תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני נמצא במשחק (שעובד על אותה רזולוציה כמו הdesktop שלי) ואני עושה alt + tab, לפעמים זה עובר לי לאיזה רזולוציה הזויה בלי שום סיבה. כדי להחזיר את זה למצב הרגיל אני צריך to tab in and out למשחק. עכשיו לפעמים אחרי כמה פעמים אני מקבל out of range, ואז אני לא יכול לעשות כלום, חוץ מלגשת לכפתור הrestart שעל המארז שלי.. מפרט בצד, על vista ultimate x64 עם דרייברים מעודכנים.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הורדתי ממקום מסוים "מצונזר" משחק מסוים "מצונזר" ואני רוצה לצרוב אותו. הבעיה ששתי התוכנות צריבה שברשותי NERO ו-ROXIO EASY CD CREATOR 5 לא מזהות את הקובץ ורק שאני לוחץ SHOW ALL FILES בתפריט בחירה הוא נותן לי אפשרות לפתוח את הקובץ. השאלה עם זה לא יעשה בעיות בצריבה. הנה תמונה של סיומת הקובץ:
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט אבי אני מעוניין לצרוב אותו כ VCD אבל הוא ארוך מידי אז אני מענויין לפצל אותו לשני חלקים ולשים על שני דיסקים עם איזו תוכנה אני עושה את זה ? אני מתכוון להפוך אותו לשני סרטים נפרדים שאפשר להפעיל כל אחד בנפרד ולא צריך לחבר אותם שוב כמו נניח בתוכנה HJSPLIT
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רואה להוציא ממנו פריים אחד. ניסיתי בהתחלה עם PrintScrn אבל קיבלתי שחור כעשיתי paste בצייר. אחר כך ניסיתי עם תוכנה בשם SangIt אבל גם שמה קיבלתי מסך שחור. איך אני יכול לקבל פריים אחד מתוך הסרט בתור קובץ תמונה?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש המון זמן בפורט של ביטורנט שמקבלים אוטומטית בהתקנה לאחרונה הביטורנט התחיל להאיט קראתי המון מדריכים אבל שום מדריך לא מציין החלפת פורט (בדומה לחמור) לפי מה מחליפים פורט? גם פורט של ביטורנט צריך לפתוח בחומת האש? כשמחליפים פורט בביטורנט אפשר לרשום איזה מספר שרוצים או שזה פורטים קבועים? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בעקבות שרפת המחשב הקודם קניתי חלקים והרכתי מחשב כמעט חדש ?(חלק מהחלקים הם מהישן אבל גם מהשנה האחרונה) הנה המפרט: ASUS A7V333 ATHLON XP1800+ TRANSED 256MB 333MHZ DDR HERCULES PROPHET 2 TITANUM HERCULES GAME THEATHER ASUS E616 RICOH ADP MP7200 MAXTOR 60 GB 7200RPM PINNACLE PCTV ועכשיו לשאלה למה אני מקבל 4700 נקודות ב 3DMARK 2001 כשמערכות דומות מקבלות 6000+/- יש WIN XP ודטניטור 28.32
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני עושה סריקה אז הוא לא מוצא כלום אבל לפני כמה דקות היה לי מסך כחול לגמרי והיה כתוב רוברט וירוס או משהו כזה שנמצא ועכשיו זה בסדר אבל אני לא יודע מה לעשות אז שמתי פיירוול ורציתי לדעת איזה אנטי וירוס יותר טוב מנורטון אני יכול להוריד? תודה, מטוס
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד את התוכנה RockMelt זה כותב לי הודעה: אם אני לא טועה זה קרה לי גם בעוד תוכנות שניסיתי להוריד.. מערכת הפעלה:Windown 7-32 Bit תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שאני צורב דיסק ומנסה במקביל לגלוש המחשב בקושי זז ממש גמור שהנרו מפסיק לצרוב הכול עובד מעולה אני היחיד בארץ שהנרו דופק לו את המחשב מאיטיות ?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
גראת האופיס החדש מתהדרת בשם הקוד NGO (Next Generation Office), נראית טוב? תשפטו בעצמכם: http://www.ibelite.com/images/ONG_1.jpg http://www.ibelite.com/images/ONG_2.jpg http://www.ibelite.com/images/ONG_3.jpg
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הרצתי כרגע Hijackthis במחשב שלי ואני רוצה את עזרתכם לניתוח הקובץ שלו, לגבי האם יש ערכים לא רצויים במחשב שלי. למחשב שלי לוקח המון זמן להטען בעת ההפעלה או בעת הפעלה מחדש. הנה קובץ ה-Log של Hijackthis: ראו קובץ מצורף (הערה: סיומת הקובץ שונתה ל-TXT, מאחר והפורום לא מאפשר להעלות קבצי LOG).
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דיי גרוע בפוטושופ, אבל החלטתי לפרסם בכול זאת, אני דיי חדש בעניין של תלת מימדי בפוטושופ, אז אשמח להערות, אני יודע שזה לא הכי טוב... אבל זה מהראש אחרי הכול... (בלי מדריך...): קישור ישיר (כי אם אני לא טועה Imageshack מקטינים לפי המסך): http://img48.imageshack.us/img48/6500/mp4playerwv5.jpg וזה עבודה ממש ממש ישנה שלי ב-Flash מכיתה ז' והחלטתי לפרסם אותה פה אם כבר היא עלתה לי: http://members.lycos.co.uk/shynet/flash/computerart.html בעיקרון זה המחשב הישן שלי בפלאש, אז הייתי דיי בהתחלה של פלאש ולא ממש התקדמתי עד היום , אבל אשמח לקבל דעות והערות בקשר לעבודה הראשונה השנייה פחות כי זה משהו שהייתי דיי קטן ועכשיו שאני חושב על זה יש הרבה עוד מה לשנות מאז..…
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני עובד עם התוכנה ולא כ"כ הבנתי איך אני יכול לבדוק את היציבות של הכרטיס לאחר האובר קלוק...
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי מכשיר משולב פקס שמחובר למחשב עד אתמול הכל עבד מצויין עכשיו שאני מקבל פקס למכשיר אני מקבל הודעה קטנה לתוכנה אבל הפקס לא מוזן אליה ויוצא רק הפלט למכשיר מבלי להשאיר תיעוד במחשב למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. יש לי קובץ וידאו באיכות טובה ואני רוצה לכווץ את הנפח שלו הכי שאפשר ושזה לא יוריד באיכות של הסרט. איזה קידוד או תוכנה אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה או מובנה בווינדוס אפשרות לחסום בסיסמא את השימוש במחשב ו\או רק ברשת? המטרה היא למנוע מילד להשתמש במחשב ו\או באינטרנט בלי רשות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
windows photo viewer הגלריה של 7 ו8 (לא זמינה ב10 בלי הפעלת קוד רג'יסטרי שמאפשר אותה ב10) כשמגדילים את החלון וסוגרים אותו, הוא נפתח בחזרה כחלון קטן במרכז המסך. איך מתקנים וגורמים לו להפתח בחלון 'מוגדל' ולא מוקטן? כשאני מגדיל, וסוגר זה לא שומר את ההגדלה ולא פותח בחלון מלא הבאג דווח לפני שנים הנה כאן http://www.neowin.net/forum/topic/817242-nice-bug-in-windows-photo-viewer-windows-7-rtm/
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לשאול אם תוכלו לעזור לי עם התוכנת מיילים של מוזילה. כרגע החברה בא אני עובד עברה מ IMAP ל exchange ואני מחפש דרך להמשיך לעבוד ולא לעבור ך OUTLOOK המעצבן. כרגע קינפגתי את זה לעבוד דרך שירות ה IMAP אבל תוך שבוע ה SERVICE יסגר. אני מקווה שלמישהו יש רעיונות (או שלפחות מבין אותי)? תודה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חושש שיש לי איזו תוכנה טפילה שמייצרת לי עבודה ברקע לא מצאתי כלום עם NOD 32 או ADAWERE רוצה להיות משוכנע ב 100% איזו תוכנה לנסות ? THX
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מתקין אתו הוא מסיים מבקש לכבות את המחשב ואחרי שהמחשב נידלק אני לא רואה את הדרייבר ואני גם לא שומע כלום כשאני שם שיר מה לעשות? בבקשה
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני יכול לצרוב דיסק בלי שזה קודם כל יעשה Cache שזה ישר יצרוב??
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מהו הכלי הטוב והחדיש ביותר להורדת הוירוס תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חילצתי קובץ rar בגודל 2.5GB והקובץ יצא בערך 4.5GB. בפעולה הפוכה הקובץ נדחס לגודל של 3.5GB בערך. האם יש דרך או תוכנה אחרת שמכווצת יותר? יש אפשרות לחזור לגודל שהיה כ-2.5GB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה פשוטה ובסיסית לעיצוב תמונה והוספת טקסט. בעבר השתמשתי בACDSEE אבל הכתב על התמונה יוצא הפוך (פסיקים ונק') המטרה היא כתיבת ברכה ושינוי של התמונה לגוון עתיק לדוגמא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-