תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
?????????????????.. תראו יש לי dvd ווידאו והם לא מכשיר אחד משולב הקיצר משהו יודע אם אפשר להקליט מ Dvd לווידאו???? ואם אפשר אז תפרטו
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי אתחיל בקטע הטראגי הבא : "06/29/06 23:57:04 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:57:27 - piece 293 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:57:50 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:59:51 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:28 - piece 336 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:43 - piece 293 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:45 - piece 156 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:58 - piece 475 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:02:05 - piece 246 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:02:17 - piece 42 failed h…
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לא מבין מה הבעיה ... כפי שניתן לראות בתמונה : אין שום אפשרויות בתפריטים הללו להיכנס לחשבון או בכלל לראות את אנשי הקשר הסרתי .. ריסטארט .. התקנתי מחדש עדיין זה קורה מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר עבור WIN98 למדפסת HP940C אלא שבאתר הרשמי של HP לא ניתן יותר להשיג דרייבר זה, בטענה שמייקרוסופט לא נותנת יותר תמיכה עבור WIN98 :s05:
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי VNC במחשבים שברשת שאצלי בבית, פתחתי פורטים בfirewall שבwindows (מבקש אוטומאטית בSP2). אני מנסה להתחבר ברשת הפנימית בין במחשבים ואין אפשרות להתחבר. כל החריגים בfirewall מסומנים בV. כאשר אני שם את הfirewall על disable, יש אפשרות להתחבר. אני לא מעוניין יש הfirewall יהיה על disable. כיצד אוכל להתגבר על בעיה זו? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי וירוס שאני לא מצליח להסיר אותו בשם wintem.exe איך אני נפתר ממנו בבקשה תעזור לי
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידיאו במקצוע שליטה מלאה בתוכנות פרמייר,אביד,פיינל קאט,אפטר אפקטס. יודע בין היתר גם קצת פוטושופ. יש לי צילום של דמות מצוירת (צוירה בעיפרון על דף רגיל) יש אפשרות להעביר אותה למחשב בצורה וקטורית\לשרטט אותה במחשב עפ"י התמונה? לצורך יצירת אנימציה? אם כן איך ועם איזה תוכנות? תודה רבה מראש על כל עזרה שתינתן. איתי.
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי פרימייר שעושה בעיות אני מכניס לה mpeg הכל נראה טוב אבל כשאני משנה מהירות אני מקבל קפיצות כשאני מכניס avi התוכנה מזהה אותו (אפילו רואים אותו במסך תצוגה הקטן ) אך כשאני מעביר אותו לtimeline הוא נהיה שחור ולא רואים כלום ב מוניטור עם מישהו יודע משהו ?? אולי בהגדרות של התוכנה?? (נכון שאלתי קודם לגבי הורדה של התוכנה התכוונתי בצורה חוקית זה היה נראה לי פתרון פשוט להתקין גרסה אחרת)
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הורדתי סרט DIVX, היו לי שתי תיקיות : CD1 ו CD2, נכנסתי ל CD1 הי שם איזה 50 קבצי ראר שכולם אותו דבר פתחתי אחד מהם ובה לי קובץ AVI ניגנתי אותו והוא היה באיכות ממש גרועה ! למה זה ? צריך נגן מיוחד ?
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר 100 תמונות ל BMP בבת אחת בפוטושופ, האם יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום חברים! אני נכנס ל"מחשב שלי", על מנת לראות תמונות מהדיסק שהכנסתי לכונן, ולפתע, אין כונן תקליטורים. הוא נעלם מהמחשב שלי. מה עושים? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני פירמטתי את כונן אבל גביתי את מיקרוספט אוקלוק. איך אני משחזר את כתובות האיימיילים בתודה אלון
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
האם יש דרך לשמור סרטונים שהוקלטו ב- Windows Movie Maker בתור קובץ AVI? יש שם איזה 15 סוגים של שמירות (הבדלים ברזולוציה ובמס' הפריימים לשנייה) אבל כולם נשמרים בקובץ WMV... זה ממש מעצבן שצריך תוכנה נוספת בשביל לעשות את ההמרה הזאת!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שתהייה טובה, לא יקרה בטירוף ושלא תהרוג את הסטורג'.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
בשבוע האחרון, ה-Google Chrome התחיל לעבור לאט רצח.. אמרו לי להוריד איזה משהו, כנראה גרסה חדשה יותר.. הורדתי את הגירסה החדשה וכל המועדפים שהיו פשוט נעלמו.. הדפדפן מבקש ממני להכניס אימייל וסיסמה כדי למצוא את המועדפים.. אבל זה מראה את המועדפים שנמצאים במחשב אחר בבית ולא את המועדפים שהיו על המחשב הזה לפני שעדכנתי את הגירסה.. יש דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כשאני פותח את הדפדפן, זה לא מגיע לדף הבית ישירות אלא פותח טאב חדש ללא שום אתר. כנ"ל חלון הדפדפן נפתח בגודל קטן, ולא משנה אם אני מגדיל או סוגר אותו כשאתרים אחרים פתוחים ברקע, זה לא שומר. זו בעיה מטרידה, כי כל פתיחה מחדש אני צריך ללחוץ על דף הבית ולהגדיל את החלון. למישהו יש פתרון ?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכם : לאחר חיפוש רחב פה בפורום לא מצאתי את הנדרש ולכן אני פותח את הת'רד הנ"ל, אם קיים כבר ת'רד נוסף דומה אשמח אם תפנו אותי אליו אז ככה, השאלה שלי היא כזאת, יש לי כרגע צורב רגיל ולא צורב DVD (!), אני רוצה ליצור דיסק מוזיקה ל - DVD, כלומר לצרוב שירים על דיסק על-מנת שה - DVD יוכל לנגן אותם, האם הדבר אפשרי ?, ואם כן, איך עושים זאת ? במידה והדבר אפשרי, האם ישנה תוכנה שתוכל לשלב עם המוזיקה תמונות / וידאו (ללא סאונד) ברקע - בזמן שהשירים מתנגנים ? תודה רבה מראש , The Wizard
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מדבר על ההשוואה הזו: http://pixelpros.net/box/antivirus-conclusion.shtml בארץ משווקים בכלל את כל התוכנות האלה? התוכנה היחידה שאני ראיתי בארץ זו נורטון אנטי וירוס ולפי המאמר היא כנראה לא הכי איכותית
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הדריברים של עכבר למשל, בגרסה SetPoint 3.3 ממש גרועים. הם מקפיצים את העכבר ממקום אחד במסך לצד השני! לא עוזר להוריד תרוצת עכבר ולא עוזר כלום! אין אפילו תמונה של העכבר הנוכחי אלא תמונה של עכבר רגיל. הנה תגובות של הרבה אנשים בעולם: "I'm using an MX1000. After installing SetPoint 3.3 in Vista, the mouse periodically jumps to the top or the left edges of the screen. I tested this by just moving the mouse in tiny movements in the middle of the screen for about a minute, and then it would jump to the edge of the screen. The timeing is irrelvent though, as I've also had it jump twice within two seconds. It won't jump if you're not moving the mouse. Also, on a hunch, tried setting …
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כשאני מנסה להגדיל את המדיה פלייר לחלון מלא (ממש מלא, אלט+אנטר או דאבל קליק על המסך וידאו) זה עושה לי מסך שחור עם התמונה שהייתה ברגע המעבר למסך מלא, ולפעמים גם תוקע את המדיה פלייר. אני משתמש במדיה פלייר 11, חלונות XP, ניסיתי כבר כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש (גם עם הורדה של התקנה חדשה) ולא עבד. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי את הקאייטיב אבל הוא רגיש מידי המצב שלי הוא שאני יותר קרוב לרמקולים הקידמיים ולשמלאיים אז אני צריך שהאחורה יקבל יותר כוח ושגם השמאל (אם יש תוכנה שתתן לי להחליט כמה כוח לתת לכל אחד זה יהיא הכי טוב) בתודה מראש אור!!
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשרטוט מכונה [במקרה שלי אופניים אם זה משנה ]
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, במחשב הסלוני שמחובר לטלויזיה בחיבור dvi-hdmi, יש לי את המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte P35-DS4 מעבד: DualCore Intel Pentium D 830, 3.0 Ghz זיכרון - 2 סטיקים של 512 מגה-בייט, תדירות: 533 Mhz בדואל צ'אנל. כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 mb אחרי משהו כמו 3 דקות , סרט בגודל 4.36 ג'יגה מתחיל להתקע בקול ובוידיאו. הוספת 2 ג'יגה זיכרון תשנה את זה, או שצריך להשקיע יותר ? נ.ב- אני לא בטוח לגבי מקום פתיחת האשכול, אולי עדיף היה לפתוח במפרטים או קולנוע ביתי... אם לא מתאים, תעבירו.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-