עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה: אני רוצה לפרמט את הכונן. העברתי את כל מה שהיה לי בו לכונן אחר ובדקתי לפני שאני מפרמט כמה נפח יש לו. לחצתי על מאפיינים לכונן ואני רואה שיש שם 11 גיגה בשימוש. חשבתי שאולי יש תיקיות מוסתרות או משהו. בתמונה אתם רואים את התיקיות המוסתרות. הנפח של כל אחת מהן הוא בקושי 1 מגה. אז למה לעזזל רשום לי ש10 גיגה בשימוש? על מה זה? ???

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  2. חיברתי 10 קבצי וידאו שגודלם הכולל 4.95G בעזרת תוכנת VirtualDubS והקובץ המחובר שקיבלתי שוקל 19.5G !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי לפני בערך 10 דקות עשיתי restart למחשב... ופתאום kapersky כותב לי הודעה מוזרה בקשר לעדכון....ואומר לי שפשוט צריך לעדכן... אבל זה לא נותן לעדכן... עכשיו פשוט הkaspersky לא עובד!!!!!!! הרשיון שלי הוא עד ה8.6.06..............כך שאני לא מבין מה הבעיה......... אם אתם צריכים תגידו לי ואני אצלם את ההודעה שהוא נותן לי... הגיסא שלי היא 5.0.158 חייייבבבב עזרה!!!!! תודה מראש instalL עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הבעיה נפתרה לאחר שהצלחתי לעדכן את הKAV!!! (דבר שלא היה אפשר לפני כן)

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by shaharb,

שלום חבר'ה אז ככה, פירמטתי לחבר שלי את המחשב עם וונדוס חוקי+סריאל חוקי, הפירמוט הסתיים המחשב עלה ויש בעיה מוזרה בהתקנה של הדרייברים ושל משחקים ותוכנות. נסה שנית - התעלם או ביטול .. נקתלתי בזמן האחרון כמה פעמים בבעיה הזאת וניסיתי גם דיסקים אחרים ויש אחת מהבעיות הבאות : או בעיה בהתקנה של האופיס או בהתקנה של הדרייברים או בעיה בהתקנה של משחקים ותוכנות שונות .. אשמח לקבל עזרה בנושא

5. לאחר פירמוט מלא של ההרדיסק והתקנה נקייה של ווינדוס אקספי הום אדישן, התקנתי גם נורטון אנטיוירוס 2003. הבעיה המוזרה היא שבכל פעם שאני מנסה להעלות את הממשק של הנורטון, הוא נעלם לאחר כמה שניות, כאילו מעולם לא פתחתי אותו. אציין שהנורטון עובד ברקע בסדר גמור, מעדכן את הוירוסים וכו' בדקתי את זה דרך מנהל המשימות. הבעיה הזאת נמצאת גם בגוסט של אותה חברה. נסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ואפילו הסרתי והתקנתי את 2002, ועדיין אותה בעיה מוזרה. אני אובד עיצות, אם יש למישהו פתרון או שנתקל בבעיה הזאת כבר, אני אשמח אם יענה לי פה. תודה מראש, אייל. נ.ב. ה-XP מקורי, וזה גרסן עדכון שחברות הכבלים מכרו עכשיו בהמוניהם.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by DorCo,

לעיתים אני שומע טסססססס(מין רעש צורם חזק כזה) במקום מה שצריך. שמתי לב שזה קורה למשל בוינאמפ אני שומע שיר הכל טוב, אם אני לוחץ פאוס(מפסיק) ושוב פאוס אז שומע רעשים. אם פאוס ושוב פאוס אז שומע רגיל את השיר... וכן הלאה.. הדרייבר של הקול מעודכן.. מה אפשר לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  7. הEXPLORER לא הזה של האינטרנט אלא הזה של התקיות עושה לי בעיה מוזרה מסיבה כלשהי,כשאני עושה MINIMIZE לחלון הוא לא נשאר בTASKBAR,הוא נעלם לו מהTASKBAR אבל נשאר לרוץ ברקע כאילו הכול ברגיל ואני יכול לחזור אליו עם ALT+TAB לא התקנתי תוכנות שמתעסקות במראה הוינדוס,והתוכנה האחרונה שהסרתי הייתה LUNCHY בגלל שהוא כל הזמן העסיק לי תמעבד למישהו יש מושג אם אפשר לפתור את זה איכשהו בלי התקנות מחדש?

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by ArielBiMBa,

כאשר אני מפעיל את ICQ6 מופיע לי פתאום בפינה השמאלית העליונה של המסך שני קווים ירוקים קטנטנים על רקע שחור .הקווים מופיעים רק בDESKTOP וכל דבר אחר שמופעל עולה עליהם ומסתיר אותם וכאשר מכבים את הICQ הם נעלמים. שמתי לב לזה רק לפני שעה ואז שאלתי חבר שיש לו ICQ6 והוא שם לב שגם לו יש את הקווים האלה בדיוק באותו מקום(הוא משתמש בלפטופ של DELL,לא שזה משנה משהו). שכל מי שיש לו ICQ6 מופעל שיבדוק אם גם לו יש אותם.... מישהו יודע ממה הקווים האלה נובעים?האם אפשר להעלים אותם? עקרונית כרגע זה ממש לא נראה מזיק וזה גם לא מפריע כי כל דבר אחר עולה על זה אבל אני מפחד שבעתיד זה איכשהוא ייצרב על המסך ויופיע בכל מקום,כלומר יגרום למשהו כמו פיקסלים שרופים באזור ההוא(קצת פראנואיד עכשיו,מסך חדש לגמרי.. …

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by yz101,

כל עוד המחשב היה מחובר לטלויזיה LCD דרך הD-SUB, הרזולוציה לא הייתה טובה, אבל המחשב עבד מצוין. ברגע שהעברתי אותו לכניסת הHDMI, קיבלתי סאונד, וגם תמונה טובה יותר, אבל המחשב עובד 5 שניות כמו שצריך ואז קופא ל3 שניות בערך. כשאני מסיר את מנהל ההתקן של כ.מסך זה לא קורה. כמובן שאין צליל והרזולוציה יורדת. זה רץ על ויסטה 32BIT. אני גם לא מוצא יותר מדי דרייברים בשביל הכרטיס שלי, דגש AGP. יש למישהו עצה?

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם ICQ 5. כאשר רק בן אדם מסויים ברשימה שולח לי הועה ואני נכנס לחלון ההודעה הICQ נתקע. וזה קורה רק כאשר הבן אדם הזה שולח הודעה. מישהו יודע במה מדובר? כאשר הוא שולח הודעה ואני לא נכנס אליה אז הכל עובד בסדר.. תודה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  11. שדרגתי מ-IE7 ל- IE8 והוא מתפקד לכאורה בסדר ,אלא שדווקא כאן בשימוש באתר אני ניתקל בבעיה מוזרה כשאני רושם תגובות והטקסט קופץ ,במיוחד אחרי שאני כותב מעבר לכמה משפטים. ביטלתי כול מיני ADD-ONS בניסיון להיפטר מהבעיה ,אולם זה לא עזר רעיונות??

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by Yellow,

שלום לכולם,יש לי אנטי-וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal והווינדוס לא מזהה,הוא טוען שאין לי אנטי-וירוס. למרות שהאנטי-וירוס על הגדרות מקסימום,הוא מעודכן וסרוק,הוא עולה אם הווינדוס והכל איתו בסדר אבל הווינדוס לא מזהה אותו,מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT נוצר מצב שכאשר אני עוזב את המחשב מספר שעות (למשך הלילה לרוב) כל ההורדות מפסיקות וכאשר אני מוריד מייל באמצעות האאוטלוק משרת של נטויזיון אז פתאום הוא לא מוצא לי את המייל ורק לאחר שאני מאתחל את המחשב הכל חוזר להיות בסדר (הUTORRENT מוריד והמייל עובד) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? תודה

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  14. Started by shloosh3,

התקנתי WORD 2010 על לפטופ חדש של סאמסונג עם ווינדוס 8 וקיימת בעיה שכל קיצורי הדרך המוכרים כמו ctrl+c הוחלפו בקיצורים אחרים! אם אני נכנס להגדרות של הWORD ניתן אמנם לקבוע מחדש את קיצורי הדרך אבל יש איזה 9000 ואין לי מושג מה זה מה. בנייד אחר- מקבוק(שמותקן עליו ווינדוס 7) אותה התקנה עובדת מצוין. יש דרך להחזיר את זה אוטומטית לקיצורים הנורמלים והמוכרים ???. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by NuXeR,

שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה במס' מחשבים כולל האישי שלי. כאשר גולשים עם מס' TAB'ים דרך אינטרנט אקספלורר, בשלב מסוים לא נפתחים טאבים נוספים וכל העסק "נתקע". אי אפשר לפתוח שום EXE אי אפשר לפתוח TASK MANAGER לא נפתח אף תפריט של כפתור ימני כאמור, התנהגות מוזרה. לאחר סגירת האינטרנט אקספלורר, ניתן לפתוח את הTASK MANAGER ולסגור את הPROCESS שנשאר פתוח משום מה. ואז המחשב חוזר לעבוד כרגיל. סרקתי את המחשב על ימין ועל שמאל - לא מצאתי כלום. מישהו מכיר/נתקל ? תודה, תומר.

16. שלום לכולם! הנה הסיפור: העברתי קובץ בגודל 2 ג'יגה לנגן ה-COWON I7 שלי. במחשב נתקע באמצע. לפני שהמחשב נתקע, היה על הכונן יותר מ- 2.4 ג'יגה פנויים. אחרי זה - 1.79. מה שמוזר זה שכשאני בודק את סך גדלי הקבצים, אני מגיע ל-4.91GB. לנגן שלי יש קיבולת של 7.6GB(ראו תמונה). 700 מגה הלכו לתמיון מה לעזאזל?!(ומה אתם ממליצים לעשות?) תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by yot,

אני משתמש ב-IE6 (תחסכו את הערות ה-FF, הוא אחלה אבל לא הצלחתי להתרגל) ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה: אם אני סוגר חלון IE בזמן שהוא טוען דף אינטרנט (לא תמיד, רק במקרים מסויימים) פתאום מתחילים להפתח עשרות דפי IE אחד אחרי השני שתוקעים את המחשב עד שאני מצליח לסגור את הפעולה של IE דרך Processes ב-Task Manager (מה שגורר סגירה של כל החלונות שאני צופה בהם..) אני עובד על XP SP2 מעודכן לחלוטין - למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by ag43,

כל פעם שאני רואה סרט בBSPLAYER ומפעיל את הITUNES - ההגדרות של הצבע בBSPLAYER פתאום יורדות, כלומר אם אני משתמש בבהירות 37 הבהירות פתאום יורדת ל5.7. זה קורה כל פעם שאני מפעיל את ITUNES . מישהו שמע על הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. יש לי בעיה מוזרה עם הדפדפן אינטנרט אקספלורר 8 של ווינדוס 7, הוא הפסיק להגיב ולא מציג לי יותר אתרי אינטנרט, פיירפוקס לעומת זאות עובד נהדר, אבל אני צריך את האקספלורר. חשוב לציין שבעיה דומה הייתה לי עם אקספלורר 7 בוויסטה, והבעיה לא נפתרה. עזרה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. Started by HeroesCut,

שלום, יש לי אוזניות שקניתי לא מזמן ב60 שקל, אוזניות סבבה שעובדות וגם בחר שלי קנה והכול טוב ויפה. שאני משחק או שומע שירים הכול סבבה עובד חלק ורגיל, אבל שאני נכנס לונט אחרי מספר שניות פתאו אני שומע מין קטיעה כזאת ומאותו הרגע לא שומע יותר כלום, המשחקים גם לא עובדים, ושירים רק נטענים ולא רצים.. שמתי לב שהבעיה קוראת רק שנאי מפעיל את הונטרילו אבל הונטרילו הורד מהאתר המקורי שלהם www.ventrilo.com מה גם שאני מריץ את זה על ויסטה 64BIT, יכול להיות שהבעיה היא בויסטה עם הונט? ורק לאחר שאני מתחיל את המחשב מחדש הכול עובד יפה עד שאני פותח את הונט ואז הכול שוב נדפק.. אני כבר משתגע, תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by tigery,

ככה הורדתי everrest לא יודע איזה גרסא זה לא מזהה לי תלוח אם תמעבד מזהה כ p930 . התקנתי cpuz מזהה לי כ 925 תלוח כדגם agen יצור asus. חוץ מזה אין פרטים. עכשיו אני רוצה להוריד תוכנה לקראית טמפרטורה אבל אני לא יודע לאיזה לוח.

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  22. אז ככה עד אתמול השתמשתי במסנגר 8 לייב. פתאום ניסיתי להוסיף את ידידה שלי לרשימה והוא לא נותן לי... לא מאפשר לי ללחוץ על הכפתור בכלל של ההוספה. אני לוחץ עליו וכלום לא קורה. ואצלה אני מופיע ברשימה... נכנסתי למסנגר דרך אתר אינטרנט שמפעיל את המסנג'ר בג'אווה , ופתאום אני רואה שהיא כן ברשימה שלי... העפתי את המסנג'ר 8 והתקנתי 7.5. שם הכל עובד סבבה . פתחתי לעצמי מייל חד והעברתי את כל הרשימה.. עכשיו הבעיה: יש לי מייל חדש ורשימה חדשה. במסנגר 7.5 הכל עובד סבבה. כשאני נכנס למסנג'ר 8 זה לא עובד לי! נכנסתי ממחשב אחר וזה כן עובד. נכנסתי עם שם משתמש אחר והמסנגר 8 גם עובד! אז מה אני עושה??!!! הסרתי והתקנתי 20 פעם כבר וזה לא נותן לי להיכנס עם המשתמש החדש שלי במסנג'ר 8 במחשב שלי!!! יש שיטה ל…

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  23. לידידה שלי הייתה בעיה במצלמה שהיא לא הייתה יכולה להשתמש בה בכלל, אז הפעלנו סיוע מרחוק ועזרתי לה להוריד תדרייבר ולהתקין.. קיצר סיימנו להתקין, הפעלנו תמחשב מחדש.. בודקים אם יש תמונה וואללה יש, אני מתכוון בתוכנה של המצלמה.. אבל כשהיא מנסה להפעיל את המצלמה דרך המסנג'ר (שיחת וידאו) רואים פשוט מסך כחול, הכל כחול, ואין תמונה אין כלום.. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המצלמה שלה אבל כלום.. זה הטריף אותי, יש למישהו מושג?

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  24. שלום לכולם! בעיה מוזרה, עם מאפייני המדפסת יש לי מדפסת hp deskjet 5550 שמוחברת למחשב, מותקנת עליו ועובדת המחשב מוחבר ברשת למחשב נוסף, שיתפתי את המדפסת והתחברתי אליה מהמחשב השני. גם כאן הכל בסדר ואפשר להדפיס מהמחשב הזה אל המדפסת. איפה הבעיה? אז ככה - כשרוצים לשנות את מאפייני ההדפסה למשל להדפיס באיכות נמוכה יותר /גבוהה יותר וכד' אם נכנסים אל המאפיינים מהמחשב אליו מוחברת המדפסת מקומית - הכל בסדר והם מופיעים באנגלית אבל אם נכנסים למאפייני המדפסת דרך הרשת הם מופיעים בשפה מוזרה (אולי רוסית אבל אני לא ממש בטוחה) התקנת הדריבר מחדש לא עזרה, גם לא מחיקת השיתוף והתחברות מחדש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by psycho59,

לפי כמה חודשים התחלתי להוריד משחק ב utorrent וזה הגיע ל3.4 אחוז. אבל שרואים את המקום שאלין המשחק התחיל "לרדת" הוא כבר הגיע שם למשקל המלא של הקובץ. עכשיו אני פותח את ה utorrent ועדיין כתוב לי את המשקל המלא, כאילו הקובץ כבר הסתיים אבל בתוכנה מראים שהוא עוד בהורדה. ד"א עשיתי בדיקה קטנה ועשיתי העתק לקובץ ושעשיתי הדבק לקח לו 4 דקות להעתיק את כל הקובץ ובישביל 3.4 אחוז מתוך 3.7 ג'יגה זה הרבה מאוד זמן, זה בקושי כמה מגה פשוטים.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.