תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
משום מה המון קבצים מהמחיצה השניה לא נקראים. כל תוכנה נותנת הודעת שגיאה אחרת. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כמו שאתם בטח מכירים את כל התוכנות המעאפנות כמו קזאה שמתקינות תוכנות חיצוניות, הפעם הותקנה אצלי תוכנה מעצבנת ביותר. כל פעם שאני נכנס לאתר, והוא לא קיים, אז במקום לפתוח את הדף הרגיל של dnserror.htm הוא נפתח לשניה ואז נכנס לאתר www.lop.com. ניסית לשנות את הקובץ עצמו אבל זה לא עבד... לא מצאתי שום איזכור של התוענה במחשב, וחישפתי המון... זה משגע ת'שכל, ומה עוד שהתוכנה הזאת טורחת כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר לקבוע את האתר שלה כדף בית.... בעיה מציקה ביותר... אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד... ותודה רבה מראש לכל העוסקים במלאכה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי אתמול כרטיס מסך חדש (HD4850) והחלפתי גם מעבד לקח לי הרבה זמן ובדרך ניתקתי בטעות לא מעט חוטים אבל אחרי זה ישבתי עם הספר וחיברתי כל חוט חזרה למקום שלו אבל אחרי שהדלקתי את המחשב לא היה לי טמפרטורה של הCPU ושל הGPU וגם משום מה הסאונד לא עבד מה זה יכול להיות?? ועוד שאלה קטנה אחרי שאני מחליף כרטיס מסך, החלפתי מNVIDIA לATI אז אני צריך למחוק את הדריברים של NVIDIA לפני שאני מתקין את הATI?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכלום, המחשב כמו שמופיע במפרט עם מערכת הפעלה XP SP2 ומעודכנת לתאריך האחרון. היום התקנתי את SPYWARE DOCTOR 5 הכי חדש לפי מה שאני יודע והוא גילה לי כמה ספייוורים בסיומת TXT וכמה פרסומות ADV הסרתי את כולם כמובן..ולאחר מכן אני מפעיל את תוכנת השיתוף אימיול והיא נתקעת פשוט..וזה לא קרה לי בחיים ניסיתי ריסט או להתקין מחדש את EMULE והיא פשוט נתקעת לאחר 10 שניות מהפעלתה. ממש מוזר לא יודע מה זה יכול להיות ואני משתמש בעוד תוכנות הסרת ריגול ומסיר ספיירים אבל כזה דבר עוד לא קרה לי מה עושים???
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של nvidia gtx 860m והיום עדכנתי לו את הדרייבר דרך האתר ומאז יש ריבוע לבן בצד שמאל למעלה וזה ממש מציק יכול להיות שזה קשור לזה שעדכנתי את הדרייבר? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חזרתי לשחק בbattlefield 3 מכיוון שמחלקים אותו בחינם והייתי צריך לעדכן את הדרייברים כי המשחק קפא לי אחרי מס' דקות. הסתבכתי טיפה אבל בסופו של דבר עדכנתי את הדרייברים להכי עדכניים לכרטיס המסך שלי (HD4870) ועכשיו המשחק עובד כמו שצריך. הבעיה היא ששמתי לב שטקסט, בעיקר בדפדפנים (אולי רק בדפדפנים) לעיתים נראה מוזר ומרוח/מטושטש. איך אפשר לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את המחשב אני לא מצליח להתקין תוכנות שאני הורדתי כמו אימיול,קאזה,אקרובט רידר וכו'.המחשם רושם שיש בעיה עם הקובץ וזהו.לדוגמא כאשר רציתי להתקין אימיול קיבלתי הודעה- error reading setup initialization file. או בקאזה- winzip self extractor corrupt.possible cause:bad disk or file transfer error. כאשר ניסיתי להתקין אקרובט קיבלתי קוד שגיאה-123.796.03.2.2312 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי את המייל ב- Microsoft Passport לחשבון ה- GMAIL שלי (היה לי מייל לא פעיל שהמסנג'ר עבד עליו ומכיוון שאני טס לחו"ל אני חייב לשנות למייל רלוונטי) מרבית 95% מהרשימה נהפכה להיות במצב OFFLINE. כאשר החזרתי למייל המקורי והישן הרשימה חזרה לקדמותה. אנא עזרה אני טס ביום שני. תודה לעוזרים ליאור
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום הייתה לי גירסה 3.4.9 של התוכנה ושינמכתי ל2.2.1 אבל יש לי בעיה שחסרים חלק מהטורנטים וגם אני מקבל הודעת שגיאה שאני יוצא מהיוטורנט בגירסה 2.2.1 אני מצרף צילומי מסך תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם לא ידעתי בידיוק איפה לכתוב תבעיה הזאתי אז אם זה לא מתאים לפה , תעבירו את זה אז ככה, אני מנסה לתפוח מצלמה עם אנשים וקופץ לי ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות? המחשב כלל לא מזהה תמצלמה שלייש אותו? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שפרצו לי, היתה הודעה שהמספר שלי מחובר במחשב אחר. עכשיו כשאני מנסה להתחבר הוא כותב סיסמא/חשבון שגוי. איך אני יכול לדעת בוודאות שפרצו לי?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני שם סיסמא ושם ועושה SIGN IN אוטומטי וזה נכנס ושאני מתחיל מחדש את המחשב זה לא עובד... ושאני מדליק כמובן זה לא נכנס אוטומטי.. למישהו יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מנסה להכנס למספר שרתי FTP הפתוחים לציבור, ומקבל ההודעה: 'אין אפשרות להציג את הדף' מה לשנות בהגדרות של EXPLORER /ROUTER?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
והם סתם חופרים עם העזרה הנדיבה שלהם ' תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי לשאול אותכם כי הוא לא יכול להגיב בגלל הבעיה.. הבעיה שלו שהוא לא רואה תמונות ורואה את כל האתרים מוזר כזה (כי זה בלי תמונות).. הנה דוגמה - ככה הוא רואה את גיימר: http://eupload.be/files/7744/Upload-1d2y1c2.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה המעפנה הזאת ואני חייב את הדריוור שלה שאני לא מוצא בשום מקום אפילו באתר היצרן אשמח אם תוכלו לעזור או למי שיש את המצלמה יוכל לשלוח לי את הדריוור
-
- 4 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לראות וידאו מסויים אבל כשאני מפעיל אותו אני רואה צבעים לא ברורים (יש תמונה מצורפת) כבר התקנתי את כל הקודקים האפשריים ושאר הסרטים עובדים בסדר גמור אז מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי בעיה לראות סרטוני פלאש רצים הדמויות קופואות ולא זזות התקנתי פלאש פלאג אין!
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
לא יודע מתי זה התחיל, אבל כשאני מנסה לשמור דף במועדפים עם CTRL+D אז הוא שומר אותו בנתיב הראשי בלי לשאול תחת איזה תיקייה, כמו שהוא היה עושה פעם. אם אני בוחר מהתפריט לשמור אז זה גם קורה. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא מקפיץ לי הודעה ארור קטנה ורושם בה "unknown cpuid data!!" ולפנות לאיזה אימייל.... אחרי ההודעה הזאת, התוכנה עולה אבל עם פרטים לא נכונים נגיד הוא רשם לי שהמכפלה שלי היא 16 וה FSB הוא 156 אבל בעצם המכפלה שלי היא 18 וה FSB הוא 140... המ..למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כשאני פותח את הוורד במסמך מסוים ולוחץ שהסמן יעבור לנקודה כלשהי... הסמן מתחיל לחזור אחורה עד שהו מגיע להתחלת המסמך. עוד דבר שאני לוחץ למשל על "קובץ" כול הרשימות מתחילות להפתח ולהסגר. מישהוא עוד נתקל בבעיה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של HP , כל הדרייברים הכי עדכניים, WINDWOS XP מעודכן, ויש בעיה מציקה ביותר. כשאני מדפיס מסמך לדוגמא והוא נתקע באמצע, או סתם כשאני מבטל מסמך הוא לפעמים לא מתבטל ונתקע שם ברשימה של ההדפסות ונמצא במצב של מחיקת הדפסה, רק שהוא נשאר ככה כל הזמן, גם אחרי ריסטארט, אני מנסה לבטל וכלום לא עוזר, רק אחרי כמה ימים הוא נעלם משם, ובניתיים אי אפשר להדפיס כלום. איך אפשר להתמודד עם הבעיה? זה ממש מטרד.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זה התחיל בכך שנתתי את המחשב שלי לסאונדמן בשביל שיתקין לי דריבר לכרטיס קול חדש הייתי אמור לקנות אבל בסוף זה לא הסתדר לי ונשארתי עם הדריברים שהוא שם לי .. עכשיו אני מנסה להחזיר את את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (ESI Waveterminal 192M) והנה הבעיה כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שלי זה כל שניה עושה ריסט , ועוד פעם ועוד פעם נכנסתי להגדרות וביטלתי את האפשרות של הריסט בעת כשל מערכת ואז הגיעו המסכים הכחולים .. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת וגם זה לא עובד אין לי מושג מה אני אמור לעשות .. ועכשיו אין לי סאונד במחשב בכלל (ותבינו זה מחשב של אולפן =\ ) אם אפשר עזרה אז בבקשה אני מתחנן (ועוד מעט אני אעלה תמונה של המסך הכחול) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
http://www.audiokarma.org/ בעיה מאוד מוזרה , אשמח אם אמצא בעזרתכם פיתרון , בכל המחשבים שאני נגיש אליהם , אני יכול לעשות חיפוש באתר הנ"ל ללא שום קושי . ואילו בלפטופ שלי T61 כאשר אני רוצה לעשות חיפוש באתר אני מגיע לדף לבן ,כלומר אחרי שאני לוחץ "חפש " אני מגיע לדף ריק .... חשבתי אולי הפיירפוקס אשם אז ניסיתי גם ב IE TAB - ללא הצלחה ניסית ב IE 7 - גם ללא הצלחה מחקתי עוגיות - לא עזר שיניתי IP - לא עזר וכמובן גם הפעלה מחדש יש למישהו רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-