עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

יש לי שני מחשבים ברשת, אחד עם 2000 ואחד עם XP מהמחשב עם הXP אני מצליח להכנס ל200 אבל ההפך אני לא מצליח, הוא דורש שאני יכניס סיסמא למרות שבXP לא מוגדרת שום סיסמא... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  2. היה לי מחשב עם התקנת WINDOWS שעשתה לי בעיות ורציתי לשחזר IMAGE. כשניסיתי להפעיל את הRESCUE MEDIA של אקרוניס היא עבדה לשניה ומיד עשתה SHUTDOWN. ניסיתי בכל מיני גרסאות ובכולן אותה בעיה. בחמישה מחשבים אחרים עם מפרט זהה הבעיה לא קרתה. כאשר ניתקתי את הSSD הTRUE IMAGE עבדה מצויין וכאשר ניתקתי נכבתה. הכונן עבר את כל בדיקות התקינות האפשרויות. בסוף נצנץ בי רעיון ועשיתי WIPE לכונן והאקרוניס עבד! מישהו נתקל במצב כזה שמידע שעל הכונן משבית את התוכנה הנ"ל (או את הפצת הלינוקס שעליה היא מבוססת)?

3. Started by Raul,

קורה לעיתים קרובות שאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים ו/או להוריד יישומים והדפדפן נסגר בפתאומיות (ללא שגיאה/תקיעה/ מסך תשלח/אל תשלח) ומופיע על הדסקטופ מסמך TXT. הוספתי את הקובץ, משהו מוכן להסביר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Miyota,

הי. יש לי כמה סרטים בקידוד של Xvid.Divx. ושאני מנסה לראות אותם אין לי Sound. התקנתי את הCodec של Xvid וDivx וגם את הAc3. עכשיו לחלק המוזר: אם אני משתמש בתוכנה כמו BsPlay או בנגן של הDivx יש לי Sound בשני הפורמטים. ושאני מנסה להפעיל את Windows MP הוא רושם למטה שהוא מחפש Codec ולא מוצא אותו. והוא נותן לי להיכנס לאתר הזה. ואם תיראו האתר הזה ממש אבל ממש לא עוזר. ניסתי לרשום את זה בGoogle ולא נתן לי תוצאות שיכולות לעזור לי. ניכנסתי לSub Center והורדתי את כל הCodec שלהם והתקנתי וכלום. ניכנתי לאתר של Windows MP9 והורדתי משם את כל הCodec של תמונה וקול. ועדיין כלום. אני כבר לא יודע מה לעשות.. איך זה שבBsplay וRadLight ובנגן של Divx זה עובד חלק אבל בMp בעיה עם הCodec. הMp9 הוא בגיר…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by BandiT,

עשיתי פורמט למחשב, התקנתי הכל מחדש, ועכשיו יש בעיה מוזרה, כל פעם שאני פותח קבצים ב WINRAR קבצים גדולים ושומע במקביל WINAMP אז השיר נשמע כאילו הוא נתקע לשניה כל כמה זמן, וגם כשאני רואה סרטים אז זה קורא לי כמה פעמים בזמן הסרט, שיש סאונד כאילו זה נתקע לשניה ומשתחרר. בדקתי הזכרון פנוי יותר ממחצית וגם ה CPU לא מתאמץ יותר מ 40%, החומרה לא השתנתה מאז הפורמט, ולפני הפורמט לא היה את הבעיה.. יש למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by HFDO5,

נגיד אני פותח סתם מסמך וורד חדש ואני רוצה לכתוב משהו זה לא מקליד אבל אם אני עושה עם העכבר כפתור ימני והדבק לטקסט שהעתקתי אז זה מדביק את הטקסט והכל בקיצור מה שנראה לי כאילו חלק מהמקלדת חסום שם וזה בכל התוכנות של האופיס אפשר להשתמש רק בפקודות עכבר מישהו יודע מה זה יכול להיות? ודרך לפתרון? מחכה לתשובות.. ???

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  7. כבר משחזרתי מבית הספר אני שם לב שיש בעיה להתחבר לאיי סי קיו, הוא מנסה להתחבר ולוקח לו הרבה זמן, ובסוף הוא מתחבר, ולפעמים בכלל לא. האם לעוד אנשים זה קרה היום? ואם לא אז מה הסיבה שזה קורה אצלי?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום באימיול לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ההעלאה שלי באופן אקראי יורדת למהירות נמוכה אפילו 1 kb למרות שהגדרתי שהעלאה שלי תהיה 14 kb תודה

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by UNDERDOG,

יש לי בעיה מוזרה באימיול אני מעלה אותו הכל בסדר מתחיל להוריד יש HIGH ID מוריד בסדר אחרי כמה זמן אני חוזר אני רואה זה בקושי מוריד ורשום LOW ID ניסיתי כמה סוגים של אימיולים וכולם עושים את הבעיה הזאת עכשיו אם אני סוגר את החמור ופותח עוד פעם אז הוא עוד פעם יהיה HIGH ID בהתחלה ואחרי זמן מסויים LOW ID אני אשמח לשמוע מה לדעתכם הבעיה והאם נתקלתם בבעיה כזאת ואתם יכולים לעזור

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  10. שלום חברים. יש לי בעיה מוזרה. אני עובד עם אימיול 0.48a ולא משנה עם איזה שרת אני מתחבר, תמיד, ועל כל חיפוש, חוזרות לי רק 34 תוצאות. למישהו יש רעיון? אגב, האימיול מורשה ב-firewall של ה-XP. תודות.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  11. אני נכנס לשרת razorback 2.0 עושה חיפוש ובתוצאה זה רושם לי Your client is too old. Please upgrade to last version ! שאני נכנס לשרת אחר , למשל razorback2.4 אז זה מוצא לי תוצאות והכל טוב ויפה מה אני עושה ?? *אל תגידו לי לעדכן גרסא כי הגרסאות החדשות של התוכנה דפוקה * אל תגידו לי להיות בשרת אחר כי ה razorback 2.0 משתף כמעט פי 3 קבצים תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by liav12,

אחרי שבועיים בצבא, חוזר למחשב מנסה להפעיל אימיול וכשאני עושה חיפוש הוא אומר לי בתיבת החיפוש שהקלינט שלי יותר מדי ישן ואני צריך להחליף/לעדכן אותו, אין לי מושג איך ומה אני עושה, ואם זה כלול בלהחליף לאימיול חדש כי אני משתמש ב 4.2 שהוא לדעתי יותר טוב לפחות אצלי במחשב... מה עושים פה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by xxdragonxx,

הוא לא רוצה להתחבר לי לשרת מאז שהתקתני את ה zone alarm אבל ב za זה מראה שהאימיולב ווי ירוק כאילו יש אישור להעברת מידע באימיול וזה עדיין לא עובד גם כשסגרתי את ה za . ניסיתי להתקין את האימיול מחדש ועדיין יש תבעיה.. עזרה דחוףף

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  14. Started by Shadowman,

ליפני כשבועה התקנתי את Winxp SP2 החדש... וצצה לי בעיה עם האקספלורר : למשל אני לא יכול לגלוש ב Gamer.co.il אני רואה את דף הבית אבל כשאני נכנס ללינק אני רואה את הרקע הסגול בילבד... למשל גם הלינקים בוואלה WOW לא פועלים ובוד כמה אתרים... . יש לכם מושג מה הבעיה.. שמתי לב שזה קורא באתרים שבנויים PHP או משהו דומה.. בכל מקרה מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  15. שלום, בזמן האחרון גילית בעייה בקובץ אקסל שאני עובד עליו. כשאני מנסה לבצע פעולה עיצוב כלשהי על מס' תאים בו זמנית אני מקבל הודעת שגיאה: "עיצוב תא שונים רבים מדי" לא טעיתי בציטוט ההודעה. ככה היא מופיעה. אפילו הניסוח שלה לא ברור. בכל מקרה, רק אם אני סוגר את הקובץ ופותח שוב אז יש מצב שזה מסתדר ונותן לי לעצב. אשמח אם מישהו יידע מה זה אומר ויכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by jorgito,

שלום! קרה לי משהו מאוד מוזר ביומיים האחרונים ואני לא יכול להיכנס למייל שלי (יאהו והוטמייל ביחד) וגם לא להיכנס לחשבון שלי בבנק דרך האתר... לא התקנתי שום תוכנה ולא שיניתי שום הגדרות בנתב או באקספלורר הדבר היחיד שקרה זה נפילת חשמל פעמיים... מישהו יכול לנחש מה הבעיה ואיך לסדר אותה? (ניקיתי את כל ההיסטוריה COOKIES ןכל הסיסמאות שהיו שמורות)

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  17. Started by curdi1,

שלום לכולם בעיה מוזרה שהחלה אצלי אתמול באקספלורר בכל פעם שאני מנסה להיכנס לאתר מסויים - מופיעה קוביה קטנה עם בקשת אישור ועד שאני לא לוחץ - אני לא עובר לאתר המבוקש צילום של המסך - [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. אני נכנס לכל מיני אתרים ולעיתים קרובות הוא מסרב להכנס לכל מיני קישורים וכשאני לוחץ עליהם המחשב פשוט לא עושה כלום ובדרך כלל יש הודעה למטה באקספלורר איפה שהוא רושם בוצע בד"כ או את הכתובות שהוא נכנס אליהם הוא רשום לי מין הודעה מוזרה כזאת javascript משהו ויש לי גאוה מותקן ועובד לפחות לפי האתר שלהם שבדקתי ויש לי את הגרסה האחרונה מישהו יודע איך לתקן את זה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  19. פתחתי משהו חדש ב TAB חדש ואני ממשיך עם החלון הנוכחי עדיין. ואז כשאני בא לגלול מטה זה לא עובד. אני צריך ללחוץ על משהו בתוך החלון ורק אז הגלילה עובדת. ממש מוזר. זה כאילו שהממשק עובד לTAB החדש ובגלל זה הוא לא גולל לי את העמוד הנוכחי.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  20. Started by yoss-E,

בעת חיפוש כתובות\תמונות, זה רושם לי "אתר זה עלול להזיק למחשב שלך" בעת ניסיון להכנס לכתובת. תמונה : http://img220.imageshack.us/img220/7223/warningrf4.jpg על מה ולמה? פתאום אני מגלה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by DXT,

בבקשה תעזרו לי בזה, זה משגע אותי! כל פעם שאני נכנס לאתר כלשהו, רוב התמונות בו לא מועלות ובמקומן רואים X כזה אדום (אתם יודעים למה אני מתכוון) ואם אני לוחץ על כולן Show picture אז הן נראות ורק ככה, אחרת לא כולן עולות. מה אפשר לעשות לגבי זה? ניסיתי להתקין את IE מחדש, לא עזר.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by yaniv_z,

כאשר אני פותח את תקיית התמונות לפי תצוגה של סרט צילום מופיעות לי התמונות בצורה מוזרה. ברגע שאני לוחץ על תמונה כדי לראות תצוגה מקדימה, מופיעה לי תמונה אחרת מהתיקייה, כך שכל התקייה מבולגנת ולא תואמת את שם הקובץ לתמונה...

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. אחרי פרמוט מחשב יכול להיות גם לפני כל פעם שאני מדפדף למעלה ולמטה בכל מיני דפים במיוחד בפורומים אני רואה באמצע כאילו קו כזה כאילו קצת מעוות את התצוגה. כרטיס המסך שלי gtx 550 ti למקרה שצריך. עדכנתי דריבר , מקודם הייתה גרסא רשמית אז התקנתי את הבטא הכי חדשה והבעיה עדיין נשארה. רעיונות לפתרון הבעיה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BandiT,

יש לי פיירפוקס+אינטרנט אקספלורר. עכשיו ישנה בעיה מוזרה, כל פעם שאני מדליק את אחד הדפדפנים אז אין לי אינטרנט, אני נאלץ לבטל בדפדפן עצמו הגדרות פרוקסי ואז חוזר האינטרנט. עכשיו כל פעם מחדש שאני מפעיל את הדפדפן הוא כותב לי מחדש את הגדרות הפרקוסי ולכן זה לא נכנס לאתרים, אני נאלץ כל פעם מחדש לבטל את ההגדרות וזה חוזר מחדש כל פעם, איך ניתן לעשות שזה לא יופיע לי אף פעם, זה קורה בשתי הדפדפנים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מוריד דרך FF קבצים בגודל של 100MB ויותר דרך השרתים RS MU FF ודומים להם. לפעמים אני בודק כמה אחוזים עברה ההורדה וכמה זמן נשאר לה ורשום לי 40 דקות נגיד ואני חוזר אחרי 5-10 דקות ופתאום אני ראה שההורדה נגמרה זה לא קוראה כול הזמן אבל פעמים רבות. חשוב לציין שאין פגיעה בקבצים.... משהו יודע אך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.