עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עם אני לא טועה יש תוכנה שקוראים לה פרטישן מ'גיק? אבל אני לא מוצא אותה

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by Sting,

אני מחפש תוכנה שמוחקת את כול הקוקיס\קבצים אחרונים שנפתחו וכו' לXP אני יודע שקיימות הרבה תוכנות כאלה, יש למישהו המלצה למשהו ספציפי? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. Started by LRa,

שלום, לאחרונה אמא שלי התחילה לקבל כמויות ספאם מטורפות לכתובת האי-מייל שלה באוטלוק. האם יש תוכנה חינמית שיכולה למנוע זאת? שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים כולם לראוטר היום הוספתי עוד מחשב נייד שלישי עכשו המחשב מזהה תראוטור ומתחבר אליו תוכנות כגון אי סי קיו עולות רגיל אבל שאני רוצה להיכנס לאינטרנט אקספלורר זה לא נותן זה רושם לי כזה על הדף internrt explorer cannot display the webpage זה אינטרנט אקספלורר 7 ניסיתי למחוק אותו להתקין מחדש שום דבר לא עוזר האינטרנט מחובר תוכנות עובדות אבל לא מעלה אתרים משהו יכול לעזור תודה עשיתי איזה בדיקה שהיה כתוב לי על הדף של האינטרנט ובסוף זה מה שהיה כתוב לי משהו יכול לעזור windows cannot connect to internet using http,https or ftp. this is probably caused by firewall settings on computer check the firewall for the HTTP port (80) ,HTTPS port (44…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  5. התקנתי Windows XP Professional SP3 וComodo Firewall. אחרי עדכון לגירסה 3.5.54375.427, בכל פעם שWindows עולה החלון של Comodo Firewall קופץ, במקום שהוא יהיה ממוזער בtraybar. איך מסדרים את זה? ניסיתי לראות מה כתוב בmsconfig, אבל משום מה msconfig לא עובד. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by Stanly,

יש לי בעיה בצפיה באתר החדש של קשת, משום מה כל מה שאני רוצה ב"דוח היומי" זה רק מה שבתמונה, מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להתקין או מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  7. שלום לכולם עשיתי בטעות unpartition להארד דיסק חיצוני כאשר התקנתי windows מחדש וההרדיסק היה מחובר USB המחשב לא מזהה את ההרדיסק וכאשר אני נכנס לdisk management אני יכול לראות אותו שם בתור unpartitioned space לא פירמטתי רק מחקתי את הpartition. מה עושים ??????

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא עדכון לביוס של הלוח P5Q - הדגם.. עכשיו אני יודע שזה פשוט, אבל פשוט הם עשו מלא שינויים בתפריטים באתר שאני חושש בטעות להוריד עדכון לא נכון ולהשביט את הלוח.. אז בבקשה מי שיכול לעזור לי למצוא עדכון אחרון ללוח, תודה...

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by AmL1,

יש לי את IGO 2008 ואני רוצה להתקין אותה על המחשב מסיבה מסויימת. איך אני יכול לעשות את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  10. שלום למומחים כמה שאלות: סרט של עד 700 מגה צורבים על CD או DVD נכון? האם במצב DATA ? VCD? SVCD? סרט כבד יותר- מעל 800 מגה-צורבים רק על DVD נכון? באיזה מצב מהנ"ל ? צרבתי סרט 800 מגה על DVD במצב DATA , הצלחתי לראות אותו במחשב (בכונן ה DVD)אבל מכשיר ה DVD שלי לא זיהה את הדיסק. אשמח להערות והארות תודה ערן

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. כותרת. ומאיזה גירסא נרו תומכת בויסטה? כי אתמול התקנתי ויסטה ונרו 6 לא עובד שם...

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by itamarhu,

שלום לכולם, לאחר כשבועיים בחו"ל המצלמה שברשותי לא הסכימה לזהות את כרטיס הזכרון ודרשה לפרמט אותו. לאחר הפרמוט הכל תקין... (איבדתי 700 תמונות שהן כ 2.5 ג'יגה לערך) עכשיו... הפרמוט לא מחק את הכרטיס כולו ואני רואה מתוך ה-8 ג'יגה כ 4.5 ג'יגה תפוסים. ורק 2 ג'יגה של תמונות נפתחות ואת ה 2.5 האחרות לא ניתן לראות. השתמשתי במספר תוכנות כגון: Easy Recovery Pro O&O unerase ועוד.... עכשיו, רק תוכנת ה Easy הצליחה לשחזר לי את 2.5 ג'יגה האבודים אבל.... היא שחזרה אותן כקובץ אחד JPG בגודל המדובר. האם יש למישהו תוכנה שיודעת לפצל את הקובץ? מה עושים? אני כבר נואש.... רוב התמונות מקו-סאמוי על הכרטיס..... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by xTz,

מסיבות כאלה ואחרות אני חייב את שתי הגרסאות על המחשב. הבעיה היא כזאת, ברירת המחדל של פתיחת הקבצים היא תמיד אופיס 2007! גם כשאני מנסה לשנות לאופיס2003 בשיטה הרגילה (כפתור ימני על הקובץ ואז opens with) זה לא עוזר \= אבל הבנתי שזה בכל זאת איכשהו אפשרי..אבל לא מצאתי פיתרון..אולי מישהו יודע? בנוסף למשל כשאני מפעיל את אופיס 2007 ואז את 2003 (או להפך) קופץ לי אוטומטית הwindows installer כדי להחליף קונפיגורציה בגלל שעברתי מגרסה אחת לאחרת..זה קורה בword ובaccess..בexcel זה מקפץ בין הגרסאות בלי בעיה ובלי שום שינוי קונפיגורציה..האם אפשר להעלים את הבעיה הזאת? תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  14. אני מחפש תוכנה ליצירת וצריבת קובץ image לDOK. בעיקרון, אני מחפש משהו בסגנון של usb-imagewriter של לינוקס, עבור Windows, שיודע גם ליצור קובץ image וגם לצרוב קובץ image. מישהו מכיר משהו כזה? :

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת עם יש תוכנות רציניות ואיכותיות אשר נותנים לך תמונת מצב מלאה על הHDD שלי במיוחד עם תצוגה גרפית ? שאלה אחרונה.. לוח האם שלי לא תומך בRAID וגם לא הHDD שלי (IDE) האם ניתן להתקין בקר חיצוני שיאפשר לי כן לעשות RAID ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת > על גבי הדיסק השני במחשב שלי רוצה לפצל אותו לשתי מחיצות כשהראשונה היא מיסוג פריימרי אני רואה עכשיו שהוא בתצורת דינמיק? ובכלל הפרטישן מאג'יק - לא מאפשרת לי לפצל אותו... למה זה קורה? האם ביצעתי טעות כל שהיא בהגדרות שלו ? THX לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by stingeR-,

היום הופיע לי WRITE PROTECTION על הדיסק הנייד והDOK שלי ופשוט לא מוכן לרדת.. לא משנה מה אני מנסה, גם פורמט אי אפשר לעשות להם... וזה רק במחשב שלי, מה הבעיה? הבעיה נפתרה בעזרת תוכנה פשוטה... בעת חיפושי באמת מצאתי תוכנה שיודעת לבטל את זה לבד... זה תוכנה דיי טובה לבעלי הארדיסקים ניידים וכ'ו שרוצים לשמור עליהם מפני וירוסים : http://pcproblems.wordpress.com/2008/10/03/write-protect-your-usb-drive/

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by elena_ash,

שלום! רציתי לדעת אם אפשר לדבר בICQ דרך מיקרופון ו אוזניות. ואיך להגדיר כדי שיהי אפשר לדבר?

19. היי. התקנתי את התוכנה והבנתי שהיא אמורה להיות קטנה ולא לזלול משאבים רבים. בדיעבד התוכנה עובדת ברקע בעת גלישה באינטרנט אבל קטנה וחסכונית במשאבים היא לא . וזה בלשון המעטה. עברתי על ההגדרות של התוכנה ולא ראיתי פרמטרים שאמורים להקשות עלייה. אני גולש במהירות של 2.5 מגה עשיתי גפ פורט פוארודינג וזה גם היה בסדר.. פיתרון ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Buffer,

דודים שלי הביאו לי לפרמט להם את המחשב, אחרי הפירמוט התברר לי שזה פשוט סיוט למצוא דרייברים ללוח M הזה. הלוח הוא מדגם sapphire axion, עם ערכת השבבים RS350 SB300 בבקשה עזרו לי למצוא דרייברים ללוח הזה... אור.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. ^^ הוא כל הזמן קורס לי כשאני נכנס ל YNET עם "פתח בטאב חדש" מי יודע מה אפשר לעשות ניסיתי לרדד בגרסה של הדפדפן וגם לעלות אבל ללא שינוי :s05:

22. Started by sha1823,

אני מריץ וינדוס ויסטה 64 ביט הכל מעודכן כשאני מנסה להתקין adobe flash player מהאתר שלהם הוא כותב לי Sorry, your platform is not supported מה קשור? תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by ggg456,

שלום לכולם, לפני שבוע בערך, התקנתי חבילת מקודדים חדשה (VISTA CODEC PACK) שבעצם כוללת את כל המקודדים הכי מוכרים. הבעיה היא, שפתאום סרטי ה-HD שלי התחילו לקרטע באופן מפתיע. התופעה היא חדשה אצלי, ולא הופיעה בעבר. יש הצעות אולי למקודדים אחרים? שינוי הגדרות? מאוד חשוב לי שהם יעבדו מכיוון שיש לי כמה סרטי HD על המחשב שאני לא יכול לראות בגלל שהם מקרטעים. אני לא מאמין שזה החומרה של המחשב כי היא בסדר גמור. אם זה משנה, בימים האחרונים היה לי בעיות איתו והוא לא עלה לי, לאחר חיבור ההרדיסק למחשב אחר, המחשב כן עלה ועכשיו הוא בסדר (המחשב לא עבר את הבוטסקרין). תודה גדולה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  24. קיבלתי את התוכנה עם כרטיס קול חיצוני USB שקניתי לפני כמה ימים. התקנתי אותה והכל היה בסדר, הפעלתי אותה בעזרת תוכנת הרשיון והשתמשתי בה כמה פעמים. אתמול החלטתי לפרמט אח המחשב. עכשיו אני מנסה להתקין את התוכנה ותוכנת הרשיון אינה מזהה את הרשיון שיש לי ולא נותנת לי להפעיל את קיובייס. ניסיתי להתקין מחדש, וגם פירמתי שוב פעמיים, הבעיה לא כאן.. למישהו יש רעיון ? תודה. עריכה: טוב אחרי שיטוט חסר סוף באינטרנט, במקום שלא חשבתי שאמצא תשובה - מצאתי. איכשהו הגעתי לפורום מאק שבו מסבירים על פתרון לבעיה, וחוץ מהגישה לפתרון - הפתרון זהה. כל מה שצריך לעשות זה בעזרת הCMD לגשת לקובץ SYNSOPOS.EXE ולהוסיף בסוף \regsel (כאשר הסלאש בא לפני המילה) וזה הכל. כנראה שאיפשהו ההתקנה פיקששה ברישום הדונגל ולכ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה שאני פותח את דף הבית הוא נכנס לאתר : http://safesurfingpage.com/security/xp/ מזה וירוס? אל אני מוחק אותו ? תעזרו לי בבקשה

דיונים חדשים בפורומים