תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, האנטיוירוס שלי מציק לי לגבי יישום שנקרא Inegrator (נמצא בC:\WINDOWS), והוא מסווג אותו כKeylogger. הבנתי שזה סוג של תוכנה שמתעדת את קלט המקלדת... שזה לא יכול להיות טוב. עשיתי Terminate כמה פעמים אבל זה חוזר על עצמו. הייתי מוחק אותו אבל אני לא יודע מה היישום הזה עושה... אז האם למחוק אותו, ואם לא איך אני נפתר מהמטרד הזה (האנטיווירוס לא מוכן לקבל אותו)?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
איך האנטי ויריוס של AVG 8 החדש יש למישהו התרשמות עליו?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני עובד כבר יותר משנה עם הדפדפן המדהים הזה ללא כל בעיה. לאחרונה אני נתקל בהרבה קריסות שלו,כאשר אני פותח אתרים (לא משנה מה) אני מקבל שגיאה שפיירפוקס הפסיק להגיב והדפדפן פשוט נסגר. אני עובד עם ויסטה SP1 ופיירפוקס 2.0.0.14 גם ב sefemode זה קורה לי.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום מדובר בתוכנת diskeeper workstation של חברת exectuive גירסה 7 ומשהו עבדה מצוין , עד שיום חדלה באתי להתקין אותה מחדש error 1920 service diskeeper failed to start verify that you have sufficient privileges to start system services מישהו יודע? מכיר? משער? ממש לא בא להניח שזה הרג'יסטרי ולהמר על restore point אני לא אוהב את ההתעסקות עם זה תודה דרך אגב הורדתי מהאינטרנט את הגרסה האחרונה ככה שזה לא בעיה בקובץ install ספציפי
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם האם למישהו ישנה תוכנה מומלצת שיכולה להתמודד עם ווירוסים מהסוג הזה שמופצים דרך המסנגר,המסנגר שלי נגוע בסוג של תוכנת ריגול אני מאמין הוא שולח קישורים לכול רשימת התפוצה שלי ללא הודעה ממני,מה י התגובה בעקבות לחיצה על הקובץ איני יודע אך אני יכול לתאק לעצמי,חחח. בכל מקרה יש למישהו תוכנה שאמורה להתמודד עם ווירוסים מסוג זה ולהסירם? תודה מראש עמנואל
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה איזו תוכנה חינמית שאפשר לנקות איתה את המחשב בצורה טובה.. משהו כמו window washer, ובסגנון Ad-Aware תודה.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
על איזה תוכנה אתם ממליצים? תנו קישור אם אפשר תודה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי חשבון Gmail , שאני מנסה להפעיל אותו דרך הOutlook ובקיצור זה לא עובד לי. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסתבר שה"ווינדוס הפגום" זה לא תקלה בווינדוס אלה סוס טוראני שרוצח לי את הארדיסק אני חושב שיש גם עוד כמה חברה שיצטרפו אליו אני לא יכול להפעיל שום דבר מבלי שזה יקרוס ועכשיו אני לא יכול להפעיל כלל את הWINDOWS(אני כרגע במצב בטוח עם רשת) מה לעשות במצב הזה?
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מכיר את רוב התוכנות, אבל לא מבין מה הרעיון של - Bootable ... מה עוזר לי שזה Bootable מהדוס? או שאני לא ממש מבין יש כאן משהו שיודע ? אני זקוק ל All in one Dos Bootable CD ? לינק: http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd76.html
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טקסטים סרוקים (מהאוניברסיטה) בקובץ pdf. רציי לדעת אם יש תוכנה שמזהה את הטקסט בדף ויכול להפוך אותו למשהו שניתן לערוך? ד"א אני על מק אבל יש גם חלונות בקרבת מקום. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ אז ככה תמיד אני אהבתי את הXP אפור ופשוט. גם לא כ"כ נורא בלי צבעים וגם תפוס פחות משאבים לאט לאט הבנתי שאני רוצה עוד קצת צבעים תמיד ניסיתי כל מיני תוכנות כמו STYLEXP או ASTON (שבכלל מחליף תshell) ועוד ועוד כדי שהXP שלי יראה יפה אבל תמיד בסוף הייתי מתחרט על התוכנה ומסיר אותה. אני מחפש תוכנה - קלה - לא תופסת משאבים בכלל (ממש ממש ממש קצת כמה שפחות) - פשוטה לתפעול - ממשק ידידותי - בר עיצוב - שיהיה בו אפשרות לעיצובים חמודים נחמדים מודה מודה מודה אם תשתפו נ.ב בבקשה לא WINDOWS BLIND או DESKTOPX
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה נאי לא מצליח להתקין זה הבעיה שזה עושה! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן הכרום ולאחרונה התחיל לי מן דיסטורשן רועש ומעצבן בכל וידאו שאני מפעיל ביוטיוב, ולא משנה באיזו איכות הוא. ניסיתי למחוק את הפלש ולהתקין מחדש, ניסיתי כל מיני הצעות שמצאתי בגוגל ושום דבר לא עזר. זה קורה רק ביוטיוב, הבעיה היא לא ברמקולים כי כשאני שומע שירים מהמחשב הכל בסדר. אם מישהו מכיר את הבעיה אני אשמח לעזרה, כבר התייאשתי תודה ושבוע טוב!
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה בבקשה..... אני משתמש ותיק כבר בפייר פוקס ובחיים לא עשה לי בעיות ואני ממש מרוצה ממנו . כאשר התקנתי אותו על הנייד ובמערכת הפעלה ויסטה פתאום כל דף אינטרנט שאני פותח קופץ לי ממש זז למעלה למטה ...יש למישהו מושג אולי זה בגלל איזשהו תוסף או הגדרה ?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם הסריקה יצאה הפוכה.. יש אפשרות לסובב את הסריקה?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הוספתי כתוביות לסרט בעזרת VirtualDub-1_4c הכל סבבה אני רוצה להפוך אותו ל VCD בעזרת TMPGEnc הוא הופך לי את הסרט ל MPG אבל בלי פס קול מה אני צריך לעשות אולי יש תוכנה אחרת ????
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
יש לי אימיול אחר שאני רוצה להתקין ואני רוצה להעביר את ההורדות שהיו באימיול הקודם לחדש שאני יתקין, אז אפשר להעביר ?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך אני יכול להוריד את הוידאו שבאתר הזה: http://www.warrenvideos.blogspot.com/ תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קיבלתי על עצמי עבודה לסדר לפאב של חברים (שקיים כבר די הרבה זמן) את תקיות המוזיקה מחדש (כ 40,000 שירים) כל השירים נמצאים בתקית מוזיקה וכוללים בתוכה מלא תתי תקיות (דיסקים,ז'אנרים) מה שאני רוצה לעשות בעיקרון הוא ליצור 5-8 תקיות שיקראו בוקר אמצע שבוע 1-2 ערב אמצע שבוע 1-2 ערב ישראלי שישי בוקר שישי ערב שבת בוקר שבת ערב ניסיתי לעשות זאת בצורה שאני טוען כמות מסויימת של שירים ומנסה להעביר מהתוכנה שאני שומע דרכה לתקיה, עכ עכשיו לפי מה שראיתי אין תוכנה שנותת לי לעשות את זה... יש למישהו עצה? תוכנה שהוא מכיר שתעזור? תודה מראש חברים (:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק DVD ובו משחק. כיצד אני יכול ליצור מהדיסק קובץ ISO (או כל פורמט image אחר) ? המטרה של כל העניין היא העברת הקובץ למחשב אחר שבו אין כונן DVD והתקנת המשחק עליו.
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לפי NORTON יש לי וירוס בתיקיה C: system volume information האנטי וירוס לא יכול לתקן את הוירוס ואני צריך באופן ידני למחוק את הקובץ למרות שאני מגדיר להראות את כל הקבצים כולל הבלתי נראים אני עדיין לא מוצא את התיקיה הזאת איך אני מוצא אותה כדי שאוכל למחוק את הוירוס?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב לבדוק משהו בדחיפות, שמות של חלקים למשל זכרונות, כ.מסך, + החברות שלהם וזה מה-זה דחוף!! פעם היתה לי אבל שכחתי את שמה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-