עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן.. אני ממש מבואס..במשך השבוע האחרון אני רק עובד על העלאת קבצים..ממש ממש קשה.. היום שהפעלתי את האזוראוס..(תוכנה להורדת טורנטים) כל הקבצים שהיו ברשמית ההעלאה עברו לרשימת ההורדות והתוכנה התחילה להוריד אותם שוב! איך אני יכול להחזיר את הקבצים האלו בחזרה לרשימת ההעלאה? תודה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  2. http://www.disc-tools.com/download/daemon תודה!

3. שלום, סרקתי מסמך ורציתי למחוק שורה שם ולרשום משהו במקום וקבילתי לאחר הסריקה את ההודעה הזאת: http://up403.siz.co.il/up2/hndy0nzmjnvm.png' alt='hndy0nzmjnvm.png'> מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ofer_mat,

משהו מכיר תוכנה שעושה הדמיה טובה של DOS ב XP ( בהרצת משחקים) שתפטור בעית שגיה של : ntvdm encounter illegal instruction

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  6. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי לינק? גם ל-FTP טוב. 5 זאת הגירסא הכי חדשה של E-Jay, נכון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by omrij,

חינמית אם אפשר וחשוב שתהיה פשוטה לתפעול תודה

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by MiniMizer,

מי שלא יודע, גרסה סופית של Winamp 3 כבר יצאה וניתן להוריד אותה מהאתר של החברה (Winamp.com). מי מכם שכבר הוריד והתקין, מה דעתכם על הגרסה החדשה?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. האם יש תוכנה שיודעת לסרוק מסמכים כתובים, ולהפוך את המסמך לקובץ טקסט? צריך תוכנה שתתמוך בעברית ובWINXP. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, לחבר שלי קרס המחשב והוא הביא לי אותו כדי שאתקן לו אותו, לפני שאני מתקין לו ווינדוס חדש ונקי על המחשב אני רוצה לנסות להציל את הקבצים שהיו על המחשב. יש לי דיסק קשיח נייד שאני מחבר למחשב דרך ה USB אני מחפש תוכנה או מערכת הפעלה כלשהיא שתאפשר לי עלות את המחשב במצב LIVE CD או מדיסק און קיי ולגבות את כל ההרדיסק של המחשב להרדיסק הנייד שלי מישהו מכיר כזו? תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by ScreameR,

שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני לא מוצא דריברים לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול חשבתי שבאינטרנט יש הכול תעזרו לי פליז

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by נ,

flash 8 - יש חיבור מהיר - יש רמקולים - יש אקספלורר - יש פיירפוקס - יש להירשם? - נרשמתי (כולל הזיפ האמריקאי המקולל) אבל הפנדורה? מסרב לעבוד ולא משנה שאני כבר חצי שעה מאיימת על המחשב במוות איטי ואלים Please help http://www.pandora.com/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by david1977,

שלום, אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) שיודעת לנגן קבצי MP3 ברצף ולחבר בין הקצבים (BPM) של השירים בקיצור תוכנה שיודעת להעביר מסיבה מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  15. UAService7 מה זה הדבר הזה פתאום אני רואה את זה במנהל המשימות זה לא היה איך ואיזה תוכנות אפשר להעיף ?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. טוב לא ידעתי איך לנסח תכותרת בידיוק יש לי בעיקרון תוכנה שנותנת לי ליצפות קצת בקיבצי וידיאו בהורדה ומה שאני רוצה זה תוכנה שתיתן לי ליצפות גם בוידיאו וגם בקיבצי קול לפני שהם יורדים(רק ליבדוק שהקבצים בסדר) על איזה תוכנה אתם ממליצים ובמיקרה שיש הורדות ישירות לתוכנות שלכם(במיקרה שזה חוקי) לינקים יעזרו בתודה STONE

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by epolak1,

לא מצליח " לסגור " את ה - IE .אין תגובה לאחר הלחיצה על ה-X ולאחר הרבה זמן מקבל הודעת שגיאה של not respon וכו' תופעה זו מופיע גם כשאני מנסה לסגור רק לשונית אחת

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. שלום התקנתי היום כרטיס מסך חדש 2600XT והתקנתי גם את הדרייברים הכי עדכניים אבל יש לי כול הזמן הודעה של התקן חדש נימצא בשם PCI Drivers אני לא יודע כבר אם זה של הלוח אם או של הכרטיס מסך(כי היתה לי בעיה עם הדרייברים של לוח אם) חרשתי על כול הדרייברים שיש בלוח אם ולא מצאתי שום התקן בשם הזה. אז התחלתי לחשוב אולי זה של הכרטיס מסך:\ משהו יודע מה אני צריך להתקין בשביל להיפטר מזה?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by shacharoren,

אהלן שאלה קצרה נוספת, האם ישנה אפשרות להכחל שינויים, ואני מתכוון לדינמיות מוחלטת, כלומר כל פילטר או שינוי מתפריט ה adjustments על מספר שכבות מסויים? נגיד 4 מתוך 30? תודה.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by רוני1,

הורדתי אימיול וכאשר אני מנסה להוריד קובץ מסוים ולוחץ עליו ... הקובץ רק מגיע לטרנספר וב - status כתוב waiting וזהו הוא לא זז.... מה עושים????? ובבקשה אל תכתבו חיפוש עשיתי זאת כבר... תודה... ואיך אני שומע או רואה את הקובץ שאני מוריד תוך כדי הורדה....??? ומנהל הפורום אני יודע שאסור להפר זכויות יוצרים וכל אלה...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by asaf20,

היי אני צריך עזרה בבקשה . חיפוש דרייבר של SATA ללוח אם של ASUS דגם K8V-X series אני חייב לפרמט את המחשב וחייב את הדרייבר הזה נכנסתי לאתר של אסוס ושרפתי כבר איזה 10 דיסקים ולא הולך ממש תודה למי שיוכל לעזור לי.. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2008 בשעה 17:37:55 הנה קישור לתמונה של הלוח אם עם כל הפרטים (בתקווה שזה יעזור)http://www.jup.co.il/files/4195bfafdc.jpg

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by nim901,

אז ככה, יש לי 2 מחשבים בבית ובמחשב אחד שהוא שלי מותקן outlook express ובמחשב השני מותקן microsoft outlook . כל מחשב מושך דואר מכתובת אחרת - המחשב שלי מושך מ 123@456 והמחשב השני מושך מ 456@789 האם יש דרך להעביר הודעות מ 456@789 (המחשב השני) אלי (123@456) אוטומתית? תודה על התשובה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by M.G.,

מישהו המליץ לי פעם לשנות את ההגדרות בקובץ ה-boot.ini של windows. בתוך הקובץ ישנה בבגדרה: noexecute=optin. המליצו לי לשנות את זה ל: noexecute=alwaysoff. רציתי לשאול האם מישהו בכלל שמע על השינוי הזה, ואם כן, אז מה הוא עושה? (אם אפשר להסביר בעברית פשוטה... ). דבר שני רציתי לדעת אילו "תופעות לוואי" יש לשינוי האופציה הזו או לשינוי הקובץ boot.ini בכלל, והאם זה איכשהו קשור להאצת מהירות ההורדות בביטורנט?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sim12345,

הורדתי את גרסת הניסיון של after effects והכנתי סרטון מסויים, עכשיו אני מעוניין להמיר אותו לפורמט שמתאים לנגנים (avi, mpeg וכו') הבעיה היא שאני לא מצליח. אני יודע שזה אמור להתבצע דרך הexport אבל בexport מופיעות לו רק שלוש אופציות וכולן בפורמטים של אדובי. למשהו יש פתרון בשבילי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  25. למשל: מנהל ההתקנים msconfig NOD32 hijackthis_199 מסרב בכלל לעלות. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.