תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
כאשר מורידים למשל פרק של סדרה מסויימת אז בד"כ הוא בWINRAR והוא בערך ב20+ חלקים מפוצל בWINRAR אני גם רוצה לעשות ככה לחלק מהוידאו שלי, אז איך אני גורם לכך שהוידאו בזמן שאני שם אותו בWINRAR יהיה מחולק להרבה חלקים?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שתעשה Image לכונן קשיח כל חודש (ותשים את ה-Image הזה על כונן קשיח אחר) יש ברשותי כבר Norton Ghost 2003, האם הוא מסוגל לעשות זאת? עריכה: שכחתי לציין, המחשב המדובר מריץ וינדוס 98 (בספרדית, אם זה מעניין מישהו) ועדיף שהתוכנה תהיה כמה שיותר Idiot Proof - כלומר שהמשתמש לא יוכל לבטל אותה ולא כלום, שמבחינתו זה יהיה שקוף. כמובן פעם בחודש הוא ישים לב שזה עושה לו גיבוי למחשב, אבל חוץ מזה שהוא לא יראה את זה בכלל, עד כמה שאפשר
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
נמאס מה-NERO שמתנפחת ללא פרופורציה כל גרסא חדשה. מחפש אלטרנטיבה ל-Win 7 64bit. אם יש חינמית שלא נחותה מאחרות - מה טוב.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת, זה בעצם מה שאני צריך כלומר תוכנה שכותבת בקובץ טקסט את מבנה התיקיות והתת-תיקיות של התיקייה שאני בוחר רצוי שהתוכנה תרשום ליד כל קובץ גם את הגודל שלו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש במחשב של אבא שלי בעייה עם סקייפ שאין במחשב שלי: סקייפ מבקשת ממני בכל הפעלה להקליד את שם המשתמש והסיסמה שלי, ולא מאפשרת לי לשמור אותם, כך שבהפעלה הבאה, לא אצטרך להקליד אותם. ניסיתי לבצע הסרה עם Revo Uninstaller והתקנה מחדש, וזה לא עזר. איך פותרים את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איך אני מעביר את ההגדרות של האנטי וירוס של נוד למחשב אחר?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להריץ את הבאנץ' לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים עד הסוף ולפעמים הוא פשוט יוצא מתוכנה אחרי הטסט השני,ככה סתם,בלי הודעות שגיאה . ניסיתי להסיר ולהתקין אבל זה זה לא עוזר/עוזר חלקית בלבד-אני מריץ את כל הטסטים פעמיים ואחרי זה לא הולך יותר . זה לא קשור לאוברקלוק,כי זה עדיין נשאר ככה אם אני לא באוברקלוק . זה גם לא קשור לטמפ'- 36 במנוחה , 42 במאמץ תדוה לעוזרים יש לציין שכל המשחקים עובדים ללא בעיות כלל
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חיברתי HD ממחשב ישן למחשב החדש שלי שאני מפעיל את המחשב עם הXP של המחשב החדש ההארד דיסק שחיברתי עובד אבל שאני מנסה להפעיל את המחשב דרך הXP של ההארד דיסק שחיברתי, הוא כותב שהדיסק דפוק במחשב הישן ההארד דיסק לא עושה בעיות...
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לארגן את הקבצים ולהעאלות את הטבלאות, AokHost תומך MySQL וJSF אז פשוט הוא נראה לי מתאים, אבל בבקשה אם מישהו יודע איך לארגן את הקבצים ככה שהם ירוצו, ויודע איך להעלות את הdb שיעזור בבקשה או ייתן טיפ נ.ב אני מקווה שזה המקום המתאים
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום.. :JDownloader: יש לי בעיה עם התוכנה כל לינק שאני מוריד בהתחלה מוריד על מקסימום...ואז יורד באיזה 70%...והורדה לא יציבה בכלל ... לפעמים קורה גם שהוא נעצר ו מופיע לי מין אייקון כזה ליד הלינק כמו תמרור אין כניסה! אני מוריד משרת hotfile.com ויש לי גם חשבון פרימיום... יש לי אינטרנט של בזק 10מגה. מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה מראש מתן
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמופיע בכותרת, מחפש תוכנת המרה, חינמית, רצוי כמה שיותר פשוטה להפעלה... שרק תמיר לי קבצי מזוקיה מ-flac ל-mp3. טיינקס!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי GAIM וניסיתי טריליאן. את האחרונה לא אהבתי כי היא היתה יותר מדי מסובכת כזו וגם אי אפשר היה לכתוב מימין לשמאל,מה גם שהיא עשתה לי בעיות עם השפה משום מה. ה-GAIM היתה נחמדה מאוד סה"כ עם חלון שיחה פשוט ובלי כל מיני שטויות - אבל היתי שמח לשמוע אולי יש משהו אחר שעונה על הדרישות. **משהו שהוא לא מירנדה**
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי חברים, את הגרסא החדשה אתם ודאי מכירים, הבעייה היא ששורת התפריט מוצגת כמו בווינדוס 98 ולא בצורה גראפית כמו שאמור להיות (למשל מועדפים שאמור להיות מוצג כלינק כוכב צהוב פשוט רשום, מועדפים) ואיני יכול לפתוח טאבים אלא רק חלון חדש, שורת טעינת דף בתחתית העמוד גם אינה מוצגת וכשדף מסויים נטען איני יודע אם יש בעיה בעמוד או שהדף נטען במשך זמן רב. האם הבעייה מוכרת למישהו ואם כן כיצד ניתן לתקנה ?
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, איך אפשר להגביל את המהירות העלאה ב bitTorrent ? תודה, דור
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
התקנתי הרגע Classic Media Player, ו-FFD SHOW. כשמנגנים קבצי X.264, רואים ב-Tray את הסמל של FFDshow Video Decoder, אבל לא את זה של מפענח ה-Audio. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי נייד חדש ובשולחן העבודה סמל הסוללה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם את זמן הסוללה הנותר???? תודה :s05:
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אם כן אז יש לי בעיה, כשאני מכניס מספר הוא אומר לי שהמספר לא חוקי...
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המשחק המדובר הוא KAIN BLOOD OMEN(הראשון). התקנתי את המשחק מהדיסק(או לפחות ממשהו דמוי דיסק ),וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה. ההודעה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש גירסה חינמית ? אם כן תביאו לי קישור לגירסה CS8 תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הורדתי את הדפדפן של פיירפוקס. בכל אופן הוא תופש לי כ שני שליש משטח המסך בלבד ואני לא מצליח להתאימו למסך ( 19 אינץ). נקודה נוספת ניסיתי להוריד כל מיני תוספות מומלצות ולמרות זאת שום תוספת לא מופיעה בדפדפן גם לא אחרי אתחול המחשב.( לדג' המעבר המהיר בין אקספלורר לפיירפוקס) תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אהלן התוכנה שאני מחפש מופיעה בתמונה הזאת : http://img151.imageshack.us/my.php?image=43603157xb7.jpg זה שולחן העבודה של אחד מחברי הפורום [היה לי משעמם אז עברתי על נעוצים מפורום כללי P:] התוכנה מופיעה בתור סרגל כלים כזה למעלה, אם אני לא טועה כל פעם שבאים ללחוץ על אחד האיקונים הוא זז בצורת אנימציה שכזאת מישהו יודע מה שם התוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כזה לוח אם והוא עשה פירמוט ואין לו SOUND אני פעם מצאתי תדריברים של זה אבל אני לא מוצא את זה מישהו יכול לתת לי לינק לדריברים של הלוח ם הזה בבקשה?!?! תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר קובץ וידיאו עם כתוביות בתוכנה הזאת, ופתאום הוא לא מציג לי שום כתוביות. לפני כמה ימים הוא המיר לי בלי בעיות, עכשיו בשני קבצי וידיאו שונים הוא פשוט לא מציג כתוביות. שמתי לב גם שהוא לא מפעיל על מקודד (FFSHODOW או VBSUB), אני לא יודע איך זה היה לפני זה, פשוט שמתי לב שאין שום סמל ליד השעון כמו שמנגנים את הקובץ. התקנתי מחדש קודקים וזה עדיין לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
התקנתי מחדש ולבד לראשונה מערכת הפעלה XP. המחשב שהותקן בעבר בחנות קרס. התקנתי גם את החומרה מתוך ה-CD שהגיע עם המחשב וקשור ל-MOTHERBOARD. הכל עבד יפה פרט לכך שהוא מודיע לי שהוא מזהה חומרה חדשה: intel R ICH8 family usb2 enhanced host controller -2836 -u והוא פתח לי חלון של אשף חומרה חדשה אבל הוא כנראה לא מוצא קובץ מסויים. בנפרד נפתח לי חלון שבו הוא מבקש ממני לחפש את קובץ usbheci.sys מה עושים? לציין שבבוקר התקנתי את המחשב באופן זהה והוא פשוט נתקע בגלל הדבר הזה ולכן התקנתי הכל מחדש אבל יש עדיין את הבעיה הזאת. HELP
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-