי שאולי יש קשר לכך שהיא לא פועלת כראוי בגלל זה... תודה רבה למי שיוכל להציע לי פתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במנהל ההתקנים שתי דברים בלי דרייברים ואין לי מושג מה זה הדברים האלה. אני מצרף תמונה. אשמח אם תעזרו לי. ווינדוס 7 64 BIT תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-