עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yan,

מישהו יודע איך אפשר לגבות את הסמיילים של המסנגר? כאילו אחרי שהוספתי אותם ועשיתי להם קוד והכל... כי אין לי כוח כל פעם להוסיף מחדש

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  2. לפני כמה ימים הורדתי איזה סרט ואחרי שפתחתי את הקובץ (tar.*) יצאו לי שני קבצי bin ושני קבצי sfv ושני קבצי cue איך אני פותח את הסרט הזה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by pooo,

נכנסתי עכשיו לyoutube ואין סאונד בשום סירטון.... הסאונד של המחשב עובד מעולה גם שאני שם שירים, גם במסנג'ר ובכללי... הרמקולים עובדים... הבעיה היא בyoutube בלבד...

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by Armageddon1,

איך אני מוריד את Media Player 9 ומחזיר את הגירסא הקודמת ?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  5. לילה טוב לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית של FUJIFILM דגם S304 ואין לי את התוכנה שלה להורדת תמונות מהמצלמה למחשב...

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by Avi952,

כשאני מעביר ל-Full Screen המסך מראה לי Out Of Range. הרזולוצייה שלי זה 1280X1024 אם זה מועיל במשהו (מסך 19") בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. לרדל רכישת מסך חדש רחב, אני מחפש תכנות או פשוט נגן, שיוכל "לדחוף" את המסך בדומה ל ICQ כאשר מזיזים אותה לקצה המסך. קיימת תכנה או פשוט נגן שמבצע זאת?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by m3tr0x,

שלום פורום תוכנות, רציתי לשאול אם התוכנה שיצאה לפני זמן מה היא חינמית לתוכנה קוראים Pulver Communicator והיא מספק התקשרות מהמחשב לטלפון הביתי של כל אחד בארץ ובחו"ל לינק לתוכנה: http://communicator.pulver.com/download/count.php?page=pulver.Communicator20041110-Beta2-0.94.2.exe לינק לאתר התוכנה: http://www.pulver.com/fwd/ תודה רבה ולהתראות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by tood,

-------------------------------------------------------------------------------- היי חבריה שלום רב לוח אם ecs p4s5mg+gl מערכת הפעלה xp home בהתקנים אחרים מופיע כי חסר בקר מסך תואם VGA באתר ecs חיפשתי אך לא מצאתי את הדרייבר להורדה עם setup אודה מראש על הפתרון אהוד

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  10. כשאני מפעיל איזה סרטון באינטרנט מבלי להוריד אותו אל המחשב שלי, הוא זז נורא לאט: לא רואי תמונה רצה, אפילו לא זוחלת , הזמן של הסרטון ממשיך להתקדם אבל אני רואה פריימים בודדים במשהו כמו 10 שניות... בקיצור זה ממש מקרטע ואי אפשר לראות סירטונים...... :-\ איך פותרים את זה?? ??? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  11. או פשוט משו שיקבץ את הגודל

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  12. בעיה שממש מתסכלת אותי, יש לי את הגירסה האחרונה של קופרניק ויש בה אופציה להתקנה של סרגל בפיירפוקס ( כדי לחפש קבצים במחשב ). הסרגל עבד מעולה בפיירפוקס 2 אבל לאחר השידרוג לפיירפוקס 3 הסרגל נעלם ולא ניתן לעשות בו שימוש. למישהו יש פיתרון, מלבד חזרה לפיירפוקס 2 ?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by amidav,

שלום לחברי הפורום התחיל לי בעיה חמורה בפוטושופ. כאשר אני מפעיל את התוכנה ולוחץ על פתיחה (open) נעלם לי החלון של הפתיחה והתוכנה ממתינה (כאילו חלון הפתיחה נעלם מאחורי החלון הראשי של משטח העבודה) והכל תקוע. רק דרך סגירה של התוכנה דרך ה task manager התוכנה נסגרת. האם יש דרך לשחרר את זה? ניסיתי לעשות reinstall וזה לא עזר. האם הסרה מלאה והתקנה מחדש יפתרו את זה? אנא עיזרו amidav

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by JustNo,

שלום, אני משתמש כיום בNorton Security ובגרסא חינמית של SuperAntiSpyware בנפרד. למרות שהנורטון רץ תמיד, הAS מוצא מאות קבצים בכל סריקה . האם יש במקרה אנטי וירוס שמשלב בין הפעולות של השנים? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מתכוון כמו BEARSHARE רק בלי הוירוסים ... תודה

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by dvido,

המחשב שלי הוא חלק מרשת של שלושה מחשבים כמחשב אחד מחובר לאינטרנט ישירות (לא המחשב שלי) והשאר מחוברים אליו בעזרת hub. התקנתי את תוכנת BitTorrent אבל היא לא מורידה ולא מעלה כלום וכתוב "problem connecting to tracker". הלכתי לאתר שלהם ומצאתי את הבעיה הזאת אבל לא הבנתי מה הם כותבים שם. האם ייתכן שאני לא יכול להשתמש בתוכנה כי אני לא מחובר לאינטרנט ישירות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי היום נטבו- וכאמור לנטבוקים אין כוננים אופטיים. וחשבתי על כך - שאם נגיד יש לי דיסק כלשהו שני צריך להריץ אותו על הנטבוק, אז אפשר לעשות ממנו קובץ אימאג' ואז להעביר בעזרת DOK למחשב הנייד, ושם להריץ את האימג' דרך DAEMON לדוגמא. עכשיו השאלה היא - בעזרת איזו תוכנה אני יכול ליצור קובץ אימאג'? תודה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. אין לו מאיפה להתקין את הדרייבר... מה עושים במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by .nimiking.,

ניסיתי להוריד טורנט מסויים דרך האתר mininova, ההורדה לא מתחילה ובמצב של הטראקר זה כותב לי: failure: invalid passkey! redownload the .torrent from http://teamfx.kicks-ass.org ניסיתי להוריד מחדש אבל זה לא עוזר. מה לעשות ???

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  20. יש לי שני מחשבים. באחד ההארד דיסק היה מפוצל ל4 מחיצות ובשני ל2. עכשיו השתמשתי בתוכנה PARTITION MAGIC PRO והצלחתי למזג את ה 4 . וכאשר ניסיתי במחשב עם ה2 (המחשב הוא P4 עם WIN XP) בסוף המיזוג (שהיה לפני שה Windows עלה) הופיע לי הודעה- boot failure: system halted. במחצית C היה לי את Windows XP ועוד כמה קבצים וב D היה לי כל מיני קבצים אוקי עכשיו זה מאוד דחוף כי המחשב שלי עולה ככה! (עם ההודעה) ואין לי מושג מה זה אומר או מה צריך לעשות?? הצלחתי להגיע לDOS דרך דיסק של WIN 98 ושם ראיתי שהמחיצות באמת אוחדו אבל בכל זאת הWINDOWS XP לא עולה... אני מאוד מעדיף לא לפרמט אז אם למישהו יש פתרון שיכתוב בבקשה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zvkel,

מחפש תוכנה לבדיקת דואר שתרוץ ברקע ורק תודיע לי כשמחכה דואר על השרת.... שלא תעשה כלום חוץ מזה משהו קטן כזה שפשוט יקפיץ חלון ויודיע שיש דואר בתיבה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. מישהו כאן אולי מכיר דרך לבטל\לעקוף כל דבר את ההגבלה של שליחת הודעות לסלקום דרך האייסייקיו? תודה מראש. The sms messege to X could not be sent You have reached your daily SMS message-sending limit. Please try again later.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. הדבר הזה ccPxySvc.exe הופך את חיי לסיוט, הוא משתמש ברוב כוח העיבוד שלי כל הזמן 50-70 אחוז ודופק את המהירות של כל היישומים שלי, עיזרו לי להיפטר או להבין למה החיים שלי כרגע בזבל.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by DisCus,

למה כשאני מצלם עם Fraps סרטון וידאו ב-GTA IV כמות הפריימים צונחת וגורמת לתקיעות? יש לי מפרט מעולה שמריץ את המשחק הזה מצוין, אבל אי אפשר ליצור Gameplay נורמלי בצורה הזאת מבלי לחוות תקיעות...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Stranger,

קישור או משהו. תודה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.