תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, כשאני מפעיל את DISKEEPER אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה (מצורף קובץ) איך אני מסדר את זה? תודה אני מריץ WIN XP + SP3 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מעתיק דיסק בCD COPY הנרו יוצא קובץ IMAGE איפושהו במחשב שלי ו"שוכח" למחוק אותו אחרי השימוש נוצר מצב שיש לי (אחרי חישובים) 5.5GB שאני צריך אבל הם תפוסים ע"י הקבצים האלו שאלותי: איפה הם נמצאים? ואיך אני משנה בנרו שימחק אותם ברגע שסיים?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוקיי, קודם אXP שלי בעברית, הFF באנגלית, באתרים מסוימים: 1. המספרים הפוכים, לדומגא: במקום 10, זה 01, במקופ 45, זה 54. 2. ההורדה איטית נהיית 3. הרבה אתרים אני צריך ללכת להגדרות ולרעננן לעברית את הדף, כי הוא נטען בג'בריש. 4. אני צריך המלצות לתוספים שימושיים, כי עברתי על הדיון של "התוספים שלכם", התקנתי כמה, והם ממש האייטו לי את המחשב. אני צריך ממש תוספים טובים. תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1007657280&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הורדתי דיסק דרייברים בסיומת - daa שמצורפים אליו שני קבצים, desktop.ini + movie.ini האם לצרוב בצורה רגילה או צריך תוכנה יעודית לשם כך. אשמח לתגובות...
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
שלום !!! אני מחפש תוכנה עם אקולייזר יעיני שיש בה את הסיגנונות של השירים כמו שיש במדיה פלייר אבל בתוכנה אני יכול גם לעשות שלא יהיה קול לעלות ולהוריד את הבאס וכול מיני שטויות כאלה אבל אני לא רוצה איזה תוכנות למיקסים זה תוכנה שאני רק עושה את הסגנון של השיר וזה מתאים לי את השמיעה הכי טובה לשיר הזה כול היודע למה אני מתכוון שיעזור לי למצוא אותה תודה למי שניסה לעזור לפחות
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
תוכנת אופיס 2007 החלה, פתאום, להציג את סרגלי הכלים בצבע שחור, גם הסמל העגול מימין, הפך לקווים שחורים (במקום האדום ,כתום,ירוק וכחול שמייצגים את הרכב האופיס ). אבקש עזרתכם, איך להשיב את הצבע לסרגלים ולסמל.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איזה תוכנת הגנה [אנטיוירוס+פיירוול+כל השיט שצריך כדי להגן על המחשב] הכי מומלצת? עד היום השתמשתי בNorton 360 והיא היתה אחלה... אבל אמרו לי שהיא תוכנה גרועה... מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל LED באופן קבוע, זה המסך של המחשב שלי, דגם הטלויזיה סמסונג ES660 אני משתמש בטלויזיה בעיקר לגלישה לאינטרנט פייסבוק וואלה וכו' הרזולוציה ששמתי ומתאימה לי למרחק שאני יושב לקריאת כתבות ובכלל לממשק הווינדוס היא 720*1280 כעת שאני רוצה לפתוח סרט פול HD (1920*1280) האם יש דרך שהרזולוציה של המסך תשתנה לי באופן אוטומטי לFULLHD בעת פתיחת הסרט? מבלי שאצטרך להיכנס להגדרות הווינדוס ולשנות את הרזולוצית מסך? אני יודע שבמשחקים איכותיים המחשב משתנה אוטומט לרזולצית המשחק, האם יש תוכנה או משהו שיכול לעשות לי את זה גם בפתיחת סרט וכשאצא מהסרט המחשב יחזור לרוזלוציה הנוכחית? (את העצה של לשים רזולוציה קבעה FULL HD ולשנות תפונט בווינדוס לגדול יותר לא עוזר…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Please advise such simple example in Python of machine learning that supports both inputs of training file and test file about code will give output. There are a lot of websites with multi blocks example (so each block just doing part of the "job"). Too annoying and most often not working. I am looking for "one shot" code that does it all. Thanks, Eran
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו משתמש בה (2006!) ויכול להגיד איך היא??? אני קונה אותה בערך בעוד שעתיים ו54 דקות.
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי אחרי מאמץ רב של חודשיים וחצי וכמה דחיות שוחררה לאויר גירסה 2.3.0 של הימאליה רשימת השינויים, מעבר לשינויים קוסמטיים גדולים במסך הראשי: * אפשרות להגדיר האם לבדוק חשבון מסויים בהפעלת התוכנה או לא * הודעת אישור מחיקת מכתבים תכיל את מספר המכתבים למחיקה * אפשרות לעצור את תהליך הסטטיסטיקה באמצע * אפשרות להעתיק כתובת שולח או נושא ל clipboard במסך הראשי * לכל חשבון, האפשרות להוריד מכתבים עד X ימים אחורה * גרירת קבצים למסך הראשי, תייצר מכתב חדש עם הקבצים כנספחים * אפשרות לעריכת התוכן הגולמי של מכתב * אפשרות ליציאה מהתוכנה תוך גריסת כל המידע ללא אפשרות שיחזור * טאב דואר יוצא מכיל את מספר המכתבים לשליחה/טיוטות * שליחת מכתב כנספח * תצוגת התקדמות של סינכרון החשבונות * פעולות מרובות…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה אני יוכל בעזרת כתובת IP להתחבר הביתה ולראות דרך המצלמה מה קורה בבית מישהו מכיר שם לינק משהו ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
אהלן, כמו שרשום בכותרת מחפש תוכנות שבודקות תקינות כרטיס מסך ולוח אם, שימו לב שאני מחפש תוכנות שעולות מדוס, כלומר כאלה שיוכלו לבדוק את הרכיבים הנ"ל ברגע שהמערכת קורסת והאם הבעיה היא באחד הרכיבים האלה (כמו memtest לזכרונות) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי בעיה עם קבצי WMV כשאני מנסה להריץ אותם אני מקבל הודעת שגיאה שחסר לי קידוד לסאונד. כאשר אני לוחץ לקבל עוד מידע (מוביל ל http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/C00D11C7) יש לי מספר שגיאה שהוא: C00D11C7. הורדתי VLC וניסיתי גם משם ולא עזר. התקנתי את הגירסה האחרונה של חבלית K-LITE אבל זה לא פתר את הבעיה. אגב יש לי WINDOWS 7 7600 RTM אבל גם בגירסת ה 7100 RC הייתה לי את אותה הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חייב תוכנה לפריצת WINRAR והורדה של התוכנה GetDataBack פרוצה או סריאל מגירסה 4.22
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכנסתי הגדרתי את הגדרות המאורר כמו שאני רוצה ואני לא רואה שום שינוי הנה תמונה (בקרוב אני אעלה סרטון) הגדרתי שמטמפ' 56 ומעלה המאורר יתחיל לעלות RPM כמו שאתם רואים זה על 70 ולא עלה שום RPM ואישרתי תפרופיל מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי תגרסא החדשה .2020.מה שקורה שאני כבר יום שלם מנסה לתקן תבעיה ולא מצליח.שאני לוחץ על האיקון התוכנה הוא מבקש את זה direxit משהו(תמונה מצורפת)ניסתי להתקין כרגע ת 11 ויש על המחשב ת 11 מפרט ווינדוס 7.64 ביט אשמח לעזרתכם מה צריך לעשות בבקשה.ומה זה אומר.לא הצלחתי להתקין ת 12 כי יש חוסר תאימות תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
פתחתי חשבון SKYPE אבל לא הבנתי תכלס מה קורה פה בנוגע לתעריפים... אני הולך להתקשר דרך WIFI מפלאפון, לארץ לפאלפונים ומחשבים. למחשב זה חינם? או שזה גם יורד לי מהדקות? מישהו יכול לשפוך קצת אור אני מאוד מבולבל