עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לחבר שלי עסק לקריוקי,והוא הוריד מלא קבצי פלייבקים בכסף. הוא משכיר את המחשב הנייד הזה לאנשים, אבל הוא לא רוצה שיוכלו להעתיק אותם או למחוק אותם. שרק יוכלו להפעיל את הקובץ,יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אני מאמין שבסופו כל דבר אפשר לפרוץ,אבל הוא זקוק לתוכנה שהבנאדם הפשוט לא יגרום "נזק" לקובץ

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by oren,

אני נוהג לקחת סרטי DivX ולהוציא מהם קטעים שאהבתי ע"י התוכנה Virtual Dub, אתמול ניסיתי לעשות זאת על סרט בפורמט XViD וכשטענתי אותו לתוכנה קיבלית הודעת שגיאה שאין לי Decompressor מתאים כדי לפתוח את הסרט או משהו כזה. ודווקא אפשר לראות את הסרט בלי בעיות... רק ב-Virtual Dub אני לא מצליח לפתוח אותו. איך אני יכול לפתוח אותו בתוכנה זו? תודה.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by jhonston,

שלום אני מתכוון לפרמט את הנייד ולהתקין עליו WIN7 ( היה לי ויסטה) HP עם מעבד AMD כפול ליבה (לא זוכר איזה) ו 3 ג' ראם אני תלבט איזה אנטי וירוס להתקין. אני לא רוצה לשלם עבור התוכנה מה שמצמצם בפניי את האפשרויות. ההתלבטות היא בין האנטיוירוסים החינמיים AVG AVAST AVIRA MICROSOFT בנוסף יש לי אפשרות לקבל'את McAfee VirusScan 8.7 מה ממולץ מבין האפשרויות אני מחפש שהתוכנה תגן עלי בלי יותר מידיי התעסקות ושלא תזללו משאבי מערכת. תודה

4. Started by kill_b7,

כשאני מנסה לבדוק ציוני בגרות באתר של משרד החינוך חלק מהנתונים מופיעים בגיבריש כמו שם ומקצוע וחלק כתובים בעיברית תקנית. נסיתי את כל הקודים האפשרים שיש לעיברית וזה פשוט לא עוזר. מישהו יודע מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by SHAY951,

כשאני מפעיל את האימיול ומשחק באיזשהו משחק, כל איזה 2 דקות יש תקיעה לשנייה של המחשב ואז זה משתחרר. אני יודע שזה 100% בגלל האימיול כי שאני לא מפעיל אתו זה לא קורה. זה יכול להיות מציק שזה קורה (וקרה.....) ברגעים קריטייים במשחקים...... אם מישהו מכיר את הבעיה, ויודע ממה היא נגרמת או איך אפשר לסדר אותה אני אשמח. תודה.

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by ben060,

הוא מביא לי דף שלם של שורות בשפת תיכנות כלשהי. מישהו יודע מה עושים? ד.א - ב IE האתר עובד טוב.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  7. Started by hagay21,

יש לי מכשיר משולב פקס שמחובר למחשב עד אתמול הכל עבד מצויין עכשיו שאני מקבל פקס למכשיר אני מקבל הודעה קטנה לתוכנה אבל הפקס לא מוזן אליה ויוצא רק הפלט למכשיר מבלי להשאיר תיעוד במחשב למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by haimcoen,

אני צריך תוכנה לעריכת סאונד כך שאני יוכל להוריד מהקובץ רעשים מסוימים ומנגד לחזק את הקול שאותו אני רוצה לשמוע(מדובר בשיעורים מוקלטים) אני ישמח לעזרה תודה רבה מראש לכל העוזרים בעינין

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  9. יש לי מקלדת מסוג TEAC SX60 ואני לא מוצא דרך להגדיר שימושים שונים לכפתורים. דרך הדרייבר אין אופציה.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by yoavcn,

לצורך פירמוט מחשב מעביר הקבצים לדיסק חיצוני (USB). כל הקבצים עוברים למעט קבצי iso השוקלים ברובם 4.5 ג"ב. מקבל הודעה לפיה אין מספיק מקום בדיסק, מה שלא מסתדר עם הנפח הפנוי גם לגבי העברת קובץ אחד בלבד בכל פעם. איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהעביר את הקבצים ?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by TheReaper,

בצעד מוזר (ושלילי לדעתי) שיחררה מוזילה אלפה לשימוש פנימי של firefox4 למה לדעתי זה שלילי? אתה לעולם לא מתחיל פיתוח של גרסא חדשה אם לא סיימת את הראשונה... FF3 עדיין נמצא בבטא 4 (מתוך 5 לפחות) וממש לא קרוב למושלם.... בכל מקרה הנה לינק http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central/firefox-4.0a1pre.en-US.win32.installer.exe עריכה-טוב הכל שמה כתוב כFF4 אבל אני לא רואה שום דבר חדש... (גם הוא מותקן בתיקייה בשם FF3 BETA4) יכול להיות טעות של המפתח

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  12. שלום רב: מסיבה שעדיין לא ברורה לי, בגרסאות האחרונות של סקייפ, התוכנה עוקפת את חסימת https://apps.skype.com בהגדרות של אינטרנט אקספלורר, דבר שגורם ל-Skype Home להיות מופעל, ולפרסומות לחזור ולהציק. איך אפשר להתמודד עם זה?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by psychuil,

כשאני נמצא במשחק (שעובד על אותה רזולוציה כמו הdesktop שלי) ואני עושה alt + tab, לפעמים זה עובר לי לאיזה רזולוציה הזויה בלי שום סיבה. כדי להחזיר את זה למצב הרגיל אני צריך to tab in and out למשחק. עכשיו לפעמים אחרי כמה פעמים אני מקבל out of range, ואז אני לא יכול לעשות כלום, חוץ מלגשת לכפתור הrestart שעל המארז שלי.. מפרט בצד, על vista ultimate x64 עם דרייברים מעודכנים.

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  14. כבר שנים, בכל הגרסאות שניסיתי, בכל מערכות ההפעלה, קבצי GIF רצים מהר יותר ב-FF (גם בהשוואה ל IE גם בהשוואה למציג התמונות של הוינדוס וגם בהשוואה ל IMAGEREADY). מה העניין פה? למה זה קורה, מה אפשר לעשות נגד זה?

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  15. אני צריך תוכנה שתעשה איתחול אוטומטי לראוטר כשאני מפעיל אותה. יש דבר כזה? הראוטר שלי מחובר דרך כבל רשת.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by Eviljelly,

שמעתי שיש תוכנות צריבה שלא פועלות תחת אקס.פי כשבדקתי ב Download.com בכלל לא היה להם שם את הסיווג של XP מישהו עם אקספי ותוכנת צריבה מוכן לתרום לידע ... נורא אהבתי את EZ4 ... אבל הבנתי שהיא בעייתית ..

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  17. כרגע אני משתמש ב PROCESS MONITOR מבית SYSINTERMALS, אבל אני מחפש תוכנה שתמצא באיזה DRIVER משתמש תוכנה אחרת. יש לי שתי תוכנות אבטחה שמתנגשות אחת עם השנייה ואני חייב למצוא באיזה DRIVERים כל אחת משתמשת כדי להעביר את הטיפול הלאה למפתחים. יש לי רשימה חלקית מ PROCESS MONITOR אבל אני לא בטוח שזה הכל וחשבתי אולי מישהו מכיר תוכנה טובה יותר.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  18. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by 00Amir,

כאשר אני מרנדר סרט אני שם לב שהמעבד לא ב 100% עבודה, הוא רק ב50% והמחשב לא נכנס לטורבו בוסט... האם השימוש במעבד קשור לסוג התוכנה ? התוכנה היא סוני ווגאס 10 ... האם יש תוכנות שיודעות לנצל את כל הטכנולוגיה של המעבד?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by shodan,

שאני מעלה משחק המשחק אכן עולה אך רואים הכל מרוח וניתנת הודעת שגיאה אי אפשרות להטעין את DIRECT X הורדתי עדכון ןאין זה פותר[ראו קובץ]

21. קיבלתי לא מזמן מחשב נייד עם ויסטה 64 ביט והדרייבר של המיני דיסק כמובן לא עובד על המערכת הזאת חרשתי את הרשת במטרה למצוא אך לא מצאתי משהו שימושי מישהו יודע איך אני יכול להשיג דרייבר כזה שיעבוד לי טוב על הויסטה? זה הדגם של המיני דיסק MZ-N510

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני צריך להפעיל תוכנה מבוססת DOS שנקראת מכפל שיווק בWIN XP PROFESSIONAL מה שקורה זה שאני מפעיל את התוכנה היא עולה אבל רואים הכל בג'יבריש אבל אם אני מפעיל אותה במחשב אחר ב WIN ME רואים סבבה מה אפשר לעשות? נ.ב. הווינדוס הוא באנגלית עם תמיכה בעברית

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by juve12,

מישהו יכול להגיד לי מהו הכלי הטוב והחדיש ביותר להורדת הוירוס תודה מראש

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by havlin,

שלום, האם יש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ע"י קוד והמחשב ממשיך לעבוד ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  25. Started by Salwaby,

אוקיי אז כרגע יש לי Windows XP PRO באנגלית ... הבעיה שלי היא שכל פעם שאני נגיד מוריד כתוביות לסרט די.וי.די לדוגמא הכתוביות יוצאות לא מקודדות כאילו אני רואה אותם בג'יבריש במקום בעברית .... עכשיו אני יודע 100% שזה לא בעיה בכתוביות כי בדקתי בכמה אתרים ומלא כתוביות שונות ... לא יודע מה עושים לתקן את זה ... תודה http://img243.imageshack.us/img243/4330/302xl5.jpg נ.ב : אין לי מושג אם זה הפורום הנכון או לא .. פשוט אני חושב שזה משהו ב windows שצריכים לעשות...... תודה

• 7 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.