תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך תוכנה פרוקסי אני יסביר לכם את מה שאני צריך ואתם תוכלו לעזר לי אז ככה אני צריך תוכנה שתסתיר את האי פי האמיתי שלי אני חושב שקורים לזה פרוקסי אנונומי אני צריך תוכנה האם דריך תעזרו לי בבקשה! ((וחיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי))
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי את הבבילון החדש במחשב, הוספתי ערבית למחשב שלי ואני רוצה לתרגם עם התוכנה ערבית... איך אני מוסיף שזה יתרגם לי ערבית? תודה
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכם היום בטעות הסרתי את הרגיסטרי של האיסיקיו ואז שאני רוצה להתחבר אני לא מצליח ומחקתי ועוד פעם התקנתי ועוד פעם מחקתי והתקנתי לא עזר? איך אני יכול להשיב את הקובץ שיפעלח על הפעלת חלונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שיטטתי בגוגל אבל לא באמת מצאתי משהו מתאים,וגם באתר של softpedia אני לא מצליח להוריד משמה תדרייבר הנ'ל. אני צריך דרייבר לאודיו ודרייבר לכרטיס רשת. תודה
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לא כולם, אבל לאחרונה הרבה סרטים שאני מפעיל עם ספלאש לייט הם בלי קול . לעיתים עם קול אבל מאוד חלש, או שקול חלש אבל כשיש יריות למשל אז הוא מתחיל להשתגע וניהיה יותר מדי מה הבעיה? קודקים? אם כן, למה בנגנים אחרים אין את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו במקרה מכיר תוכנה - שבעיקרון היא שעון מעורר?? משהו שאפשר לשים מוזיקה שאני בוחר ולכוון אותה לשעה מסויימת?? תודה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתהיה מסכה על היד שלי, כל הזמן, אבל היד שלי זזה, אבל מה שעשיתי היה לעשות ROTOSCOPING ליד, וזה עבד מעולה, זה עקב אחרי היד והכל, אבל עכשיו איך אני עושה שמה שיעקוב אחרי היד יהיה מסכה ולא הרוטוסקופינג. הוכחה שזה אפשרי (אבל אין לי מושג איך): המשפט נלקח מ:http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WS3bf812c123007fb8513559df126b537c840-8000.html
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה ואמינה כנ"ל. פעם הייתה אפשרות מובנית להפוך כל תמונה לרקע וכל סרטון לשומר מסך.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כנ"ל? (אשר תומכת בכיתוביות בעברית!!!) לכיתוביות באותיות לטיניות אני משתמש ב- submagic אך היא אינה תומכת בקבצים בעברית.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
-
למישהו עוד יש את העניין הזה? צריך לעשות ריפרש כל פעם שאני לוחץ על סרטון, כאילו שמותקן אצלי טרויאני שמכפיל את הצפיות... מעצבן וגם אני לא יודע אם זה אצל כולם ככה, כי אני צריך את הסרטונים למצגות ואני לא יודע אם זה עובד לאנשים אחרים או שהבעיה ביוטיוב בכלל..
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, האפשרות להרחבת שולחן העבודה ל-2 מסכים שמגיעה מובנת בWIN 7 די מוגבלת באופציות שלה: אני רוצה שמסך ספיציפי יהיה בצד ימין ומסך ספיציפי יהיה בצד שמאל (בת'כלס מדובר על המסך של המחשב שלי ובצד השני טלוויזיה בסלון שמחוברת בכבל HDMI דרך הקיר...). הכרטיס מסך שלי - 5770 של HIS מכיל חיבור HDMI, DP ו2 חיבורי DVI. את המסך הראשי שלי, סמסונג 2350P חיברתי בDVI ואת הטושיבה שבסלון חיברתי בHDMI כאשר המסך הראשי מוגדר כ"מסך 2" והTV שבסלון כ"מסך 1". כתוצאה מכך, כשאני עושה הרחבה של שולחן העבודה (עובר למצב Extend) אז השולחן העבודה "עובר" לסלון והמסך המורחב, הריק, זה המסך הראשי שלי. אני מעוניין בהפך כדי שאני אוכל להציג סרטים בסלון למשפחה ותוך כדי לעבוד על המחשב. ניסיתי למצוא בגוגל כל מיני או…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן תקשיבו קניתי לפני שבוע וחצי+ את המסך הזה, מבחינת גודל, FHD, וזה הוא אחלה, רציתי מסכים יותר טובים(והוא מעולה, אז תתארו לכם את התיאבון שלי)אבל רובם יקרים יותר מחנויות שלא סומך עליהם. בכל אופן הבעיה היא ש אני נכנס למשחק הוא טוען אותו ומיד ממזער אותו למטה. אני מנסה להיכנס אליו והוא ממזער שוב. פעם ב..אני מצליח להפעיל, אין לי מושג למה זה ככה. הוא פשוט עולה טוען תמשחק וממזער אותו. כל משחק זה ככה, זה פשוט מעלה לי ת'פיוז, במסך הקודם לא היה שום תקלה, לא עם המסך ולא עם הכרטיס מסך הכל עבד פיקס, ככה שפתאום אם אני החלפתי תמסך זה לא צירוף מקרי סתמי משו קשור למסך ואני לא יודע מה. המסך מתפקד עכשיו מעולה אבל הדבר הזה מפריע מאוד אין לי מושג למה זה ככה כל משחק זה ככה. הכרטיס מסך שלי 960…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום... בהמשך להודעה הזאת שבגללה הבנתי שהמחשב שלי מת ! http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140956.0 יש לי 3 תוכנות של ספייוארים מותקנות במחשב microsoft antispyware spybot spy sweeper אף אחת מהם לא עושה את העבודה כמו שצריך אני סורק ומוחק את הבעיות אבל שאני עושה סריקה חוזרת יש ספייוארים חדשים !!! אמרתי נריץ סריקה בנורטון הוא בא ומצא וירוס אמרתי יופי נמחק אותו כשתסתיים הסריקה אבל כשנגמה הסריקה היתה לי אפשרות ל finish לחצתי והנורטון יצא מהחלון כאילו סיים את העבודה שלו אבל הוא התעלם מהפאקינג וירוס !!! החלטתי זה הסוף לנורטון אני כרגע מוריד mcafee 2005 ו nod32 מה עדיף מהם ? ואני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב למה זאת תהיה לי עבודה כל כך קשה !!!! בבקשה עזרה אני נואש פה …
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ועוד העובדה שיש לי רק 256MB זיכרון לא עוזרת במיוחד :-\. יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה, בדקתי רוגלות עם AD-AWARE ווירוסים עם NOD32. שתי התוכנות מצאו מה להסיר, אבל הבעיה עדיין המשיכה ולא נעלמה אחרי. מה אני יכול לעזור? כי 50MB זה באמת הון, והמחשב מאוד איטי בגלל זה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אשמח לקבל קישור להורדה של התוכנה ומדריך להפעלתו ותיפעולו... תודה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לפני יומיים בערך ביטלתי את הפייר וול לשעה וכשחזרתי למחשב גיליתי שכל תוכנת ריגול שקיימת נדבקה למחשב שלי.... אז הרצתי סריקה בspybot, ad-aware ו spy sweeper ... הן הסירו את רוב התוכנות ריגול אבל לא את כולם והן עושות בעיות..... האינטרנט איטי האקספלורר נתקע כל דקה וחצי....... אני צריך עזרה... תסתכלו בקובץ שצרפתי... ניסיתי לעבור עליו בעצמי אבל לא הצלחתי למצוא משהו..... (תודההההה לכל מי שיש לו כוח לעזור לי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום...קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו סוף סוף... המעבד AMD 64 אני צריך פיירוול תותח שאוכל לעבוד עם ביטורנט שלא יעשה לי בעיות פתחית פורטים, שיהיה קל לפתוח...שיהיה חזק תודה
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי את הקאייטיב אבל הוא רגיש מידי המצב שלי הוא שאני יותר קרוב לרמקולים הקידמיים ולשמלאיים אז אני צריך שהאחורה יקבל יותר כוח ושגם השמאל (אם יש תוכנה שתתן לי להחליט כמה כוח לתת לכל אחד זה יהיא הכי טוב) בתודה מראש אור!!
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מכירים תוכנה לשינוי גודל מחיצה בדיסק חוץ מ - PartitionMagic?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חג שמח ושנה טובה, יש לי שאלה יש לי Norton Internet Security 2003 והחסימה לחלונות מוקפצים מופעלת אך הבעיה שבאתר פה החלונות המוקפצים עם הפירסומות לא נחסמים כיצד ניתן לחסום אותם??? זה פשוט מעצבן הפרסומות האלו, לא מספיק יש את הבאנרים בתוך האתר אז צריך גם חלונות קופצים מעצבנים כאלו??? איך אני נפתר מהחלונות האלו כאן באתר?
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מישהו הצליח להתקין את הדרייברים החדשים, אני מתקין את הדרייבר לפי ההוראות באתר (הם אומרים להתקין את התוכנה באשר הסורק מנותק)ואחרי שאני מחבר אותו אני לא מצליח לסרוק... (הזרוע שסורקת לא זזה ממקומה בכלל)
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה Monitor לרג'יסטרי וכך אני יכול לדעת מה שונה ברגע מסויים... אני צריך כזאת תוכנה בעיקר בשביל לבדוק מה תוכנות משנות... תוכנות Tweak למיניהן... למשל, אם אני מסמן איזו אופציה אז היא משנה משהו ברג'יסטרי... אני רוצה לדעת מה בדיוק השתנה ברג'יסטרי וע"י כך ליצור מפתח ובעתיד אוכל להשתמש במפתחות במקום להשתמש בתוכנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
אני צריך לינק לאתר שיש בו DOS כדי להכין דיסקט BOOT בשביל עדכון ביוס רצוי DR DOS תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-