תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזו - הורדתי 3 סרטי HD , וכשאני מפעיל אותם בנגן הVLC אני שומע רק את צלילי הרקע של הסרט - ולא את מה שהשחקנים מדברים ביניהם. יש לי גם כמה סרטים רגילים שבהם שומעים כמו שצריך... זה משגע אותי, מה יכולה להיות הבעיה? ??? אגב ניסיתי במדיה פלייר, אותו דבר. אני אובד עצות... אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי בעיה בפיירפוקס שהוא מציג אתרים מסויימים באופן משובש (תמונות מצורפות) באתרים כמו YNET וויקיפדיה ואפילו כאן בפורום. יש לציין שלא נתקלתי בבעיה באתרים אחרים, וגם אין לי בעיות בדפדפנים אחרים (אופרה, אקספלורר 9 מציג בעיות רק בויקיפדיה). סרקתי את המחשב סריקה מלאה למצוא וירוסים, ספיוורים, ניקיתי את המחשב עם CCLEANER, ADVANCED SYSTEM CARE, לא מצא שום דבר, מחקתי את פיירפוקס והתקנתי מחדש והבעיה עדיין חוזרת על עצמה. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לתקן את הבעיה הזאת? אודה לכל מי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 1950XT אין לי מושג אם זה קשור, אבל כשאני מפעיל סרטונים שעולים בדף אינטרנט הסרטון נראה בצבע מרוחך ירוק חזק עם סגול ואדום, אבל שומעים טוב וזה קרה לי גם כשהפעליתי סירטונים של WMA וHD בכל התוכנות ובMV2PLAYER מה שמוזר שתוכנה של נרו 7 רואים הכל מצויין, ד"א יש לי מקודדים עדכניים, ואני רואה סרטי XVID DIVXכרגיל.. מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, בעיה מוזרה שהתחילה לי בימים האחרונים - חלק מהמקשים במלקדת לא עובדים בכל מיני מקומות. לדוגמה: אם אני רושם מייל באנגלית ומנסה לעשות E ע''י לחיצה על האות ק + שיפט ימני לא קורה כלום, אבל זה כן פועל כשאני עושה את זה עם שיפט שמאלי. לעומת זאת אם אני אנסה לרשום R אז הפעם השיפט השמאלי לא יעבוד והימני כן. לפעמים שניהם לא עובדים ואני משתמש ב CAPS LOCK. לפעמים כלום לא עובד ולפעמים הכל עובד בסדר. זה קורה באופן רנדומאלי, ולא עשיתי שום דבר מיוחד לפני שזה התחיל. אני משתמש בוינדוס 7 32ביט ובמקלדת LOGITECH WAVE. כבר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המקלדת. תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי היום התקנתי את בדימון לאחר החלפת דיסק קשיח לSAMSONG HD502HJלאחר שהתוכנה ביקשה איתחול מחשב ,נישמע בהפעלה של המחשב ציפצוף ארוך מהרגיל ולא היתה כל תגובה מהמסך, פשוט המחשב לא המשיך לווינדוס, נאלצתי לחבות את המחשב והדליק שוב , בהדלקה הזו המחשב המשיך רגיל וגם התוכנה פועלת רגיל,זה לא קרה לי לעולם, מדוע זה קרה? קוני
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת אימיול. אני מנסה להתקין אותו על מחשב דיי ישן - פנטיום 3. קודם היה אימיול על המחשב הזה ועבד כמו שצריך. המחשב היה מלא בוירוסים,טרוינים וכו' אז ניקיתי אותו כמו שצריך שמתי אנטיוירוס חדש ) קספרסקי( ובקיצור המחשב עובד כמו שצריך אבל האימיול משום מה מסרב לעבוד. מחקתי את הישן ושמתי חדש אבל הוא לא עולה בכלל - ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מפעיל אותו הוא אפילו לא נכנס לתוכנה ונותן את ההודעה הרגילה של ווידוס שהיה eror והוא סוגר את התוכנה ) ווינדוס 98( עברתי על הרג'יסטרי ומחקתי כל מה שקשור אליו אך זה לא עזר. מישהו נתקל בזה פעם או יודע איך מסדרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם מעבד Q6700, ובהתקנה של הוינדוס(חוקי) הוא נתקע ומופיע מסך כחול כאשר הוא התקין את ההתקנים, (בתחילת תהליך התקנת הווינדוס), ניסיתי את זה כבר פעמים וזה תמיד נתקע באותו מקום, למישהו יש מושג מה קורה פה? המחשב חדש.. תודה
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה במחשב. הפעם, במקום למקם את חלונות 98 במחיצה C שיניתי את חלוקת המחיצות בכונן ל2 גיגה, 5 גיגה, ועוד 5 גיגה. התקנתי את חלונות 98 למחיצה אחת, תוך שימוש בכונן C לSWAPPING בלבד. אחרי זה, התקנתי את חלונות XP למחיצה הנוספת. חלונות XP עובד בלי שום בעיות. לעומת זאת, חלונות 98 עושה בעיות מההתחלה. ההתקנה עברה בלי הרבה בעיות, חוץ מהתקנת כרטיס הקול. כשניסיתי עם דרייברים מעודכנים יותר, הוא הביא לי מסך כחול, אבל הסכים להתקין את הדרייברים המקוריים. (הכרטיס עובד בלי בעיה) אבל.. כשאני מריץ למשל OUTLOOK EXPRESS, הוא תוקע אותי בלי שום אזהרה ובלי שום אפשרות חוץ מRESET. מה שעשיתי בהתחלה, היה ליצור את חשבונות האימייל שלי (שלושה חשבונות, אחד מהם בHOTMAIL), ולייבא את הד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה לי לאחרונה. האיסיקיו\מסנגר , פתאום מתנתקים לי , וחוזרים לחיבור אחרי שניה. הפרח של האיסיקיו , הופך לצהוב דהוי כזה (מנותק) ואחרי כמה שניות , עד חצי דקה , מתחבר שנית. חשבתי שזה אולי כל האינטרנט מתנתק , אבל האתרים , והורדות ששמתי ברגע שיורידו , לא נעצרו אפילו לשניה כשהאיסיקיו התנתק. עשיתי uninstall מלא , והתקנתי מחדש , לא עזר. עשיתי system restore לזמן לפני שהתחילה הבעיה , לא עזר. ביטלתי את האנטיוירוס\פייר וול , לא עזר. סרקתי וירוסים\ספיי\וסתם בעיות במערכת הפעלה , מצא כמה בעיות , אבל זה לא עזר לבעיה של הניתוקים.. למישהו יש איזה רעיון? פשוט חבל לי להתקין מחדש מערכת הפעלה בגלל בעיה קטנה ומציקה כל כך.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כשאני נכנס לתיקייה של כונן יש לי תקלה מוזרה ביותר: זה גם בתיקיות, EXE בהכל. חשבתי שאחרי הפרמוט הבעיה תפתר, אז חשבתי. מה אני עושה נגד זה? אני חושב שזה התחיל אחרי שהתקנתי את הIE7, אבל ממש לא בא לי לחזור ל-6 מכל מיני סיבות..
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חברים, הרבה זמן לא יצא לי להיות פה (לימודים מצאת החמה עד צאת הנשמה), בכל אופן צצה לי בעיה ממש מציקה במחשב.. עכשיו לפני שאני הולך והופך את גוגל בניסיון למצוא פיתרון חשבתי לשאול פה אולי למישהו יהיה כיוון .. בשבוע האחרון צצה לי בעיה ממש מוזרה במחשב כל מה שאני מוריד בין אם בדפדפן או בין אם בתוכנת הורדות כלשהי (למעט טורנטים) יורד מחורבש...ואני אסביר אם נניח הורדתי סרט הוא יורד עם דפקטים בהרצה - פיקסלים פה ושם ,צבעים ירוקים וכו' (וזו לא בעיית מקודדים). אם נניח הורדתי קובץ EXE הוא יורד ואיך שאני מריץ אותו הוא רושם שהקובץ תקול -כלומר לא רץ.. אפילו דפים בדפדפן ותמונות מתחרבשים - ומוצגים כנגטיב בחלקים וחלקם בכלל לא נטענים, חלק מהאתרים לא נטעים בשלמותם ומוצגים כחצי אתר וחצי קו…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלחתי תמונה של השיגאה...כל פעם זה חוזר על השגיאה הזו..ואני חושב שזה גם מעט לי את המחשב... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אתמול כשהפעלתי את המחשב, שנכנסתי ובדקתי את הדואר האלקטורני שלי שמתי לב למשהו די מוזר, כן כן זה היה ה-Outlook שלי שהשתגע ותתפלו לא רק לי לעוד הרבה טובים ואחרים... אני מאוד מבין במחשבים וישבתי על הבעיה הזאת שעה או יותר ולא הצלחתי למצאו פיתרון אני יודע חשבתי גם על להסיר את האופיס אבל מנסיון לא כדאי!... אז שאלתי אם משהו בכלל מכיר את התופעה הזאת והאם למשהו יש פיתרון?... תודה רבה ליאור מצורפת תמונה: Outlook.jpg
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אתמול הסרתי את הדפדפן כרום (הסרה מלאה, כולל היסטוריה וכו') והתקנתי מחדש בגלל שהייתה לי בעיה קטנה עם שמירת הסיסמאות.. אחרי ההתקנה נכנסתי לדפדפן ובדקתי אם באמת נמחקה ההיסטוריה. ההיסטוריה "שלי" נמחקה אבל ראיתי עשרות/מאות דפים שבחיים לא הייתי בהם.. איך זה הגיע לשם? זה היה פשוט מוזר.. אני בטוח שלא הייתי בדפים האלה בחיים.. כמובן שמחקתי שוב היסטוריה ואז זה הסתדר למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה להופיע? יכול להיות שזה קשור לבעיה הזאת איכשהו? כי עדיין לא הצלחתי לפתור את זה..
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
המחשב ניהיה איטי פתאום ולוקח לו שנה לעלות אחרי שמופיע הלוגו של ה XP יש כזה מסך שחור כמה דקות ורק אז הוא עולה, ושהוא נכנס לווינדווז הוא ניהיה איטי מאוד ומופיע כזה ציור של דיסק ליד הסימן של העכבר משהו מוזר כזה. וכל זה קרה ברגע זה לא היה לפני כן
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
חוץ מהנושא הזה שפתחתי - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144843.new#new יש לי עוד בעיה יותר מוזרה במחשב.. הוא מזהה לי התקנים שפיזית לא קיימים במחשב.. ניסיתי להסיר אותם והם חוזרים לבד בהפעלה בזיהוי אוטומטי... הוא פשוט מזהה לי כרטיס סקאזי וסידירום סקאזי.. יש למישהו מושג מה זה אמור להיות? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
זה קרה סתם יום אחד הפעלתי את המחשב לקח לו ממש הרבה זמן לעלות אבל אחרי איזה 15 דק זה כן עלה והמחשב נשאר רגיל (לא איטי) זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב ניסתי לבטל את כל התוכניות שעולות בהתחלה זה לא עובד אפילו פרמטתי וגם זה לא עוזר מישהו יודע מה לעשוות? תודה
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במסנג'ר 7.5.0324 לאחרונה יש בו בעיה מוזרה: במהלך שיחה, כשאני שולח הודעה למישהו, ההודעה בעצם לא נשלחת, ומוצגת ההודעה הבאה: The following message could not be delivered to all recipients: <תוכן ההודעה שניסיתי לשלוח> הבעיה הזאת קרתה לי גם במחשב שעבר (מחשב פנטיום 2 ישן) ובמחשב הנוכחי, זה לא קרהה, עד היום. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? איך אפשר למנוע את זה?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אז ככה הבעיה שלי היא שאני נכנס לחלון שיחות עם מישהו אחד בלבד (חשוב לציין שעם השאר זה בסדר) המסנגר פשוט נתקע ולא מגיב. זה נראה לי התחיל בזה שהוא השאיר לי הודעה והמחשב נתקע תמיד שהתחברתי (עד שנכנסתי ממחשב אחר והצלחתי לקרוא את זה) ואז פשוט רק איתו החלון נתקע. ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, לנקות להתקין מחדש את המסנגר ולנסות למחוק את האיש ולהחזיר אותו אבל גם זה לא עזר (חשוב גם לציין שאם אני מוחק ומחזיר אז אני יכול לשלוח לו הודעה אבל אם אני יוצא אחר כך מהחלון זה ממשיך להיתקע) מישהו אולי יש מושג מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לפני שהוינדווס עולה, אני מקבל הודעה משהו בסגנון BOOTMGR not found ועליי להפעיל מחדש את המחשב. רק כשאני מכניס את הדיסק של הוינדווס הוינדווס מצליח לעלות. מה שעוד יותר מוזר, כשאני עושה BOOT לדיסק של הוויסטה והולך לאזור של FIX PROBLEMS רשום לי שהוינדווס מותקן במחיצה D בזמן שמחיצה אחרת נקראת C אבל שבווינדווס עצמו, זה הפוך.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
לפני כמה ימים באתי לראות סרט במחשב ופשוט ראיתי שחור הסאונד היה אבל הוידאו לא. ניסיתי להתקין שוב את המקודדים והבעיה נשארה , חשבתי אולי יש איזה שהיא התנגשות של מקודדים (יש לי תתוכנהAVI ReComp מותקנת ) אז הסרתי את כל המקודדים שיש לי במחשב ותוכנות שקשורות והתקנתי שוב ועדיין הבעיה נשארה . חשוב לצייר הבעיה היא לא בנגן ספיציפי אלה בכולם ( wmp bsp Qtp) . מה אפשר לעשות? האם ההסרה דרך "הוספה/הסרה של תוכניות" לא מספיקה? מה אפשר לעשות או להתקין חבילת מקודדים אחרת? (ניסיתי 2) תודה
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הורדתי קובץ NRG וניסיתי לפתוח אותו עם הנרו דרך אופציית ה-BURN IMAGE אבל משום מה קיבלתי חלון שנקרא FOREIGN IMAGE SETTINGS מכיוון שאני לא מכיר את החלון הזה לחצתי OK ואז נפתח לי חלון נוסף שכותרתו היייתה FOREIGN IMAGE FILE ואז הייתי צריך לבחור בין CORRECT ל IGNORE .אז לחצתי IGNORE וכשהגעתי לחלון הצריבה עצמו ראיתי שהקובץ חורג מהקיבולת של הדיסק(עובר את הקו האדום) ואכן לא יכולתי לצרוב בשל כך אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או לפחות להסביר לי מה קורה פה!!!! מצורפות התמונות בתודה מראש ZIK [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד EEE1000HE של אסוס יש לי מדפסת/סורק/מכונת צילום של HP מדגם pcs 1110 all-in-one הורדתי את הדרייברים היא מדפיסה יפה מאד אבל! כאשר אני רוצה לסרוק אני מפעיל את תוכנס הסריקה ובמקום לסרוק המחשב מפעיל את המצלמה של מחשב (מקור הסריקה בא ממצלמת המחשב) מישהו יודע איך לדבר את זה?? תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בדרך כלל אני משתמש הFIREFOX לגלישה והכל היה בסדר. לאחרונה מתחילים לקפוץ לי טבים חדשים עם הודעות שיש לי וירוס במחשב או חומרים פורנוגרפים והמחשב שלי בסכנה. כשאני עוזב את המחשב וחוזר כעבור כמה שעות אני מגלה שגם האקספלורר נפתח ללא הפעלה שלי ושוב הודעות על וירוסים וחומרים. ברור לי שזה משהוא שאני לא רוצה במחשב שלי אך אני לא מצליח להפסיק זאת . אני משתמש לNOD32 כאנטי וירוס. מה עלי לעשות כדי להפסיק את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-