עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by y42r,

יש לי מספר רב של תמונות. בחלק מהן יש לי בעיה כדוגמת התמונה שהעליתי לכאן. התמונה משתבשת. האם יש דרך לתקן ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by snaidis,

בכל פעם שהמחשב נדלק-אז נוד כותב לי WARNING עם ההודעה הבאה: Incorrect system date. Check the Date set on your computer ההודעה הזו מופיעה גם בכל פעם שאני רוצה לעשות סריקה במחשב(כל סריקה). ממה נובעת הבעיה הזו? ואיך ניתן לפתור אותה? דרך אגב, ניסיתי להתקין אותו מחדש אך זה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by nfch11,

אני מנסה לפתוח שני קבצים שונים כאשר מופיע לי שתי הערות שונות(ניתן לראות בתמונה) מה בבקשה עלי נדרש? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Dan1989,

אני רוצה לצרוב פרקים של סדרה מסויימת, כל פרק בערך 350 מ"ב, כ data. זה יוצא בערך שני פרקים לדיסק (של 700), וזה יוצא לי הרבה דיסקים. רציתי לדעת אם יש שיטות כיווץ דרך תוכנות כמו winzip ודומות, שאני יוכל להכניס יותר משני פרקים על דיסק..? אם יש ואפשר לעשות את זה גם ב vcd זה יהיה מצויין! תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://www.getpersonas.com/en-US/persona/219996

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by omri_ro,

מאז שיצא FF4 מנגנון זיהוי המילים לא עובד כמו שצריך(אגב גם בדפדפנים אחרים שעובדים עם CLEARTYPE) כרגע אני עובד עם FOXLINGO אבל אני לא כ"כ אוהב אותו כי זה פתרון ספציפי לדפדפן בלבד, כאילו הם כ"כ נהנים להשתין בקשת על הלקוחות שלהם?! אני לא מתכנת אבל לא נראה לי כ"כ מסובך לפתח מנגנון זיהוי שיודע CLEARTYPE....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום. המחשב שלי די ישן ולפעמים בסרטי פעולה בHD הוא מקרטע, ניסית בWMP ויש דיליי בכתוביות והוידיאו לפעמים, הBSPLAYER לא מעלה לי את כל הקבצים, והVLC גם נתקע לפעמים. יש עוד תוכנה מומלצת? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Xilver,

<--... שימו לב למונה ההודעות... אני נוב! לא סתם, אני חדש באתר והגעתי אליו כתוצאה מקריאת עיתון "עסקים" ב"מעריב" והייתה שם כתבה קטנה על האוברקלוקינג שהחלטתי להתחיל ללמוד אבל שוב, אני אציג את עצמי קוראים לי עומר ואני אוהב לשחק בפוטושופ הבאתי לכם שלושה חתימות שלי לפני שלושה חודשים בערך... כיוון שאין לי חתימה חדשה להציג לכם, למרות אני חושב שאכין אחת בזמן הקרוב כדי להראות לכם את הרמה שלי עכשיו... (למעוניינים- WOW שואב לכם כל רגע פנוי) עכשיו- לחתימות: הראשונה... שהיא ממש ממש ישנה לפני מעל חצי שנה לאיזה אתגר בפורום (מצאתי אותה ביחד עם השאר) השנייה... שהיא לפני כשלושה חודשים גם לאתגר ואחרונה חביבה והכי חדשה שלי תגובות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מדובר במעבד אינטל, לדעתי יש בעיות של התחממות וטרוטלינג, אשמח לדעת אם ישנה תכנה אשר מעירה כאשר מתקיימת בעיה. תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ofer_mat,

יש למישהוא תוכנה ל SVCD ? הPOWER DVD לא קורא לי את הדיסק ???? Windows Media Player אמור לקרוא את הדיסק? דרך אגב אני יודע שצריך להכנס לסיפריה שיש בה קבצי DAT או MPEG אבל הם לא נפתחים עם Windows Media Player

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by coorva,

יש לי vista ultimate התקנתי את winamp וכשאני רוצה לשמוע תחנת רדיו אינטרנטית דרך הנגן כמו שאני עושה בלי בעיה ב-XP , מופיעה לי הודעה "לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לביצוע פעולה זו, צור שיוך בקביעת שיוכים בלוח הבקרה". בלוח הבקרה בויסטה אין קביעת שיוכים אלא הפעלה אוטומטית, ושם מוגדר שקבצי אודיו יפתחו באמצעות winamp אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. יש לי סרט בפורמט אבי אני מעוניין לצרוב אותו כ VCD אבל הוא ארוך מידי אז אני מענויין לפצל אותו לשני חלקים ולשים על שני דיסקים עם איזו תוכנה אני עושה את זה ? אני מתכוון להפוך אותו לשני סרטים נפרדים שאפשר להפעיל כל אחד בנפרד ולא צריך לחבר אותם שוב כמו נניח בתוכנה HJSPLIT

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by KoM,

אני מאד הייתי רוצה אתר\ תוכנה שיש בהה אייקונים שונים של מערכות הפעלה שונות, מוינדוס 3.11 עד לאקס פי, כולל מערכות הפעלה למק, וכו... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by kakibakis,

שלום חברים! יש לי בעיה ממש רצינית קניתי מחשב Dell חדש (שמיועד למשחקים) שבוע שעבר ואתמול התקנתי עליו Call of Duty MW3 פרוץ של RELOADED. התקנתי את המשחק בתיקיה (Program Files (86x בכונן 103SSD ואז העברתי אותו לתיקיית Activision שיצרתי ב-(Program Files (86x. ניסיתי ע"י מדריכים להפעיל את ה-MP של המשחק וכשראיתי שזה לא הולך כ"כ טוב (בין השאר גם ה- SP לא עבד בגלל זה) החלטתי למחוק את המשחק ולהתקין אותו שוב. אחרי שמחקתי את התיקייה ידנית אני מתקין שוב את המשחק ואני מחפש את התיקייה ופשוט אין תיקייה כזאת(?!). עושה חיפוש- לא מוצא. מחפש במנהל התקנים- לא מוצא. מסתכל על כונן C ורואה שאכן המשחק תפס נפח- אבל אין משחק! החלטתי להתקין שוב ולראות אולי התקנתי בתיקייה אחרת ואני לא מוצא…

16. .www.Lala.co.il.pdf.pdf]http://image.lala.co.il/ENCODED/eMule.Tutorial.by.GolanT.[04.2006].www.Lala.co.il.pdf.pdf תבלו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום , זאת הבעיה שלי : או למי שלא רואה את התמונה : http://i45.tinypic.com/vnzej4.jpg וזה ככה כבר משהו כמו שבועיים , ניסיתי שחזור מערכת ולא עזר , ביצעתי גם סריקת וירוסים בעזרת AVG 2013 וגם זה לא העלה דבר + בדיקה עם HITMAN PRO . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש ...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by itayze,

יש לי בעיה קטנה היה לי פרטישן מגיק 4 והתקנתי את 7 ועכשיו אני לא מוצא את ה mover , האם צריך לשנות איזה הגדרה או שיש תוכנה אחרת כל עצה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. צריך תוכנה לתיקון/שיחזור הרג'יסטרי.. תודה לכל העוזר!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מה אני עושה כל פעם שאני נכנס לאתרים יש לי פרסומת פורנו רשום לי עם תשלח SMS התמונה של הפורנו תעלם עם לא תשלח SMS תוך 30 יום אנו נשלח לך קבלות על סכום גבוה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שממירה קבצי PDF לקבצי WORD או PPT שתהיה לה אפשרות של עברית גם. האם יש תוכנה כזו בנמצא? אם כן תוכלו לתת לי קישור להורדה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by matan_18,

אני מפעיל את התוכנה וקובע לו איזה מבחנים לעשות..והוא מתחיל לעבוד. אבל כל פעם שהוא מגיע לקטע של המבחנים של ההארד דיסק הוא מדלג על זה :AR15: למה? יש לי :סגייט ברקודה 60 GB

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני דיי גרוע בפוטושופ, אבל החלטתי לפרסם בכול זאת, אני דיי חדש בעניין של תלת מימדי בפוטושופ, אז אשמח להערות, אני יודע שזה לא הכי טוב... אבל זה מהראש אחרי הכול... (בלי מדריך...): קישור ישיר (כי אם אני לא טועה Imageshack מקטינים לפי המסך): http://img48.imageshack.us/img48/6500/mp4playerwv5.jpg וזה עבודה ממש ממש ישנה שלי ב-Flash מכיתה ז' והחלטתי לפרסם אותה פה אם כבר היא עלתה לי: http://members.lycos.co.uk/shynet/flash/computerart.html בעיקרון זה המחשב הישן שלי בפלאש, אז הייתי דיי בהתחלה של פלאש ולא ממש התקדמתי עד היום , אבל אשמח לקבל דעות והערות בקשר לעבודה הראשונה השנייה פחות כי זה משהו שהייתי דיי קטן ועכשיו שאני חושב על זה יש הרבה עוד מה לשנות מאז..…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים