עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. באמצע המשחק זה מראה מסך כחול עם הודאה שיש שגיאה בקובץ NV4_DISP.DLL האם זה אומר שהמשהו בכרטיס מסך לא טוב? הדרייבירים מעודכנים, זה עובד בסדר במשחקים אחרים אבל בAC אחרי איזה 10-15 דקות זה מגיע למסך הכחול מה זה הקובץ הזה וכיצד ניתן לתקן אותו? תודה רבה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  2. דחיסת "איחסון" או דחיסה "הכי מהירה"?

3. Started by Slash87,

טוב אז ככה... לפני שנים קניתי את הדיסק LIQUID TENSION 2 בזמנו העברתי אותו ל FLAC. הדיסק שרוט היום בצורה מטורפת אז אני רוצה לצרוב חזרה את הקבצים שיש לי על המחשב... אפשר איכשהו עם נרו? אני מחפש ולא מוצא... אם אי אפשר, יש תכנה טובה אחרת?? תודה

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by yossikfir,

קצב ממש מבאס, וזה בתקופות מכל השרתים מישהו מכיר תתופעה?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  5. רציתי לדעת איך אני יכול , עם איזה תוכנות ומה אני צריך לעשות , אם לדוגמה אני מכוון את המצלמה שלי לרחוב וזה רחוב מעניין כמו רוטשילד בתל אביב , ואני רוצה שכולם יוכלו מתי שהם רוצים ומתי שבא להם לראות מה קורה במצלמה שלי , איך אני עושה את זה? [בלי הערות ואחרות , רק תשובות ענייניות בבקשה] תודה

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by gaf,

שלום לכולם! אחרי שעשיתי איחוי דיסק ע"י PARTITIONMAGIC נעלמה לי מחיצה שלמה - היה לי כונן אחד שמחולק ל- 3 מחיצות, איחדתי שניים מהם (ה-3 הוא של מערכת הפעלה) והם פתאום נעלמו לי אחרי האיחוי, כאשר אני עושה בדיקה ב - PARTITIONMAGIC הוא מציג לי הודעה - "EROR #1520 EXTERNAL ATTRIBUTE HEADER MISMATCH " מה זה אומר? מחכה מאוד לתשובה, כל התמונות, שירים, מידע, סרטים, משחקים, הכל שם....

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by booster,

יש לי בעיה במנהל ההתקנים ורציתי להביא בפורם תמונת מסך. איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  8. שלום , כמו שציינת יש תוכנות כמו pc virtual וגם vmware workstation 6 החדשה שיוצרת מקום וירטואלי להתקין מערכת הפעלה עכשיו יש לי שני שאלות : 1) אני יכול להקצות כמה גיגה שאני רוצה וירטואלי וזה לא באמת לוקח מהמחשב שלי שאני מתקין תוכנות ומשחקים עם ווינדוס וירטואלי בתוך התוכנה הוירטואלית ? 2) אם אני מכניס וירוסים למערכת הפעלה שנמצאת על התוכנה הוירטואלית זה מכניס לי את הוירוס לכל המחשב או רק במערכת הפעלה של וירטואל ואין לי כל דאגה למחשב שלי ? אני חייב תשובה על שני השאלות זה מאוד חשוב , תודה רבה רבה לעוזרים ושהיה שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  9. מישהו מכיר תוכנה כנ"ל? (אשר תומכת בכיתוביות בעברית!!!) לכיתוביות באותיות לטיניות אני משתמש ב- submagic אך היא אינה תומכת בקבצים בעברית.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  10. Started by ofer_mat,

יש למישהוא תוכנה ל SVCD ? הPOWER DVD לא קורא לי את הדיסק ???? Windows Media Player אמור לקרוא את הדיסק? דרך אגב אני יודע שצריך להכנס לסיפריה שיש בה קבצי DAT או MPEG אבל הם לא נפתחים עם Windows Media Player

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  11. אני עובד עם Outlook Express לבדיקת דוא"ל וכידוע לכם ל-NAV יש מחיצה של הגנת דוא"ל. במחיצה הזו יש אפשרות שיופיע אייקון כאשר מורד אלי דוא"ל חדש או לבטל אותה. אני בטלתי את האפשרות הזו ממזמן ובמקרה היום בצעתי עידכון ל-NAV שדרש איתחול מחדש. כעת, לאחר האיתחול מחדש, למרות שהאפשרות אינה מסומנת, כל פעם שיש לי דוא"ל חדש מופיע האייקון ב-Task Bar וזה פשוט מעצבן. ניסיתי לסמן את האפשרות ולבטל אותה אך ללא הצלחה. כמובן שאיתחלתי את המחשב פעם נוספת במחשבה שאולי שזה יסתדר, אבל גם זה לא עזר. אולי מדובר בבאג ב-NAV שנובע מהעידכון האחרון של התוכנה? אני ממש לא יודע מה לעשות - וזה מעצבן.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  12. ^^^^ ניסיתי עם כל הקודקים שאני מכיר FF HAALI CCCP K-LITE VLC MPC פשוט כלום. נאדה. אבל מה, אחרי שניסיתי עם WMP 9, הסרט עבד אבל אי אפשר להעביר קדימה לנקודה שאני רוצה מפני שאז יש אותו מסך שממנו הסרט הפסיק ואז נוצר מצב שאני לא יכול להעביר קדימה ואחורה, לשבת כמו טמבל ולא יכול לגעת בכלום. למישהו יש הצעה? פתרון? כל דבר התקבל בברכה, swg

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by eliil1,

לא כולם, אבל לאחרונה הרבה סרטים שאני מפעיל עם ספלאש לייט הם בלי קול . לעיתים עם קול אבל מאוד חלש, או שקול חלש אבל כשיש יריות למשל אז הוא מתחיל להשתגע וניהיה יותר מדי מה הבעיה? קודקים? אם כן, למה בנגנים אחרים אין את הבעיה הזאת? תודה

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  14. Started by yoni206,

שלום, עשיתי פירמוט למחשב וכמובן ששכחתי לשמור את הדיסק שקיבלתי עם מצלמת האינטרנט שלי.. וגם את החוברת.. וגם את האריזה. בקיצור - יש לי מצלמת אינטרנט לבנה עם כחול בצדדים (היתה תקופה שמכרו אותה בהמון חנויות במבצע - היא די מוכרת). אני לא יודע את החברה, הדגם, ואין לי דרייבר. מה אני יכול לעשות? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  15. שלום לכולם... אני מקווה שמשהו יכול לעזור לי. אני מנסה לגבות את סיפריית ה סרטים שלי ( DVD). המליצו לי על ה תוכנה DVD SHRINK ... עכשיו אני מצליח לצרוב את הדיסקים ... הבעיה שלי היא שהדיסקים אינם עולים / רצים על נגני ה DVD שלי. נגן ה DVD שלי LG LH-D6230 קורא +/- R אז זאת לא הבעיה.. ביקשו ממני RPM SCAN אז עשיתי אבל איני מבין בתוצעות אז אם זה יעזור יש תמונה מתחת. הצורב שלי - NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X סוג הדיסקים - BENQ 8X DVD +/- R 4.7 GB [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  16. שבת שלום אנשים... אני פה ושם ברשת כל מיני אתרים ותוכנות שנותנות שירות של הורדת שירים מיוטיוב...עד כמה חוקי הדבר? (כנראה שלא). אני רוצה לבנות תוכנה קטנה שמריצה תכנים מיוטיוב , *ללא הורדה* אבל לא מציגה את התוכן בעמוד יוטיוב אוגני...אלא דרך ממש שאני הכנתי. עד כמה הדבר חוקי? והאם יכולים להיווצר לי בעיות מולם? תודה.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  17. בקצרה: יום אחד הווינדוס פשוט הפסיק לעלות- הוא היה מראה את הלוגו בהפעלה וזהו, לא זז לשום מקום. גם safe mode לא עזר. לא יודע מה הסיבה לכך, המחשב לא שלי. התקנתי מחדש ועכשיו אני מתקשה להתקין כמה דברים. באחד הדרייברים שניסיתי להתקין הוא כתב לי את ההודעת שגיאה שבתמונה ("המשך למראת זאת/עצור את ההתקנה") והוא רשם לי את זה גם בהתקנה של החלק האלחוטי של הראוטר. מישהו יודע מה הסיבה? זה קשור אולי לבעיה שיש בdevice manager? מה זה RAID controller? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לאתרים שיש בהם פרסומות אז למשל נפתח לי חלון חדש או בסתם אתרים רשום לי 502 BAD GATAWAY מה עושים עם הדבר הזה?? תודה

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by tomerc,

בשבוע הקרוב מוזילה מריצים סקר שתפקידו לזהות את הנקודות החזקות והחלשות של פיירפוקס בקרב קהל המשתמשים והמשתמשות בארץ. הסקר מורכב מעשרים שאלות, אמריקאיות ברובן, שהשוואה של התשובות שלנו לתשובות ממדינות אחרות תעזור לנו ללמוד על צרכי השוק הישראלי ולנסות לשפר את המוצר בהתאם לדרישת הקהל. הסקר מכוון בעיקר למשתמשי Firefox 3 בפועל, אך משתמשי דפדפנים אחרים מוזמנים להשתתף ולהביע את דעותיהם בנושא. אתם מוזמנים להשתתף בסקר. מידע נוסף באתר מוזילה ישראל סקר Firefox במדינה שלך

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by yacovmateo,

שיטטתי בגוגל אבל לא באמת מצאתי משהו מתאים,וגם באתר של softpedia אני לא מצליח להוריד משמה תדרייבר הנ'ל. אני צריך דרייבר לאודיו ודרייבר לכרטיס רשת. תודה

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by p_q,

תודה?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by dor_ozz,

יש לי מחשב חדש מעבד E6600 שווה לי להתקין נורטון אינטרנט סקיוריטי 2006 או עם יצא 2007? בישביל הפיאר ואלל והאנטי וירוס אני יודע שהוא כבד אבל השאלה עם אני ירגיש את זה כאילו אני ירגיש ירידה במשחקים כמו FPS וכולי? ועם לא אז איזה אנטי וירוס ופיאר ואלל שווה לי? חשבתי על Sygate הוא טוב אבל הוא ישן כבר ואין לו עידכונים והחברה symanatec קנתה אותו זאת אומרת שאין יותר עידכונים. וגם איזה אנטיוירוס שווה לי עם לא?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, ברשותי מס' סרטים בפורמט רחב, שכאשר אני צופה בהם על מסך המחשב (או הטלוויזיה) נוצרים שני הפסים השחורים "המפורסמים" מלמעלה ומלמטה. כיצד ניתן להציג את הכתוביות לסרטים על השטח המת הזה? אני משתמש במקודדים של k-lite, וכאשר אני נכנס להגדרות של Direct VobSub ומנסה "להוריד" את הכתוביות למטה, הן נעלמות כאשר אני מגיע לאיזור הפסים השחורים. מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by biodome,

שלום, במחשב עם WinXP היתה לי בעיה שנדמה לי שקשורה לוירוס, אחרי עידכון של תוכנת Logmein החלון שלה כל הזמן קפץ גם אם הוא לא בשימוש, וב-Autocad לא יכולתי לרשום טקסט יותר מכמה אותיות בודדות לפני שכאילו לחצו לי Esc. התקנתי malwarebyte ועשיתי סריקה מעמיקה והוא לא מצא כלום. חוץ מזה מותקן לי AVG וגם הוא לא מצא. אבל כשאני פותח את ה-task manager ומסתכל ב-processes שרצים ברקע זהיתי משהו שנקרא dream.exe שנראה לי חשוד. חיפשתי בגוגל ונראה שזה וירוס, ואכן אחרי שעשיתי לו end process הבעיות הנ"ל לא מתרחשות. אבל אני לא מצליח למצוא תוכנה שתסיר אותו לגמרי.. ניסיתי לחפש קובץ dream.exe בחיפוש קבצים ללא הצלחה. איך אני אמור להסיר משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  25. לא קראתי את חדשות השבוע , מה נסגר עם האימיול בסוף ? השרתים שלה חזרו לעבוד או שעדיין זה בתהליך ?

• 12 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.