עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קניתי מצלמת וידאו של JVC GR-D820EK. ובנוסף קניתי כרטיס FIREWIRE על מנת שאוכל להעביר את מה שאני מצלם למחשב. חברתי את הכרטיס FIREWIRE למחשב, זיהה אותו והתקין דרייבר. בנוסף חברתי בכבל FIREWIRE למחשב ויציאה שניה למצלמה והדלקתי וכלום לא קורה. אני עובד עם התוכנה שקבלתי Studio 10 QuickStart, והוא לא מצליח לזהות או ל"משוך" וידאו מהמצלמה. וגם כשאני מחבר אותה למחשב כלום לא קורה. הנה תמונת מסך כשאני פותח את התוכנה היא אומרת לי את זה: מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה? מה השלבים פתחתי את התוכנה לעריכת הוידאו, חיברתי את הכבל DV למצלמה ו FW לכרטיס. וכלום לא קורה, אז מה בעיה? תודה רבה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  2. הורדתי את התוכנה Data Lifeguard Tools מהאתר של WD. פתחתי אותה ויש 4 אופציות : view installation tutorial set up your hard drive utilities hard drive information איפה אני אמור להיכנס ולבדוק את תקינות ה- HD? וע"פ הנתונים שהתוכנה תציג לי, איפה אני יכול להשוואת אותו לנתונים של HD תקין? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by tzilber,

בערך שבועיים שאני מקבל הודעות כאלה --------------------------- WinZip --------------------------- Cannot open file: it does not appear to be a valid archive. If you downloaded this file, try downloading the file again. --------------------------- OK Help --------------------------- בהורדת כמעט כל סוגי zip, rar. בדקתי וירוסים או כל פגע אחר. יש לי את הגרסאות האחרונות של winzip winrar winace. בכולן אותה תוצאה. כבר כשאני סורק וירוסים גם בקבצים שאמורים להכיל יותר מקובץ אחד, ההודעה בזמן הסריקה היא כי נסרק קובץ אחד בלבד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by xTz,

כמו winamp..רק שאני מחפש תוכנה עם משהו מיוחד (אני מקווה שזה קיים בכלל חחח) אני מחפש תוכנה שבין שיר לשיר תעשה מין אפקט מעברון כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר..כמו אפקטים שעושים ברדיו למשל בין שיר לשיר לפעמים. מישהו מכיר תוכנה כזאת (בהנחה שזה קיים) ? תודה(:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by k22,

לארחונה התקנתי ויסטה ועושה לי הרבה צרות... אני מנסה להתקין את התוכנה demon tools ולא מצליח וגם את התוכנהSpyware Doctor שאני מנסה חהפעיל אותו רשום (Error while unpacking program, code LP5. Please report to author.) ואז רשום שגיאת ישום איך אפשר להתקין את שתי התוכנות האלה (לא יודע אם שייך יש לי מעבדE6400+2gigaזיכרון והוינדוס הוא ויסאה אולטמיט 32)

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  6. כשאני מפעיל אותה, נפתח לי המסך פתיחה שלה( ריבוע קטן ואומר לי שהוא סורק את הרכיבים) ופה התוכנה נתקעת (לא מגיבה) התוכנה לא מגיעה למסך שניתן להריץ אותה, ניסיתי כמה פעמים להתקין ולמחוק. יש פיתרון?

7. Started by netanel305,

יש לי בעיה באימיול יש לי מחשב חדש והתקנתי אליו אימיול וזה מיתחבר לי רק צהוב עשיתי בדיקה דרך האתר אני לא זוכר איך קוראים לדבר שהבדיקה באתר כתבה לי אבל הוא אמר שמשהוא לא בסדר אצלי וגם הורדתי אימיולים אחרים והם בכלל לא היתחברו לי . ואצל דודים שלי מיתחבר ירוק בבקשה שמישהוא יעזור לי תודה מראש netanel305

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by naory159,

יש לי כרטיס טלויזיה קצת ישן בבית... ואני רוצה לחבר אותו. הבעיה שאין לי דרייורים, והוינדווס לא מזהה אותו... הנה תמונות שלו... (יכול לעזור לכם בצמיאת דריוורים...):

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מחפש כבר מלא זמן שדרוג לפוטושופ cs3 מאנגלית לעברית מי שיכול להביא לי את השדרוג אני מאוד יודע לו תודה רבה מראש netanel305

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by gimdy,

קניתי מחשב חד שוהתקנתי את האנטיוירוס מהדרייבר של הלוח-אם. כעת הוא דורש ממני לבצע עידכונים וכך אני עושה . לאחר שהוא מריץ עדכון הוא רושם לי " DNS name resolving error" מה עושים ? איך עובד האנטי ויורס הזה ? יש לציין שעוד אין לי חיבור לאינטרנט אם זה קשור ...

11. טוב, אז יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. אחד מהם הוא בגודל 250 GB, ומתוך זה נשאר לי פנוי 50. פתאום אני רואה היום שכל התיקיות שלי באותו דיסק קשיח, פשוט התוכן שלהם נעלם. למזלי, על דיסק קשיח זה לא מותקן הווינדוס. הקטע הוא שאני נכנס לתיקיות, למשל תיקיות סרטים ושירים והם פשוט ריקות מבפנים, זה גם כותב לי שהם מכילות 0 בייטס. אבל במאפיינים של הדיסק הקשיח כתוב שעדיין יש לי רק 50 ג'יגה פנוי, מה שלא הגיוני אם הכל נמחק. כמו כן, הווינדוס נתן לי כמה פעמים הודעת שגיאה שבגלל איזשהי בעיה בחומרת המחשב או בגישה לרשת הקבצים אבדו. אבל נראה שהם עדיין איפשהו על הדיסק הקשיח? בקיצור, יש איך להחזיר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by oorlevi,

הנוד לא נותן לי להוריד את התוכנה וטוען שזה וירוס מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by acoca_net,

שלום רב! אני מעוניין לדעת מהם האנטיוירוס, האנטיספיוור, והפירוואל הטובים ביותר היום בשוק.

14. צריך המצלצה לתוכנת אנטי וירוס ל-Windows Vista Ultimate 64 bit תודה מראש!

15. Started by m_g,

יש לי מספר מחשבים שמחוברים באותה רשת ואני מעונין לצפות בהם דרך אחד המחשבים, אני לא מחפש תוכנה שתשלוט בהם אני מחפש תוכנה שרק תאפשר לי לראות מה עושה האדם שעובד על המחשב. אם יש תוכנה שמאפשרת את זה וגם אפשרות שהם לא יוכלו לדעת שאני צופה בהם זה מצוין. תודה רבה.

16. מנתונים שפרסמה חב' הניתוח לשוק האינטרנט,GET CLICKY,עולה כי לדפדפן כרום של גוגל יש נתח שוק של 1.7% לעומת 3.1% ב-9/08,עת הושקה גרסת הבטא של הדפדפן.אינטרנט אקספלורר של מיקרוסופט מחזיק 53.1% ופיירפוקס של מוזילה 36.3%. די הפתיע אותי הנתון על FF ד"א, על הכרום לא ממש.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by zrori,

בעייה קטנה אבל מעצבנת: בכל פעם שאני מנסה להפעיל את פרו אבולושן 2008 או 2009 אני מקבל ישר מסך כחול עם הודעה של DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך ושל הסאונד, אבל הבעיה ממשיכה. במשחקים אחרים, כמו פיפא 2009, אין שום בעייה. יש למישהו רעיון? מפרט מחשב: לפטופ HP intel C2D t5500 כרטיס מסך nvidia geforce 7400 1gb ram לא מפלצת אבל אמור להריץ את המשחקים בלי יותר מדי בעייה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by ski_farm,

לי בעבודה השוטפת יש מספר מחשבים אשר אינם מחוברים לרשת האינטרנט לאחרונה נראה שאחד המחשבים נתקף בווירוס (כנראה בקבצים שהעברתי אליו) אני לא רוצה להתקין תוכנת אנטי ווירוס בכל מחשב כי זה גם מסורבל וגם לא יעיל אם לא ניתן לבצע עידכונים (אין רשת אינטרנט פעילה) לכן אני מחפש אנטי ווירוס (בחינם) אשר אני אוכל לאחסן אותו ב disk on key שלי ומשם הוא יבצע סריקות בכל מחשב שאחבר אליו את ה disk on key כלומר התוכנה תיהיה פעילה על ה disk on key (כאילו הייתה מותקנת במחשב) ולא יהיה צורך להתקין אותה בכל מחשב נ.ב אם אין דבר כזה אז שמעתי שיש מערכת הפעלה ל disk on key איך זה הולך ואיפה ניתן להוריד מערכת הפעלה כזאת (בחינם ) תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Shlompy,

שלום! הייתה לי לפני איזה שנתיים תוכנה שהתקנתי לסנכרון תיקיות. מה שאהבתי בה זה שהיה אפשר להגידר תיקיה לסנכרון דרך המאפיינים של התיקיה עצמה (באקספלורר) בלי צורך להיכנס לתוכנה בשביל להגדיר, שזה ממש נוח. אבל אני לא זוכר איך קוראים לתוכנה הזאת, מישהו מכיר משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  20. שלום חברים יש לי בעיה קשה ומעצבנת עם אינטרנט אקספלורר כמעט כל קובץ שאני מוריד , אחרי כמה אחוזים פשוט נעצר ולא ממשיך לרדת יותר. החלון של האקספלורר נשאר תקוע על כמה אחוזים , הדף המעצבן הזה ממשיך לעבור מול העיניים וההורדה לא זזה. וזה מעצבןןןןן שזה קורה במיוחד עם RapidShare. ! לפעמים החלון של ההורדה נסגר סתם ככה לבד באמצע כאילו לא היה.. אני עם Windows XP SP3 Pro , ו-IE6. (אני אפילו לא יודע איך לנסח את זה בחיפוש בגוגל .... ) מישהו מכיר את הבעיה? פיתרון ?? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by moranhoresh,

יש לי WEBCAM עם מיקרופון מובנה VX-1000. בעת ביצוע שיחות ב-SKYPE, כשהוידאו דולק הצד השני מתלונן על רעש רקע. כשאני מכבה את המצלמה ומדבר רק עם המיקרופון (המובנה) אז רעש הרקע נעלם. למישהו יש פתרון?

22. Started by 3d7,

אני מחפש תוכנה של פתקיות לXP בסגנון של KNote שנמצאת כל הזמן בSystem Tray, ובלחיצת עכבר אפשר לשים את הפתקיות על הDesktop או להעלים אותן מהDesktop. אני רוצה משהו יותר מתוחכם מהפתקיות של ויסטה שכולל מספר גדול של פתקיות צבעוניות. בנוסף לכך, הפתקיות צריכות לשמור באופן אוטומאטי את מה שכתבתי בהן (כל עוד לא מחקתי את הפתקית) גם אם סגרתי את התוכנה. יש המלצות? :

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by hunted,

אני כרגע מנסה לפתוח את הפורטים של האימיול על מנת שיעבוד, כי מאז שעברנו לרשת אל חוטית האימיול הפסיק להיתחבר לשרתים ותמיד נמצא על מצב connecting. קראתי במדריך מסויים שפורטים טובים נעים בטווח של 10000-60000. ייסמתי זאת ורשמתי פורטים רנדומליים בין המספרים הללו במקום של ה-TCP וגם ב-UDP. לחצתי על test ports ותוצאות הבדיקה ביו 'TCP test failed! UDP test will not be performed". כמו כן ראיתי מעל לשורה זו את השורה ...testing ip והיה רשום שם מספר ip שלא ראיתי אותו במהלך טיפולי בעניין האימיול. מס' ה-ip שהשתמשתי בו תמיד היה ה-ip של המחשב שלי. כרגע אני בבלאגן רציני עם כל העסק, ואשמח לשמוע חוות דעת מקצועית בעניין. אם רשמתי משהו שלא כל כך ברור לכם אשמח להסביר את עצמי טוב יותר. נ.ב. אני ד…

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by rjjb7,

מחפש תוכנה לגיבוי המחשב המקיימת את הדרישות: - חינמית - בעלת אפשרות לגבות בהתאמה אישית שלי, כלומר, ישנן תיקיות על הכונן שאין ברצוני לגבות, עליה לאפשר לי אופצייה כזאת. תודה מראש.

25. Started by GodLike,

שלום. כשאני מתקשר למישהו בחו"ל יש רחש סטטי כזה מעצבן. באופן קבוע. האם ניתן להעלים את הרעש הזה ? כי ניסיתי לשחק בהגדרות של הסאונד וזה לא ממש עבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים