תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
וגם לפעמים הוא לוקח גם הרבה מהמעבד..(97% לפעמים)... תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והם חזרו פשוט כל כך הרבה וירוסים שכל תוכנה שאני מתקין רק מוצאת אותם אבל אף אחת מהם לא באמת מוחקת אותם אני לא יכול לפתוח את הטאסקמנגר בגלל הוירוסים יש לי בעיות עם הגוגל כרום בבקשה בבקשה תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס טלויזיה מסוג AVerTV CaptureHD H727 http://www.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=530 הוא מגיע עם תוכנה AVer MediaCenter 3D בעת צפייה בטלויזה ישנה אופציה שהיא מהות הכרטיס לבצע Capture לסרט או לכל דבר אחר אשר נצפה דרך הכרטיס הבעיה היא שהקובץ שנוצר תופס מקום של כמה GB האם למשהוא יש מוסג איזה תוכנת קידוד צריך לעדכן או איך להגדיר את התוכנה לא הגיוני הקלטה של 10 דקות תופסת יותר מ 2 GB תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש המון זמן בפורט של ביטורנט שמקבלים אוטומטית בהתקנה לאחרונה הביטורנט התחיל להאיט קראתי המון מדריכים אבל שום מדריך לא מציין החלפת פורט (בדומה לחמור) לפי מה מחליפים פורט? גם פורט של ביטורנט צריך לפתוח בחומת האש? כשמחליפים פורט בביטורנט אפשר לרשום איזה מספר שרוצים או שזה פורטים קבועים? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כשפרמטתי את המחשב הגדרתי את כונן C ככונן מערכת בעל 50GB ואת כונן D ככונן לכל שאר השטויות,הורדות,סרטים,התקנות למיניהן וכו' מה שקורה עכשיו זה שבכונן C נשארו לי 2GB בקושי ואפילו פחות. אני רוצה להעביר קצת נפח מD לC כדי שהמחשב ירוץ יותר בקלות כי הוא קצת מקרטע.. משום מה זכורה לי בראש תוכנה בשם PARTITION MAGIC שאיתה אפשר להעביר נפח מכונן אחד לשני. יש תוכנות יותר פשוטות ומומלצות? אולי משהו עם מדריך (כי זה פעם ראשונה שאני עושה את זה) יש דרישות מסויימות שצריכות להיות? (אולי מקום פנוי בכונן שממנו אני לוקח?) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של codec שמאפשר הפעלת סרטי mp4 במדיה פלייר? לא הצלחתי למצוא בגוגל משהו מתאים
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני פירמטתי את כונן אבל גביתי את מיקרוספט אוקלוק. איך אני משחזר את כתובות האיימיילים בתודה אלון
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר לבנות את ה"מפה" של המסכים שאותם אתכנת - ואם אפשר שהתוכנה תהיה ידידותית וקלה(כלומר רק איך המסך ייראה) האם יש כזו? תודה
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בוקר טוב , כשאני מנסה להתקין את התוכנה הנ"ל , מופיעה מולי אזהרה , שאומרת שהשם משתמש שלי ו/או הסיסמא שגויים . ניסיתי מספר פעמים וזה לא נפתר , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
חברה, מה עדיף בשביל קובץ באנר קטנטן (40px X 40px) Gif או Flash ? אם אפשר להציג בעד ונגד, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
i cant write in hebrew for some reason right now ill be happy with the best solutions to convert vob files into avi files a quality working solution a yahoo search comes up with lots of crap there must be a program that does the job maybe you could point me to it
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת אינטרנט והיא לא בא אם דרייבר למצלמה חיברתי אותה למחשב והמחשב לא מוצא את הדרייבר זה עושה סימן שאלה בצבע צהוב סוג המצלמה שלי הוא 480k insixt 168 special function ה-usb צריך את הדרייבר הזה של סוג המצלה שרשמתי למעלה usb camera בבקשה אני צריך את זה דחוף תודה מראש netanel305
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
הורדתי ביטוררנט ואני רוצה להוריד קבצים........אני רואה תקובץ בתוכנה, כלומר הוא ברשימת ההורדות אבל מתחת לMESSAGES זה כותב לי: problem connting to tracker (forbidden): the ISA server denies the specific URL WTF?? איך אני פותר את זה?? דרך אגב!!!: זה קרה לי עם הרבה תוכנות אחרות שניסיתי להוריד פה!! (שאני אומר פה אני מתכוון זמביה......כןכן אני עברתי לגור בזמביה בגלל עבודה של אבא שלי....) כמו למשל אימיול זה לא התחבר לי (לפני שהורדתי ביטוררנט)........קאזה לא מתחבר לי......... תוכנת הורדות אחרת לא מתחברת לי......... כלומר אני רואה connecting כל הזמן אבל זה לא מתחבר...... ומנהל הורדות FLESHGET לא מוריד לי כלום....כל הזמן ERROR,WAITING 5 SEC TO RETRY עכשיו אני מנסה להוריד משהו בפלאש…
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקנפג את הFIREWALL של הWIN שלא יחסום לי את הPORT של הEMULE (4662) כי ברגע שהFIREWALL פועל אני מקבל LOWID (שאגב לא כ"כ הבנתי מזה למרות שעברתי כמה פעמים על הFAQ שלהם - יהיה נחמד אם מישהו יוכל להסביר לי)
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1)האם התוכנה PC Probe II מומלצת? 2)אני זקוק להסבר קצר על Alcohol 120%-התוכנה חוקית?איך משתמשים?למה היא משמשת? 3)איך יודעים שמותקן Firewall במחשב?בלוח הבקרה יש את ההגדרות של חומת האש? תודה
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
זה מה שהתכנאי שלנו התקין והוא אמר שזה יסדר פה את העניינים....האם האנטי-וירוס הזה עושה את שלו?
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני עובד עם התוכנה ולא כ"כ הבנתי איך אני יכול לבדוק את היציבות של הכרטיס לאחר האובר קלוק...
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחלץ קובץ rar שגודלו מעל 4GB ומתקבלת הערה: "Only NTFS files can be larger then 4GB" מה אני אמור לעשות כדי להצליח לחלץ את הקובץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מותקן במחשב מקסטון,ואינטרנט אקספלורר הגירסה האחרונה .. עכשיו כשאני גולש רגיל באתרים,ואני רוצה לעשות כפתור ימני על לינק או משהו בתוך הסייר לא נפתח לי החלון הרגיל אם האופציות משהו חוסם אותו.. זה קורה גם באספלורר ככה רגיל שהסמן לא נמצא בתוך האקספלוור או על המקסטון אני יכול כמובן לעשות כפתור ימני אם העכבר מישהו יודע אך לפתור את הבעיה? תודה וחג שמח
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי חברים רציתי לדעת אם כשאני שומע מוזיקה במדייה פלייר ומשחק במקביל במשחק- האם ניתן להעביר שירים? אין לי במקלדת את הכפתור של העברת שירים. אני יודע ש-Ctrl+F במדיה פלייר מעביר לשיר הבא, אך רק כשאני נמצא במסך של המדיה פלייר. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, היום נתקלתי בהודעה מוזרה של האנטי-וירוס החינמי AVG (ראה תמונה מצורפת) : AVG E-mail Scanner AutoPOP3: Connecting to 196-47-4-53.access.uunet.co.za זו נראית לי הודעה ממש מוזרה, לא? לא מותקן לי שום קליינט מייל על המחשב (אני משתמש בממשק web). מישהו יודע מה הולך פה? תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ברבים מקבצי הארכיב שפרשתי (בעיקר קבצי RAR אבל נדמה לי שגם בקבצי ZIP) היו קבצים ששמם היה DS_Store. לפעמים היה בארכיב רק קובץ אחד כזה (בתיקיית השורש) ולפעמים גם בתיקיות משנה. מה היעוד של קבצים אלה? ע"י מי הם נוצרים? תודה וסוף שבוע נעים.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש אפשרות לאימאג' אבל אף פעם לא עשיתי את זה. זה מסובך או קל? לפי מה שהבנתי זה אמור להעתיק את כל הכונן שבוחרים. אפשר להעתיק חלק מהכונן? אם לא-האם אפשר למחוק מה שלא רוצים ואז לעשות אימאג'? כי זה יחסוך התקנת אופיס, פיירפוקס, אייסי ועוד כל מיני תוכנות קטנות שיגזלו זמן להתקנתם. שא' נוספת: הסיסמאות שנשמרות בפיירפוקס, יש אפשרות לחשוף אותם כדי לכתוב למקרה ותהיה תקלה והכל ימחק?
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני חדש בפורום. יש לי שאלה , מזה כמה ימים אני נכנס לאלבומי Picasa Web Albums ברשת, מצליח לראות את התמונה הראשית של כל האלבומים, כך שאני רואה דף תמונות של כל האלבומים. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על תמונה של אלבום כלשהו בשביל לצפות בכל התמונות במכיל האלבום, אני מקבל דף ריק עם הודעה ראשונה בתחתית הדף "בוצע" והודעה שנייה "שגיאה בדף" ואני מקבל דף ריק בלי תמונות. השאלה שלי: האם מישהו יכול להסביר ממה יכולה לנבוע התקלה ואם יש איזשהו מקום בו אני יכול לקבל תמיכה ממערכת Picasa Web Albums ? תודה רבה סמואל האלבומים שלי נמצאים בלינק הבא: http://picasaweb.google.com/SHMUEL16/
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 10.0.2 שמותקנים עליו התוספים של קספרסקי : URL ADVISOR VIRTUAL KEYBORD הם לא תואמים לגירסה הנוכחית של פיירפוקס וגורמים לו לקרוס הרבה פעמים איך אני מסיר אותם מפיירפוקס אין אפשרות להסיר אותם בדרך הרגילה תודה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-