עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי כיצד ניתן לשנות את גוון צבע העור בתמונות. בייחוד אשמח אם יש הסברים לגבי תוכנת GIMP. אשמח אם קיימות תוכנות לכך שהם FREEWARE או SHAREWARE. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by idan1,

לאחר שנים של שימוש ב-eMule, החלטתי לעבור לביטורנט והורדתי את uTorrent. עכשיו, עשיתי את הבדיקה של הפורט וזה מה שכתוב לי: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 30104 on 84.108.118.144... Error! Port 30104 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this t…

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by shibby15,

יש לי הארד דיסק שמוקצה בעיקר לצרכי גיבוי. עכשיו השאלה אם יש תכנה טובה לסינכרון בין תקיות שתוכל לעדכן את הגיבוי על כל שינוי בתיקית המקור? ניסיתי את התכנה של מיקרוסופט אבל היא דורשת להריץ את הסינכרון כל פעם ע"י המשתמש וזה מאד לא נוח להריץ כל יום יומיים עידכון על 5 "זוגות" של תיקיות. יש המלצות לתכנות שירוצו תמיד ויעדכנו עצמאית את התיקיות? תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by evyalevy,

מקווה שהגעתי למקום הנכון. כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצים שהשם שלהם הוא בעברית או שהם נמצאים בתוך תיקייה שהשם שלה בעברית. אני מצליח לפתוח אותם רק אחרי שאני משנה את השם שלהם ללועזית...וזה קצת מציק. זה קורה לי כשאני משתמש בשתי תוכנות שקשורות למוסיקה - Sibelius ו - Band in a box. בוורד אין לי בעייה כזו. אני אשמח אם תתנו לי פיתרון כי אין לי מושג מה לעשות וזה משגע אותי... אביתר

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  5. איך שאני מפעיל את הוינדווס אז קופץ לי חלון שאני צריך לסגור את כל החלונות ולשמור הכל כי אחרי 50 שניות המחשב יפעיל את עצמו מחדש , וזה לא נעלם זה קורה כל פעם שאני מפעיל אותו . אני זוכר שפעם היה איזה משהו שצריך לכתוב ב- "התחל" ---> "הפעלה" כדי שזה יפסיק , מישהו יודע ?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by ben060,

המטרה היא לא לשחזר אלא לראות מה נמחק. אשמ חלתוכנה שתפתור את הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. זה 4.67 אמור להיכנס ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  8. שלום רב לכולם. אני מחפש תוכנה להמרה של מוזיקה מדיסק אודיו וגם מקבצי אימג' בפורמטים שונים (APE, FLAC AAC, ACC,WAVE וכו') לפורמטים שונים (לרוב MP3). שתעשה זאת באיכות טובה וגם תהיה אפשרות לבחור בין איכות שונה וגם בין מצבי Stereo, Mono וכו'. רצוי מאוד שתאפשר גם ישירות כתיבת Tags info כמו Artist, Albom וכו'. לפניכן השתמשתי בשביל המרה בתוכנת צריבה Nero8 באפשרות Extract Audio, אבל כשעברתי ל-Nero9 היכולות בכירה בתוכנה נהיו קטנות יותר וגם איכות ההמרה נמוך יותר (לא יודעה למה הם עשו זאת). לכן אני מחפש תוכנה חדשה תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  9. איך אני גורם ל Microsoft Office Outlook להודיע לי שיש לי הודעת אימייל? כלומר שאם לדוגמא אני סתם גולש באינטרנט ומגיע אלי דואר לאימייל הוא ישר יתן לי הודעה שהגיע דואר, ושאני לא יצטרך כול פעם כמו עכשיו לבדוק את הדואר אם קיבלתי או לא(כלומר להפעיל את התוכנה ידני).

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  10. לפעמים קורה שאני מדליק איזה אתר והוא כביכול ניטען אבל הדף לבן. בהתחלה זה היה רק ב IE ועכשיו זה קורה לי גם ב FF... כדי שזה יטען אני צריך לעשות F5 (REFRESH) פעם אחת או יותר

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  11. Started by yechiel_t,

מישהו יכול להסביר לי מה זאת התוכנה GRASS...ואיך אני משיג אותה? מה זה האתר 3D ? מה השם המלא של האתר הזה??

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  12. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אני מעונין להכניס את התמונה הבאה לסוג של קולאג' שאני מכין. התמונה צולמה (לא על ידי) דרך זכוכית מלוכלכת מאוד של חלון אחורי באוטו ולכן הרכבים בה נראים מאוד עמומים ומטושטשים. ביצאתי מעט חידודים וליטושים מסויימים אך עדיין יחסית לשאר הפריטים שנגזרו מתמונות איכותיות הם נראים בעיתיים. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על דרכים לשפץ את התמונה *** יש לציין שבסופו של דבר כל החלק השל קבוצת הרכבים יודפס כחלק של 8X8 סנטימטר ככה שהגרעיניות לא כ"כ משמעותית תודה מקור שיפוץ וגזירה ראשוניים

13. Started by Jules Winnfield,

איך אוכל לשנות בתוכנה שהיא תשתמש בדיסק הקשיח השני? כי בראשון(עליו מותקן הוינדוס) יש 250 גיגה, ובשני יש לי 1000 אז אני לא רוצה להגביל את התוכנה ולתת לה להשתמש בכמה שיותר כל עוד אני לא משתמש. ניסיתי בהגדרות המתקדמות לשנות ב"שימוש בדיסק קשיח" ל 400 לראות אם זה ישנה אוטומטית לדיסק השני אבל זה לא.

14. Started by יוגב1,

שלום, הדגם הוא קצת ישן...benq s2w 3300u לwindows XP אני לא הצלחתי למצוא.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב, האם מישהו מכיר ויכול לעזור לי עם הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני פותח קבצי וורד במחשב מצ"ב קובץ ובו הודעת השגיאה. אודה לתשובתכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  16. שלום רב, נאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה שוב במחשב שלי, ולאחר ההתקנה מופיעות לי עדיין 2 הודעות על תקלות ב"מערכת" של המחשב ("חלונות XP"). מצרף 2 תצלומי מסך בנושא. פניתי לחנות ממנה קניתי את המחשב וקיבלתי את הקישור המצורף בדוא"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=269 ההודעות המופיעות הן על בקר וידיאו - ואני לא יודע איזה עלי להוריד, ועל בקר הוידאו. אשמח עזרתכם, והמון תודות על האתר הזה! בהחלט ניתן ללמוד ממנו הרבה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by Rock22,

הורדתי סרט עם שני פסיקול וה media player 11 מנגן לי את שתיהם איך אני מבטל אחד מהם?? תודה!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. אני מתכוון לקובץ ISO שאם אני מכניס אותו עם הדיסק שעליו הוא צרוב למחשב אז יש בו קובץ SETUP.EXE שאמור להעלות התקנה אז השאלה שלי אם אני שם בתוכו עוד תיקיה עם קבצים האם זה לא יפריע להתקנה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

אני צריך תוכנה שהיא אקולייזר שמשפיעה על כל התוכנות במחשב, אם זה BSplayer / WMP /WINAMP וכו' כי אני לא מרוצה מהאקולייזר שיש בתוכנות הנ"ל במיוחד של BS ומדיה פלייר. האקולייזר הכי טוב שיצא לי להשתמש בו הוא של foobar2000 אבל אני לא הכי אוהב את הממשק שלו וגם אני צריך את האקולייזר לסרטים. תודה.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  20. שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים אני ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד

21. Started by yoni321,

טוב אז הורדתי אלבום, עכשיו יש בעיה חילצתי הכל טוב ויפה יש לי רק קובץ אחץ שמשמיע את כל השירים זה רצועה אחת שעליה יש אתה כל השירים עכשיו מה שאני שואל זה אם יש איזושהי תוכנה שאני יכול להפריד את הרצועות (שירים) תודה. הבנתי שבנרו יש אפשרות שזה בעת הצריבה חותך את השירים כאילו שהוא יודע מתי שיר מסתיים ואז הוא חותך אותו מכירים משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  22. בקשר לICQ, הוא לא עולה לי כבר כמה שעות, זה בעיה כללית או שרק לי זה קורה? (לא עשיתי שום דבר מיוחד, אני מפעיל אותו רגיל, והוא פשוט חושב בלי הפסקה ולא מפעיל אותו) בקשר לנרו, התקנתי אותו, ראיתי שהוא לא התקין אותו כמו שצריך, אז אני רוצה להסיר אותו, והוא לא מאפשר לי לעשות את זה, וגם לא לתקן מה שיש. יש עצות? גם בלי המקרה הזה נמאס לי כבר לראות את הנרו הזה, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אחרת? (פשוטה ונוחה, בלי מליון אפשרויות שונות, רק צריבת דיסקים)[br]פורסם בתאריך: 7.11.2008 בשעה 15:44:11 אני מקווה שזה קשור לפורום הזה (לא מצאתי לאן זה קשור) אבל אולי זה קשור לבעיית האייסיקיו?מה שבתמונה זה כשאני נכנס למייל שלי בגוגל- זה מעולם לא קרה לי, עשיתי מה שהם כותבים (ברירת מחדל) וזה עדיין לא …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. הים קניתי MX518 בשעה טובה אחרי שהתקנתי את הדיסק שבא אים העכבר צריך לעשות ריסט למחשב ואז צצה לי בעיה כאשר אני פותח את התוכנה.. http://www.ROR.CO.IL/my.php?id=4127392209.bmp עשיתי התקנה כבר כמה פעמים אבל הבעיה אינה עוברת מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by DUDEnamE,

כלומר אני לוחץ על "ש" זה רושם "י" והבעיה קיימת רק באקספולר

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה עם הורדת קבצים. כאשר אני נכנס לאתר שנותן להוריד שירים אז אם אני לוחץ על הקישור הוא חושב קצת ואז מנתב את עצמו לדף חדש שבו הוא מנגן לי את השיר דרך הקוויק טיים באקספלורר... אבל אם אני לוחץ על הקישור מקש ימני ושמירה בשם אז זה בסדר.. אבל עד הפרמוט שלי השבוע הייתי פשוט לוחץ וזה היה שואל אותי האם לפתוח או לשמור... בקוויק טיים שיחקתי עם ההגדרות אבל ככל הנראה לא הצלחתי לשנות את זה. אודה לכם מקרב לב עם תעזרו לי איך לפתור את זה. תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים