תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אם יש לי קובץ file.ISO , ניתן לצרוב את הקובץ כאימג' ולהוסיף לאימג' תיקיה\קובץ אחר שיהיו כלולים בדיסק האימג'? מדובר בNERO
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הנה משהו שעשיתי בזמני הפנוי : נעשה בblender ועריכה קטנה עם הgimp ^^
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני היחיד שהאינטרנט שלו לא יכול לטעון סרטים ביוטיוב ברצף או להוריד איזה משהו בלי שתהיה שגיאה באמצע, לפעמים אני מוצא את עצמי לוחץ שש פעמים ENTER כדי שהאינטרנט ייכנס לאתר כלשהו... אני חושב שאולי יש לי איזה תוכנה שמפריעה אחרת זה לא הגיוני, בבקשה תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן, נסעתי לשלושה ימים מהבית והכשחזרתי אלה הבעיות שנוצרו מעצמן(אחים שלי לא יודעים על זה כלום ) הינה הבעיות שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי לפחות באחת מהן: 1.לא ניתן להיכנס לקובץ של וידאו מכל סוג, אפילו רק בסימון של הסרט עם העכבר(בלי להיכנס) אני מקבל את ההודעה הידועה : send\dont send error של וינדוס, למה זה? יש את כל הקודקים והכל. תמונה: 2.כמעט כל פעם שאני לוחץ על קישור בפיירפוקס מאתר מסויים לאתר אחר הוא מקפיץ לי פרסומת( לא משנה מאיזה אתר ולא משנה לאיזה קישור, אם זה תמונה אתר) אני חושד שהאשם כאן הוא התוסף TMP מאחר ואחרי חפירה קצרה בתפריטים שלו ראיתי שבהגדרות של האתרים הקופצים\פרסומות אין אפשרות לבלום אותם אלא רק 2 אפשרויות : לפתוח בטאב חדש / או בדף חדש. תמונה: 3. כ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עושים ? זה לא מעלות בדוק... מעבד 30 וכרטיס מסך 50 וכל השאר לא עוברים את 40 ... יש לי ויסטה x64 ultimate ntoskrnl.exe תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. בכל מקרה עד אתמול הכל עבד רגיל, בלי בעיות מיוחדות מאתמול האקספלורר התחיל לזחול, אבל ממש לזחול. גם עכשיו, כשאני עושה CTRL ALT DEL אני רואה שהוא משתמש בהרבה משאבים מעל 130,000 שימוש בזיכרון. דבר ראשון הפעלה מחדש, לא תרם כלום.... האפשרות הראשונה שיכולה היתה להיות זה רוגלות. השתמשתי ב4 תוכנות שונות של SPYBOT למיניהם כולל אנטיוירוס קספרסקי ו AD AWARE ואפילו ניקיון כללי עם CCLEANER. שום דבר...עדיין האקספלורר עובד בכבדות. ניסיון הבא, התקנה מחדש של אינטרנט אקספלורר 7, שוב הבעיה נשארה בעינה... מה יכולה להיות הסיבה לכך ??? זה לא שהאינטרנט עובד לאט (הוא מוריד על מהירות גבוהה לפי החיבור שלי) זה פשוט האקספלורר עצמו שפתאום משתמש בהמון משאבים.... המפרט: WIN …
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים, אני עוסק בפוטושופ אך התחלתי לחזור אחרי העבודות שלי ואין שום דבר חדש ומאתגר. רציתי לדעת אם יש אתר שאתם מכירים או קבוצה של אנשים שאתם מכירים שמציגים עבודות שלהם לפי נושא מסויים וזה בעצם חלק מתחרות שגם זוכים בפרסים. לדוגמא פרסומת לאבסולט וודקה. צירפתי גם עבודה שלי אשמח לקבל חוות דעת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, עד לאחרונה השתמשתי בתוכנת utorrent לצרכי ההורדות שלי, מוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. בימים האחרונים אני סובל מהאטה משמעותית בקצב ההורדה שלי באמצעות תוכנות torrent (כנראה בגלל חניקה מצד ספק האינטרנט). רציתי לבקש המלצות על הדרך היעילה ביותר (מהירות הורדה/אמינות המידע/מגוון המידע/ וכו') להוריד קבצים...
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מנסה להויד מוד לHALF LIFE 2 וסטים מעדכן על 2 KB לשנייה. זה על 96 אחוז ואין לי כוח להיגרר עם זה שבועיים. בדקתי בSTEAM SUPPORT בנושא שמה קורה שהורדה נתקעת באמצע (כן, לפעמים זה נתקע) ועשיתי את כול מה שהיה כתוב. מה עוד אני יכול לעשות כדי להוריד יותר מהר? אני ב014 חבילת 1.5 MB ו512KB הלאה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני לוחץ על קישור לאימיול (נגיד כמו שיש באתר) הפיירפוקס רושם לי שהוא לא מכיר תוכנית שעובדת עם פרוטוקול ed2k. איך אני פותר את הבעיה ? תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי 2GB פנויים בדיסק C הראשי. המחשב בעיקר לאינטרנט ודברים קטנים. רוב החומר נשמר על דיסקים אחרים. דיסק C הוא של מערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות. אחרי כמה שעות של גלישה וכדומה אני מתחיל לקבל הודעות שכמעט אין מקום בC. זה התחיל רק בחודש האחרון. לפני כן אל היתה התופעה. אחרי reset למחשב, המצב חוזר לקדמותו ושוב יש לי 2GB פנויים על C. ושוב חרי כמה שעות פתאום אין מקום. יש למישהו רעיון בנושא? תודה!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי אנטי וירוס AVG גירסת פריי שעובד אצלי במחשב בלי בעיה קרוב ל4 חודשים היום ניסיתי לעדכן אותו כמו כל שבועיים בערך אבל לא הוא מתעדכן לי הוא נותן תהודעה הזאת invalid update control CTF file מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי מנהל הורדות די טוב, קוראים לו INTERNET DOWNLOAD MANAGER.. הוא מוריד יפה לינקים מראפיד-שר אבל שומר לי חלק מהלינקים (בעיקר מסמכים וזיפים קטנים) בתיקייה מעפנה ב"מסמכים שלי" על כונן C. אפילו שהגדרתי לו להוריד לתיקייה שאני רוצה, משום מה הוא שם שם רק קטעי וידאו. איך אני מגדיר אותו שכל ההורדות מהאינטרנט בלי יוצא מן הכלל יורידו לתיקייה שאני רוצה ? ואם אי אפשר, מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעובדת עם חשבון PREMIUM של RapidShare ?
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח גיגה בייט p45-ds3 התקנתי את כול הדריברים שו אבל יש פה משהו שהוא מבקש ואני לא מצליח להתקין אותוThanks to כשאני מנסה להתקין את זה זה לא מתקין לי... במחשב הישן שלי ניסתי סתם להתקין וזה התחיל להתקין סגרתי ישר כי זה לא מתאים לשם... יש לי windows xp sp3 ובישן יש לי sp2 יכול להיות שזה קשור.? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. עד היום השתמשתי ב LH Codecs Pack 3.0. יש חבילה יותר טובה? יש לציין שאני מעדיף חבילה כמה שיותר פשוטה, בלי להתעסק עם הגדרות ושתעמיס כמה שפחות על המערכת. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחפש אתר שבו אוכל להוריד קובץ גדול לצורך בדיקת הורדה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך אנטי וירוס free חוץ מAVG יש עוד משהו??
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום רב, מאז שהאתר וואלה שינה את העיצוב שלו לאחרונה לוקח לו שעהההה פשוט להיטען- תחילה לא הבנתי למה, אבל אז שעשיתי disable לקספרסקי - וואלה נטען בשנייה. (וכשהיה את העיצוב הישן הוא גם היה נטען בשנייה) . אז כנראה שהתוכנה kasersky internet security 8 (הגרסא הכי חדשה) פשוט סורקת את העיצוב החדש הזה של וואלה יותר מידי זמן - עד שהוא עולה. נכנסתי להגדרות הקספרסקי לקטגוריה web traffic והכנסתי את וואלה כtrusted - והדבר לא עזר. שעשיתי פשוט disable לכל הקספרסקי אבטחת אינטרנט - הבעייה נפתרה. מה עושים? אני ממש אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הקספרסקי שלי לא הצליח להעיף אותו אז הנחתי שהרבה גם לא הצליחו להסיר אם נתקלו בו , אז הנה פיתרון שעובד : http://fkn1337.com/remove-ravmonexe-virus-without-any-anti-virus/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לתכנה שסורקת מסמכים ותמונות. אני חייב שהיא תיהיה מאוד פשוטה . (זה לאבא שלי). אשמח לשמוע הצעות. צביקה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לפני כ... אני מניח, למעלה מחצי שנה, קניתי מחדש חדש, שנצבר בו הרבה זמן למען האמת, ואני מעוניין לפרמט אותו עכשיו. בפעם הקודמת (כשקניתי את המחשב) זו הייתה הפעם הראשונה שהתקנתי מערכת הפעלה לבד, דרייברים, ובעצם הכל מהתחלה. אני רוצה לפרמט את המחשב מהתחלה ועד הסוף - ששום זכר לא יישאר ממה שיש עליו עכשיו. אז, לפי מה שהבנתי כל מה שאני צריך לעשות על מנת למחוק הכל ולהתקין את המערכת מהתחלה זה פשוט להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה, ותוך כדי שאני מוחק מחיצות ומתחיל את ההתקנה (כשכוויכול המערכת הקיימת מותקנת), ה-HDD יפורמט והמערכת תותקן מהתחלה. תקנו אותי אם אני טועה, או שאני בכלל צריך קודם לפרמט את ה-HDD בצורה אחרת (ואם כן, איך?) ורק אח"כ להתקין את ה-Windows מהתחלה. לאחר מכן, הב…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי המלצות של חברים החלטתי לעבור לביטורנט, כי כשיש סידרים טובים מהירות ההורדה עדיפה. יש לי רשת חוטית ביתית עם ראוטר של LEVELONE, ואני לא ממש מבין בסידור ההגדרות, ולא מצאתי מדריך לUTORRENT. אם זה משנה בעבר השתמשתי באימיול וב012 פתחו לי פורטים, אפשר להשתמש בהם ? קראתי איפשהו שצריך פורט שמספרו גדול מ10000, זה באמת משנה ? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, ביצעתי סריקה בתוכנה registry booster 2 ומצאתי קובץ אחד של registry שהוא לא תקין. לחצתי REPAIR בתוכנה, עשיתי ריסט ולאחר מכן בסריקה חוזרת הוא עדיין מוצא לי את אותו הקובץ שוב ושוב. אני יודע שיש פקודה או משהו שאיתה אפשר לתקן regsitry, אם משהו יודע איך אני אודה לו מאוד. תמונה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אז הבקשה שלי היא דיי פשוטה לאחר כל הורדה לעשות ריקונקט....אני כבר כמה שעות מנסה שזה יעשה את זה אוטומט...אבל ללא הצלחה...אם אמפשר שמישהו יעזור לי עם הקינפוג של זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים שלום, כשאני מנסה לפתוח חלק מקבצי וורד או pdf הם מסרבים להפתח (למרות שהם בוודאות תקינים): שגיאת האקרובט: There Was an error opening this document. The file is damaged and could not pe repaired ניסיתי להסיר את כל התוכנה, ולהתקיןם את הגרסה החדשה, וזה לא עזר שגיאת וורד: קריאה מקובץ זה לא הצליחה. שחזר את חיבור הרשת או החלף את התקליטון ונסה שוב. כמובן שניסיתי לפתוח ע"י "פתח ותקן" וזה לא עזר. עשיתי סריקות לוירוסים עם קספרסקי והרצתי spybot,adaware והכל תקין. ייתכן שזה שאריות של פגיעה ממזמן של איזשהי תולעת?! בבקשה הצילו את המחשב שלי מפירמוט! תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-