תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
דחיסת "איחסון" או דחיסה "הכי מהירה"?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמתעסק המון בעיצוב גרפי ובעל כישרון רב בתחום. הוא מעוניין להתחיל ללמוד ולהתמקצע בתחום אבל הוא לא יודע עדיין היכן ניתן ללמוד עיצוב גרפי בצורה מקצועית אשר תהיה שווה משהו היות ואין היום תואר אקדמי בעיצוב גרפי בארץ ותעודות הכשרה לא תמיד שוות משהו לבסוף בשוק. הוא נתקל במכללה הזו שמעניקה תעודה לאחר לימודים של שנה בעלות של כ12K , השאלה היא האם התעודה שלהם שווה משהו ? מישהו שמע עליהם ? והאם שווה בכלל ללמוד שם או במקום אחר שאתם ממליצים עליו ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
כשאני מנסה לבדוק ציוני בגרות באתר של משרד החינוך חלק מהנתונים מופיעים בגיבריש כמו שם ומקצוע וחלק כתובים בעיברית תקנית. נסיתי את כל הקודים האפשרים שיש לעיברית וזה פשוט לא עוזר. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הנה הבעיה: זה מוזר, הכל מבולגן כזה, וככה אי אפשר לעבוד עם התוכנה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שאני אבין, אתה חושד שחבר שלך שלח לך סוס טרויאני, אבל בגלל שאתה פוחד לבדוק לבד, אתה רוצה שנהיה שפני הניסיון שלך ונבדוק בעצמנו?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את הוינדוז 7 64 ביט אבל גם אחרי שהתקנתי דרייבר של כרטיס קול של רילטק מהאתר של הלוח אם עדיין אינני שומע כלום.מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לטפל בה?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר ב- DOK בנפח 1 ג"ב - SanDisk Cruzer Micro U3. לאחר שהוצא והוכנס לחריץ ה-USB מספר פעמים על ידי תינוק, ההתקן לא מראה יותר את המידע, שהיה בו, אלא רק נפח פנוי של 1 ג"ב. אודה מאד, לכל מי שיוכל להציע רעיון/שיטה/תוכנה להצלת הנתונים מן ה-DOK. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
<--... שימו לב למונה ההודעות... אני נוב! לא סתם, אני חדש באתר והגעתי אליו כתוצאה מקריאת עיתון "עסקים" ב"מעריב" והייתה שם כתבה קטנה על האוברקלוקינג שהחלטתי להתחיל ללמוד אבל שוב, אני אציג את עצמי קוראים לי עומר ואני אוהב לשחק בפוטושופ הבאתי לכם שלושה חתימות שלי לפני שלושה חודשים בערך... כיוון שאין לי חתימה חדשה להציג לכם, למרות אני חושב שאכין אחת בזמן הקרוב כדי להראות לכם את הרמה שלי עכשיו... (למעוניינים- WOW שואב לכם כל רגע פנוי) עכשיו- לחתימות: הראשונה... שהיא ממש ממש ישנה לפני מעל חצי שנה לאיזה אתגר בפורום (מצאתי אותה ביחד עם השאר) השנייה... שהיא לפני כשלושה חודשים גם לאתגר ואחרונה חביבה והכי חדשה שלי תגובות
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי והתקנתי מחדש את המחשב הוא עבוד ממש אבל ממש ממש לאט בלי סיבה שאני גולש באינטרנט רק אז הcpu מגיע לבין 60 ל80 אחוז בשימוש, עשיתי איחוי סרקית וירוסים וכל העניין הזה ולא מצא כלום. למישהו יש עוד רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
בע''ה, בוקר טוב לכולם, לאחרונה בזמן שימוש בדפדפן IE גרסה 8 החלו להופיע בעיות בזמן גלישה באתרים כגון YNET ויד 2 (שגיאת Operation abort) וכן תקלות בזמן חיפוש תמונות ועליית אתרים כגון גוגל (שגיאות שבהן נפתח רק החלק העליון של האתרים כאשר בסרגל התחתון של הדפדפן מופיעים שגיאה עם משולש צהוב ) add-ons למיניהם עובדים וכמו כן מותקן על המחשב JAVA וFLASH PLAYER (מעודכנים תמיד) אשמח לעזרה חג פורים שמח וסוף שבוע שקט ינון
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל ADSL אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני יהיה יכול דרך המחשב ליסגור שיחות יוצאות דרך הטלפון בבית,או לענות לשיחות ממתינות וכו. המחשב והטלפון כמו אצל כולם על אותו קו,ויכולים לעבוד ביחד(ADSL) למי שיש תוכנה כזאת ויכול להמליץ,אני מודה מאוד... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
ברשותי קובץ תמונה מסוג JPG בנפח של 200kb אך אני מעוניין להקטינו לנפח של 63kb לכל היותר, וזאת ללא פגיעה כלל באיכות התמונה !!! האם ניתן? ואם כן באיזו תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט אבי אני מעוניין לצרוב אותו כ VCD אבל הוא ארוך מידי אז אני מענויין לפצל אותו לשני חלקים ולשים על שני דיסקים עם איזו תוכנה אני עושה את זה ? אני מתכוון להפוך אותו לשני סרטים נפרדים שאפשר להפעיל כל אחד בנפרד ולא צריך לחבר אותם שוב כמו נניח בתוכנה HJSPLIT
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי Asus EEE 1005HA עם Windows7 ו- Office 2007. לאחרונה שמתי לב שבקבצי Word מסוימים, וגם אז רק לפעמים, מקש ה- Backspace מתנהג בצורה מוזרה. ההקשה הראשונה מוחקת את האות המסומנת, ולאחר מכן כל הקשה חוזרת פשוט מזיזה את הסמן אחורנית, ונראה כי לא נמחקות אותיות נוספות. אולם - ברגע שאני מקיש על כל מקש אחר, כגון אחד ממקשי החצים, כל האותיות פתאום כן נמחקות! חיפשתי מספר שאילתות בגוגל ולא מצאתי שום דבר רלוונטי. כל הזמן דיברו על מקש ה- Insert, ואופצית ה- "הקלדה מחליפה את הטקסט הנבחר". שני הדברים האלה לא רלונטיים. מישהו נתקל בדבר כזה? יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
זה לפטופ של דל חדש של בת דודה שלי במנהל ההתקנים מראה שהכל בסדר רכיבים טובים(אולי פיזית לא אבל בתוכנה כן) מה יכולה להיות התקלה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אם תוכלו אני אשמח לקישור לאתר בו אפשר להוריד גירסה טובה חדשה והכי חשוב מהירה של Emule תודה...
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחי יש מחשב ישן מאוד והוא התקין ווינדוס מחדש, ולא מצאנו דרייברים באתרים של החברות... לוח אם - MSI MS-6163 (i440BX) וכרטיס קול Creative Sound Blaster Live (sb0220) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך להתקין ווינדוס 7 מקורי על המחשב וחשבתי שאם כבר מקורי, אני יקנה גם את האופיס מקורי. ראיתי שיצא עכשיו האופיס 2010 החדש, אבל משהו בשחרור שלו ניראה לי מוזר. ראיתי שבגריסה הביתית שלו, אין אאוטלוק והיא מופיעה רק בגירסה העיסקית שלו וזאת למרות שב2007 יש אאוטלוק עם האופיס. האם כדי לקנות את 2007 וזהו(אין הרבה הבדלים?) או שאאוטלוק בכלל לא שימושי ועדיף לקנות את הכי חדש בלעדיו? תודה, נדב.
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
איזה אימיול אתם משתמשים? האימיול המקורי, די דפוק אצלי בחיפוש, נגיד אני מחפש תוכנה כלשהיא, זה נותן לי 4 אפשרויות דפוקות עם מלא מקורות. מחקתי את האימיול אז אין לי תמונת מסך. בקיצר איזה אימיול הכי מומלץ?
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
איזו תוכנת SPY WEAR הכי טובה אני יכול להוריד בחינם?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי סרטון או קליפ או כל קובץ ויזואלי (לא על דיסק) שאני רוצה לקרוע ממנו רק את הסאונד, כדי שיהיה לי קובץ MP3 שלו. לא רלוונטי לי אם הסאונד יירד לגמרי מהמקור או יישאר במקביל, כי אני מתכנן למחוק את הסרטון בכל מקרה. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם יש אפשרות ללכוד שיחת וידאו מסנג'ר? אולי אפילו באמצעות תוכנה חיצונית?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-