תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אינני מצליח למחוק קובץ נתונים pst. ב- OUTLOOK2007 למרות שאינו מוגדר כברירת מחדל וקיומו יוצר לי בעיות בספר הטלפונים. תודה רבה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אוסף מאוד גדול של טריילרים והייתי רוצה לשנות אותם מהפורמט המקורי שלהם (MOV) לאמפג כדי שאני אוכל ליצרוב אותם על וידאו דיסק, הבעיה היא שכאשר אני משנה אותם גם יחס הצפיה משתנה וזה יוצא מגעיל, יש תוכנה שתעסה את זה ותשמור על יחס הצפיה (גם אם הוא לא יהיה דיגיטאלי). תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלו שני אנטי וירוסים שונים שרק אחד מהם צריך להיות פעילה במחשב או ששניהם משלימים אחד את השני? ומי מהן עדיפה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני צריך דרייבר ללוח אם שלי בשביל הכרטיס קול (בגלל שהוא מובנה) הלוח אם : PCPartner VIA Apollo Pro133 Motherboard תודה רבה . ושבוע טוב .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתהיה מסכה על היד שלי, כל הזמן, אבל היד שלי זזה, אבל מה שעשיתי היה לעשות ROTOSCOPING ליד, וזה עבד מעולה, זה עקב אחרי היד והכל, אבל עכשיו איך אני עושה שמה שיעקוב אחרי היד יהיה מסכה ולא הרוטוסקופינג. הוכחה שזה אפשרי (אבל אין לי מושג איך): המשפט נלקח מ:http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WS3bf812c123007fb8513559df126b537c840-8000.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחלץ קובץ rar שגודלו מעל 4GB ומתקבלת הערה: "Only NTFS files can be larger then 4GB" מה אני אמור לעשות כדי להצליח לחלץ את הקובץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך המחשב שלי נשמע בקשר לבטיחות בגלישה/משחקים אונליין בסטים? - NOD32 AV. - Malwarebytes. - Win7 Firewall. - Common Sense. - כל קובץ במחשב הוא חוקי כולל מערכת הפעלה. אין איפלו warez אחד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם ... אני צריך עזרה ממש עזרה ממש דחוף ! בבקשה אם אפשר תוכנה שחוסמת כניסה ל צ"ט במיוחד של נענע ! אני לא רוצה שמישהו יכול לכנס לצ'ט בבקשה ?[ תודה מראש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בתוכנה JRiver Media Jukebox 14 לא מצאתי דרך לשנות את הווליום כאשר היא ממוזערת, בSOUND MIXER נוספה עמודה בשם MEDIA JUKEBOX. האם ניתן לקבוע כפתור במקלדת (GLOBAL HOT KEY) לשליטה בMEDIA JUKEBOX ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיפוש רציני ברשת ופורומים לא מצאתי תוכנה גיבוי מתאימה לצרכים שלי. אולי תוכלו לעזור לי, אני מחפש תוכנת גיבוי שתוכל לגבות את כל המחשב או מספר קבצים, שתגבה את הקבצים לפי זמנים שאני קובע בזמן שהיא מופעלת בזמן הפעלת המחשב. שתדע לדחוס את הקבצים עם אפשרות לעשות דיסק גיבוי בעקבות קריסה המחשב. שתדע לגבות מספר קבצים שאני שהגדרתי שהתאריך או הגודל השתנה רק שתדע לגבות אותו על הקובץ הגיבוי הקיים. (לדוגמא: תיקייה המסמכים שלי או מועדפים). מערכת המחשב שלי: winxp. תודה רבה על העזרה זאב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה כנראה אמור להיות הדבר הבא התוכנה מבוססת על הורדה משרתים ויש תעריפים להורדה ממש נמוכים 30c לגיגה או משהו כזה למכורים ותשלומים חודשיים עד שנתיים (כן זה בתשלום) אבל אני לא בא לעשות פרסום כי עד כמה שאני הבנתי זה לא חוקי להוריד כאלה דברים (סרטים שירים וכל מה שנמצא תחת הגנת זכויות יוצרים) למרות שזה בתשלום לא נראה לי שהכסף הולך למשו חוץ מתחזוקת השרתים. וקראתי שמועות שבגללם אני מדפיס פה הודעה, בצוות האדמינים שלהם קיים עורך דין שיש לו גישה לכל הIPים של מי שמשתמש בתוכנה והוא יכול להשתמש בהם כנראה. הפרטים לא ממש ידועים כי זה שמועה. וקראתי שאולי מיקורוסופט היא זאת שמריצה את הדברים מאחורי הקלעים בשביל לעקוב אחרי הורדות משתמשים וכדומה. אני פותח את התרד הזה על מנת לשמוע מכם מסניון ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה ויסטה. המחשב מחובר ב WIRELESS, ברשת ביתית עם נתב של אסוס. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לבצע עדכונים לתוכנת האנטי וירוס לאחר ההתקנה. אני מקבל הודעה מהאנטי וירוס ש Connection failed. התקנתי MCAFEE שעובדת על המחשב השולחני שלי, ולא הצלחתי. החלפתי ל AVG החינמית, ועכשיו ל AVAST, ככה שהבעיה היא לא התוכנה. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות ולא ב WIRELESS וגם לא עבד. הורדתי את ה FIREWALL וגם לאחר מכן את ה DEFENDER וגם לא עזר. התוכנות מאופשרות בתוכנות שפתוחות ב FIREWALL של ווינדוס. כרגע, אני מקבל את ההודעה: security center did not trust this program because its identity can't be verified מה security center שבויסטה. לא יודע מה עוד לעשות ומה הבעיה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הורדתי את התוכנה vlite. כולל windows aik הורדתי את הדריוורים -הדדריוורים באים עם קובץ zip האם עליי לפתוח את הקבצים ואז להקנות בתוכנה vlite מעוניין ליצור מערכת עם הפעלה עם האופיס כולל דריוורים . האם לאחר הצריבה האם הדרוורים מותקנים אוטמטית או שעליי להתקין אותם מעלה את התמונה איפה האופציה להעלאת הקבצים . תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לחבר שלי בעיה כאשר הוא מנסה להוריד משהו מהאינטרנט גם באקספלורר וגם בקרום מופיעה לו ההודעה הבאה "SQLSTATE[00000] [1129] Host '192.168.0.34' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts'" ניסיתי להחליף את קובץ ההוסט וזה עדיין לא עזר אבל הקובץ עצמו נקי עכשיו והוא לא רוצה להשתמש במנהל הורדות אם מישהו רוצה הציע את זה אז...תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק לתוכנת שליטה על מחשבים שלא ברשת ביתית וללא צורך בגילוי כתובת IP. הכונה שאני יתקין את התתוכנה אצלי ובכל מחשב אחר ואז אני יוכל להתחבר ישר. (הIP משתנה כל פעם מחדש כי המחשב זז והמשתמש לא ממש מבין איך להוציא את הIP שלו) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למומחים השעון במחשב החדש שלי מפגר ב 3 דקות מערכת הפעלה XP HOME המחשב מחובר ברשת למחשב נוסף-שם השעון מדייק וההגדרות זהות בשניהם - שעון ירושליים , לא מסתכרן עם שעון האנטרנט מה.? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תייקיה עם מלא קבצי POWERPOINT שהורדתי מהמייל ושמרתי אותם עד היום כולם נפתחו רגיל.... הם כבר מלפני שנה הקבצים האלה... פתאום אני מנסה לפתוח אותם והרוב מה שאני פותח הוא נותן שגיאה עם TEXT CONVERTER . CANT OPEN THE FILE TEXT CONVERTER משהו כזה.... מה זה יכול להיות?.... לא שיניתי כלום במחשב לא עשיתי כלום פתאום זה התחיל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ כלשהו מכל אתר, הוא מוריד רק עם חיבור אחד (כלומר מוריד רגיל ללא האצה כלל, לא שונה מהורדה ע"י הדפדפן). כאשר שדרגתי את DAP לגרסה הנוכחית, הבעייה נפתרה, אולם חזרה לאחר כמה דקות. הסרה והתקנה מחדש לא הועילו. אני מנסה להוריד עם DAP את Dr-web Cure It מהאתר הישראלי למחשב של אמי, כיוון שבהורדה ללא האצה הוא מוריד בערך באותה המהירות כמו של מודם חיוג (התשתית היא של בזק, 2.5 מגה, והמודם הוא ללא נתב, בחיבור עם חייגן, כולם תקינים), ובאתר הרשמי, דורשים ממני למלא פרטים אישיים על מנת להוריד את Dr-web Cure It. מה הסיבה לבעייה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אתמול ביצעתי סידרת בדיקות שונות עם התוכנה , לפרקי זמן קצר של 10 דקות עד 30 דקות, בכל הבדיקות לא קיבלתי שום טעויות , השאלה היא לכמה זמן יש לעשות את הבדיקות . רוני
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסתבר שה"ווינדוס הפגום" זה לא תקלה בווינדוס אלה סוס טוראני שרוצח לי את הארדיסק אני חושב שיש גם עוד כמה חברה שיצטרפו אליו אני לא יכול להפעיל שום דבר מבלי שזה יקרוס ועכשיו אני לא יכול להפעיל כלל את הWINDOWS(אני כרגע במצב בטוח עם רשת) מה לעשות במצב הזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי WIN 7 והתקנתי בו winrar עכשיו שאני בא לחלץ את הקבצים מwinrar אני עושה extract files הוא טוען יענו עונה לי סימן שהוא טוען אבל כלום לא קורה... מישהו יודע למה ואיך אפשר לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בד"כ מפעיל את msconfig כך: התחל-הפעלה-msconfig-אישור כשאני מנסה לעשות את זה בשבוע האחרון אחרי לחיצת אישור לא קורה כלום גם כשאני עושה את זה ממנהל המשימות אני צריך את הmsconfig ולא שום תוכנה אחרת שאר פרטים OS: WIN xp pro sp2 כל העדכונים english אבל עובד עם mui של עברית מפרט <--- תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל לא מצאתי דרייבר למצלמת רשת של חברת GPT הדגם הוא DC-4120, לווינדוס ויסטה 64-ביט, פשוט קראתי גם כאן וגם בפורומים אחרים שהמון משתמשים מחפשים דרייבר למצלמה הזאת אז אולי מישהו נתקל ויכול להפנות אותי ללינק עם הדרייבר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-