עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nirrabi,

אני צריך ת'דרייבר לALi PCI M2559 Bus Master IDE Controller ושיהיה גרסה 5.2 תודה רבהה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  2. Started by desert,

כי יש לי WIN2K , ויש דברים שאני רוצה לשמור ,ואז להתקין 98 , ולשמור את מה שאני רוצה בתיקיה אחת ולמחוק את כל השאר בפקודות דוס[ לא שיש ברירה]. אני מכיר את הפקודות DEL ו ERASE אבל לפי מה שאני רואה זה מוחק את כל מה שבתיקיה אבל לא את התיקייה עצמה. מישהו מכיר דף שמראה את כל הפקודות?[ HELP לא מספיק לי]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יצרתי קובץ ב"פנקס רשימות" של sitemap. השאלה שלי האם ישנה דרך להפוך\להמיר קובץ זה לדף אינטרנט? אם כן, אשמח לדעת כיצד? תודה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by cleric,

לא ידעתי אם לפתוח את הנושא ב"תצוגה וגרפיקה" או כאן, בסוף החלטתי שזה יותר מתאים לתוכנה ... מישהו ניסה את הדרייברים הרישמיים האחרונים של נוידיה? זה רק אצלי נראה ככה או שזה באמת הקונטרול פנל החדש? זה פשוט מזעזע, נראה כמו איזה תוכנה של ,win3.1 , מה הם חשבו לעצמם? [attachment deleted by admin]

5. היי, יש לי שתי מחיצות: אחת למערכת ואחת לוגית (הרחבה). אני רוצה לאחד את שתיהן למחיצה ראשית אחת בלי להתקין מערכת מחדש. השאלות: 1. האם אפשר לבצע מהמערכת עצמה (ללא boot), כלומר להתקין תוכנה שתעשה זאת. 2. יש לי HIREN BOOT CD - מה יכול לעזור לי שם - שוב, בלי לפגוע במידע או לאבד מקום. 3. האם איחוד של מחיצות יגרום לאיבוד מקום (מלבד מידע) בדיסק? משהו בסגנון של מקום שישמר "בצד" ע"י התוכנה או משהו כזה. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mystic,

טוב אומנם הבעיה היא במשחק מסוים אבל חשבתי שאולי זה בגלל שחסר איזה דרייבר או שיש איזו בעיה עם הכרטיס קול. קניתי מחשב חדש, זה המחשב : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5671 וכאשר אני משחק CS אני שומע את כל הצלילים באותה עוצמה (הכוונה, אם יש מישהו שנמצא ממש לידי ומישהו שנמצא רחוק אני שומע את הצעדים שלהם באותה עצמה דבר שגורם לבלבול) למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  7. איפה אני יכול למצוא דרייבר לזה ? זה מופיע לי בסימן שאלה במנהל ההתקנים תחת Other devices

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  8. הסרט נמצא בכתובת הזאת: http://www.pictureit.co.il/ramatgan/rg-eng.html ואני רוצה להוריד אותו שיהיה לי כקובץ וידאו רגיל על המחשב איך אפשר לעשות את זה?(אם אפשר כמובן) תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  9. Started by dbx22,

הורדתי מוזילה תאנדרבירד ויש לי אימייל בוואלה ובג'ימייל. איך אני מגדיר את התוכנה שאני יוכל להשתמש בה בחשבונות האימייל במקום להיכנס לאתרים עצמם?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. Started by k-o-b-y,

אני מחפש תוכנה חינמית לבניית אתרים. אני יודע HTML וקצת JavaScript, ומה שאני צריך זה לא תוכנה שתעזור לי אם הקוד. אני מחפש תוכנה חינמית (אני מאמין שהיא תהיה פשוטה) שתעזור לי עם העיצוב ותקל על העבודה. אני מתכוון שאני יוכל להוסיף טקסט, תמונות, טבלאות וכו' ולהגדיר להם מאפיינים בלי להתעסק אם קוד (גם בגלל שאני בונה את האתר עם עוד מישהו שאין לו מושג ב HTML), פשוט כדי להקל על העבודה עם הקוד. נ.ב כדאי להשתמש ב Composer של מוזילה? הוא נוח? תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  11. בעיה חמורה services.exe כל הזמן על 100% במנהל המסימות.. P D 2.8 1 GB RAM DDR1 250HD למה הוא כל כך איטי יש סיבה מסוימת??

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by psycho killer,

מישהו פה המליץ על התוכנה הזאת SPEED FAN ונתן לינק אז הורדתי אותה והיא לא מראה לי את הטמפרטורות במחשב מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברה. היום פרמטתי את המחשב (בשעה טובה) וכשפתחתי את Google (באקספלורר) וביצעתי חיפוש זה שאל אותי האם ברצוני שזה יזכור את מה שחיפשתי (כפי שה-WINDOWS שואל אחרי כל פירמוט) ולחצתי על "לא" וזה לא שומר. אך לאחר שהורדתי את Firefox שמתי לב שהוא כן מראה לי את חיפושי הקודמים. כיצד אני יכול לבטל את האפשרות שהוא יזכור את מה שחיפשתי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by gooloo1,

שלום, משום מה אני לא מצליח להבין מדוע כרטיס הקול לא מצליח להעדכן את הדרייבר שלו. ניסיתי להתקין מהדיסק שמצורף ללוח האם, ניסיתי שה-'ןמ יחפש דרייבר ברשת ושום דבר לא עוזר. מצורף קובץ עם תמונת הבעיה. תודה gooloo [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. Started by dd7,

אפשר בבקשה רעיון ללוגו לחברה שמייצרת מיטות דוגמאות יתקבלו בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. Started by idanmal,

חברים אני חייב עזרה זה כבר מעצבן..... יש לי בעיה שלא מסתדרת לי בפייר פוקס ...ישנם אתרים שאני לא מצליח לראות כמו שצריך בדפדפן הזה, כמו לילה ואחרים האתר נפתח מוזר, או שהכתב יוצא על התמונות במין בלאגן כזה,או שיש נושאים באתר שאי אפשר ללחוץ עליהם בכלל ולעומת זאת באקספלורר כן אפשר. רציתי שאולי תענו לי על השאלה אולי פיירפוקס לא תומך בכל האתרים כמו שצריך או שיש איזה תוסף שמתקן את הבאגים האלה בבקשה תעזרו לי....

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by eladbu,

כל פיירוול שאני מתקי במחשב גורם לכיבוי פתאומי התקנתי את אגניטום פיירוול וזון אלרם ושתיהים גורמים להיכבות פתאומית של המחשב ללא פיירוול מותקן הוא דולק ימים ללא תקלה! מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. שלום חבר שלי קיבל במתנה מצלמת אינטרנט חדשה שמסרבת לפעול בכל מחשב שבדקנו..אבל הבעיה היא לא המצלמה...היא בדריברים.. שמכניסים את המצלמה למחשב המחשב מזהה אותה אבל היא לי פועלת...ניסיתי להתקין את הדריברים ללא הצלחה...כאילו..המחשב מחפש את הדריברים אבל לא מוצא..אבל בא עם המצלמה דיסק אבל יש בוא תוכנה של ניהול תמונות ולא שום דבר אחר.. שם המצלמה: Soc pc camara או CIF singel chip תעזרו לי למצוא דריברים...למצלמה בבקשה \ תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by saar,

שלום לכולם. לפני מספר ימים עידכנתי את תוכנת המדיה פלייר ומאז בכל הצגת סרט ישנם מספרים מוזרים המופיעים בחלון הסרט עצמו (בדרך כלל בצבע ירוק). מישהו יודע על מה מדובר ואיך נפתרים מהמטרד הזה? :-\ ד"א, המספרים מופיעים גם בעת הפעלת המדיה פלייר באתר מסויים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by BENNY66,

משהו יכול להמליץ על תוכנה שפותחת CUE AND BIN חוץ מ-NERO CDRWIN AND EASY CD CREATOR תודה

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה מוזרה בקשר צריבת כמה קבצי ksvcd על דיסק dvd אחד בצורת צריבה של data. הקבצים הם קבצים עם סיומת mpg עכשיו הבעיה היא לאחר הצריבה כאשר אני אני מכניס את הדיסק ל-dvd , וה-dvd מראה לי רק חלק מהקבצים שנצרבו זה בעיה ממש מוזרה, ושאני צורב שוב הוא מראה לי קבצים שאני לא רואה בדיסק הקודם יש למישהו רעיון לפתור את הבעיה?!?!? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  22. חשוב שיהיה אפשר לעבוד דרך ראוטר

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי וינדואובלינד 4.5 עם סקין בלאקקומב העניין הוא שאני פותח את ACDSEE אני לא מצליח לראות את הכתב בקליק ימני כאילו הכתב נעלם יש לזה איזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. יש לי פיירוול של McAfee. הוא אחלה אב כבר נמאס לי ממנו כי הוא אוכל CPU. יש לי הרבה התקפות על המחשב וזה מאט אותו בגלל שה CPU של הפיירוול כל הזמן נע בין 2-10 ואחרי שאני משתמש באימיול, ואז יש עדיין הרבה חיבורים שמנסים להתחבר למחשב שלי, הוא חוסם את כולם ואז ה CPU בכלל קופץ ל 20. ה ROUTER שלי לא עוזר בלסנן את ההתקפות ממש וכבר נמאס לי. אי אפשר לעושת כלום כי יש תקיעות קטנות כאלה של המחשב וזה מעצבן במיוחד כששומעים מוסיקה. לפעמים שאני כבר נמאס לי ואני כולה רוצה לשמוע קצת מוסיקה/לשחק אני פשוט מנתק את הכבל רשת מהמחשב וזה פותר הכל יש לכם המלצות?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by dddd01,

שלום לכולם, אני מנסה להכנס לאתרים שדורשים שיהיה מותקן adobe flash player . אני מנסה להתקין אותו מהאתר של adobe ואז רושם לי שהותקן בהצלחה, אך בעצם הוא לא הותקן...לא מופיע שהותקן בלוח בקרה של המחשב,וחוץ מזה שאני נכנס אחרי ריסט לאתרים האלה ומנסה הם עדיים רושמים שאין לי אותו (ובצדק חח..) ניסיתי להיעזר במידע באתר של adobe וכל הקטגורית עזרה שלהם לא עוזרת לי בכלל חח.. מה אתם מציעים לעשות ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.