עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Nir666,

שלום ובוקר טוב לכולם ברצוני לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור את קבצי הוידאו שמשודרים באתרים השונים

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  2. אני מקווה שזה המקום הנכון, יש לי מקלדת ועכבר אני מעוניין שהם יעבדו על שתי מחשבים בו זמנית זאת אומרת שתהיה לי גישה דרכם לשתי המחשבים האם זה אפשרי איכשהו ?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by iib,

שלום. אני מעוניין לתכנן שולחן מחשב לחדר שלי וחשבתי שזו הזדמנות טובה לעבוד עם תוכנת CAD. איזו תוכנה אתם ממליצים לי עליה? תודה.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by ricoh,

אני פותח את קובץ הזיפ (בראר) בלי בעיות אבל בפתיחה השנייה של קבצי הראר לבינתיים בכל קובץ שניסיתי לפתוח באמצע נרשמה הודעת שגיאה שאמרה שאין מקום בדיסק למרות שיש לי מספיק מקום בהארדיסק קרוב ל2.5 ג'יגה !!!

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  5. וזה סרט רגיל WMV והוא נותן לי את ההודעה הזאת ואני לא רואה כלום , מה אני צריך?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתחפש לי מילים בקבצי וורד, שיהיה מצב של : מילה AND מילה AND מילה ובנוסף OR מילה OR מילה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני אשמח מאד תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. פייי..... שיחקתי היום עם כמה תוכנות איסיקיו, והמספר שאני בד"כ משתמש בוא כבר לא עובד, זה ממש מוזר הססמא שאני מכניס לא מתקבלת!!

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  8. לפעמים קורה שאני מקליט וידיאו עם נגן ה-MP4 שלי (יש לו חיבור לוידיאו נכנס),אולם הסוללה הפנימית ניגמרת באמצע, וההקלטה אינה מסתיימת בצורה מסודרת. קבצי הוידאו שנוצרו בצורה כזאת "מסרבים" להתנגן על-MEDIA PLAYER של מיקרוסופט וגם לא על הנגן עצמו. הדרך היחידה לצפות בהם היא באמצעות תוכנת VLC . אני מעוניין לתקן אותם ,כך שאני אוכל לנגנם באמצעות ה- MEDIA PLAYER וגם באמצעות נגן ה-MP4 שלי. האם יש תוכנה(רצוי חינמית )שמסוגלת לעשות זאת ,מבלי לפגוע בסינכרוניזציה בין הקול לתמונה? תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by !elad!,

הורדתי סרט מהאימיול וצפיתי בו בתוכנה MV2Player עכשיו הסרט עבד חלק בהתחלה בלי בעיות ואז התחיל להיות יותר איתי כאילו הקול לא היה במקום וזה נהיה לי עכשיו לתמיד מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה קלה ואיחוד ופיצול קליפים סרטונים סרטים וכו' ותוכנה אם יש כזאת מקצועים שאני יוכל לאחד ולפצל סרטים שהם נגיד AC3 וכו' אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה שמות

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  11. כמו בתמונה הבאה: אני זוכר שנתקלתי בתוכנה כזאת, אבל לא מצליח למצוא אותה... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by Alexkmr,

יש לי מספר תוכנות עריכת סאונד בין היתר: Cool Edit Pro 2.1, Audacity, GoldWave. אני עושה פתח לשיר מסויים(מוזיקה), ואיך אני מקליט אליו שיר?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by shai2009,

נכנסתי לאתר אחד לסיראליים אחד והוא קבע את עצמו לדף הבית בלי לשאול ולא נתן לי לשנות את דף הבית.. עשיתי איפוס ועדיין לא עובד.. זה רק שינה לאתר של מיקרוסופט.. תמונה: תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  14. אני מתחרפן! האקספלורר כותב לי בשורת כתיבה הזאתי שכותבים אתרים http://www.incredifind.com/index.cfm?action=lookup&pc=msifj&Keywords=http://www.tapuz.co.il/?h=100&uid=576388A7-61A7-44A5-B561-31A1C2353EF9&version=1.7.0 מה זה??? הוא כותב לי את זה כשאני כותב את וואלה... הצילו!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by The-Q,

שלום לכולם, תודה לעוזרים. אז ככה. ברשותי DivX Player 2 Alpha. אני התחלתי לראות סרט, ובערך שהגעתי לדקה ה-40, הסאונד יצא מסינק, והוידיאו מאחר. איך לתקן את זה? אגב, יש לי מחשב חזק, ככה שזה לא בעיה בביצועים.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  16. אז ככה זה קובץ mpeg של 430MB (דקות 43) ואני צריך להפוך אותו ל MPEG2 ואז לחצות אותו לשני קבצים אחד וידיאו בפומט MPEG2 והשני אודיו בפורמט WAV ושניהם צריכים להיות בגבול ה 650 מ''ב (שניהם ביחד) אני צריך עזרה בקשר לתוכנה שבה אוכל לעשות דבר כזה וגם את כל השלבים בתודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gania23,

יש לי לוח אם של: msi דגם: g52-m6788x7 אני צריך דרייבר לכרטיס קול המובנה שלו. מנהל התקנים מראה לי שחסר לי הדרייבר של הכרטיס קול ובגלל זה מן הסתם אין לי קול במחשב. לא הצלחתי להוריד את הדרייבר מהאתר של MSI. תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  18. יש לי פוטושופ 11 מורחב. הבעיה היא שהוא עובד איטי רצח.. הוא לרוב נתקע והוא עובד מממממממש עיטי? רעיונות?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. תגידו, Internet Explorer 8 בטוח ?.. כי אני זוכר שהיה לפני איזה כמה זמן התראה מפני טרויאן שמאפשר לכל האקר לפרוץ למחשב שיש בו את הטרויאן הזה ויצא אחרי איזה שבוע תיקון לכל גרסאות ה - Internet Explorer מ - 7 ומטה אבל לא ל - 8 ... האם זה מתוקן עכשיו ?.. תודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by Anas-Nanas,

שלום... אני לא בטוח שזה המקום המתאים.. אב אני לא יודע איך אני יכול לפתוח ולעיין בקבצי NFO כשאני מנסה לפתוח אותם זה מעלה לי הודעה כזאת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. יתכן שהקובץ פגום או מגרסא בלתי מזוהה" ואחר כך זה במקום להראות ת'קובץ זה מראה לי פרטים על המחשב שלי.. וזה קורה עם כל קבצי ה NFO שאני מנסה לפתוח. בתודה Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, בעוד כמה ימים יגמר לי הרשיון לאנטי וירוס (Avira AntiVir Premium 9.0.0.442). עד עכשיו הורדתי רשיונות חוקיים בחינם מאתרים כמו זה- https://license.avira.com/de/promotion-a8ydzq3fgnsu051rwq81 אבל עכשיו זה רושם הודעת שגיאה (the URL doesn't exist) ומבקש ממני לרכוש רשיון בכסף. האם יש דרך לסדר את הבעיה הזו או שאני צריך להחליף אנטי וירוס לגירסה הרגילה? למקרה שאני צריך להחליף, ההבדל העיקרי בין גירסת הפרימיום לגירסה הרגילה (לפי האתר הזה- http://tinyurl.com/25wdah) היא ה WebGuard וה MailGuard. איזה תוכנה/ות כדאי לי להתקין שישמשו כתחליף לתכונות האלה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by spot,

תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם. ליפני מספר ימים פירמטתי תמחשב, וניסיתי להתקין את הדריוור של הכרטיס מסך שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך. אחרי ההתקנה פתאום המחשב קרס והכרטיס מסך עשה לי המון בעיות כשניסיתי להיכנס למשחקים וכו'... לא ידעתי איך למחוק תכרטיס מסך אז פירמטתי את המחשב. ניסיתי להוריד דריוור אחד אבל אין בו אפשרויות שונות שהיו לי בדריוור הקודם כמו חיבור לטלוויזיה ועוד.. אחרי מספר פירמוטים אני כבר אשכרה מיואש ולא יודע מה לעשות. אני ממש אבל ממש מבקש שתעזרו לי אני מבואס לגמרי כבר. מי שיכול לתת לי דריוור לכרטיס מסך שיש לי [ Radeon 9200 SE] אני אודה לו מאוד!!! אבל גם בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי כיצד אני מסיר כמו שצריך את הדריוור הישן. שבוע טוב לכולם ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  24. שלום לכולם. רציתי לדעת אם ניתן לצרוב שירים או קבצים בכלל בעלי שמות בפונטים ביוונית או טורקית למשל, בתוכנת הצריבה NERO .. ניסיתי כמה פעמים אבל הוא פשוט מודיע על שגיאה בתום הצריבה ולא מנגן את הקבצים האלה לאחר מכן. למשהו יש פתרון? ואני לא מדבר על הפתרון של להחליף שמות לכל הקבצים.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by Chen_K,

האם מישהו מכיר ויכול להמליצ בבקשה על תכנה שמקליטה את פלט הline out של כרטיס הקול?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.