תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מכניס סרט דיוידי לכונן ומפעיל אותו: הסרט מנגן, אבל אני שומע אך ורק את המוזיקת רקע (דיבורים וקולות רקע כמו מכוניות או פתיחת דלתות וכד' פשוט לא שומעים). זה כאילו ערוץ שלם של סאונד בסרט נמצא על mute. ניסיתי להוריד קודקים וזה לא עזר, ואני לא חושב שהבעיה היא בכונן בגלל שהוא קורא דיסקי DVD (שהם לא סרטים) בלי בעיה. אעריך את עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
MV2PLAYER מראה תמונה משמיע סאונד ופותח כתוביות אך יש מאחוריהן רקע שחור שמכסה חלק מהסרט. בקיצור אני לא מסתדר, אולי אפשר קצת עזרה? :-[
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה התלבטתי אם לפרסם פה תאשכול או בפורום רשתות אם זה לא בסדר תעבירו בבקשה את הנושא.. אני שולח אימיילים דרך אווטלוק עם אימייל של בזק בינלאומי והרבה אנשים אומרים לי שלא מגיע אליהם .. בוודאות האימייל יוצא מהתיבה של הsent items ככה שזה מוזר למדי אשמח לקבל עזרה תודה ולילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה רציתי לוודא את הדרייבירים שלי עקב התרעות חוזרות לעידכונים מוזרים מכל מיני בדיקות של המחשב. ניסיתי הרבה דרכים שונות לעדכן את הדרייברים הללו אבל ללא הצלחה. בתמונה המצורפת יש את הרשימה דרך האתר driveragent.com של מה שהם טוענים שלא תקין או מעודכן (אגב אתרים אחרים הראו תוצאות דומות) כמו כן יש לי בעיה כאשר בדקתי את driver manager ראיתי שיש סימן קריאה צהוב על PnP Bios Extension אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני צריך להמיר קבצי AMR (קובץ הקלטה של מכשירי נוקיה) לMP3 כל התוכנות שמצאתי מפסיקות לפעול אחרי 5 המרות... תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת קובץ/קבצים ולקבץ אותם למספר חלקי RAR ככה שצריך את כולם כדי לפתוח את הRAR איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^ תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום רב! אני הולך לעבוד עם תוכנה כגון MATLAB , אז נניח בהעמסה מקסימלית שלה (הרבה חישובים, שרטוט מורכב) איזה דרישות מערכת של המחשב מומלצת בשביל זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות סרטון און ליין כמו באתר נענע או מקו אני לוחץ פליי הוא כותב מתחבר ואז נעלם כזה כאילו הוא רצה לטעון את הסרטון אבל לא טען .. תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי ב Program Files תקיית WinPcap עם תוכנת דוס כזאת ו Uninstall לא זוכר שהתקנתי משהו כזה, מה זה בכלל ? אפשר למחוק ? עכשיו הרצתי HijackThis ואחרי ה analysis ה svchost.exe מופיע באיקס אדום O4 - HKCU\..\Run: [Windows Update] C:\WINDOWS\svchost.exe Must be fixed! Added by the ADCLICK-AG TROJAN! Note - this is not the legitimate svchost.exe process which is always located in the System (9x/Me) or System32 (NT/2K/XP) folder and should not normally figure in Msconfig/Startup! This file is located in the Winnt or Windows folder המחשב לא איטי או משהו אבל באמת ראיתי במנהל המשימות שהוא לוקח 50-40 מגה מה לעשות ?
-
- 16 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב התקנתי ווינדוס xp sp2 הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך שהוא x1950pro מאתר הרשמי של ati מה הבעיה יכולה להיות
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב התקנתי ווינדוס xp sp2 הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך שהוא x1950pro מאתר הרשמי של ati מה הבעיה יכולה להיות
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רב! לאחרונה התקנתי את חבילת OFFICE 2007. בהגיעי להשתמש באקסל, נתקלתי בחסימה לשנות את פורמט התאריך, כאשר לוחצים Ctrl+1 . חשוב לי לציין, כי גם בגרסה הקודמת 2003 נתקלתי באותה בעיה. אנא, עיזרו לי !
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום רב יש לי את הלוח האם להורדה דריוורים לכרטיס קול /ציפס /עידכון ביוס אם צריך וכ"והספר של הלוח . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר אי הצלחה למצא בפורום את מבוקשי אני פונה אליכם. איך אני יוצר תמונה מתמונות - הסבר : איך ניתן לבנות תמונה ממספר רב של תמונות שכאשר מסתכלים "מרחוק" רואים תמונה אחת ? כמו קולאג' של תמונות שלמעשה מהצבעים והניגודיות של שאר התמונות הקטנות נוצרת תמונה גדולה כמו פסיפס. תודה מראש , גל עריכה : תודה , עשיתי חיפוש לפי פסיפס ומצאתי תוצאות רלוונטיות .
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שמעו אנשים עשיתי Repair לוונידוס ועכשיו זה עשה לי בעיות עם הCCC. מחקתי והתקנתי מחדש אבל כשאני מדליק את המחשב הוא אומר שהתוכנה צריכה להסגר. איך פותרים את הבעיה? תודה. עריכה: אפשר לנעול, פתרתי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
לאחרונה הדפדפן נתקע לי כמה פעמים ביום כאשר אני גולש. לא באתר מסוים. תקוע עם שעון חול וצריך להעיף את הפרוסס במנהל התהליכים. הרצתי תוכנות לגילוי וירוסים ורוגלות-לא מצאו כלום.אני משתמש עם XP/SP2, ודפדפן 6.00 מה עושים ? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני פותח כל אחת מתוכניות האופיס (וורד, אקסל וכדומה וגם את NOTEPAD) היא נפתחת מיידית תוך שנייה ומוכנה לעבודה. כאשר התוכנה סגורה ואני מנסה לפתוח מסמך אופיס כלשהו (כלומר להקליק עליו פעמיים), אז לוקח למסמך (כל מסמך) כדקה להיפתח: חצי דקה עד שהוורד או האקסל נפתחים {בחצי הדקה הראשונה הזו, כאשר בודקים את TASK MANAGER, אזי אין כל זכר לך שיש ניסיון כלל ברקע לפתוח תוכנה - לא במשאבי המעבד ולא ב PROCESS, אלא רק אחרי חצי דרה התוכנה נפתחת בזריזות כאילו רק הרגע בעצם ניסיתי להפעיל אותה} ועוד חצי דקה למסמך עצמו להיטען. ניסיתי לשחזר את המערכת מספר ימים אחורה והתופעה נעלמה, אך התופעה שוב חוזרת. לצערי לא הצלחתי למצוא את גורם החזרה, זה לא RESTART, זה לא WINDOWS UPDATE. יש לי WIN …
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה באייסיקיו 6, כל פעם כשאני פותח אותו הוא מציג לי הודעת שגיאה ולמרות שמחקתי והתקנתי מחדש את התוכנה הוא עדיין מציג לי את זה. אם למישהו יש מושג איך או מה אני אמור לעשות כדי להיפטר מזה, אני אשמח אם תעזרו לי בזה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם זה נכון שרוב גרסאות התוכנה החדשות (נניח הגרסא השלישית של פיירפוקס או השמינית של נרו וכו', או סתם תוכנות שפותחו לקראת אמצע-סוף 2008) תומכות ב2 ליבות ? האם ווינדוס XP (לא משנה איזה SP) תומכת בריבוי ליבות ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול הקפי (5.1), ואני רוצה לשלוט על כל ערוץ שלו (פרונט ימני, שמאלי, אחורי ימני, שמאלי, מרכזי) אני מתכוון שלכל ערוץ יהיה מד של שליטה על הווליום. יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה?
-
- 14 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת כיצד ניתן לשחזר את האיקון של הסל מחזור לDESKTOP אם נמחק ע"י DEL. בברכה, גולן :
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לידידה שלי במשהו במחשב שלה אבל בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.. שהיא מכניסה שם משתמש וסיסמא לאימייל שלה ולמקושרים שלה ועושה "התחבר" זה פשוט עושה REFRESH לאותו דף.. ולא נכנס לאתר! האתר היחידי שכן נכנס לה זה פייסבוק מישהו יודע מה זה? אם יש פתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
שלום. קראתי באחד הפורומים כאן באתר, ולא הצלחתי למצוא את זה שוב, שעדיף להתקין את ADOBE CS על כונן אחר מאשר זה שמותקנת בו מערכת ההפעלה. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. זה נכון ? 2. למה ? 3. האם זה רלוונטי רק כשמדובר בדיסק נפרד או שאם יש לי דיסק אחד עם שתי מחיצות, עדיין עדיף לי להתקין במחיצה שאינה כוללת את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-